![]() |
Reklamsız Desteksız Ankaradayız!!!
Reklamsız Desteksız Ankaradayız!!!
gençlerbırlıgı maçında takımımızı ankarada yanlız bırakmıyoruz...merkez tayfadan uyeler ıle yeniçerilerden bazı abılerımızın destegı ıle yarın bızde sponsorsuz reklamsız ankaradayız... bagımsız sivassporlular ... |
Cevap: Reklamsız Desteksız Ankaradayız!!!
SİVASSPOR TARAFTARSIZ KALIR MI HİÇ?
|
[B]sivasspor aşkı her şeyin üstündedir.yolunuz açık olsun kardeşim.[/B]
|
[B]Sivasspor'u bu zorlu deplasmanda yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.[/B]
|
yolunuz açık olsun gardaşlar......................
|
[B]Büyütülmüş takımların taraftarları yönetim tarafından desteklenmektedir deplasman maçlarına çoğu yönetimin deteğiyle gitmektedir....
Sizler bu detekten yoksun olsanızda böyle büyük bir özveri göstermeniz büyük bir takdiri hak ettiğinizi göstermektedir....[/B] |
çok şükür sivasdan boş beleş kolpalar yerine adam gibi taraftarlar gidiyor.
|
[B]Sivas'tan Gerçek Sivasspor Taraftarının Ankaraya Gitmesi Sevindirici :)
Yolunuz Açık Olsun Abilerim Kardeşlerim :)[/B] |
bende manisdan geliyorum arkadaşlar bu gece 11 de çıkıyorum yola n. yiğidolarla nerede buluşuruz
|
bende manisadan geliyorum arkadaşlar bu gece 10 yola çıkyorum .
|
[B]Allah Tum Maca Gıden Arkadaslarımıza Hayırlı Yolculuklar Bız Sıvassporluyuz...!!![/B]
|
cok zor sartlarda kucuk otobus kaldırıyoruz...
"[B][I][COLOR="Red"]cebimize de 3 kurus girmiyor[/COLOR][/I][/B] " (anlayana) |
[B][I]bizlerde başkentli yigidolar olarak sivasımızı başkentte yanlız bırakmayacagım[/I][/B]
|
[B][I]sivass.com bencede bir hayat ve bizde bu hayatın içinde yaşıyoruz[/I][/B]
|
[QUOTE=merkez_emre;450024]cok zor sartlarda kucuk otobus kaldırıyoruz...
"[B][I][COLOR="Red"]cebimize de 3 kurus girmiyor[/COLOR][/I][/B] " (anlayana)[/QUOTE] aman dayıoğlu kapıda adam kalmasında.sonra hiçbiriniz girmezsiniz liderliği al da gel haa :D |
hadi yolunuz acik olsun sizzin gibiler sayesinde tutunuyoruz
|
[QUOTE=yener_sahin;450034]aman dayıoğlu kapıda adam kalmasında.sonra hiçbiriniz girmezsiniz liderliği al da gel haa :D[/QUOTE]
[B]Gerçekten ole oldu bütün parayı otobüse verdik az kaldık stada giremıyorduk :)[/B] [B]Ayrıca iyi dilekte bulunan herkese teşekkürler[/B] |
Ortamın ona buna kaldığı bu zamanda YENİÇERİLER,LİSYEN ve MERKEZ TAYFA oluşumu aranmaktadır.Bu devirde pankartını bile bedavaya yaptıran taraftarlar var.Bu yolda ''ne alabiliriz değil ne verebiliriz'' düşüncesinde olmalıyız.
|
[QUOTE=s!vasspor;450837]Ortamın ona buna kaldığı bu zamanda YENİÇERİLER,LİSYEN ve MERKEZ TAYFA oluşumu aranmaktadır.Bu devirde pankartını bile bedavaya yaptıran taraftarlar var.Bu yolda ''ne alabiliriz değil ne verebiliriz'' düşüncesinde olmalıyız.[/QUOTE]
[B]EVET... BU ALEMDE YENİÇERİLER[/B] |
[B]Eyvallah kardeş..;) Eski günler yakında herkes rahat olsun..[/B]
|
Önemli değil kardeşim.Sivas'ta olsun İstanbul'da olsun YENİÇERİLER'E bağlı olanlar yanlış bilgilendirmeler sonucu sağa sola dağıldı.Ama Sivas'ta olacak bir kıpırdanma sayemizde İstanbul'da da olacaktır.Abilerimizin 1992 yılında başlattığı bu dava 2005 yılında sanılmasın ki bitmiştir.Fark ortada yıllardır uğraşılıyor kale arkasında omuz omuza olanlar 50 kişi.Bizler özleniyoruz bu dava bitmemiştir.2005 yılında ara verilmiştir.Ortamın ne halde olduğunu insanlara sessiz kalarak göstermiş bulunuyoruz.Kıvılcımı Marmaradan görmek istiyoruz.Kıvılcımı SAKARYA'DAN görmek istiyoruz.Özledik lisyen'i.Özledik Yeniçeriler'i.Herkez hata yapmamak şartı ile hazırdır.Bilginize abilerim...
|
her ne olursa olsun ankaraya giden herkese teşekkür ediyorum.
emre aradı abi ankaraya otobüs kaldırıyoruz dedi özel arabamızla gidecektik arkadaşları aradım tamam gidelim dedi. sonra emre aradı iptal ettik dedi arkadaşı aradığımda bana kızmış tek başına yola çıkmıştı akdağmadenindeyim dedi. sivassporumuzu yanlız bırakmak olurmu yiğidogençliğin otobüsde yer varmış saolsun mesut kardeşimizde otobüsün arkasını bize ayırdı gece 12 de yola çıktık güzeldi yiğido gençlikle maça gitmek hepside pırlanta gibi çocuklar saygılılar mutlu bir şekilde gittik mutlu bir şekilde döndük. emre seninlee yine bir deplasmana gidemedik inşşallah ligin 2.yarısında |
[B]Allaha şükür gittik geldik aç kalmadık gelenlerin ayağına sağlık[/B]
|
ALLAHIN İZNİYLE KAZASIZ BELASIZ GİDİP GELMEK NASİP OLDU İNŞŞALLAH LİDER OLARAK NİCE MAÇLARA HEP BERABER GİTMEK NASİP OLUR
|
[B]Ben lik Duygusunu Kaybeddiğimiz An Herşeyi Kazandığımız Andır ![/B]
|
[QUOTE=üçyıldız58;450882]her ne olursa olsun ankaraya giden herkese teşekkür ediyorum.
emre aradı abi ankaraya otobüs kaldırıyoruz dedi özel arabamızla gidecektik arkadaşları aradım tamam gidelim dedi. sonra emre aradı iptal ettik dedi arkadaşı aradığımda bana kızmış tek başına yola çıkmıştı akdağmadenindeyim dedi. sivassporumuzu yanlız bırakmak olurmu yiğidogençliğin otobüsde yer varmış saolsun mesut kardeşimizde otobüsün arkasını bize ayırdı gece 12 de yola çıktık güzeldi yiğido gençlikle maça gitmek hepside pırlanta gibi çocuklar saygılılar mutlu bir şekilde gittik mutlu bir şekilde döndük. emre seninlee yine bir deplasmana gidemedik inşşallah ligin 2.yarısında[/QUOTE] evet abi yıne kısmet olmadı neyse artık baska deplasmana |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:47. |