SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Şifo Mehmet meydan okudu! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21601)

abircan 06.11.2008 13:39

Şifo Mehmet meydan okudu!

şimdimi dalga geçmeye başlayalım yoksa pazartesiyemi bırakalım arkadaşlar

:D

Şifo Mehmet meydan okudu!
06 Kasım 2008 Perşembe 10:50
Teknik Direktör Mehmet Özdilek'ten sonra Antalyasporlu öğrenciler de Sivasspor maçı öncesinde iddialı konuştu: "Gençler maçı ile hayat bulduk. Artık kralı gelse farketmez"
Antalyaspor hafta sonu evinde oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda oldukça hırslı görünen futbolcular teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in önceki gün yaptığı basın toplantısında galibiyetten başka birşey düşünmediğini söylemesinin ardından, futbolcular da Sivasspor'a gözdağı verdi. Gençlerbirliği galibiyeti ile üzerlerindeki ölü toprağını attıklarını söyleyen futbolcular, Sivasspor'u evine eli boş göndereceklerini iddia etti.

Antalyaspor'da hırsın yanı sıra neşe de hakim. Antrenman sonunda çeşitli eğlenceler bulan futbolcular bu kez bilek güreşine tutuştu. Bütün futbolcuları sırayla yenen Serge, Sezer karşısında zorlandı. Son bir hamle yaparak Serge'yi bilek güreşinde yenen Sezer'i takım arkadaşları tebrik etti. Siyahi futbolcu ise bu güreşi saymadığını, dinlendikten sonra tekrar güreşmek istediğini söyledi. Ancak bu kez Sezer bu teklifi kabul etmedi. Futbolcuların idmanda ve sonrasında neşeli görüntüleri saha kenarında idmanı izleyen yönetici ve sağlık ekibini de mutlu etti.

FUTBOLCULARA 'YOYO' TESTİ

Bu arada Antalyasporlu futbolcular maksimal oksijen kapasitelerinin ölçüldüğü "Yoyo Testi'nden geçti. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile birlikte yardımcı antrenörler Şenol Fidan, İlker Kıraçan ve Erdinç Erol'un uyguladığı test, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Polar saatlerle nabızları kontrol altında tutulan futbolculardan belirli aralıklarla yerleştirilmiş noktalara, belirli süreler içinde ulaşmaları istendi. Temponun giderek arttığı test 7 kişilik gruplar halinde yapıldı. Her bir futbolcunun yaklaşık 20 dakika boyunca farklı tempolarda koştuğu Yoyo Testi 1.5 saat sürdü.

Haber:Süleyman Ekin
Kaynak:

oNuR 06.11.2008 13:42

--->: Şifo Mehmet meydan okudu!

[B]antaLyanın sonuda Bursa,Kocaeli,Ankaragücü gbi olacak :D bu üçLüde meydan okumustu ama sonuc hüsran oLdu onLar acısından :D[/B]

EyüphanAydın 06.11.2008 13:47

[B]Her meydan okuyan tahta çıksaydı herkez kral olurdu.Sayın Mehmet Özdilek ; Atalarımızın bir sözü var.

Bükemediğin bileği öpücekmişşin.Tabikide Antalya'nın ligdeki panoramasını biliyoruz.Şu zamanlarda çok zor günler geçiriyorlar.

Daha lig'in başlangıcı olmasına rağmen lig'in dibindeler.Mehmet Özdilek ise bu söylentileri taraftarlarının biraz daha yüreğine su serpmesi için söylemiştir.

Eminim ki Mehmet Özdilek bile biliyordur bizi yenemeyeceğini.Yinede zorlu bir deplasmana gidiyoruz büyük konuşmayalım.

Benim inancım Antalyaspor'u geçicektiriz.[/B]

furkancfc 06.11.2008 13:50

Antalyasporuda yeneriz şifo istifa eder...:D

SenSetik 06.11.2008 13:55

Cevap: Şifo Mehmet meydan okudu!

zor maç olacak dedikse horozlan demedik şifoooooooooo :) akıllı ol :)

bide ben bişey okudum...onlar bizim futbolcualra önlem alsın biz niye alaım demiş :rolleyes:

acaba "hangi birine önlem alalım kardeşim" demek istemiş olabilirmi :D

ben bu kadar iddaalı olduklarına göre beraberlik olabilir diyorum ama inşallah yeneriz...

TracyMcGrady58 06.11.2008 14:06

-->: Şifo Mehmet meydan okudu!

Cok iddaali aciklamalar yapmislar. Sonucunu Pazar günü görecegiz. Rakipilerinin SIVASSPOR oldugunu hatirlatmak lazim. Kral ne ki bizim yanimizda :D

Kibrisli 06.11.2008 14:12

Ben takımıma güveniyorum ama bu adamdanda korkmuyorum değil

Kokomo 06.11.2008 14:18

Antalya maçımız zor maç, bunu kabul etmemiz lazım. Normalde şu açıklamayı yapmasaydı Mehmet Özdilek, çok daha zor olacaktı ! Ama bu tip kışkırtıcı bir açıklama bizimkilerin maça çok daha fazla asılmasını ve de Antalya'nın da hüsranına yol açabilir. Bence bu tip tahrik edici konuşmalar olmamalı ...

titizyiğido 06.11.2008 14:22

boşuna konuşuyolar biz anlamayız biz işimize bakarız yeneriz ve arkamıza bakmadan geri döneriz

Kibrisli 06.11.2008 14:43

Horoza sormuşlar "Efendim tavukmu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan" Ben anlamam demiş, ben vurur geçerim. :D

şaban bozat 06.11.2008 14:47

şifoda biliyor başına gelecekleride kendini avutuyor

NİHAT_EKİCİ 06.11.2008 16:09

ANTALYA İÇİN HAYATİ BİR MAÇ ZOR OLACAK AMA BİZDE SİVASSPORUZ, ÖYLE BİZİ YENMEK KOLAY DEĞİL.

NİHAT_EKİCİ 06.11.2008 16:10

ANTALYASPORU DEPLASMANDA DEVAMLI YENİYORUZ, YİNE YENECEĞİZ AMA BU DEFA MAÇ ÇOK ZOR OLACAK.

NİHAT_EKİCİ 06.11.2008 16:11

İLK GOLÜ BİZ ATALIM GERİSİ KOLAY, TAKIMLAR HÜCUM YAPAYIM DERKEN BALİLİ ORTALIĞI DAĞITIYOR.

yerliturkuaz 06.11.2008 16:14

[B]Biz bu laflari cok duyduk bizle karsilasan hemen hemen tum teknik adamlar bize meydan okudular fakat buyuk husrana ugradilar hatirlatalim hocam....[/B]

sinan-58 06.11.2008 16:16

boyle konuşanlardan çok gorduk biz acıyorum onlara :D

Dark Force 06.11.2008 16:18

sivasspor u yenemiyceni kendiside çok iyi biliyor takımını motive için bu tür demeçler veriyor....çıkıp 1 puan için oynıycak aslında,yenmek için oynarsa fark yer bizden.....

velibircan 06.11.2008 16:36

[B]Zor Bir Maç Olacak...Kazanan Taraf İnşallah Biz olcaz...Bu gibi Açıklamalarla Bu Sezon Yine Karşılaştık Rıza ÇAlımbay gibi Kocaelispor gibi ama Sahada Cevabı Verdik..

İnşallah Bu Maçtada Sahada Cevabı Vercez [/B]

Alişan 06.11.2008 17:00

Dilin kemiği yokki büzesin onlar konuşsunlar pazar günü görecekler sivassporun ne olduğunu o yüzden konuşup kendimizi yormayalım sonucu belli bir maç sivasspor alır bu maçı mehmet hocada yerine oturur birdaha büyük konuşmamayı öğrenir zaten bizim kaderimiz bu galiba çok konuşanları susturmak

pover58 06.11.2008 17:50

herkes konuşacak biz işimize bakacagız bizde parartesileri konuşuruz.kimseyi küçümsemeyiz ,ancak biz çok iyiyiz.herkes bizden korkuyor ondan öle konuşuyorlar.şifo denizli kim olursa olsun farketmez.

bahadır erdem 06.11.2008 18:18

[B][COLOR="Blue"]MEHMET ÖZDİLEK;İNGİLTERE'DE TEKNİK DİREKTÖRLÜK EĞİTİMİ ALMASINA RAĞMEN KENDİSİNİ GELİŞTİREMEYEN BİR KİMSE.ANTALYASPOR'DA BAŞARILI OLACAĞINI DA PEK SANMIYORUM.İNŞAALLAH BAŞARILI OLUR...[/COLOR][/B]

YuNuSPaSa58 06.11.2008 18:51

SAnki karsısında Akcaabat Sebat yada ne ßiLim PendikSpor war.. Ayağını denk aL.. ßize ßu Ligde Çok kafa tutan oLdu.. Ama tuttuğu KAfaLArını yer eğdik.. ßütük konusmim.. Ama söz 4 ten fazLa atmicaz:D:D:D:D:D

58_SEMİH_58 06.11.2008 19:16

[B][I]Coq GoRdUk Bız BoyLeLeRiNi.
AnTaLYaYıDa DizE qEtİRiriZ..[/I][/B]

myway 06.11.2008 19:22

[B]antalyaspor ve sifo yu mac sirasinda 90 dakikalik bir yoyo testine tabii tutacagiz kusura bakmasinlar:D[/B]

etzel1967 06.11.2008 19:26

kulağğğasmaaaa...elleme desin:))

abdullah58 06.11.2008 19:31

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
SIVASTA OYNASAYDIK ZORLANIRDIK DERIM
AMA ANTALYADA OYNUYORUZ KESIN ALIRIZ CÜNKÜ YENI HOCALARI KENDILERINI GÖSTERMEK ISTIYECEKLER VE GALIP GELMEK ISTIYECEKLER
DEFANSLARINDA BOSLIKLAR VERECEKLER TAMDA BALILININ ARADIGI VE GOL ATTIGI POZISYONLAR
FUTBOLCULARINI MACIN HAVASINA SOKMAK ICIN BOYUNDAN BÜYÜK LAF ETME SIFOOOOO MEHMET

antik58 06.11.2008 19:37

her anadolu takımı gucunu SİVASSPORa karsı gostererek ıyı takım oldugunu gostermeye calısıyor ama bunu basaranlar neredeyse yok gıbı sıfoda alısır SİVASSPORun buyuklugune...

bekiro0758 06.11.2008 19:42

hafta sonu görecez kralını yine siz fark yemeyinde ::D

fatihtuztas 06.11.2008 20:15

BAKALIM ŞİFO MU YIKSA ASKER BÜLENT Mİ GÜLECEK.TABİKİ BÜLENT HOCA GÜLECEK.MEHMETİN MALATYASINI DA BİLİYOZ.

BOUN 07.11.2008 18:52

Antalya maçını ciddiye aldığımız müddetçe ve kendi futbolumuzu oynadığımız sürece galip geleceğimizden şüphem yok.

Benim gönlümden geçen önce Antalya galibiyeti, sonra kupa da Alanya ve hemen ardından yine ligde Konya maçlarından alacağımız üç muhteşem galibiyetle Trabzon deplasmanına gitmektir. Bu üç maçı da alacağımıza olan inancım sonsuz. İnşallah bu üç maç ertesinde Trabzon deplasmanına giderken Sivas düşmanlarının yüreğine korku salacağız...

Önce Antalya,

sonra Alanya,

sonra Konya,

sonra... Onlar kendilerini çok iyi biliyor. :)

subasi29 07.11.2008 19:40

biz kimleri tahtindan indirdik sen bunlarin en hafifisin sifo akilli ol

xxayhanxx 07.11.2008 19:44

[QUOTE=Kokomo;434308]Antalya maçımız zor maç, bunu kabul etmemiz lazım. Normalde şu açıklamayı yapmasaydı Mehmet Özdilek, çok daha zor olacaktı ! Ama bu tip kışkırtıcı bir açıklama bizimkilerin maça çok daha fazla asılmasını ve de Antalya'nın da hüsranına yol açabilir. Bence bu tip tahrik edici konuşmalar olmamalı ...[/QUOTE]

haklisin hoca sana yürekten katiliyorum.
sivas,a selam yolumuza devam...

ready 07.11.2008 19:45

şifo boşuna meydan okuma sivassporum antalyaya yapacak bir güzellik :D:D

Kizilirmak58 07.11.2008 19:52

antalya iyi tanır sivassporu 2 yılönceki antalyadaki macta yendiğimiz gibi 3-1 yine yeneriz ''yıldızımız'' var bizim .onların yıldızı yok tabii...

cem 07.11.2008 19:59

İÇİMDEN BİR SES BU MAÇI ANTALYA 1-0 ALACAK DİYOR... İNŞALLAH YANILIRIM...

zarabilgisayar 07.11.2008 20:49

diger hocalarıda gördük atıp tutuyorlardı ama arkasını dönüp gittiler.

cücü baba 07.11.2008 22:45

[B][I]olaya madalyonun öteki yüzünden bakalım ne demeli şifo tabiikide takımına gaz verecek ama güçleri yetecekmi bizi yenmeye eğer saha dışı etkenler devreye girmezse maçı çok rahat alacağımıza eminim şifoda verdiği gazla bir hafta doğal gaz parası ödemeden yaşar..[/I][/B]

sivasli215 07.11.2008 22:51

[B]bir çiçekle bahar gelmez şifo efendi!
avut bakalım kendini maç saatine kadar
için içini yiyor ama belli etmiyosun
görürüm senin maç sonundaki havanı...

antalya kümeye doğru emin adımlarla,marş marş....[/B]

ofgurleyuk78 07.11.2008 22:57

Canı sağolsun Şifo'nun. Çok severim kendisini. Keşke Sivasspor maçından sonra görev alsaydı. Morali bozulmazdı garibimin.

jakobieen 07.11.2008 23:13

antalyanın havasındanmıdır suyundanmıdır her gelen teknik direktöre böyle laflar ettiriyor.. bi kaç sene önce bi kaç maç kazanan antalyayı 4.büyük yapacaktı yılmaz vural.. hani şu antalyanın ligden düştüğü sezondan bahsediyorum :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:26.