![]() |
Merhaba Baskentli Yigidolar
[B]Selamlar olsun tum baskentli Yigidolara kaderde yeniden Ankaraya gelmek varmis:) Ismim Mustafa insallah en kisa zamanda tanismadiklarimla da tanismak dilegiyle... Baskentten kim var kim yok siteyi takip eden arkadaslar yazarsa sevinirim.... Ankara temsilcisi olarak aranizda olmaktan mutluyumm...
Insallah Ankarada hep beraber guzel organizasyonlar birliktelikler olusturacagiz..Soyle bir tanisalim ne dersiniz?[/B] Ben burdayim diyen Baskentlileri listeye ekliyoruz.. [B] [COLOR="Red"]1) myway 2)cem 3)Cley 4)yigidolar06 5)sincanli gazi 6)balili_58_06[/COLOR][/B] |
Cevap: Merhaba Baskentli Yigidolar
[QUOTE=myway;438468][B]Selamlar olsun tum baskentli Yigidolara kaderde yeniden Ankaraya gelmek varmis:) Ismim Mustafa insallah en kisa zamanda tanismadiklarimla da tanismak dilegiyle... Baskentten kim var kim yok siteyi takip eden arkadaslar yazarsa sevinirim.... Ankara temsilcisi olarak aranizda olmaktan mutluyumm...
Insallah Ankarada hep beraber guzel organizasyonlar birliktelikler olusturacagiz..Soyle bir tanisalim ne dersiniz?[/B][/QUOTE] BENDE ANKARADAYIM GARDAŞ... TUZLUÇAYIR... ANKARADAKİ SİVASSPORUN HİÇ BİR MAÇINI KAÇIRMADIM.. KAÇIRMAMDA...HATTA SİVASLILARI MAÇA GİTMELERİ İÇİN TEŞVİK EDERİM..(STADIN YERİ SAATİ BİLET FİYATLARI GİBİ) |
[B]Yapacağınız organizasyonlar ile aramızdaki birlik bağlılık daha da gelişecek şimdiden Ankara temsilcimize başarılar....[/B]
|
[B]Ben de Muhammed Ali. Cebeci de oturuyorum. İftar, halı saha maçları gibi organizasyonlarla Ankaradaki Sivaslıları bir ararya getirmeye çalışıyorduk. myway kardeşimizin liderliğinde daha nice organizasyonlarda buluşmak dileğiyle.Allah yolumuzu açık etsin...[/B]
|
-->: Merhaba Baskentli Yigidolar
[B]Insallah zamanla buyuyup guzel bir birliktelik saglayacagiz ;).. Sizden ricam bu forumu da oksuz birakmayalim.. Ankarada Sivas ve Sivassporla ilgili herseyi de burdan paylasaim tartisalim.. Ben de Sincanda oturuyorum. Odtu de ogrenciyim ayni zamanda...
Ben de burdayim diyen Baskentli Yigidolardan da mesajlar bekliyorum. Tabi diger yazanlardan da ... Sizlerin gorus dusuncelerinizdir bizi yonlendirecek olan ;) Eksik gorduklerinizi , yapilmasini istediklerinizi paylasirsaniz sevinirim...[/B] |
[B]Öncelikle yeni mekanınızda başarılar dilerim Mustafa abi ;
Bir Amerika birleşik Devletlerinde,Bir İstanbul'da,Şimdide Ankara'yı mesken etmişşin abi :) Valla senin işin ne de güzel. Her yeri karış karış,Her yeri adım adım geziyorsunuz.Tekrar Ülkemize hoş geldiniz...! Ben İstanbuldayım ama Kalbim sizinle...![/B] |
[B]baskentten 3 kisi mi takip ediyor siteyi :) ?
[/B] |
[B]semih-58, mesut-murat koçak kardeşler-agumus58, keskin abi ,cerrah yiğido abi,deniz abi,volki nerdesiniz siz [/B]
|
-->: Cevap: Merhaba Baskentli Yigidolar
[B][QUOTE=Cley;439298][B]semih-58, mesut-murat koçak kardeşler-agumus58, keskin abi ,cerrah yiğido abi,deniz abi,volki nerdesiniz siz [/B][/QUOTE]
hocam siz burdasiniz sizden oneriler alabiliriz mesela. yapilabilecek etkinlikler, organizasyonlar sonra sivassporun ankaradaki maclariyla ilgili calismalar... vs bunun gibi teklif ve onerilerinizi bekliyorum.. tabi diger baskentli yigidolardan da... Baskentli yigidolara nasil acilabiliriz? Nasil daha iyi reklam edebiliriz kendimizi...[/B] |
[B]inşallah en kısa toplarız başkentteki yiğidoları. olmazsa en geç 1 ay sonra gençlerbirlği maçında toplarız bir araya.[/B]
|
[B]Insallah Genclerbirligi macinda toplaniyoruz...Yine de bos birakmayalim burayi da o zamana kadar :)[/B]
|
[QUOTE=Cley;439298][B]semih-58, mesut-murat koçak kardeşler-agumus58, keskin abi ,cerrah yiğido abi,deniz abi,volki nerdesiniz siz [/B][/QUOTE]Ben burdayım diz lerden rahatsızız evde istirahat ediyorum ara sıra dışarı çıkıyorum ben hep sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum
|
[QUOTE=myway;438509][B]Insallah zamanla buyuyup guzel bir birliktelik saglayacagiz ;).. Sizden ricam bu forumu da oksuz birakmayalim.. Ankarada Sivas ve Sivassporla ilgili herseyi de burdan paylasaim tartisalim.. Ben de Sincanda oturuyorum. Odtu de ogrenciyim ayni zamanda...
Ben de burdayim diyen Baskentli Yigidolardan da mesajlar bekliyorum. Tabi diger yazanlardan da ... Sizlerin gorus dusuncelerinizdir bizi yonlendirecek olan ;) Eksik gorduklerinizi , yapilmasini istediklerinizi paylasirsaniz sevinirim...[/B][/QUOTE]Etimesgut ta oturuyorum en kısazamanda görüşmek dileğiyle |
--->: Merhaba Baskentli Yigidolar
merhaba abi ben okan eryamanda oturuyorum ama sincan mekanımızdır.sivastan sonra ikinci vatanım sincandır.sincanın neresinde oturuyorsun abi ve hangi bölümdesiniz.
|
bende sincandayım sincan mekanımız olmuş buralarda sürünüyoz
|
[B][QUOTE=yigidolar06;439443]Ben burdayım diz lerden rahatsızız evde istirahat ediyorum ara sıra dışarı çıkıyorum ben hep sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum[/QUOTE]
gecmis olsun abi Allah sifalar versin..kisa zamanda duzelirsiniz insallah;) Gorusmek uzere insallah Anladigim kadariyla da cogunluk Etimesgut ve Sincanda :)[/B] |
[B][QUOTE=yigidolar06;439444]Etimesgut ta oturuyorum en kısazamanda görüşmek dileğiyle[/QUOTE]
abicim bir de isminizi alayim konunun ilk yorumuna baskentli yigidolarin listesini ve isimlerini yaziyorum :) gorusmek uzere..[/B] |
[B]Evet sizin oralarda çoğunluktayız.[/B]
|
-->: --->: Merhaba Baskentli Yigidolar
[B][QUOTE=sincanlı gazi;439516]merhaba abi ben okan eryamanda oturuyorum ama sincan mekanımızdır.sivastan sonra ikinci vatanım sincandır.sincanın neresinde oturuyorsun abi ve hangi bölümdesiniz.[/QUOTE]
merhabalar kardesim.. memnun oldum. sincan lale de oturuyoruz bizde.. odtu kimyadayim.. insallah en kisa zamanda gorusmek uzere. irtibatimizi koparmayalim.. ara sira yazin forumumuza....;)[/B] |
-->: --->: Merhaba Baskentli Yigidolar
[B][QUOTE=balili_58_06;439519]bende sincandayım sincan mekanımız olmuş buralarda sürünüyoz[/QUOTE]
masallahh ya herkes sincandan:) sizden de isim alalim hocam memnun oldum. gorusmek dilegiyle en kisa zamanda ki bu genclerbirligi maci olacak insallah...[/B] |
Cevap: -->: Cevap: Merhaba Baskentli Yigidolar
[QUOTE=myway;439302][B]
hocam siz burdasiniz sizden oneriler alabiliriz mesela. yapilabilecek etkinlikler, organizasyonlar sonra sivassporun ankaradaki maclariyla ilgili calismalar... vs bunun gibi teklif ve onerilerinizi bekliyorum.. tabi diger baskentli yigidolardan da... Baskentli yigidolara nasil acilabiliriz? Nasil daha iyi reklam edebiliriz kendimizi...[/B][/QUOTE] [B] Fikir alışverişi ile daha organize bir şekilde Yiğidoları Ankarada temsil etmek amacımız. [/B] |
yanlış anlaşılma olmasın bır grubumuz ve liderimiz vardır maksat tanışmaksa tanışırız her zaman bırlık içindeyiz ve organize bir şekildeyiz grubu dahada iyi duyurmak içinde organizelerimiz devam ediyor yeni katılan herkeslede tanışmak dostluk kurmak üzere selamlar
|
[B][I]SivasSpor.Com'un yeni yapılanmasında Ankara Temsilcisi olarak göreve başlayan Mustafa (myway) kardeşimizin çabalarını taktirle izliyoruz. Bu iyi niyetli çalışmanın Ankara'da ki Yiğidoların birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlıyacağına inanıyoruz.
Sitemize Başkentten katılan hemşerilerimizin birlikte haraket ederek güç birliğine varmaları Sivasspor sevdalısı bütün hemşerimizi yakından ilgilendirmekte Sivasspor Aşkının yayılması için atılan birer altın adım olarak tarihe kayıt düşülmektedir. Bu güzel oluşuma katkıda bulunan hemşerilerimi kutluyorum. [/I][/B] |
Sevgili başkentli yiğidolar sizleri anlıyorum darılmak küsmek yok mücadeleye devam edeceğiz bizler burdayız aramıza yeni katılan arkadaşlarla en kısa zamandada buluşup tanışmak dileğiyle
|
MERHABA ARKADAŞLAR ANKARADAYIM ENSON GENÇLERLE YAPTIĞIMIZ MAÇTA BENDE VARDIM.
|
Ankaralı Yiğidoları bir arada güzel organizasyonlara imza atarken görmek çok güzel olacak. Ankara'ya İzmir'den selamlar !...
AYK |
Slmlar bende Ankaradayım. hacettepede öğrenciyim. batıkentte oturuyorum. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
|
[QUOTE=myway;438468][B]Selamlar olsun tum baskentli Yigidolara kaderde yeniden Ankaraya gelmek varmis:) Ismim Mustafa insallah en kisa zamanda tanismadiklarimla da tanismak dilegiyle... Baskentten kim var kim yok siteyi takip eden arkadaslar yazarsa sevinirim.... Ankara temsilcisi olarak aranizda olmaktan mutluyumm...
Insallah Ankarada hep beraber guzel organizasyonlar birliktelikler olusturacagiz..Soyle bir tanisalim ne dersiniz?[/B] Ben burdayim diyen Baskentlileri listeye ekliyoruz.. [B] [COLOR="Red"]1) myway 2)cem 3)Cley 4)yigidolar06 5)sincanli gazi 6)balili_58_06[/COLOR][/B][/QUOTE] bende sivaslı uğur bende ankaradayım |
[B]Yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz... Bundan sonraki organizasyonumuz Konya deplasmani olacaktir... Neredeyse 1 ay var bu maca ancak Ankaradan toplu sekilde gidecegiz.. Bizi izlemeye devam edin.. Baskentli Yigidolar forumunu lutfen bos birakmayin....[/B]
|
muhammet abi ben volkan ben bu nickten giriorum artık öbürü gitti bana burdan yazabilirsiniz
|
[B] Her şehirde Sivas'lı oldugunu söylemeye gerek yok. Özellikle başkentte ise yoğun bir Sivas nufusu oldugunu biliyoruz ancak bu potansiyeli daha iyi kullanmamız gerek.
Bu potansiyeli değerlendırmek içinde tüm Ankara'daki taraftarlarımızın desteğini beklıyoruz.[/B] |
[QUOTE=sivalı uGuR;492092]muhammet abi ben volkan ben bu nickten giriorum artık öbürü gitti bana burdan yazabilirsiniz[/QUOTE]
tamam.msn i gönderiyim ben sana özel mesajla ekle. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:17. |