![]() |
TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİVAS
merhaba arkadaşlar ben sakaryaspor taraftarıyım sivas bizim her zaman kardeş takımımızdır bu siteye üye oldum olduğumada memnunum sizleride bizim sitemize beklerim
[url]www.tatangalar.com[/url] IIII [url]www.liselitatangalar.com[/url] |
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
GARDAŞ HOŞ GELDİN ARAMIZA ALTAY MACINDA MARATONDAYDIM SAKARYAYI DESTEKLEDİM İKİNCİ YARI ŞOV GÜZELDİ LİGDE BAŞARILAR DİLERİM
|
gardaş nasıl siteniz var yaavv bi türlü kayıt olamadımm allah allaaah
|
Merhaba senol kardes birincilikte skaryaspora basarilar dilerim sivasspor sakarya macindan sonra seni bu sitede görmek isteriz macin skoru neolursa olsun ?????????Bu siteye üye olmak gercekten zor bu ben gecen hafta burada ilgililere duyurdum istedigin kadar sifre veriyorsun olmuyor sansin varsa oluyor ben de bu sanslilardanim bu siteyi yöneten arkadaslara duyurulur !!!!!!!!!! onun icin bu sitede cogalamiyoruz belki bu kombinedestek kampanyasina onun icin cogu yigido katilamiyor !!!!!! gercekten üye olmak zor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bizim kardeşliğimiz maçın skoruna bakmaz senin öyle bir derdin varsa bilemem yigido atilla
|
hoşgeldiniz siteye sakaryalı kardeşlerim sakaryaspora 1.ligde başarılar dilerim.
|
kardeş aramıza hoş geldin bende ada da yaşayan bir sivassporlu olarak sakaryalı bir kardeşimize de aramızda görmekten ayrı bir onur duyarım sen aramıza kardeş takımımız da tatangalarıyla süper lige hoş geldiniz...
|
[QUOTE=LORDKRAL]hoşgeldiniz siteye sakaryalı kardeşlerim sakaryaspora 1.ligde başarılar dilerim.[/QUOTE]
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLAR SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK SAKARYASPOR A 1. LİGDE BAŞARILAR DİLERİM 1967gençYİĞİDO |
valla gardas bizde yigidin harman oldugu yerin cocuguyuz memnun oldum tatanga senol .
|
herkeze ilgisinden dolayı tşkler.
|
HOŞ GELDİN ARAMIZA ARKADAŞ SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZLERE ŞEREF VERİR İNŞALLAH SİZDE LİGDE BAŞARILI BİR PERFORMANS GÖSTERİRSİNİZ BAŞARILAR SAKARYA SPORA
|
DEGERLI KARDESIM ARAMIZA HOSGELDIN . SAKARYASPORA SUPERLIGDE BASARILAR DILIYORUM.
|
Aramiza hosgeldin sakaryali kardesimiz bizde sevgi dileklerimizi arz ederiz SPOR BARIS HOS GÖRÜ CENTILMENLIKTIR
|
hoş geldin gardaşım aramıza cumhuriyet kupasında başarılar...
|
hos geldiniz basralrilar..............
|
meraba senol kardes valla serkanın dediklerine aynen katılıyorum nasıl bi site yaw size başarılar dilemek için üye oldum aktif hale getirmek için hala bana mail gelecek kardes takım a 1ligde basarılarr
|
ÖNEMLİ OKUU!!!!ama arkadaslar biz bi tatangaılar gibi olamadık sakarya maçında 12 binlik sitadda 10 kişi belki bağırdı belki bağırmadı ama tatangalılara helal olsun [url]http://www.liselitatangalar.com/[/url] a girdim gösteriyi seyreettim harki bizde 3 kurus paraya mesale alıp maç basında yakamıyoz yuh beeeee
|
tatangalar kayseriye bekleriz..
|
[QUOTE=gokhankgk]tatangalar kayseriye bekleriz..[/QUOTE]
Biz geldik yine geleceğiz. Biz çok Misafirperveriz bunu herkez bilir. Asıl biz seni SAKARYA' ya bekleriz. Biletini ben alırım o konuda rahat ol.. |
a.slm aramıza hoooooooooooooş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
[CENTER][COLOR="DarkGreen"][B][I][COLOR="Green"]Sakar[/COLOR]([COLOR="Yellow"]YALI[/COLOR]) HOŞ GELDİNİZ..[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="DarkGreen"]Sakar[/COLOR][COLOR="Red"]YALI[/COLOR] |
[QUOTE=yotanka]Biz geldik yine geleceğiz.
Biz çok Misafirperveriz bunu herkez bilir. Asıl biz seni SAKARYA' ya bekleriz. Biletini ben alırım o konuda rahat ol..[/QUOTE] valla herkes bilir sizi doğru o konuda haklısın nerdeyse düşman olmadığınız takım kalmadı bu sene de biz düşürecez sizi hem de kayseride :D |
SELAM ARKADAŞLAR, BEN FORMUNUZA YENİ KATILDIM
BUNUN BİR TEK SEBEBİ VAR BÜTÜN ANADOLU KULÜPLERİNİN BİR ARADA OLABİLECEKLERİNİ GÖSTERELİM İSTİYORUM BU VESİLE İLE SİVASSPORLU KARDEŞLERİMİZİN NEZDİNDE TÜM ANADOLU KULÜPLERİMİZE SÜPERLİGTE BAŞARILAR DİLİYORUM,İNŞAALLAH 3. HAFTA SİVAS- SAKARYA MAÇINDA ORADA OLACAĞIM.HERKESE İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.SAKARYA\AKYAZILI FERRUH. |
bende ada da yaşayan bir sivaslı olarak hoşgeldiniz demek isterim bu yıl inşallah sakarya-sivas maçınada dosta düşmana gösteri yaparak birlikte girmek isteriz hem atatürk stadında hem 4 eylülde ne dersiniz hoş olmaz mı ?
|
[QUOTE=yotanka]Biz geldik yine geleceğiz.
Biz çok Misafirperveriz bunu herkez bilir. Asıl biz seni SAKARYA' ya bekleriz. Biletini ben alırım o konuda rahat ol..[/QUOTE] walla izmitlilerle bursalılar bu tarifeya dahilmi bilmem ama bunu ben adada yaşayan bir sivaslı olarak gerçekleştirmek isterim(not: resim yenikent devlet hastanesinin ordan sakarya kent ormanından) |
CÜMLETEN HOS GELMISSINIZ HEMSOLAR
|
kardeslerım nasılsın ben bu sıteyı cok begendım we uye oldum sakaryasiwas
sizleri benım kurdugum sitede gormek ısterım [url]http://wwwsakaryam.yokyok.net[/url] a.e.o |
ve ALEYKÜMSELAM SAKARYALI GARDAŞLAR HOŞGELDİNİZ MİSAFİR BİZİM BAŞ TACIMIZDIR GARDAŞ BİZDE SİZE 1 LİGDE BAŞARILAR DİLİYORUZ AYRICA NE OLURSA OLSUN İNSANLIK YOK OLMASIN KAZANMAKTA VAR KAYBETMEKTE İNSANLIK KAZANSIN MEDENİYET MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNDEN DÜNYAYA YAYILMIŞTIR BİLMEYENLER BÖYLE BİLSİNLER DAHA DÜN YIKANMASINI BİLMEYENLER MEDENİYET ABİDESİ KESİLDİLER ONUN İÇİN TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR HEPİMİZ BİR KARDEŞİZ UNUTMAYALIM ALLAH A EMANET OLUN
|
--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[COLOR="Sienna"][B]BU DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ KARDEŞ, ANADOLU TAKIMLARI HER ZAMAN BİRLİK OLMALIDIR, ANCAK BÖYLE BAŞARI YAKALANABİLİR...[/B][/COLOR]
|
tatanga ankaraya beklerız sizleri..deplasman kovalayın güzeldir...ankaragücü deplasmanı daha bi güzeldir.siz değerlerı kardeşlerımızı her zaman beklerız ..
|
[QUOTE=balici;171502]tatanga ankaraya beklerız sizleri..deplasman kovalayın güzeldir...ankaragücü deplasmanı daha bi güzeldir.siz değerlerı kardeşlerımızı her zaman beklerız ..[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]yalçın sen gelmedin sivasa biz ankara geliriz artık:)[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
Fb maçından Sonra bu takım iş yapar diyolardıı amaa.Gelmedi dewamıı.İnş.toparlanırsınızz ne diem.
|
kardeş hoş geldin.
bize dost diyen herkes bizim dostumuzdur... pazara kadar değil mezara kadar.... sakaryasporu her zaman destekledim her zaman da destekleyeceğimize emin ol. sakaryaspor suz bir süper lig in tadı çıkmıyor.... herkes biliyorki usta ayaklar her zaman sakarya spor dan çıkmıştır... daha nice usta ayaklar çıkarmanız dileğiyle.... |
Tüm Sivaslılara Selamlar.İstanbullu Sivassporlularla tanışmal isterdim.
Biz Bu Şehri Gurbetten Sevdik.. |
şenol kardeşim öncelikle sitemizi ziyaret etigin için sagol şenol kardeş sakarya spora sempatim vardır sivastan sonra sakarya gelir inş 1 .ligde başarılı olursunuz
|
tatanya kardeş inanki sakaryaspora anlayamadıgım çok müthiş bir sevgi var içimde zataen sivasa gelirken geçirmiş oldugunuz kazada ünüversitede nöbetçiidim inanınki çok üzülmüştüm ben ise ogün sabaha kadar yaralı futbolculara gücümün üzerinde canla başla tedavilerini yaparak üzüntümü biraz olsun gidermeye çalıştım takdir böyleymiş ve ogünden sonra sakaryalılarda benim için bir can bir kardeş oldular 1. ligde sonsuz başarılar diliyorum yigidolarla sonsuza dek kardeş kalmak dilegiyle allaha emanetolun
|
[QUOTE=ydurdag;184158]tatanya kardeş inanki sakaryaspora anlayamadıgım çok müthiş bir sevgi var içimde zataen sivasa gelirken geçirmiş oldugunuz kazada ünüversitede nöbetçiidim inanınki çok üzülmüştüm ben ise ogün sabaha kadar yaralı futbolculara gücümün üzerinde canla başla tedavilerini yaparak üzüntümü biraz olsun gidermeye çalıştım takdir böyleymiş ve ogünden sonra sakaryalılarda benim için bir can bir kardeş oldular 1. ligde sonsuz başarılar diliyorum yigidolarla sonsuza dek kardeş kalmak dilegiyle allaha emanetolun[/QUOTE]
Allah senden razı olsun.Acılarımızı paylaştınız.Sivasın varlığı hep bizimle oldu.Hepinize sonsuz teşekkürler.Takımımızın şuan içinde bulunduğu kötü durum bizleri yıldırmadı,yıldıramaz. Depremler,Kazalar Yıkamadı Bizleri Yeşilin,Siyahın İsyanıdır Bu... |
Sayin sakaryali senol kardes hos geldiniz seref verdiniz sizi aramizda görmekten kivanc duyuyoruz,Sevgi saygi dileklerimizi arz ederiz .Ayrica kardes Sakaryaspora süperligde basarilar dileriz .Saygilarim ile...
|
tatanga :) msn de olsun sosyal olsun cok arkadas var
gecen senede kardeslerımızı desteklemeye ankara play off maclarına gitmiştik Yılmaz abi tam bi trıbun lideri tatangalara gelince de turkıyedeki sayılı büyük taraftarların başlarında geliyor... |
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:08. |