SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21545)

SivasSpor.Com 02.11.2008 14:58

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]

SivasSpor 3 - 1 Denizlispor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.

Geçen sezon gösterdiği etkili performansı ile Şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalayan Sivasspor bu sezonda çıkışını sürdürüyor. Bu maç için yorumlarınızı bekliyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

pover58 02.11.2008 15:00

--->: Maçı Değerlendirelim

fark olurdu ancak yeterli sonuç.at mehmet im at sen atkı terim baksın.bu goller terime hediyemiz olsun.

orhan_sivasli 02.11.2008 15:01

Cevap: Maçı Değerlendirelim

yoruma gerek yok maçın adamı mehmet yıldız........

sivaslitaner58 02.11.2008 15:07

cok guzel oldu mehmet uc kere atti daha ne isteriz

LEVENT5075 02.11.2008 15:08

aynen arkadaşımın dediği gibi bu goller terime hediye olsun

zaralı19 02.11.2008 15:12

-->: Maçı Değerlendirelim

[B]maçın adamı mehmet yıldız ama bütün takım sayesinde[/B]

ofgurleyuk78 02.11.2008 15:14

Maçı seyretmedim ve dinlemedim. Sadece teletexten takip etttim.(bilgisayar meşguldü) Yinede biliyorum ki maçın yıldızı 3 gol atan Mehmet Yıldız.

badboysefaa 02.11.2008 15:15

goollerimizi terime hediye ediyoruz helal olsun sana mehmetimm

ofgurleyuk78 02.11.2008 15:16

Keşke M.Yıldız bir kaç hafta kötü oynasa. F.Bahçe kafayı Yıldızımıza takmış. Herhalde maçın ve liğin Yıldızı F.B. ye gidecek gibi.

mustafa_kavak58 02.11.2008 15:35

sivas macindan sonra denizlisporun teknik tirektörü istifa etti!!!!!

subasi29 02.11.2008 15:51

ozelikle sol kanadimiz buyk ovgu aldi.takim halinde on plana cikmamiz ck guzel

yigidomustafa58 02.11.2008 16:11

[B]Mehmet Yıldız dı her zaman ki gibi...[/B]

izmirliyiğido35 02.11.2008 16:12

yürü be sivasım maşallah nazar değmez inşallah yolun açık olsun
antalya dan punlar bekliyoruz
ŞAMPİYON SİVASSPOR

edebiyatisyen 02.11.2008 16:18

Mehmet Yıldız iyiydi ama herkese bağırıp çağırıyordu.Hatta tam göremedim ama sanırım Baliliyle tartıştıktan sonra seyirciye de el kol hareketi yaptı.Balili asist yaptıktan sonra mehmetle sarılmadı takım arkadaşları sayesinde sarıldılar.Ayrıca 1-0 razı olmayan sivasspor için de sevinçliyim.

serkankeskin 02.11.2008 16:31

mehmet yıldız amblemimize konulması gereken dördüncü yıldız

cem 02.11.2008 17:07

MAÇI İZLEMEDİM YORUM YAPAMIYCAM AMA ÖZETLERİNE BAKTIM GERCEKTEN MUKEMMEL OYNAMIS SIVAS- MEHMETLE BALİLİ NİN ARASININ BİRAZ SOGUK OLDUGUNU GÖRDÜM- OLUR BÖYLE ŞEYLER AİLE İÇERİSİNDE- ZAMANLA DÜZELİR- BALİLİ NİN SON VURUSLARDA BECERIKSIZLIGIDE GÖZUMDEN KAÇMADI..

Abdullah DuMaN 02.11.2008 17:10

maçın yıldızı şüpesiz mehmet yıldız......................

memet24 02.11.2008 17:15

maçın yıldız mehmet yıldızzzzzzzzzz..........................

muhsin koçak 02.11.2008 17:26

maçın yıldızı galip takımdan seçilir genellikle,ama ben geleneği bu defa değiştiriyorum ve maçın yıldızını denizlispor kalecisi cenk olarak seçiyorum.nedenine gelince inanılmaz bir maç çıkarttı,benim saydığım 6 tane yüzdeyüzlük posizyonda gole izin vermedi ki bunlardan üçü baliliyle karşıkarşıya kaldığı posizyonlardaydı.maçın kötüsüne gelince;malumunuz sivasspor tribünleriydi,onlarda her zamanki gibi kendilerine yakışanı yaptılar ve çekirdeklerini çıtlatıp maçlarını seyrettiler,sessiz sedasııııızzz!!!

TracyMcGrady58 02.11.2008 17:29

Maci seyretmedim ve dinlemedimde ama Mehmet Yildiz damgayi vurmus. 3 puani 3 golle aldik.

mgyildiz 02.11.2008 17:39

Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]Maçın yıldızı bence M.Yıldız'dı.Gollerinden çok alamadığı paslardan sonra arkadaşlarına yaptığı sitemlerden dolayı :D.Kendisi yaptığı zamansa hiçbir şekilde sorun yapılmadığı için.[/COLOR]
Maçın en kötüsü kimdi ?
[COLOR="red"]Maçın en kötüsü Hayrettin'di.Vermek istediği pasların hiçbiri yerini bulmadı.[/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?
[COLOR="red"]Yorum yok[/COLOR] :D:D:D

[COLOR="red"]Takımımızın tam bir dayanışma eksikliği vardı.En büyük eksiklikse taraftar çoşkusuydu.Takımın bu eksiklik 2 konuşmayla giderilebilir ama taraftarın maça temposus ve ilgisis kalması kaç konuşmayla giderilir bilemem.Maçta doğru düzgün tezahurat bile yapılmadı.Allahtan Genç Yiğidolar vardıda birazcık sesimiz duyuldu.Saygılar GençYiğidolara.[/COLOR]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
[COLOR="red"]Maç saha içinde güzeldi ama Taraftar bölümünde tam bir fiyaskoydu.Maçta güzel pozisyonlar ve kaçan goller vardı.Üstün bir Sivasspor ve maçı tek kaleye dönüştüren bir Sivasspor vardı.Taraftarsa bu coşkuya eksik kaldı.[/COLOR]
Taraftar nasıldı ?
[COLOR="red"]Tamamen İğrenç.Ama GençYiğidoların hakkınıda vermek lazım.Onlar olmadan maçlarda sesimizi çıkarmamız imkansız.Acilen büyük bir Taraftar Birliği toplamamız lazım.Saygılar[/COLOR]

by_hunter 02.11.2008 18:04

maç tek kişiyle degil takım halinde kazanılır öne çıkan bir kaç kişi olsada bu bır takım oyunu tum ceza sahasında düşürlmese penaltılar olmazdı balili gögusuyle topu ındırmese gol olmazdı bunlarındaha fazlası sıralanabilir...

jakobieen 02.11.2008 18:21

sivasım artık çok rahat oynuyor, maç 4 eylülde ise galibiyet artık aşikar oldu,hem futbolcularda hem taraftarda.öyleki maçta ilk 15 dakikada gol atamdığımız için büyük şaşkınlık yaşadık beraber izlediğimiz arkadaşlarla :)

yine alıştığımız güzel oyunlardan biri idi, alışık olmadığımız şey balilinin bu kadar formsuz oluşuydu insallah kısa zamanda kendine gelir rüzgarın oğlu... rahat oynadık tempoyu kafamıza göre ayarladık ve şampiyonluğa bi 90 dakika daha yaklaştık..

bence maçın yıldızı mükemmel oyununu sürdüren bilica ve abdurrahman idi, sol defanstada gönül 58 numaralı formasıyla hayrettin oynasın istiyor ama faruk'un formayı daha çok hak ettiği bir gerçek..

bi hemşerimin yan hakeme "sevgili hakem bey kararlarınızda daha dikkatli olursanız seviniriz, aile var bişey diyemiyoruz" espirisi ise maçta uzun süre tebessüm etmeme sebep olan hoş bi andı :) :)

son olarak helal olsun [COLOR="Red"]SİVASIM[/COLOR][COLOR="red"][/COLOR], helal olsun [COLOR="red"]ANKARA[/COLOR], helal olsun [COLOR="red"]ESKİŞEHİR[/COLOR], helal olsun [COLOR="red"]KAYSERİ[/COLOR],helal olsun [COLOR="red"]ANADOLU[/COLOR] ve haydi [COLOR="red"]ANTEP[/COLOR]...

titizyiğido 02.11.2008 18:24

sivas muhteşem bi futbolla galip geldi maçın yıldızı tabiki soyadındanda anlaşılacağı gibi mehmet yıldız

yigido_sampiyon 02.11.2008 18:26

artık sivasta sistem oturdu...

daha önemlisi artık takımın ayakları yere basıyor...

YuNuSPaSa58 02.11.2008 18:31

Kazanan her zaman hakLıdır.. Kazandık haklıyız.. Maçı izLeyemedim ama yorumLardan anLasıLdıqı qißi Mehmet Yıldız yine döktürmüş...

AYDIN1985 02.11.2008 18:48

güclü fizigi ile Mehmet Yildiz. Masallah Masallah Masallah

EyüphanAydın 02.11.2008 19:07

[B]Maçın yıldızı kimdi ?

Tartışmasız Mehmet Yıldız.
Maçın en kötüsü kimdi ?

Takımımız maç boyunca iyi grafik çizdi,hepsi çok iyiydi.
Maçta göze çarpanlar ?

Kaptanın muhteşeme performansı

Eğer böyle devam edersek çok iyi işler yapıcaktırız.İnşallah iyi başladık iyi bitirmek dileğiyle.

[/B]

davulcu 02.11.2008 20:55

hepsine helal olsun.. istanbulda üç büyüklerin yalakalarının yanında bizi gururlandırıyolarya daha ne olsun.............. sivasssssssssssssssssssss

cücü baba 02.11.2008 21:11

[B]maçın değil ANADOLUNUN yükselen değeri YILDIZI SİVASSPOR dur..[/B]

yusuf_yusuf 02.11.2008 21:17

sonun da maçı yendık ya ona sukurler olsun

merkez_emre 02.11.2008 21:25

Maçın yıldızı kimdi ?

mehmet yıldız ve son macların formda ısmı bılıca ama mehmet her zaman dedıgım gıbi cok degısti...her topa pas istemesi ve alamayınca kaptan olması dılegıyle arkadaslarına yogun tepkı gostermesı olmadı....
bilica da bence bu sezonkı en ıyı transferımız dıyebılıriz gercekden varlıgı cok sey katıyor takıma inşallah uzun süre bızde kalır

Maçın en kötüsü kimdi ? maalesef hayro bu sezonkı en kotu macını sergiledi bir türlü toparlanamadı bulent hocanın da faruk degısıklıgını erkenden yapsa soldan gelen tehlıkelerı engelleyebılırdi..

Maçta göze çarpanlar ?

--maratona dagıtalan 1.000 (tahmınen) cıvarındakı formanın sadece % 10 luk kısmının taraftarlar tarafından gıyılmesı (buyuk olasılık lada onların koltuklara minder olarak kullanılmiştir.)
-- sedatın uuzn zamandır forma gıymemesıne ragmen oyunda agırlıgını hissetirmesi
--balili nin son vuruslardakı vasat futbolu
-- akının skor 3 0 ken bıle topu oyuna cok gec sokmasi da bence garip gelenlerden :=)

oyunun son bolumlerınde skorun da verdıgı rehavetın takıma olumsuz etkı yapması...
vede en buyuk eksıklık bu takıma yakısmayan taraftar pardon seyirciler

favorı olarak cıkdıgımız macda baskılı bır oyun oynadık ılk yarıda akına top dahı gelmedı bu bizim icin cok buyuk bir etki...inşallah bunu lıgın ılerleyen bolumlerınde de devam ettırıriz.

Taraftar nasıldı ?

............

XXCakir58 02.11.2008 21:33

Bugün Taraftar biraz azdi. Macin Yildizi 3 golüyle Mehmet Yildizdi.
Göze carpan ise Abdurahmanin vurusuydu, dönerek direke carpan.
Maci rahat aldik, hak ettik.
Insallah devami gelir.

Mutti 02.11.2008 22:17

maÇÇ güseLdii maÇın YILdısı Benje BaLiLiYdii meHmeTe yaPtıgıı aSiStt we oynadıgı fuTBOLuyla gol aTamaMasına RAgmenn baLiLiYdiiii xD maÇınn en kötüsüü % 100 HayRettin di :((( ama olurrr hEbb iyi OynucaqLAr diE biŞEr yoq haYRettiNimisDe iyi oyuNcuu buguN foRmunda diiLDi Azz okadar ;D MeHMet iMiss YILdıZLını göSDeRdi yiNe bu maÇdada =)
WuRr WuRR inLEsiinn FAtiHH TeRimmmm dinLEsinnnnnn xD

dülger58 02.11.2008 22:51

MAÇIN YILDIZI MEHMET YILDIZ VE TUM.BUGÜN SİVASSPORUN EN İYİLERİNDEN BİRİ TUM DİYEBİLİRİZ.MEHMET YILDIZIN PENALTILARI GOLE ÇEVİRMESİNDE TUM UN KATKISI ÇOK BÜYÜK.GOLLERİ ATTIGINDAN DOLAYI MEHMET YILDIZ ÖN PLANA ÇIKABİLİR AMA BU POZİSYONLARIN HAZIRLANMALIRINDA DİGER FUTBOLCULARINDA KATKILARI ÇOK BÜYÜK....FUTBOL BİR TAKIM OYUNU OLDUGU UNUTULMAMALI.BÜTÜN SİVASSPORLU FUTBOLCULARI TEBRİK EDİYORUM GÜZEL BİR MAÇ SEYRETİRDİLER.....

teknik 03.11.2008 07:44

iyi maç oldu.m.yıldız,tum.bilica ve sezer çok iyiydi.geride kalanlar balili ve hayrettin hariç vasatın üstünde iyiydiler.sistemimiz oturdu.bence sorun yok.Devam ...

yerliturkuaz 03.11.2008 07:54

[B]Maçın yıldızı kimdi Mehmet Yildiz tartismasiz macin yildiziydi attigi gollerle adeta Milli takim antrenorune gozlerini iyi ac ben geliyorum mesaji verdi....

Maçın en kötüsü kimdi Macin kotusu cok kotu form dusuklugu yasayan ibrahim Dagasan`di...

Maçta göze çarpanlar Tumu`un her ne4 kadar forvet oyuncusu olsa ise o mukkemmel defansa yardim etmesi kosmasi cok guzeldi...

Ne gibi eksiklerimiz var Gol vuruslarini daha iyi yapmaliyiz bu kadar gol kacirmamaliyiz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Her gecen gun daha iyiye gidiyoruz...

Taraftar nasıldı Stad doluydu fakat guzeldi genede...

Abdurrah`manin sutu ise mukemmeldi ah birde gol olsa idi...[/B]

hgaellisekiz 03.11.2008 10:34

ibrahim düzelecektir... musa eskisi gibi katkı sağlayacaktır.. balili daha isabetli vuruslar yapabilecektir... bu bir takım oyunu... birinin eksiğini diğeri çok iyi kapatabiliyor...
bu nedenle hepsinin alınlarından öpüyorum...

tebrikler. sivas yenilgisinin ardından giden kaçınçı antrenör bunu bilen var mı :PPP

yeniceri_can 03.11.2008 10:43

[B]Maçın yıldızı kimdi ?

takım olarak iyiydik ama hat -trick yaparak öne çıkan isim mehmet yıldız oldu.takım arkadaşlarına biraz daha hoşgörülü olursa ondan iyisi yok.

Maçın en kötüsü kimdi ?

malesef diyorum hayrettindi.toparlanması şart.

Maçta göze çarpanlar ?

mehmetin hat-tricki sonunda bütün stadın terime isyanı.

sol kanattan çok fazla aksaklık veriyoruz.ve son vuruşlardaki becereiksizliğimiz mi diyim şanssızlığımızmı diyim artık adını siz ne koyarsanız.

bu galibiyet haftaya alacağımız antalyaspor galibiyeti ile daha fazla öneme kavuşacaktır.tesadüf diyenler sezon sonunu beklesin.

Taraftar nasıldı ?

taraftar mı vardı ?[/B]

hgaellisekiz 03.11.2008 10:56

taraftar konusunda haklısınız...
geçen sene olimpiyatı dolduran sivaslının 4 te 3 ü trabzonlu cumartesi oynanan maçta nasıl bir ambiyans yakalamıslardı hep birlikte gördük...

sivas taraftarı sahaya çekirdek yemeye geliyor... var sayıyor ki... tenis maçı seyrediyorum...

yani es - es taraftarı, bursa taraftarı, ankaragücü örnek alınmalılar...
çirkefleşmeden elbette, sivasa ve sivaslıya yakışır tarzda , oyuna etki etmeliler...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21.