![]() |
Tesadüf denilemez
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bamusa.bmp[/IMG]
Geçen sezonu Avrupa potasında bitiren Sivasspor, yine zirveden inmiyor. Sivasspor'un zirve yarışındaki performansı alkış alırken, futbolcular ise, diğer kulüplerin transfer listesinde yer alıyor. [B]Tesadüf denilemez [/B]Süper Lig’de geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren ve Avrupa Kupaları’nda ülkemizi temsil eden Sivasspor fırtınası dinmek bilmiyor. İstikrarlı performansını sürdürmeyi başarıp bu yıl da zirvenin ortakları arasına katılan Yiğidolar, pozitif futbolları ve aldıkları skorlarla kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yapıyor. Teknik direktör Bülent Uygun, artık başarılarının bir tesadüf olarak değerlendirilemeyeceği görüşünü savunarak, “Kalitemizle, mücadelemizle yola devam ediyoruz” ifadesini kullandı. [B]Teklif bekleniyor[/B] Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası Uygun, oyuncularının sergilediği iyi niyetli mücadeleden de övgüyle söz edip Süper Lig’de yine ses getirmeye devam edeceklerini ileri sürdü. Süper Lig’de zirvenin ortaklarından olan Sivasspor’un yıldızları da transfer borsasının zirvesinde yer alıyor. Devre arası periyodu öncesinde Sezer Badur, Bilica, Musa Aydın ve Mehmet Yıldız’ın Süper Lig’in birçok ekibinin transfer listesinde olduğu biliniyor. Yönetim ve teknik heyet ise karar için resmi teklifleri bekliyor. [B]M.Ali SABUNCU[/B] |
Cevap: Yiğido Koşuyor
bence mehmet yıldızdan önce bilicaya teflif geleceği düşüncesindeyim...
|
--->: Tesadüf denilemez
[I][B]2 sezondur gösterdigimiz güzel performans takımların futbolcularımıza yönelik teklifleri gelecegini düsünüyorm[/B][/I]
|
Bana göre önümüzdeki sezon'da Mehmet Yildiz'i dört takimdan birisi transfer edecektir. Bu firsati Mehmet Yildiz iyi degerlendigi takdirde, büyük takimlarin vazgecilmezlerin arasinda olacaktir.
|
Cevap: Tesadüf denilemez
[B]Eger ust siralarda yer almak istiyor isek oyuncu satmamaliyiz tam tersine orta sahaya takviye bile yapmaliyiz....[/B]
|
[B]İki Sezondur Gösterdiğimiz Performansa Tesadüf Demeye Kimsenin Haddi Yetmez...
Bu arada Oyuncu Satılmasın Demekle Olmuyor Klubumuze Gelir Lazım. 5 ile 15 ytl para verip bilet almayız, Klubumüzun lisanslı ürünlerinden almayız sonra yahu oyuncu satmayalım deriz. Oyuncularımızın satılmaması için şimdi destek zamanı Sivasspor Mağazamızdan alışveriş yapıp klubumuze destek olalım...[/B] |
lig bitiminde sivas futbolcularinin degerinin 40 milyonu gececegini saniyorum insallah hic biri gitmez
|
bilica ve mehmet yıldızı satsak yerini hiç dolduramayız
|
[B]Geçen senede böyle bir söylemler çıkmıştı,İlk başlarda bu söylemlere kulak verip moralimizi bozduk.
Anladıkki böylesi söyleyenler ' Sivasspor'u çekemediklerini anladık.Geçen sezon yaptıklarımız ile başarımızın hiç bir zaman tesadüf olmadığını gösterdik. İnaniyorumki bu senede aynı şeyleri söyleyen isimlere aynı cevabı veririz.[/B] |
[B]Mehmet İstanbul takımlarında oynayamaz.Zira o maçlarda rakipleri hep kapalı defans oynuyor.Mehmet kapalı defanslara karşı etkili olamaz.Kendini bitirir.[/B]
|
NE TESADÜFÜ SON 2 YILIN TAKIMI SİVASSPOR
GEÇEN YIL BU TAKIM 73 PUAN ALDI, BU SENE YİNE ÇOK İYİ YERDEYİZ EĞER GEÇEN SENEKİ PUANA ULAŞIRSAK KESİN ŞAMPİYONUZ ARTIK SİVASSPORUN BAŞARISINI UEFA BİLE KABUL EDİYOR............ BAZI ÇEKEMEYENLER DİYEBİLİRLER ŞAMPİYON MU OLDUNUZ DİYE, AMA GELİYORUZ BİRGÜN ŞAMİYONDA OLACAĞIZ. UZUN LAFIN KISASI YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR. ARTIK HERKES İSTEMESE BİLE SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ KABULLENMEK ZORUNDA SİVAS LİGTE 2. SIRADA FENERİ YENDİK, BEŞİKTAŞ VE TRABZONLA DEPLASMANDA BERABERE KALDIK DAHA NE YAPACAK BU TAKIM BİZ İSTEMEDİKTEN SONRA KİMSE BİZDEN OYUNCU ALAMAZ, AMA DEĞERİ BULUNDUĞUNDA DA SATILMASI GEREKİR. BİR MEHMET YILDIZ EN AZ 6 MİLYON EURA YA SATILMALI, ÇÜNKÜ GÖKHAN ÜNAL MEHMETİN AYNINDA SIFIR KALIR O BİLE 6 MİLYON EURO YA SATILDI |
Bir Anadolu takımı başarılı olduğu zaman oyuncuları kapışılır ve takımın işi biter.İnşallah bizim durumumuz da böyle olmaz...
|
kulubümüz çok kısa bir süre içinde kurumsal bir yapıya kavuştu yönetimin takımın uyumu mükemmel bir makinenin dişlileri gibi çalıyor.
bunun neticesinde başarı kaçınılmaz oluyorr birazda biz sivaslılar kulube destek olsak takımı yanlız bırakmasak daha güzel başarılar gelecek |
evet bencede sivassporumuzun basarisi tesaduf degil ne yaptigini bilen bir ekip ve yonetim var lutfen buna sahip cikalim ve sivassporumuz sampiyon olsun bu sezon bence bu icten bile degil basarilar sivasspor
|
[QUOTE=üçyıldız58;443734]kulubümüz çok kısa bir süre içinde kurumsal bir yapıya kavuştu yönetimin takımın uyumu mükemmel bir makinenin dişlileri gibi çalıyor.
bunun neticesinde başarı kaçınılmaz oluyorr [B]birazda biz sivaslılar kulube destek olsak takımı yanlız bırakmasak daha güzel başarılar gelecek[/B][/QUOTE] İşte can alıcı nokta burası,tebrikler gardaşım... Acaba nasıl ve nekadar destek olunabilmiş,merak ediyorum... Örneğin; Kaç kombine satılmış ?, Nekadar lisanslı ürün satılmış,sms kampanyasından nekadar gelir elde edilmiş, Veya başka bir soru, "Maç günü stadyumun önünde kaç bin paket çekirdek satılmış" ? |
kıskanıyorlar sivasımızı ne tesadüfü aslan gibi maç kazanıyorlar
|
son 2 sezondur kı çok ii performan gosterıyoruz inş şampıyonlar ligi olmasada uefa ya gıdelım bu senede
|
tabi ki tesadüf denilemez tesadüf diyen halteder
|
ßüyük takım oLmak zordur.. Elindekini Satmadan üstüne Koyarsan şampiyonLuk kaçınıLmaz oLur.. Kimseyi satmadan 1 2 takviye daha yaparsak kesin önümüzdeki seneler içinde şampiyon oluruz diye düşünüyorum ben..
|
[QUOTE=laliğinoğlu;443817]İşte can alıcı nokta burası,tebrikler gardaşım...
Acaba nasıl ve nekadar destek olunabilmiş,merak ediyorum... Örneğin; Kaç kombine satılmış ?, Nekadar lisanslı ürün satılmış,sms kampanyasından nekadar gelir elde edilmiş, Veya başka bir soru, "Maç günü stadyumun önünde kaç bin paket çekirdek satılmış" ?[/QUOTE] Aslında Yönetimin Çekirdek işinede girmesi lazım.. NasıL oLsa o maçta piyasaya Çıkan ßütün çekirdekLer ßiter:D ßiLetLer ßitmez ama ÇekirdekLer ßiter:D |
tesadüf diyenin aklından şüphe ederimm :D:D:D
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]EN AZINDAN LİG BİTTİĞİ ZAMAN FUTBOLCULAR TRANSFER EDİLEBİLİR.
ŞUAN Kİ AHENGİ BOZMAK DOĞRU OLMAZ.[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT] |
[B]Tabiikide zamanı gelince her futbolcu istediği takıma gider burada en önemli olan şimdi sporcunun kafasını karıştırıp takıma zarar vermemek birde gittiği takıma nasıl uyum sağlayacak şu an hepsi takımında paşalar gibiler iyi düşünmek lazım..[/B]
|
Bu sene, olmassa ilerii senelerde bilicanin bir büyük teklif alacagina inaniyorum.
Hadi hayirlisi. |
İNSALLAH HİC BİRİ GİTMEZZ HEPİSİNİ COK SEVİYORUM
|
[B]güzel transferler olabilir gerçekten...[/B]
|
mehmet yıldız ve bilica ya devre arası teklif gelcektir eger iyi bir teklif gelirse yonetim satar 2 futbolcuyuda ama 2 side sezon sonuna kadar durmalı bence
|
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK GEREKİRKİ SİVASSPORUMUZU TÜRKİYE IYI BIR SEKILDE TANIDI. ARDINDAN AVRUPA TANIDI, TANIMAYADA DEVAM EDECEK... KALDIKI KAC SEZONDUR BU LİGDE SOZ SAHIBI OLAN TAKIMIMIZDAN TESADÜFİ DIYEBILECEK TEK KİŞİ VARSA ONUNDA KÖR OLMASI LAZIMDIR :) TAKIMIMIZDAN KİM TRANSFER OLURSA OLSUN, BU TAKIMDA RUH VAR ONU KİMSE ALAMAZ... BU TAKIMA HEPİMİZİN BİRLİK OLUP DESTEK OLMAMIZ LAZIM. YİĞİDOM YOLUN AÇIK SENİ KİMSE TUTAMAZ. CAN-I YÜREKTEN BAŞARILAR...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12. |