![]() |
TSL/Sivasspor - Hacettepe
[B][COLOR="green"]Haftaya 13.12. saat 14:00'de olan
Sivasspor - Hacettepe karsilasmasinin tahminlerini ve yorumlarini buraya yapabiliriz bence bu mac [COLOR="red"]Sivasspor 3[/COLOR] - Hacettep 0 biter bizdeki tarife hep üc [/COLOR][/B] |
Cevap: TSL Sivasspor - Hacettepe yorumlari ve tahm
[B]bu macı alırız ama rahat olmaz hacettepe defansif bi takım. 1-0 veya 2-0 (belkide 6-0:D)[/B]
|
[B]Belediye ve haceteppe ligin en nefret ettigim takimlar, insallah haceteppeyeda fark atariz taraftarsiz takim süper lig de istemiyoruz!![/B]
|
[B]son gençlerbirliği maçında hacettepeli iki oyuncu kırmızı kart gördüler,forvet oyuncusu ibrahim şahinde sakatlandı,dolayısıyle hacettepe sivasspor maçına çok eksik bir kadroyla çıkacak,gerçi tam takım çıksalarda ne yazar.
Hal böyle oluncada kolay bir maç geçeceğini düşünüyorum sivassporumuz adına.benim tahminim hacettepe:0 sivasspor:3,4,5..........[/B] |
[B]en büyük sivasspor 2-0 alacağız bu maçı [/B]
|
sivas iddaacılara yine tek başına bi "üst" maçı sunar:D 3-0 belki 3-1
|
[B][/B]sivas stadında bu sene gideceğim ilk maç tahminim 5-0 :)
|
[B]bende 3 - 0 alırız diyorum.............[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B][I]1 0 olsun bizim olsun [/I][/B][/COLOR]
teşekkürler;) |
Haccettepe iyi bir takim, iyi oynuyorlar, ama Sivassporun kendi taratarlarin önünde, kendi sahalarinda bu maci rahatlikla alacagina inaniyorum.
Sivasspor3-0 Hacettepe. |
maçı alacağımızı tahmin ediyorum...belki rakip son sıralarda ama küçümsememek gerek çünkü şiddetle puana ihtiyaçları var...inşallah maçı alırız...
|
YIGIDOLAR HACETTEPEYE DORT DORTLUK KARSILAMA VE AYNI SIFRELI
TARIFEYI UYGULAYACAK SIVASSPOR 4 HACETTEPE 0 |
[B]Evet ne zman lider oluruz diyorum işte bu maçtan sonra lideriz inşallah
hacetepeyi yenelim lideriz [COLOR="Red"]SİVASSPOR -3 - [/COLOR] [COLOR="White"][COLOR="LemonChiffon"][COLOR="Black"]HACETEPE - 1[/COLOR] [/COLOR]-[/COLOR] [/B] |
bende 2-0 diyorum inşallah galibiyet serimiz devam edecek
|
3 puan bizim olsunda kaç sıfır olursa olsun..Olsun da Mehmedim birkaç gol atsın..
|
[B]İyi bir seri yakalamış bulunmaktayız.Bu seriyi Türkiyenin en iyi takımlarıda karşımıza çıksa bozamaz.
Zaten en iyi takımlarına karşı bu üstünlük bulunmuş durumda.Zorlu maçı alıp yolumuza devam edicektiriz.[/B] |
[QUOTE=yigido yakup;444730][B][COLOR="green"]Haftaya 13.12. saat 14:00'de olan
Sivasspor - Hacettepe karsilasmasinin tahminlerini ve yorumlarini buraya yapabiliriz bence bu mac [COLOR="red"]Sivasspor 3[/COLOR] - Hacettep 0 biter bizdeki tarife hep üc [/COLOR][/B][/QUOTE] 3-0 bencede bu maç bizim Banko:) |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;444773][B]Evet ne zman lider oluruz diyorum işte bu maçtan sonra lideriz inşallah
hacetepeyi yenelim lideriz [COLOR="Red"]SİVASSPOR -3 - [/COLOR] [COLOR="White"][COLOR="LemonChiffon"][COLOR="Black"]HACETEPE - 1[/COLOR] [/COLOR]-[/COLOR] [/B][/QUOTE] Senin demenle lider oluyorsak inanırım:Dama senin demenle statda adamlar kış uykusundan kalkmıyor:)demekle olmuyor maalesef çırpılsan dahi yine hüsran yine off ya ne olacak bizim bu sessiz çıt çıt çı Yiğidolara:D |
bugunkü maç güzel bi bayram hediyesi oldu. moralli gecen haftanın sonunda inşallah Hacettepe engelini de fazla zorlanmadan aşarız ama tedbiri elden bırakmamak lazım:)
|
Her zaman dediğim gibi 1-0 olsun bizim olsun.
|
kendi evimizdeki bu maçta çok goller atacağız hacettepe yi ankara hacettepe hastanesine göndereceğiz
|
S.aLeyküm YigidoLaR; Arkadaşlar yenelimde 1-2-3-4 fark etmezz diyorum ama onunda etkisi var inşaLLah guzeL maç olur ve yenerizz inşallah bu yıl SampioN oluruz herkese seLam......
|
[B]Bursa-Trabzon ve Sivas-Hacettepe maçları var.Bu hafta lider olur muyuz?Bence oluruz.[/B]
|
[B]Hacetttepe Artık Cok gergın Ve Kaybedeceği Hiç Birşey Olmayan Adamdan Korkacaksın Çünkü Cesur Oynar Cesur Oynarken rahatlıgı Bulur.. Temkınlı Ve zekı Bır sistemle VE TABİKİ RAKİBİ HAFİFE ALMAYARAK bu MAçı kazanırız umarım[/B]
|
arkadaslar bence tam tersı hedefı olmayan takım bir halt edemez hacettepenin hedefı yok sivas gibi buyuk hedeflerı olan bir takım hele de bu motıvasyonla haftaya bursa ya yenılecek olan trabzon dan pasa pasa liderliği alır.haftaya iki takım tutuyoruz yanı...GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU...
|
sivasspor bu maci rahat alir diyom
sivasspor 3 : 0 hacettepe goller: mehmet 2 tane balili |
[B]Evimizde oynayacağız maçta evimizde ne denli etkili oynadığımızı bilmeyen kalmadı ben bu maçı rahat bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum:
Sivasspor:4 Hacettepespor:0[/B] |
[B]Zor gececek bir mucadele hacettepenın şiddetle puana ihtiyacı var zor bir mac bizi beklıyor kesın yenerız yada rakibi kucumsercesine bir havada olursak ummadıgımız bir sonuç ortaya cıkacaktır...[/B]
|
[COLOR="DarkGreen"][/COLOR][B][FONT="Century Gothic"]sivas çok rahat alır bu maçı düşünmek yersiz elbetteki değil ama hacettepe'den bu sene pek bir şey olmaz gerçi hangi sene gördükki?bu sene görelim tek gördüğümüz isim değişikliği hepsi bu sadece[/FONT][/B]
[SIZE="7"][B]DİYAR[/B][/SIZE][SIZE="7"][B][COLOR="Red"]BAKIR SPOR[/COLOR][/B][/SIZE] |
yurekten inaniyorum ki bu macida anlimizin akiyla kazanacagiz
|
[B]5 - 1 kazanacağız bu maçı fark atarak yani...[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;444886][B]Bursa-Trabzon ve Sivas-Hacettepe maçları var.Bu hafta lider olur muyuz?Bence oluruz.[/B][/QUOTE]
[B]benim fikrim; bu bursa takımı o kadar dirençli bir takım değil ve çok kolay gol yiyorlar,trabzonspor karşısında fazla direnebileceklerini sanmıyorum,ama bu bizi ilgilendirmez biz hacettepe maçını kazanmaya bakalım,biz kazanmaya devam ettikçe rakipler nasıl olsa puan kaybeceklerdir.[/B] |
[B]İstediğimiz kadar maç yenelim,önümüzdeki rakip puan kaybetmezse önemi yok.
Bursa-Trabzon arasında artık nefrete yakın bir ilişki var.Bursa çok kötü bir takım dahi olsa bu maçta iki kat performans gösterecek.Ben Bursa yenemezse bile yenilmez diyorum.Ama bence Bursa bu maçı alır.Biz de Hacettepe'yi yenersek inşallah lider biziz.[/B];) |
ßu Maç bence farka gider.. En az ama en az 5 atarız.. ama kaç yeriz ßiLmiyom:):):)
|
Hacettepeye kim oy werdi merak ediyorum:):):):):)
|
2 kişi hacettepe kazanır demiş ankette:D
3-0 ya da 4-0 olur hacettepe de hücüm gucu yok defans yaparlar ama buda sivasspor gibi hucum yapan takıma sökmez... |
2 kisi hacettepe kazanair demis kesin hacettepespordan bir tafartardir yada birisinin tahminidir sivas gidip hacettepeye 3 cekecek
|
[B]Evimizde Rahat Alacağımız Bir Maç Diye Düşünüyorum[/B]
|
Sivasspor evinde mükemmel bi grafik çizmiş, şuana kadar evinde oynadığı 7 macın 6' sını kazanmış 1 beraberlik elde etmiş.
Hacettepe, deplasmanlarda 5 malubiyet 2 beraberlik almış. Sivasspor yine kazanmasını bilir.... ;) |
hacattepeyi çok küçümsemişsiniz dikkat edilmesi gerekir çünkü kesin puan almaları lazım ama biz her zamanki gibi yeneceğiz
sivasım:2 hacattepe:0 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:31. |