![]() |
Kabul Etmiyoruz !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/uygunkiz.bmp[/IMG]
Ankara'da oynanan Gençlerbirliği maçı sonrası bir güvenlik görevlisinin Bülent Uygun'un 10 yaşındaki kızına tokat atması üzerine yaşanan olayların faturası "Dayak yiyen 10 yaşındaki kızın babası" Uygun'a kesildi !.. Gelecek nesiller için, örf ve adetlerimiz için, insanlık için, baba yüreği için, çocuk kalbi için, Bülent Uygun’a verilen aklın ve mantığın kabul edemediği insanlık dışı cezayı kabul etmiyoruz. Bülent hoca teknik direktör ancak öncesinde bir ‘’Baba’’, Baba yüreği çocuğunun darp edilmesine dayanmaz, hiç kimsenin yüreği bunu kaldırmaz. Almina’ya yapılan bu çirkin hareket bütün çocuk kalpleri kırmış, bütün baba yüreklerini parçalamış ama ne hikmet ise TFF yönetiminin aklı durmuş, kalbi katılaşmış olsa gerek ki Özür dileyecekleri Bülent hocamıza birde ceza vermişler. SivasSpor.Com ve Sivasspor taraftarları olarak bu haksız ve yanlı cezayı kabul etmiyoruz. TFF yönetimini protesto ediyor ve bir an önce bu cezanın kaldırılıp olması gerektiği gibi Bülent hoca ve ailesinden özür dilenmesini bekliyoruz Bu haksız kararı protesto etmek için aşağıda ki mail adreslerine lütfen protesto yazısını gönderin. Ulaşabildiğiniz her aklı selim insanı bu protestoya davet edin. Şiddetin ve çirkinliklerin Futbol sahalarından uzaklaşması, ‘’Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir.’’ ilkesinin bütün Kulüplerin ortak ilkesi olması dileği ile... [B][I]Tepkinizi Göstermek İçin TFF İletişim Adresleri [/I][/B] [B]Adres [/B]: Konaklar Mahallesi Ihlamurlu Sokak No 9 34330 4. Levent [B]Telefon[/B] : (0212) 282 70 20 - 8 Hat [B]Faks[/B]: (0212) 282 70 08 [B]E-Mai[/B]l: [email]tff@tff.org[/email] [B][I]SivasSpor.Com Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: Haksızlığı Kabul Etmiyoruz !
[B]Tff'ye kınama mailini attım. Herkesin duyarsız kalmadan birkaç dakikasını ayırarak mail atmalarını rica ediyorum.
"Bir baba olarak kızını koruduğu, kızına karşı yapılan darp ve hakaretlere duyarsız kalmadığı için verilen haksız cezayı KINIYOR, cezanın geri alınmasını ve sorumluların BÜLENT UYGUN Hocamızdan Özür Dilemesini bekliyoruz... Sivasspor Taraftarları..."[/B] |
abi bunlar gerçekten ******** geleceğe kötü örnek olyolar
|
[B]Bülent UYGUN Sivasspor Teknik Drek. olarak değil Bir baba olarak o hareketi yapmıştır bülent hocaya verilen cezayı şiddetle kınıyorum inanıyorumkı yapmış oldugunuz talıhsız hatadan vazgececeksınız...
BEnde bunu yazdım...[/B] |
kızı çok sewimli imiş AllaH BağışlasıNN:D:D:D
|
Cevap: Kabul Etmiyoruz !
Bu Cezayı veren TFF dakılerının aılesı couluk ları cocukları yok galıba aynı şey TFF baskanının kızına yapsalar nasıl olur du accaaba Bu cezayı veren kısının bunamıs olması lazım Bende şiddetle kınıyorum Tff hatalarını telafı etmelerı ıcın Hocamızdan ozur dılemesı lazımm
|
Yaziklar olsun sizlere. Sizin kizinizi dovseler siz ne yaparsiniz. Azicik insan psikolojisinden anlamaya davet ediyorum sizleri..
|
Arkadaslar bu sivassporumuza oynanan bir oyun nedeni cok acik yani ceza verilirse gs. la oynanacak macda takimin basinda olmamasi demek bu nedenle bu oyunu yapanlar baskalari yani gs lilarinda bir oyunu bence cok haksizlik oluyor sevgili bülent hocamiza tüm yigidolar birlik olalim bu haksizliga göz yummayalim .En büyük sivasspor ve yigidolarimiz.
|
[B]Arkadaşlar sitemizde herkes bu protestotaya karşı duyarsız kalamamlı herkes bir kaç dakikasını ayırıp bir mail atmalı hep birlikte gücümüzü tekrar gösterelim arkadaşlar....[/B]
|
[B]bu nasıl bir adalettir ben anlamıyorum ve isyan,lanet ediyorum..ne günahı vardı o çocuğun ne günahı vardı Bülent hocamızın...[/B]
|
''Sivasspor taraftarı ve herşeyden önce bir insan olarak, çocuklara şiddet uygulayan zihniyeti Bülent Uygun'unu cezalandırarak ödüllendiren TFF kararlarını kınıyorum..''
Ben de bunu yazdım..;) |
Güvenlik görevlisinin yaptigi bu hareketden dolayi kendisini
ve TFF`nin Hocamiza verdigi cezayi insanlik disi buluyorum. Cünki benimde ve saniyorum buradaki cogumuzunda cocuklari vardir. Ve ben sahsim adina konusuyorum. Eger birisi gelipte benim cocuguma ayni haraketi yapsaydi o kisinin iki ayda kendine gelmesi imkansizdi. Bülent hocamiz yine insafli davranmis ve yanlizca sesini yükseltmis. |
[B]bu cezayı veren zihniyete sormak lazım,aynı şey sizin başınıza gelse siz ne yapardınız,bence bülent hoca az bile yapmış.
Kınama mailimi göderdim.[/B] |
Ben temiz bir lige inanmak istiyorum yillardir, sampiyonun adi ne olursa olsun. hatta fenerin 16 dakikalik uzatmadan sonra son macinda denizli'de sampiyonlugu galatasaray'a kaptirdiginda bile (hala az biraz fenerli olan biri olarak). felaket tellalligi yapmak istemiyorum ama bircok kisinin dedigi teoriye hizmet eden bir durum gibi bu: herkes sizi nasil olsa sampiyon yapmazlar diyor!?!?!?
böyle cezalari görünce ben de bu teorilere inanmaya basliyorum: BIZ SAMPIYON OLURUZ AMMMAAAA BIZI SAMPIYON YAPMAZLAR!!! |
insan nasıl fedakarlıklar yapıyo çocuğu için. bırakın vurmayı, kızmaya bile kıyamazken elin adamı geliyor tokat atıyor. ne cürret be
|
saçmalığın daniskası arkadaş.ne yapmaya çalışıyo bu tff anlamıyorum ki
|
Gercekten haksizli, yaziklar olsun diyorum. Ne güzel hocamiz maca getiriyordu kizini, ama belki kizi artik gelmek istemeyecek, belki korkacak, ama insallah babasi gibi kizinida hep sahalarda görürürüz. Sivasspora düsmanliginizi, kiskandiginizi, cekemediginizi biliyoruz, peki kücük kizdan ne istediniz?
Bunu bide Sivasta yapinsana, orda biraz zor yapmaniz demi?. |
bende attım çok kalleşve adice bir durum
|
TFF Gönülden Kınıyorum...! Yaptıkları İyi Bir İş Değil
|
[B]..! (’Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir ) Bazı Anlamıyanlar War[/B]
|
bunu yapan o güvenlik görevlisine cezayı bizim vermemiz lazım bence.bülent hocaya yapılan bu haksızlığa karşı mücadele edelim. saygılar
|
ben olsam hastanelik ederdim o adami
|
bende iyi bir döşedim federasyona
|
Böyle bir davranışı kabul etmiyorum. TFF na protestolarımızı göndermeyi unutmayalım...:mad:
|
lideligimizi, basarımızı cekemiyorlar.Allah bu cezayı verenlerin cezasını versin..Cocuk lan bu cocuk nasıl vurulur gerizekalı hepsi mantıksız odunlar..
|
Çocuklara yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.Lütfen sporun amacının ne olduğunu unutmayalım.Unutanlara hatırlatalım.Spor sevgidir,kardeşliktir,barıştır,kaynaşmadır.,dostluktur.Hani biz de bir söz vardır;söyleriz ya Türkün Türkten başka dostu yok diye.Ne biçim dostluk kardeşlik.İnsan insana kıyar mı? İnşallah SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR.Haydi
YİĞİDOM göster kendini. |
benim tez konum ankaragücü taraftarına yönelikti ve anket yapmıştım ordaki ankette güvenlik görevlilerinin spor konusunda eğitim almadıkları ve taraftarında eğitimli güvenlik görevlileri istedikleri ortaya çıkmıştı ki ne yazık ki ankaradaki güvenlik görevlisnin yaptığı futbolun kurumsallaştığı son zamanlarda futboldan ve spordan anlamayan kişilerin olması böyle şeylerin yaşanması kaçınılmaz olacaktır...taraftar psikolojisinden anlamayan güvenlik görevlileri olması ne acı hele küçük bir kıza bu yapılan içler acısı... ne yazık ki benim gibi spor konusunda eğitimli insanlar evde oturup mühendisler bizlerin işini yapıyorsa daha iyisi beklenemez...futbol federasyonuna mail atmak çare değil çünkü daha önce başka konularla ilgili atmama rağmen cevap verme gereksinimi duymadılar
|
allah belalarını versin diyorum olurmu böyle birşey bunların hepsi p** olmuş adaleti kalmamış bu *bnel*rin
|
tff`ye sikayet mail gönderdim !!!!!
Cezalarini geri cekene kadar protestoya devam. Bu her Sivaslinin boynunun borcudur. Saygilarimla : ceyhans58 |
TFF`ye "Kabullenmiyoruz" mail attim.
Ve burada tüm Sivaslilara ve tüm Türk halkina sesleniyorum. Hocamizin basina gelenler yarin sizinde basiniza gelmesini istemiyorsaniz lütfen protestolara devam. Cümleten hayirli geceler : karapala58 |
Arkadaslar bende TFF na Kinama Maili gönderdim.
Umarim kisa zamanda hatalarini anlar bir Tokatta Onlar atmazlar. |
Alminaya atılan tokatla,Bülent hocaya verilen ceza anlaşılır gibi değil.Bende kınama yazımı gönderdim.Ayrıca Bülent hocanın değil tokatı atan şahsın cezalandırılması gerektiğine inanıyorum.
|
Tff yı şidetla kınıyor ve protosto ediyorum.
|
bulent hoca saygıdeger bır ınsan dır.kımse bunu ınkar edemez.
tff yaptıgı yanlıştan döner diyorum inş. |
ya hemşolar tffye maili nasıl atıcam biraz bilgi verseniz?
|
tek birsey söyluyorum kınıyorum anlayanlar anladı
|
almina kızımıza atılan tokat bizim kızımıza atılan tokattır bunun üstüne bide ceza veriyorlar sizlere sesleniyorum federasyon yetkilileri bu nasıl bir adalet sizin kızınıza atılsa o tokat bi düşünün yanlızca 1 dakka ondan sonra ceza verin bakalım
|
sıvas sporu bu basarısını tff de ıstemedıgınden boyle bır oyuna gırıstıgını dusunuyorum ama kımse sıvas sporu yıpratamaz
|
[CENTER][B]Adamın canını sıkıyorlar.. Olan Yıne Hocamıza Oluyor...
Tepkımızı Gosterelım...[/B][/CENTER] |
Kar,deş takımımız SİVASSPOR'un haklı davalarında yanındayız. Eliöizden ne geliyorsaq destek vermeye hazırız!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20. |