SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ben Dahil Herkes Satılık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21575)

SivasSpor.Com 04.11.2008 08:29

Ben Dahil Herkes Satılık

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun.jpg[/IMG]

Sivas´ın hocası Bülent Uygun: “Çıkarlarımız doğrultusunda ben dahil herkesi satabiliriz” dedi.

[B]Şampiyonluk inancı
[/B]Süper Lig’de Denizli’yi 3-1 mağlup eden Sivasspor’da keyifler yerinde... Teknik direktör Bülent Uygun takımının başarısından gurur duyduğunu ifade ederken, son dönemde çıkan dedikodular hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Uygun, “Herkes bana ‘Mehmet Yıldız’ı satıyor musunuz?’ diye soruyor. Kulübün geleceği için ben dahil herkesi satabiliriz. Biz de hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sonuçta kısıtlı imkanlarla mücadele ediyoruz. Artık herkes, Anadolu’dan bir şampiyon çıkacağına inanıyor” dedi.

[B]‘İlham kaynağı olduk’[/B]
Ankaraspor ve Bursa’nın başarılarına geçen sezon yaptıklarıyla ilham kaynağı olduklarını vurgulayan Bülent Uygun, “Biz çıtayı yükselttik. Bir gün mutlaka büyük bir takımda çalışacağım. Henüz 37 yaşındayım. Fatih Terim ve Mustafa Denizli, 40’lı yaşlarda başarılı oldu. Başkanımız Mecnun Odyakmaz’la kader birliği ettik. Henüz bir şeylerin zamanı var. Transferleri her zaman doğru yapmak gerekiyor. Mesela bana 2. Lig’de Samsunspor’u verin şampiyon yaparım” diye konuştu.

[B]Mehmet Yıldız artık Kral!
[/B]Denizlispor karşısında takımının 3 golüne de imza atan kaptan Mehmet Yıldız, gol krallığı yarışında 8 golle ilk sıraya yerleşti. Tecrübeli futbolcu, bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısı da göstermiş oldu. Tecrübeli futbolcu, “Hocamızın bize verdiği güvenle, geçen yılki başarımızın üzerine çıkmak istiyoruz” diye konuştu. Dünü izinli geçiren Yiğidolar, Antalyaspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

yerliturkuaz 04.11.2008 09:44

Cevap: Ben Dahil Herkes Satılık

[B]ilhan Cavcav mantigi ile hareket edersek sonumuz husran olur....[/B]

titizyiğido 04.11.2008 10:05

--->: Ben Dahil Herkes Satılık

bence hiçbirşeyi satmazsak çıkarlı oluruz

yigido_sampiyon 04.11.2008 10:08

bunu bence sezon sonunda söylemeliyiz...

sezonun ortasında bide takım tam havaya girmişken böyle sözler söylenmemeli...

Ahwettt 04.11.2008 10:34

Sayın hocam büyük konuşmaa senin Sivasspora gelemden önceki zamanınızıda biliyoruz unutmaki seni sen yapan Sivaslılar ve Sivasspordur.
Gerçekeleri konuşacak olursan sn gitsen bile Sivaspor hiç birşey kayıp etmez ama sen çok şey kayıp edersin hiç bir takımıda bu seviyeye getirmezssin.
Bu büyüklük senden değil Sivasspordandır. Biz kimleri zirveye çıkarmadıkki Mehmet Şahan İsmail Kartal Lorant sahi bunlarda aynı hevesle gittilerdi şimdi nerdeler ....... En az kendi evinde 10.000 kişii le deplasmanalrdadaa 1000 kişilik seyirci kitlesii le oynuyorsunuz. Tesislerde söylemeye gerek yok onun için lütfen ayakalrın yere bassın kendinden değil Sivasın insanalrından Sivaslıların sana sahip çıkmasından bahsetsen daha iyi olur

Alişan 04.11.2008 10:45

-->: Ben Dahil Herkes Satılık

Umarım hoca bunları önümüzdeki dönem için söylüyordur basında dahi olsa böyle açıklamalar takımı yıpratır bence o yüzden şu anda böyle rendelemelere gerek yok bence önce takımımız bir şampiyon olsun ondan sonra kimi alıp kimi satacaklarına karar versinler daha yolun başında bence yanlış bir açıklama yapmış hoca

KAOS 04.11.2008 11:00

Bu ne ya????
Bülent bey, çok havalandınız, siz değil Sivasspor büyük
Yerleşmiş, düzeni oturmuş, her yaptığınıza sesini çıkarmayan, destekleyen bir camiadasınız,
Hala aklı fikri büyük takımda
Eğer bu adamda yer yapmıyorsa bende eşşeğim...
Türkiye de fotboll BJK, GS ve FB den oluşmuyor, kafasında bu zihniyeti olan adamlar olduğu sürece Türkiyede futbolda ancak bu kadar olur.
Yazıklar olsun sana yaptığımız tezaruhata, yazıklar olsun sana verdiğimiz sevgiye,
İstemiyorum seni artık,
çek git büyük takımı mı çalıştırıyorsun, samsunporumu çalıştırıyorsun, ne halin var sa gör..
Bir lafımda Bülent beyi şişirenlere:
Buyrun teknik drektörünüzün fikri, zikri alın başınıza koyun...
O başkan da başkansa çıkar Bülent beyin bu açıklamalarına tepkisini gösterir, hiç bir başkan kendi takımını atlama tahtası olarak gören, kendini takımından üstün gören, ben bu takımı şampiyon yaparım demeyen, sadece biz bir yol açtık vs vs gibi boş laflar sarfeden bir adamı kollamaz.
Ama sanırım onun derdide cebine giren para, tıpki cavcav gibi.
Ey Sivas halkım uyan, adam senin futbol sevgini, futbol aşkını, yılların sivasspor düşkünlüğünü kendi çıkarı için kullanıyor, uyan.....

yener_sahin 04.11.2008 11:04

Kim kimi satıp alıyorsa alsın.Öenmli olan bu değildir.Önemli olan renklerdir,armadır.Baki kalacak olan takım ve taraftardır.Onlar gider yenileri gelir.

SeyfullH 04.11.2008 11:28

Futbol aynı zamanda bir ticarettir.Sivasspor maddi olarak güçlenebilmesi için elbette satacak ve alacak.Bülent hoca bu bu anlamda dikkatleri sivasspor üzerinde toplamak istemiş olabilir.Mehmet Yıldızı En gec bu sezon sonunda satmış olmamız gerekir. sezeri veya baliliyide aynı şekilde.Önemli olan bu ticareti güç kaybetmeden akıllı bir şekilde yürütmektir.

basayev58 04.11.2008 11:43

devamlı kendini büyük takımlara yamıyorsun hoca,ne gerek var...ertuğrula dönmesin sonun....

Futbolda Anadolu devrimi ne zaman yaşanır??? futbolcunun hayali İstanbul olmadığında,teknik adamın hayali İstanbul olmadığında...ya Sivasta efsane olursun,Sivaslı Mehmet Yıldız,Sivas'ın efsane teknik adamı Asker Bülent olursun,yada beşiktaşın yedeği mehmet yıldız,fenerbahçenin 3 ayda kovduğu bülent hoca olursun...bu kafa yapısındaki hocayı istemiyorum ben,Sivasspor'u fenerbahçeye gitmek için şampiyon yapıcaksa yapmasın,mehmet şahan gelsin takımın başına şerefimizle mücadele edelim...

Yildizelili58 04.11.2008 12:25

UTANMIYORMUSUN!!!!

SEN SIVASLI OLMAYA BILIRSIN SIVASSPOR ICIN TER DÖKÜYORSUN
HERKEZI SAT SAVUR AMA ANTRÖNÖR OLARAK KENDINI SATAMASSIN OLMAZ
FUTBOLCU DEDIGIN GIDER GELIR YUH BE HOCAM SENI GÖNÜLDEN SEVDIK BIZ
NE GEREK VAR PARA PUL HERSEY DEGIL GÖRDÜN SEKIZ TAS GÖRDÜN BESFENERI

YAZIK!!!

furky.b 04.11.2008 13:30

[B]Futbolcu Satip Basari Gelmez![/B]
[B]Ama Basari Yapip , Para Gelebilir ! [/B]

OLCAY_58_AKKUS 04.11.2008 13:36

bülent Hocanın ayakları havada sanırım.Bence onunda ayakları yere basmalı.Heralde bir kaç malubiyet almamızın zamanı geldi.ancak o zman toparlanıyoruz çünkü.

mustafa_kavak58 04.11.2008 14:50

futbolcu satmayal basari gelmez bizim futbolcu almamaiz lazim bence bu oyuncularin hepsini tutmasi lazim sivas bi kac sene sonra sivasspor sampion olabilir bu sene de tabi icimde his sivasspor seneye oyunculari satilacak seneye basari gelmeyecek

yigidoo 04.11.2008 14:52

Adam dogru söyluyor Sivassporun ableminden haric her sey satila bilir. buna baskanda,hocada vede oyunucularda bunlarin hepsi degise bilir.bunda tuhaf olan bir sey yok.
Ama bu sistem mi kim kurduysa Sivasa o sitemde devam edecek insanlari bulmak gerek vede bu sitem kalici olmali bu sart,yoksa deger takimlar gibi oluruz.
Sayin Bülent hoca da vede Kaptan Mehmet te Sivassporda ömrunu gecirecek degiller bir gun nede olsa gidecekler.
Sivasspor olarak bu sitemi devamli tutacak vede bunu üstune katki yapacak insanlarin gelmesi sartiyla olmali.

ready 04.11.2008 15:27

Başarıyı gelecek ve gidecek futbolculara baglamamak lazım kalıcı olan sivasspordur yönetici antranör ve futbolcu geçicidir biri gelir biri gider öenemli olan takım oyununu oynamak

BOUN 04.11.2008 15:29

Birkaç hafta evvel bir forum açmış ve aşağıdakileri yazmıştım. Şimdi tekrardan birşeyler karalamak yerine o yazıyı buraya aktarmayı uygun gördüm:

Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

Böyle haberlerden bıktık usandık artık, yine yalandır diyelim yine iftiradır diyelim. Hocamızın kafasını bulandırmaya çalışıyorlar diyelim ancak biz de seni bir yere kadar savunalım. Fakat şu fener muhabbetini ve fenere kapıcı olmak hususundaki hırsını her seferinde öyle belli ediyorsun ki biz de Sivassporlular olarak şarşırdık kaldık, artık mızrağı çuvala sığdıramıyoruz. Seni daha nasıl savunalım bilmiyoruz. Sizdeki fener aşkını nasıl örtelim, nasıl saklayalım, nasıl bu utancımızı içimizde yaşayalım ama dışarıya belli etmeyelim, ele güne rezil olmayalım, vallahi şaştık kaldık.

Yeter artık yeter, biz seni imparator olarak görüyoruz, sen fenerde üç ayda kovulacak kapıcı olmaya razı olup bizim imparatorluk payemizi reddediyorsun. Madem öyle işte böyle: İllaki gideceğim diyorsan bir an evvel git şu fenerine kavuş da sen de kurtul biz de kurtulalım. Daha fazla zaman kaybetmeden bir açıklama yapmanızı bekliyoruz, bir yeri seçtiğinizi, bir yeri sevdiğinizi söyleyin. Bu Sivas veya fener olsun ama sadece ve sadece birisi olsun.

Sivas'ta kalıp bu takıma bir kaç yıl daha hizmet edeceksen eyvallah biz seni zaten seviyoruz. Delikanlıca burayı bırakıp fenere gideceksen git, biz seni yine severiz, Sivasspor'a hizmeti geçti deriz. Ancaaaaaak burada kalıp Allah'ın her günü bir öyle bir böyle olacaksan, Sivas deyimiyle 'sac ekmeği' gibi olacaksan, bize bu eziyeti yapma!!!!

BOUN 04.11.2008 15:34

Türk futbolunun istikrara ihtiyacı var. Başarı için istikrar gerekli, bunun ispatını ise Sivasspor camiası yaptı. Bülent Hoca ile üçüncü sezonumuz, ikinci ligden gelen bir çok futbolcumuzla yola devam ediyoruz, başkanımız yedi yıldır bu takımla birlikte. Eeeeee Yani demek ki başarı için iyi kötü istikrar şart. Bakın Fener kendisine iki yılda bir şampiyonluk bir de şampiyonlar ligi çeyrek finali hediye eden Zico'yu postaladı, bu yıl dökülüyor. Parayla pulla saadet olmuyor arkadaş. Biz Bülent Hoca'dan bu takımın Alex Ferguson'u olmasını istiyoruz. Bu takım da emin olun Türkiye'nin Machester'ı olacak. Bundan hiç şüphem yok. Yeter ki iki günlük başarı birilerinin ayağını hemencecik yerden kesmesin.

üçyıldız58 04.11.2008 16:35

ne zamanki anadoluda bir takım öne çıksa ya hocasının yada futbolcusununn kafasını karıştırıyorlarr.
bursaspor bir seri yaptı hemen birkaçtane topcusunu çelsiye kadar satmaya kalktılarr.
birkaçtane futbolcusunu büyük takımlara yamadılar.
mustafa sarpa fenerbahçe talip dediler 2 hafta sonra fenerbahçe maçında mustafa sarp rezilleri oynadı.
şimdi biz bir seri yakaladık hemen mehmet yıldız ,apdurrahman dereli,sezer badur,hepsine bir kulup talip zaten hocamız ağzını açmış bekliyorr fenerbahçede kapıcı bile olmayaa razı
biz bizans deyince bazı arkadaşlarımız bize kızıyor biz istanbula bizans demiyoruz bu takımların yaptığı oyunlara bizans diyoruzz.
rakiplerini sahada yenemiyorlar hemen satılık kalemlerini satılık gazetelerini satılık televizyonlarını devreye sokup hocanın futbolcunun kafasını allak bullak ediyorr.
sonuna kadar SİVAS sonuna kadar antibizans

XXCakir58 04.11.2008 17:44

Sivassporun futbolculari birbirlerine alistilar. Böyle devam edersek, eminimki insallah seneye sampiyonlar liginde oynayabiliriz.
Eger bir oyuncu transfer ediliyorsa yada satliyorsa, o zaman biraz toparlamak zor oluyor.

by_hunter 04.11.2008 18:06

takımda herkes satılabılır ama bazı degerlere sahıp cıkmamız lazım mesela kaptan gıtmesı bızım için iyi olaz cunkı sıvasla butunleşmiş birisi gitsede eminimki fazla başarılı olamaz ve geriye doner

ayrıca geçen seneki ayak oyunlarını unutmayalım futbolcu kafası karıştırmaya başladılar yine

BeRDuŞ 04.11.2008 18:07

[QUOTE=SivasSpor.Com;433579][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun.jpg[/IMG]

Sivas´ın hocası Bülent Uygun: “Çıkarlarımız doğrultusunda ben dahil herkesi satabiliriz” dedi.

.[/QUOTE]

[B]Zaten Aşkımız Renklere, sizlere değil :)[/B]
[B]Yanlıs anlasılmasın yazdıklarım Fakat KIRMIZI BEYAZ DAN BASKA SI YALAN[/B]

Besyo_cu 04.11.2008 18:14

Yorumları okudukdan sonra şunu söyleme gereği duydum bi yanlışlık var sanırım arkadaşlar biz oyuncu satıyoruz ADAM SATMIYORUZ... Sivasspor gibi ekonomısı kötü olan illerin takımları ancak bu şekılde ayakta kalır maclara gitmeyiz 5 - 15 ytl verip bilet almayız kulubun lisanslı ürünlerınden 1 tane bile almayız sonra yok satmıyalım etmeyelim diyoruz biz takımıza sahip cıkarsak bülent hoca bu şekılde konuşmaz tabiki. Bır cok arkadaşım Kayseri örneğini vermiş kayserisporun paraya ihtiyacı yok bunu da cok önce recep mamur un acıklamasından anlıyoruz yanılmıyorsam 3 sene önce basın mensubu birsii sormuştu mehmet topuz ve gökhan ünal için fenerbahce 20 trılyon teklif ettiği söylenıyor satmayı düşünürmusunuz bu paraya ? recep mamurun cevabı ise cok ilginç ti : bizim 20 trilyona ihtiyacımız yok kı neden satalım ! bilmem bazı şeyleri anlatabildim mi ?

Shan58 04.11.2008 18:46

Şampiyonluğa oynuyorsan para içinde olsa adam satmayacaksın.
Sivasspor geçen sene en fazla yayın geliri elde eden klup oldu. diğer gelirleride birçok anadolu klubunun üstündeydi. üstelik Borcuda yok.
Madem şampiyonluk hedefin var bundan iyi fırsatmı olur. üç büyükler dökülüyor
Anadolu takımları üç büyüklere artık kolay kolay maç vermiyor.
Bu sene şampiyon olmayacaksan ne zaman olacaksınki.
Şampiyonluk paradan daha önemlidir. ilk şampiyon olan anadolu takımının tarihe geçeceği bir ortamda yararlı bir futbolcuya 50 Milyon Euro'da verseler satmayacaksın. Tabi şampiyonluk iddan varsa.

Bülent hoca'nın aklı hala büyük takımlarda. şampiyonlar ligi şampiyonu hayaliyle yaşıyor.
Hocanın anlamadığı bazı şeyler var. büyük takımlarda işler küçük takımlardaki gibi yürümez.
sen sivasspor'daki adamla arkadaşlık kurarsın samimi ortam oluşturursun oynatırsın ama büyük takımda o iş kolay değildir.
üstelik orda karışan çok olur burdaki rahat ortamı vermezler. iki maç kaybettinmi 10 tanesi hesap sorar.
Orası değirmen gibidir. nice hocalar nice futbolcular öğütmüştür.

Büyük takımlara transfer olan sonrada şutlanan futbolcular bir daha azla eski performansını gösterememişlerdir.
çoğunun kariyeri, başarıları tekniği taktiği büyük takımlarda yok olup gitmiştir.

Ama basının her gün gaz verip şişirdiği, büyük klublerin biraz parlayan futbolcuyu para kozunu kullanarak takımından ayırdığı bir ortamda hızla çıkan anadolu takımı malesef aynı hızla düşmek zorundadır.

Ancak bir kaç tane anadolu takımı aynı çıkışı yapar aynı mücadeleyi verirse o zaman bişeyler değişebilir.

Umarım Bülent Hoca'nın büyük takım hayalı büyük bir hüsranla sonuçlanıp, kariyerindeki acı bir hatıra olarak kalmaz.

durufuba 04.11.2008 18:57

bülent hocam nereye hele sivassporu sampıyon edinn ondan sonraa :D

YASİN ÇONGAR 04.11.2008 20:35

[QUOTE=Ahwettt;433622]Sayın hocam büyük konuşmaa senin Sivasspora gelemden önceki zamanınızıda biliyoruz unutmaki seni sen yapan Sivaslılar ve Sivasspordur.
Gerçekeleri konuşacak olursan sn gitsen bile Sivaspor hiç birşey kayıp etmez ama sen çok şey kayıp edersin hiç bir takımıda bu seviyeye getirmezssin.
Bu büyüklük senden değil Sivasspordandır. Biz kimleri zirveye çıkarmadıkki Mehmet Şahan İsmail Kartal Lorant sahi bunlarda aynı hevesle gittilerdi şimdi nerdeler ....... En az kendi evinde 10.000 kişii le deplasmanalrdadaa 1000 kişilik seyirci kitlesii le oynuyorsunuz. Tesislerde söylemeye gerek yok onun için lütfen ayakalrın yere bassın kendinden değil Sivasın insanalrından Sivaslıların sana sahip çıkmasından bahsetsen daha iyi olur[/QUOTE]

cok haklısın sonuna kadar katılıyorum

yigidomustafa58 04.11.2008 20:36

[B]takviye yapılmalıdır gidecek futbolcular da bellidir...

Onur Tuncer , Kanfory Sylla[/B]

YuNuSPaSa58 04.11.2008 20:51

[QUOTE=Ahwettt;433622]Sayın hocam büyük konuşmaa senin Sivasspora gelemden önceki zamanınızıda biliyoruz unutmaki seni sen yapan Sivaslılar ve Sivasspordur.
Bu büyüklük senden değil Sivasspordandır. Biz kimleri zirveye çıkarmadıkki Mehmet Şahan İsmail Kartal Lorant sahi bunlarda aynı hevesle gittilerdi şimdi nerdeler ....... En az kendi evinde 10.000 kişii le deplasmanalrdadaa 1000 kişilik seyirci kitlesii le oynuyorsunuz. Tesislerde söylemeye gerek yok onun için lütfen ayakalrın yere bassın kendinden değil Sivasın insanalrından Sivaslıların sana sahip çıkmasından bahsetsen daha iyi olur[/QUOTE]

Çok yükLenmişsin Hocaya.. Şunu unutma Werner Lorant gittiği zaman 17. Sıradaydık. Şimdi ßütün Türkiye ßizi konusuyor... Haksız oLduqu yerLer yok demiyorum ama bu kadarda yüklenmez insan. Elini Vicdanına koy..

izmirligardaş58 04.11.2008 21:01

gitsin tamammı kardeşim kim nereye gitmek istiosa gitsin ne halleri varsa görsünler nolmuş hani daha ne yapmışlar he daha kaç sene olmuş dur bakalım ya geçen sezon bir bu sezon iki kimi nereye kime satacaklarsa satsınlar bnm kalbim onlara deil sivasspora atıor tamammı kardeşim isterse amatöre düşsün ama sivassporun ateşi bikere bnm gönlüme düştükten sonra ne çareki onların feryadı neyle övüncekmiş he gidince allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz bize bu hevesi bu heyecanı verdikten sonra kendince görevini tamamlamış hissetsede bizler ona hakkımızı helal etmeyiz eğer aldıkları maaşları bir gece yatarken düşünürlerse bunda biz taraftarların dahi katkısı ve eklentileri vardır gerek maçlara gittik gerekse sivasspor ürünleri aldık onlar paralarını dahi bu gelirlerden aldılar ya çok moralim bozuldu

muhsin koçak 04.11.2008 21:22

ne oldu bülent hocam gözünü şimdide samsuna mı diktin?

tuzlugollu 04.11.2008 21:49

EVET BULENT HOCA SENDE FUTBOLCULARDA SATILIK OLABILIR NORMAL AMA SIVASSPOR ASLA SATILIK OLMAZ BULENTLER BALILILER MEHMET YILDIZLAR GELIP GECER AMMA SIVASSPOR BAKI KALIR........

tuzlugollu 04.11.2008 21:54

TUTTURMUSLAR SAMPIYONLUK PARAYLA OLUR DIYE YAV MADEM PARAYLA SEN NEDEN GECEN SENE SAMPIYONLUGU SON HAFTAYA KADAR KOVALADIN BULENT HOCA GEC ARTIK BU AYAKLARI SAMPIYONLUK YUREKLE OLUYO YETERKI ISTE AMMA SEN HALA BASKA HAYALLER PESINDE KOSRKEN SIVASSPORU KULLANIRSAN ODA SENIN AYIBINDIR SEN SIVASA HIZMET ETTIN AMMA SIVASDA SANA BUGUNE KADAR GOL KRALI BILE OLDUGUNDA GORMEDIGIN SAYGIYI DEGERI GOSTERTTI KAZANDIRDI.....AYRICA YA SAMPIYON OLMAK ICIN OYNUYOZ DIYECEKSIN YADA CEKIL LIGDEN GIT IKINCI LIGDE OYNA EGERKI HALA PROFOSYONEL DEGILIZ KALDIRAMAYIZ DERSEN ONADA BISEY DIYEMEM OLAN SIVAS SIVASSPORA OLUR SEN SATILIRSIN FUTBOLCU SATILIR BAKI KALAN SIVAS OLUR AMMA UMARIM HERSEY SENIN VEYA DIGER FUTBOLCULAR UZERINE ENDEXLI DEGILDIR...

yusuf_yusuf 04.11.2008 21:56

eğer aklımızı fıkrımızı dusuncemızı doğru kullanırsak karlı çıkarız

Yiğiter 04.11.2008 21:56

[B]Bülent Hocam artık bu tür demeçlerin sıktı.Sivasspor'da çalıştırıcıyım diye aşağılık kompleksine girmene gerek yok bence.Ya Sivasspor'u çalıştır ya da çalıştırma!"Çalıştırıyorum ama... " gibi cümleler istemiyoruz.[/B]

merkez_emre 04.11.2008 22:58

[QUOTE=merkez_emre;433440]
bu arada gecen sene bulent hocam her mac sonu mehmeti alan sampıyon olur dıyordu bu sene gol kralı olmasına ragmen hi. soylemedi boyle bısey mehmet yıldız devre arasında yolcu gibi :)[/QUOTE]

dun yazdım benı duydu roportaj mı verdı neyse artık...

cok yanlıs bır acıklama ıyı o zaman paramız yok diye elde avucda ne var ne yok topundan kramponuna herseyı satalım bırseyler yapalım...
kendımızı acındırmakdan baska bır sey degıl bu...madem para sıkıntımız var altyapı bınasının ustune bu kadar düşüldü acelesi neydi...ayrıca dunya kadar yerden para gelıyor her galıbıyet basına 300 küsür milyar alıyoruz sanırım ıddaa dan yıne oyle stad & 70 80 doluyor urunler satılıyor ama nedense bir turlu 2 senedır yapmadıgımız sey kalmadı yetmedı ıs adamlarına sıgındık tabiri caizse hala bu para sıkıntısı gecmek bitmıyor...

YAKISMIYOR GERCEKDEN YAKISMIYOR BOYLE DEMECLER

dipnot : bu takımın basın sözcüsü aylardır acıklama yapmıyor da neden bulent hocanın hem yazılır hemde gorsel medyada onlarca acıklaması cıkıyor anlamıs degılım....

yigido_furkan 04.11.2008 23:23

Bulent hocanın acıklamalarını cok talıhsız buluyorum ılla bırılerı satılmak zorundamı tamam belkı yeterı kadar destek verılmıyo ama cok sukur borcumuz yok oyle fazla oyuncuya ıhtıyacımızda yok bnce sezon sonuna kadar kımse satılmamamı

noname87 05.11.2008 00:22

bülent hocanın gözü yükseklerde bu hedeflere sivasla ulaşamayacağını düşünüyor olmalı bir de sürekli karşımıza para sıkıntısı çıkıyor sanki rakiplerimiz para babası hepsinde parasal sorun var fener dahil bugün kocaelinden 3 yabancı oyuncu kaçtı para alamadıkları için bana samsunsporu verin şampiyon yapayım cümlesine de ayrıca anlamadım

ready 05.11.2008 09:35

[B]Sivasın havasındamıdır suyundanmıdır bu şehre gelen yeknikdirektörler belli bir başarı saglıyorlar sonra havalara giriyorlar bülent hoca sen yokken de sivasspor vardı sen gidince de sivasspor devam edecektir artık millete daral gelmeye başladı bu söylemleri[/B]

yigido_sampiyon 05.11.2008 10:18

balıyorum diğer teknik direktörlere hiç böyle açıklamalar yapan yok...

mesela ertuğrul kayseri sporun başındayken gökhan yada möehmet topuz satlıktır. parayı getiren alır diye demeçler vermiyordu...

bu sene tolunay kafkas tranfer konularında hiç açıklama yapmıyor.

ama bülent uygun hergün tüm oyuncular satılıktır diyor...bu işler yönetimin işi...

bülent uygun artık sıkmaya başladı...

hgaellisekiz 05.11.2008 13:08

arkadaşlar...
ağır söylemlerde bulunuyorsunuz, ağır laflar konuşuyorsunuz... biz YİĞİDOların en büyük ve önemli özelliğimiz Hakkaniyetli olmamız ve ahde vefa göstermemizdir...
Şartlar her ne olursa olsun, bir müslüman türke yakışan duruş ile... bunu becerebildiğimizi göstermeliyiz her daim yedi düvele...
sanırım satır aralarını iyi okumak gerekiyor...

Mecnun başkan ve Bülent hocanın uyumu, onların yönetim anlayışı... lige çıktığının 2. sezonunda şampiyonluğu hedefleyen , o söylemlerde konuşan bir çömez anadolu takımının söylemleri miydi? Kim onlar kadar aleni şampiyonluk lafları edebildi bugüne dek... 3.sezonda ise bana göre son 3-5 haftada oynanan bizans oyunları ile elinden alınan averaf sebebi ile ele geçirilen bir 4. cülük , puan itibari ile ve benim gönlümde gerçekleşen bir 2. lik... Hangi Sivaslı, hangi Türk insanı bunu hayal edebilirdi.. Bu ekip becerdi , tüm sivasın ve sivaslıların ufkunu açtı bu insanlar... Şimdi tüm bunları bildikten sonra,
- çek git!
- NE halin varsa gör!
- HAVALANDIN sen bülent hoca vs vs vs.

demek ne kadar Ahde vefalı , ne kadar insani ve ne kadar hakkaniyetlidir...

Hocanın söylediği sözlerden aslında... satır aralarında söylemek istediği ... şu manalar çıkar bana göre...
+ Kişilere bağlı bir duruş içinde hiç olmadık, kurum ve sistem önemlidir... (ALEX ve Carlosu var fenerin ama durum ortada)
+ Sivasın ali menfaatleri benimde , topçularımında üzerindedir... Bizler faniyiz, kulüp ve kırmızı - beyaz lı renkler bakidir...
+ Ve asıl olan bence, bir şiiiiiiiiiii demektedir hoca, hem kendine hem topçulara ... Ayağınızı denk alın adına... Vazgeçilemez değiliz hiçbirimiz, biz olmasakta bu kervan yürüyecektir.. Adam gibi idmanınızı yapın, topunuzu oynayın, vazifelerinizi yerine getirin vs.

Benim satır aralarında okuduğum budur! Bunun dışında manalar çıkarılabilinirse bile söyleminden, ona ve sivas forması için ter döken hiç kimseye ...
Sivaslıya ve bizlere yakışmayan sözler söylememeli, böyle basit söylemlerden imtina etmeliyiz...

Selam ve dua ile.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30.