![]() |
Fener'in Gözü Sivaslılarda
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ucu_birarada.jpg[/IMG]
Fenerbahçe'de transfer rotası Sivas'a çevrildi. Pazar günü oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor maçının ardından Sivasspor yönetimi ile biraraya gelen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Mehmet Yıldız, Musa Aydın ve Petkoviç'e talip oldu. Devre arasında kaleci, orta saha ve forvet pozisyonlarına takviye yapacak olan Fenerbahçe, Sivasspor'un 3 futbolcusuna talip oldu. Pazar günü İstanbul'da oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor maçını izleyen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, karşılaşma sonrası Sivasspor yönetimi ile yemekte biraraya geldi. Mehmet Yıldız ve Musa Aydın'a talip olduklarını ifade eden sarı lacivertliler, bu iki oyuncu ile birlikte Avusturalyalı kaleci Petkoviç'i de istedi. 6 ay sonra Türk vatandaşlığına geçebilecek olan 32 yaşındaki Petkoviç, bu işlemin ardından Türk statüsünde forma giyebilecek. Kaleci pozisyonu için Hasagic ile de temasta olan Fenerbahçe, önmüzdeki yıl Türk statüsnde oynanacak Petkoviç-Hasagic ikilisinden birisini tercih edecek. Mehmet Yıldız ve Musa Aydın transferinde ise bonservis konusunda fikir alışverişinde bulunan iki takım başkan ve yöneticileri, Sivasspor'un bu oyuncuları satmaya karar vermesi halinde öncelik alma konusunda sözleşirken, devre arasında bu iki oyuncudan en az birinin transferinin sonuçlanmasına kesin gözle bakılıyor. |
Cevap: Fener'in Gözü Sivaslılarda
bence bu haber oyuncularımızı yıpratır bizim yapmamamız gerekir.
|
[B]Kafa karıştırma operasyonları yine başladı. Ne alacakları ne de oynatacakları maksat takımın motivasyonunu bozmak. Eğer yönetim ciddi olarak ligi düşünüyorsa satmaz ama günü kurtarma derdinde isek hemen satarlar.[/B]
|
[QUOTE=FurkaN;445193][B]Kafa karıştırma operasyonları yine başladı. Ne alacakları ne de oynatacakları maksat takımın motivasyonunu bozmak. Eğer yönetim ciddi olarak ligi düşünüyorsa satmaz ama günü kurtarma derdinde isek hemen satarlar.[/B][/QUOTE]
mehmet kaç kere açıklama yaptı ama yine aynı yöneticilerinde açıklama yapması lazım sivas zirveye gelince bu haberler çıkıyor hatırlıyorsanız geçen sene % 99 diye başlık atmıştı ana sayfa koskoca gazete ama yalan çıktı |
[B]aynı nakarat hep aynı aynı(nazan öncel)[/B]
|
[B]Malzemeci ve toptoplayıcıda lazımmı ?[/B]
|
bunlar gerçekten oyuncuların kafasını karıştırıyorlar başkan bu işe çözüm bulmalı.
|
yinemi yaw bıktık artık takımdakı havayi bozmaya calisanlar bu haberleri yapanlar
|
ALIŞTIK ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]güiza yı 14 m euro ya aldılar mehmet yıldıza versinler 25 m euro alsınlar üstünede güizayı versinler
bu oyuncular giderse takım batar[/COLOR][/I][/B] |
Küme düşeriz küme yönetim akıllı olsun.......:mad:
|
[B][B]evet haberi bende ntv de dinledim ve hiç şaşırmadım
istanbul takımları her zamanki oyunlarını tekrar sahnelemeye başladılar.sadece oyuncular değişiyor,senaryo hep aynı. ne olursa olsun,hele bir de devre arasında kesinlikle futbolcu satmamamız lazım! köprü geçerken at değiştirilmez! sayın başkan , umarım sivasspor sevgin ve de sivaslı kimliğin daha ağır basar!!![/B][/B] |
fenerbahce TÜRK FYTBOLUNU OLDUREN KULUPTUR YILDIZI PARLAYAN GENC ASLAN GIBI TURK COCUKLARI FENERDE YEDEK KULUBESINDE CURUDULER
|
Bu büyük takımlar bizi darmadağın edecek...
|
eger sivasspor kendi sampiyonluga oynamazda oyuncu satarsa bu demek olurki hicbirzaman hicbir anadolu takimi sampiyon alamaz olmamali anlamlarini tasir eger boyle bir durum olursa simdiye kadar yapilan tum emekleri bir anda yerin dibine batirir eger birtek kisi bile sivassporun kadrosundan giderse takimin iskeleti bozulur basta ben olmak uzere tum sivaslilar tam guvensizlik hisseder ben tekrar soyluyorum bu takimi bozmayalim bu takim bu sekliyle sampiyon olur boyle kalmali ne alalim ne satalim insallah bu yazilanlar sozde kalir ve yigidolar yoluna devam eder ve sampiyon olur
zira sivasspor istanbul takimlarinin oyuncu yetistiricisi olur ki bu sivas in insanina ve sivasliya yakismaz |
Fener yine her sezon yaptığı gibi herkeze talip... :mad:
|
[B]mehmet yıldız sivassporun her şeyi bence onun yerini dolduracak bi tane bile forvet tanımam.. balili iyi ama mehmetsizde olmaz. ilk 4 zor olur[/B]
|
Aziz Yildirim senin sucun, Guizaya o kadar para verdin karsiligini alamadin.
Mehmet Yildiza o kadar verseydin, o karsiligini fazlasiyla verirdi, ama gec kaldin. Bu saatten sonra sana verecek Oyuncumuz yok. Hepsi burda mutlu. Orda yedek kulubesinde mi kalsinlar? |
[B][I]Yine fırtınalar estiriyoruzya yapacaklarını yapıyor İstanbulun şalvarlı ağaları acaba Fatih Terimle beraber seyrediyordu Aziz Yıldırım maçı ne dedi Terim Ylıdızla ilgili bu işler parayla pulla olmuyor beyler kendinize gelin ve sabrımızı taşırmayın yetti artık..[/I][/B]
|
[B]Bahsettikleri oyuncular Sivas'ımzın çok değerli oyuncuları makul bir bonservis bedeli verilirse neden olmasın ama takviye yapılmalı tabiki....[/B]
|
[B]YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR[/B]
|
geçen sene feldkamp devre arasında m yıldızı transfer etmeyi çok istediğini, ancak bunu geseye faydalı olması için değil, şampiyonlukta yarıştığı rakibin en iyi futbolcusunu alarak o takıma zarar vermek için istediğini söylemişti...bu da öyle birşey işte...istanbul takımları devamlı yapıyorlar bunları...para ve güç onlarda nede olsa...hem m yıldız hem de musa takım ve sistem oyuncuları...ben gideceklerini sanmıyorum ama gitseler bile sivastaki kadar başarılı olabileceklerini sanmıyorum...
|
bir de bu haberlerin aslı astarı var mı, bu da tartışılır...
|
SİTE YÖNETİMİNDEN RİCA EDİYORUM BU TRANSFERLER TAM 100% BELLİ OLMADAN YAZMAYİN SU HABERLERİ NE OLURSUNUZ
|
[COLOR="Blue"][B]Fenerbahçe 3 Sivaslı'ya talip [/B][/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B]08 Aralık 2008 Pazartesi 17:53 Fenerbahçe'de transfer rotası Sivas'a çevrildi. Başkan Aziz Yıldırım Sivasspor'un 3 futbolcusu için pazarlığa oturdu. Pazar günü oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor maçının ardından Sivasspor yönetimi ile biraraya gelen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Mehmet Yıldız, Musa Aydın ve Petkoviç'e talip oldu. NTV Spor'dan Voran Vayloyan'ın haberine göre devre arasında kaleci, orta saha ve forvet pozisyonlarına takviye yapacak olan Fenerbahçe, Sivasspor'un 3 futbolcusuna talip oldu. Pazar günü İstanbul'da oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Sivasspor maçını izleyen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, karşılaşma sonrası Sivasspor yönetimi ile yemekte biraraya geldi. Mehmet Yıldız ve Musa Aydın'a talip olduklarını ifade eden sarı lacivertliler, bu iki oyuncu ile birlikte Avusturalyalı kaleci Petkoviç'i de istedi. 6 ay sonra Türk vatandaşlığına geçebilecek olan 32 yaşındaki Petkoviç, bu işlemin ardından Türk statüsünde forma giyebilecek. Kaleci pozisyonu için Hasagic ile de temasta olan Fenerbahçe, önmüzdeki yıl Türk statüsnde oynanacak Petkoviç-Hasagic ikilisinden birisini tercih edecek. Mehmet Yıldız ve Musa Aydın transferinde ise bonservis konusunda fikir alışverişinde bulunan iki takım başkan ve yöneticileri, Sivasspor'un bu oyuncuları satmaya karar vermesi halinde öncelik alma konusunda sözleşirken, devre arasında bu iki oyuncudan en az birinin transferinin sonuçlanmasına kesin gözle bakılıyor.[/B][/COLOR] |
Gözlerinin futbolcularımız'ın üzerinde olması güzel,Velakin Fenerbahçenin pis gözlerinin üzerimizde olması ürkütücü.
Hepimiz biliyoruzki [B]' anadolu takımlarından' [/B]giden hiç bir futbolcu Fenerbahçe Spor Kulübünde tutunamadı. Tutunmaya çalışmasına rağmen,tutundurulamadı.Bir çok oyuncu hayatının baharını yedek kulübesinde geçirdi. Bir kereda oLsa fırsat verilmedi.Verilsede çok az fırsat tanınıp geçiştirildi. Böyle örnekleri hepimiz görmüş bulunmaktayız....Bunlar içerisinde en iyilerinin son hallerini yakından takip ediyoruz ; [B]Zafer Biryol ;[/B] Hayatının en verimli döneminde Fenerbahçeye transfer oldu,Bir çok söz ve vaatler verilmesine rağmen pek çok maçlarda oynatılmadı. Oynatıldığı maçlarda ise kötü bir istikrar yakalayıp üstündeki kara bulutu geçirmesini bilmedi...! Bu kara bulut'un geçmesine uğraşsada geçirmesine izin vermediler. [B]Kemal Arslan ; [/B]Forman şansı verildiği taktirde neler yapabileceğini bir çok maçta gösterdi.İlk 11 oynayan futbolcular gibi asist yapması ve ayrıca gol atması herkezin hoşuna gitti. Aynı Diğer futbolcular gibi istikrar yakalayamadı ve ardından Anadolu takım'ı gözüktü. [B]Murat Hacıoğlu ;[/B] Yine diğerleri gibi bir çok vaatler verilmesine rağmen Fenerbahçe Spor kulübünde tutunamayan isimler arasında.Ardından her zamanki olduğu gibi anadolu kulübü yolu gözüktü...! Değerli arkadaşlar sizlere soruyorum,Sorun Fenerbahçedemi yoksabu futbolculardamı ? Bana göre sorun'un en büyük kaynağı ; Fenerbahçedir.1 Futbolcu olsa tutunamadı geçti gitti deriz,ancak birden fazla olduğu için böyle bir istatisklik ortaya çıkmış bulunmakta. [B]Sayın Mehmet Yıldız ;[/B] Gitmek istiyorsanız Kapı orada ;) ( Elbette sizinde belirli bir hedefleriniz var...! Bu hedefler doğrultusunda ilerliyorsunuz.Eğer gidersenizde Sivasspor çok iyi para kazanıcaktır.Ben elbette Bir taraftar olarak gitmemenizi öneririm...Elbette sadece düşünce ve fikirlerimizi önermiş bulunduk...! ) [B]Sayın Musa Aydın ;[/B]Diğerleri gibi olmak istiyorsanız buyrun sizde gidebilirsiniz. [B]Sayın Mıchael Petkoviç ;[/B] Milli takım kalecisi var iken,Fenerbahçe Spor kulübünde tutunacağınızı sanmıyorum.... |
bence dgerini bulan her oyuncu satilmalidir uzun yillar ligde kalici olabilmek icin gerekli bence bu isler parayla dönüyor önce ekonomik aacidan özugür olmamiz lazim bence satilmamli
|
bence uyduruk haber....
eger satilacaksa sezon sonu.... |
[B]Fenerbahçe futbolumuzun yıldız yok etme yeridir.Ne futbolcular harcandı orada.Hangileri söndü gitti.Mehmet'im de sönmesin!!![/B]
|
yanıla bir ikitane daha futbolcumuzu serpiştirelim bari. 2 kilo bilicadan 3,5 kilo balili yanına promosyon olarak malzemecimizide yollıyalım :)
|
oyarlarrrrr oooooo gözüüüüü :mad:
|
Bu Oyuncular Giderse Takim Coker Haberiniz Ola..!
|
yaw Kayseri gibi yapıcaz asLında.. İstanbuL'da bildboardlara afiş asıcaz koskocaman SATMIYORUZ diye.. ANca öyle anLArLar..
|
bunlar giderse ve [COLOR="Red"]yeri dolmazsa [/COLOR]2 sene sonra bank asyada oluruz...
|
mehmet yıldız giderse ben inanıyorum ki biter. gökhan ünal a bakın esamesi okunmuyor. mehmet yıldız daha çok konuşuluyor şuanada.ama elbette mecnun başkan da mehmetin hakkını vermeli ki gitmesin:
|
herkese öncelikle hayırlı bayramlar kesinlikle hayır bunun haberi haber yapılması bile takıma zarar bu kişiler takımın can damarı gönderilirse çok şey kaybederiz çoookkk:mad:
|
burdan mecnun odyakmaz başkanımıza sesleniyorum eyer sivasspor bu oyuncuları verirse bitmiş demektir
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]ben ilk başta yalan haber zannetim ama olimpiyata aziz yıldırımda gelmiş maçı izlemiş galiba mehmet yıdız gidici:confused::confused::confused:[/COLOR][/I][/B]
|
Sivasspor bu Futbolcular karsiliginda cok iyi ücret alacaklarsa sivassporu uzun yillar Birincilikte görmek istiyorsak, Klübün cikarlari ve verilen rakamlar sivassporu tatmin ediyorsa ben problem görmüyorum.önemli olan Alternativleri simdiden tespit edilmis olmasi !!!!!! Bülent hoca alternativlerinin hazir oldugunu Tv de söyledi yoksa klübün ayakta durma imkani olmaz.....
|
Cevap: ASLA !!!!!!!!!!!!!!!
[B]DEĞERLİ DOSTLARIM BAŞTA MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR NİCE BAYRAMLARA[/B]
DEĞERLİ DOSTLARIM EĞER SİVASSPORUN BELLİ BİR HEDEF İÇİN UĞRAŞIYORSA VE İYİ BİR ATMOSFERDE OLDUYSA NİYE BOZMAYA ÇALIŞILIYOR ? NE MEHMET YILDIZ,NE PETKOWİÇ NEDE MUSA AYDININ GİTMESİNİ İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ SİVAS İYİ YOLDA SİVASIN YOLUNU KESMEK İÇİN YAPILAN ORGANİZASYON VE BURADAN SİVAS YÖNETİMİNE SESLENEREK OYUNCULARIN SİVASDA KALMASI VE GÖNDERİLMEMESİ YÖNETİME YİNE SESLENEREK EĞER TARAFTARIN DESTEĞİNİ DAHA ÇOK İSTİYORSANIZ YOLA DEVAM ETMENİZ VE OYUNCULARI GÖNDERMEMİNİZİ İSTERİM. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:34. |