![]() |
TAM 1 YIL OLDU.?
[B]:) Arkadaşlar bu gün aranıza katılalı tam 1 yıl oldu zaman ne kadarda çabuk geçiyor yani şu anda 1 yaşındayım ;) ve sizlerle beraber olmaktan mutluluk ve kıvanç duydum bu güne kadarda kimseyi kırmadım vede kimse beni incitmedi bu nezih sitenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum ve hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum..:)[/B]
|
-->: TAM 1 YIL OLDU.?
[B]iyiki dogdunuz hocam :) Dogum gununuz kutlu olsun.. Buranin nezih kalmasi sizin gibi nezih misafirlerimizle saglanabilir ancak.. Bu nezih ortamda nice yillaraa..;)[/B]
|
Cevap: TAM 1 YIL OLDU.?
[B]Nice yıllara hep birlikte kardeşçe el ele...[/B]
|
--->: TAM 1 YIL OLDU.?
benimde 2 yıl 2 ay oLdu:):) Hepinize İst. ßağcıLardan SeLamLar:):)
|
[B]Zaman bir su misali akıp gidiyor...![/B]
|
[B]Cücü baba nice birlikte sağlıklı ve güzel yıllara.....
Akl-ı selim, mütevazi ve yerinde yorumlarınızla dikkat çeken ender taraftarlardansınız. Yorumlarınızı beğeni ile okuyor ve takip ediyorum. Nice yeni yıllarda beraber olabilmek ümidiyle...[/B] |
[B]Daha nice yıllara abicim :)
Yorumların ve fikirlerinde bizlere farklı bakış açılarından da görmeyi sağladığın için adıma teşekkür ederim...[/B] |
tarzınız gerçekten hep pozitif ve medenice...tebrikler...
|
ııkı dogdun cucu baba abı nıce 40 seneler
|
daha nice yıllara cücü baba . inşallah her zaman buralarda kalırsınız
|
kardeşim daha nice sivaslı sivassporlu günlereee.
aslını unutmayan kişileree sonsuzz saygılarrrrrr |
[QUOTE=cücü baba;438602][B]:) Arkadaşlar bu gün aranıza katılalı tam 1 yıl oldu zaman ne kadarda çabuk geçiyor yani şu anda 1 yaşındayım ;) ve sizlerle beraber olmaktan mutluluk ve kıvanç duydum bu güne kadarda kimseyi kırmadım vede kimse beni incitmedi bu nezih sitenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum ve hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum..:)[/B][/QUOTE]
Allah daha nice 1 yıllar nasip eder inşallah... |
[B][I]hepinize çok teşekkür eder saygılarımı sunarım yorumlarınızı okurken emin olun gözlerim doldu sanki aile ortamında gerçek bir doğum günü yaşattınız bana her şey gönlünüzce olsun...[/I][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]abicim nice yıllara ins 10.....20..30 seninle beraber sensiz bu site olmazzzz
daha cookk sene var abiiiiiiiiii[/B][/FONT] |
.......eweT 1 yıl 1 gün olmuşşşşşşş.....nice yıllaraa
|
[B]Nice Yıllara Abicim.Hep Birlikte Olmak Dilegi İle...![/B]
|
hayırlı olsun abı :D:D:D:D:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:27. |