![]() |
Pankarta ne yazdıralım?
ArKaDaşLaR YiğiDo GEnçliK GrubunuN Yeni YazdıracaK PankaRTa Ne YazdıralıM SiziN DüşüNceleriniZ NeleR???
|
--->: Ne YaZdıralıM PanKarTaa
[B]temsilci aranıyor Yazdırın kardes :)[/B]
|
AnaDoluNuN KraLı En ALa TakıMı SiVasspoRR
|
Cevap: --->: Ne YaZdıralıM PanKarTaa
[QUOTE=IhLaMurLaR6nDa;432059][B]temsilci aranıyor Yazdırın kardes :)[/B][/QUOTE]
Yazını biraz açarmısın kardeşim.Şahsen anlayamadım. Bence [U]yiğido gençlik[/U] yazsın.Ama çok büyük olmalı. |
--->: Cevap: --->: Ne YaZdıralıM PanKarTaa
[QUOTE=Large Sivasspor;432065]Yazını biraz açarmısın kardeşim.Şahsen anlayamadım.
Bence [U]yiğido gençlik[/U] yazsın.Ama çok büyük olmalı.[/QUOTE] ÖLE BiR PAnkaRtımıZ vaR zateN. |
Cevap: --->: Cevap: --->: Ne YaZdıralıM PanKarTaa
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;432068]ÖLE BiR PAnkaRtımıZ vaR zateN.[/QUOTE]
öLE BİR PANKARTINIZDAN DAHA BÜYÜK OLSUN. EKRANDA DEDİĞİN PANKART UFAK ÇIKIYORDU.TV DEN BAKINCA HOŞ OLMUYORDU.ŞİMDİ DAHA BÜYÜĞÜ İYİ OLUR.;) |
ÇarŞı anca Kendine Karşı. Anti istanbul. Yiğido GençLiK 'olsun bence'
|
--->: Pankarta ne yazdıralım?
anadolu gençligi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ......................
|
İstanbuluna İsyan ölümüne Sivasım:D
|
bence beşiktaşa ve çarşıya bi gönderme yapalım altada yiğido gençlik yazalım.
|
Cevap: Pankarta ne yazdıralım?
ANADOLUNUN PARLAYAN YILDIZ I
|
[QUOTE=IhLaMurLaR6nDa;432059][B]temsilci aranıyor Yazdırın kardes :)[/B][/QUOTE]
:) .. ..... |
-->: Pankarta ne yazdıralım?
Yiğidin Harman olduğu şehre hoş geldiniz....
|
sensiz geçmesin bu yaşam.............
|
Ruhsuzlara Tuz Ruhu.....Boyle Yazin Hem Eziktasin Ruhunuz Yeter Pankartina Karsilik Olur...
|
Ya BiRaZ Daha İğneLeYici OlSa İİ OluRR
|
-->: Pankarta ne yazdıralım?
MASAÜSTÜ ISLERDEN ANLAMAYIZ - HAKKIMIZLA KAZANIR TARIH YAZARIZ
|
DUSSELDORF
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;432115]:) .. .....[/QUOTE]
[B]Üzerine BAstıra bastıra diyorum :) ''Temcilcilikler aranıyor'' Yazdırın Örnek= Adana,AnkaraKırklareliEdirneTekirdağÇanakkaleBalıkesirBursaYalovaİstanbulKocaeliSakaryaDüzceZonguldakBoluBilecikEskişehirKütahyaManisaİzmirAydınMuğlaDenizliBurdurUşakAfyonIspartaAntalyaKonyaMersinKaramanAksarayKırşehirKırıkkaleÇankırıKarabükBartınKastamonuSinopÇorumYozgatNevşehirNiğdeAdanaHatayOsmaniyeK. MaraşKayseriSivasTokatAmasyaSamsunOrduGiresunErzincanMalatyaGaziantepKilisŞanlıurfaAdıyamanGümüşhaneTrabzonRizeBayburtErzurumArtvinArdahanKarsAğrıIğdırTunceliElazığDiyarbakırMardinBatmanSiirtŞırnakBitlisBingölMuşVanHakkar[/B]:D :D :D |
--->: DUSSELDORF
[QUOTE=IhLaMurLaR6nDa;432334][B]Üzerine BAstıra bastıra diyorum :)
''Temcilcilikler aranıyor'' Yazdırın Örnek= Adana,AnkaraKırklareliEdirneTekirdağÇanakkaleBalıkesirBursaYalovaİstanbulKocaeliSakaryaDüzceZonguldakBoluBilecikEskişehirKütahyaManisaİzmirAydınMuğlaDenizliBurdurUşakAfyonIspartaAntalyaKonyaMersinKaramanAksarayKırşehirKırıkkaleÇankırıKarabükBartınKastamonuSinopÇorumYozgatNevşehirNiğdeAdanaHatayOsmaniyeK. MaraşKayseriSivasTokatAmasyaSamsunOrduGiresunErzincanMalatyaGaziantepKilisŞanlıurfaAdıyamanGümüşhaneTrabzonRizeBayburtErzurumArtvinArdahanKarsAğrıIğdırTunceliElazığDiyarbakırMardinBatmanSiirtŞırnakBitlisBingölMuşVanHakkar[/B]:D :D :D[/QUOTE] [B] iyi fikir kardesim tebrikler :D[/B] |
KAyserı Dusseldorf Kayserı Dusseldorf
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;432339][B]
iyi fikir kardesim tebrikler :D[/B][/QUOTE] [B] ne demek kardes Arkadaslara fıkır sunmak Bır yıgıdo Olarak Görevim.. Hem Kendılerınınde Bırcok Temsılcılıklerı Var [U][I]duy sayayım[/I][/U]: KAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı DusseldorfKAyserı Dusseldorf Kayserı Dusseldorf[/B]:) |
[B]Dandık Dundık Yorumlar Yazmayın HerYerdeyız Inadına Yıgıdo GenCLIKk dusseldorfdayız ordayız buradayız bılmeyenler bılsın dalgası gecılmesın HER YERDEYIZ...!!
HER YERDEYIZ YİĞİDO GENCLİK[/B] |
Ya abi benide temsilci yaparmısınız:)
Armağan abimide yapın. |
--->: -->: --->: Pankarta ne yazdıralım?
[QUOTE=sinan-58;432362]pankartta hiç küfür olurmu??????[/QUOTE]
valla küfr olur mu olmaz mı bilmiyoru ama bildiğim bişiy varsa o da BJK NİN VE PFDK nın KÜFRÜ ÇOKTAAAAAAAAN HAK ETTİĞİ..VE BİRİLERİNİN BUNLARA İYİ Bİ LAF SÖYLEMESİNİN GEREKTİĞİ |
Her maça ayrı pankart yapılsın diye daha öncede söylemiştim. Bu sefer Denizlispor maçına şu pankartı hazırlatalım.
[B]"Burası İnönü değil, buradan çıkış var !..."[/B] Bunu da anlayan anlar, merak etmeyin. . |
--->: Cevap: Pankarta ne yazdıralım?
[QUOTE=izmirliyigido;432365]Her maça ayrı pankart yapılsın diye daha öncede söylemiştim. Bu sefer Denizlispor maçına şu pankartı hazırlatalım.
[B]"Burası İnönü değil, buradan çıkış var !..."[/B] Bunu da anlayan anlar, merak etmeyin. BENCE BU HİÇ İĞNELİYİCİ BİR PANKART OLMAZ..BENCE BUNU YAPMAYALIM BOŞA MSARAF OLUR GİBİME GELİYOR |
sponsora gerek yok admız yeter YİGİDO GENÇLİK
|
"Anti-Istanbul a saygi duyariz"
birseyler uydurdum belki olabilir:P |
[B]ALEMİN KRALI ÇILGIN YİGİDOLAR GELİYOR[/B]
|
[QUOTE=GumGum;432360][B]Dandık Dundık Yorumlar Yazmayın HerYerdeyız Inadına Yıgıdo GenCLIKk dusseldorfdayız ordayız buradayız bılmeyenler bılsın dalgası gecılmesın HER YERDEYIZ...!!
HER YERDEYIZ YİĞİDO GENCLİK[/B][/QUOTE] ordayız burdayız surdayız dusseldorf dayız yazdırın o zaman kardes :) |
[B][COLOR="Red"]Siva[/COLOR]S[COLOR="SeaGreen"]akarya [/COLOR]YazdırIN sÜPER oLUR:D:D:D[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ulan bak ağızımı bozdurmayın benim yorumlarınıza dikkat edin adam gibi fikri olanlar yazsın burası dalga geçilecek forum değil bazı arkadaşların karın ağrıları varya oda başka neyse...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=YiğidoGençlik;432557][B][COLOR="DarkRed"]Ulan bak ağızımı bozdurmayın benim yorumlarınıza dikkat edin adam gibi fikri olanlar yazsın burası dalga geçilecek forum değil bazı arkadaşların karın ağrıları varya oda başka neyse...[/COLOR][/B][/QUOTE]
KARDESIM SANA AYNEN KATILIYORUM :) :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
arkadaslar en güzeli hangisiy se o olsun
>>yanınızdayız<< |
Hadi ARkaDaşlaR BiRaZ ÜreTkeN oluNN
|
arkadaşlar ben de fikrimi söliyim avrupa da eğer oynarsanız şu pankart olabilir...-------- ANADOLUDAN GELDİK. olabilir...YALAN SENDEN BAŞKASI YALAN.. da olabilir..
|
Başarılar Tesadüf Değildir..............................
|
orda burda heryerde yiğido gençlik
|
[B]Destek bizden yenmek sizden:)........biraz siyaset yapalım:)[/B]
|
Carsi Pazar Farketmez Yigido Genclik Affetmez :D
|
Reklam Olsun Diye Bagirmadik
Mansetlerde Adimiz Ciksin diye Gönül Vermedik Meydan Bos Kalmadi Yigido Genclik:confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:30. |