SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hakki Hocaoglu, seni seviyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2247)

skywriter 12.09.2005 21:04

Hakki Hocaoglu, seni seviyoruz..

Bu konu ile acilmis bircok baslik var fakat gelin hep birlikte, tum spor kamuoyuna inat kaptanimiza olan sevgimizi bu baslik altinda dile getirelim. Umarim bunlari kaptanimiz da okuyabilir.

Hakki baba, yaptigin hatanin bizim icin hic onemi yok, biz bunu sadece bir talihsizlik ve yan hakemin acemiligi olarak goruyoruz. Sen canini sikma ve televizyon programlarindaki elestirilere kulagini tika. Eminiz ki cevabini Trabzonspor macinda en guzel sekilde vereceksin..

GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005 21:07

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
HAKKI BABA SEN BİZİM HERSEYIMIZSIN TELEVIZYONDAKI O MAYMUNLARIN LAFLARI BIZI HIC ILGILENDIRMIYOR SEN BU TAKIMIN EN DEGERLI FUTBOLCULARINDAN BIRISIN BIZIM HAKKI BABAMIZSIN SEN BU TAKIMDA OLDUGUN SURECE SİVAS ÇOK BASARI KAZANACAKTIR...HERZAMAN YANINDAYIZ HAKKI BABA...

1967_DERNEK_10UR 12.09.2005 21:07

[b]BİZ ONA HAKKI BABA DERİZ...FORMAYI SONUNA KADAR HAK EDİYOR...BİZE 4 PUAN ALDIRAN HAKKI BİR PENALTI YAPTIRMIŞ ÇOKMU??[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005 21:10

[QUOTE=ultraSivas_58][b]BİZ ONA HAKKI BABA DERİZ...FORMAYI SONUNA KADAR HAK EDİYOR...BİZE 4 PUAN ALDIRAN HAKKI BİR PENALTI YAPTIRMIŞ ÇOKMU??[/b][/QUOTE]

canı saolsun ya kurban olsun lar onun bır tek sacına hakkı baba hakkı baba

GuNaY 12.09.2005 21:20

[B]HAKKI BABA SEN COK TAKMA KAFANA BİZLER HERZAMAN SEVGİMİZLE YANINDAYIZ... İT KOPUK NE SÖYLERSE SÖYLESİN SEVENLERİN HEP YANINDA!!![/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 12.09.2005 21:32

[b]Hakkıdır Hakka Tapan Miiletimin İstiklal!Seni seviyoruz Baba Hakkı[/b]

serhankaburcuk 12.09.2005 21:37

[B]HAKKI BABA BİZ SENİ HERZAMAN SEVDİK VE SEVMEYE DEVAM EDECEĞİZ ŞÜPHEN OLMASIN...GEÇEN SENE HANGİ MAÇTI HATIRLAMIYORUM BİR MAÇTADA PENALTI KAÇIRMIŞTIM AMA BİZA SENİ BAĞRIMIZA BASMIŞTIK YİNEDE BASARIZ BAĞRIMIZA SEN ÜZÜLME BUNLAR GELİR GEÇER...

SANA BİR PENALTI DEĞİL BİN PENALTI FEDA OLSUN...
HAKKI BABA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...[/B]

sVs 12.09.2005 21:41

ölümüne inadına seni seviyoruz canım kaptanımız bizi üzen tek tarafı var 80 dk o muhteşem performansın boşa gitmesi ama olsun CANINIZ SAOLSUN

ElbeyLi58 12.09.2005 21:55

en büüyüük sensin

Hakki babayi sevmeyen Sivasli degildir!!!!!
seni sevmeyen ölsün ....................

siv58lim 12.09.2005 22:41

Kaptanimiz Hakki

Bir insan sevilmez,kendini sevdirir.....Kaptanimiz kendisini cok dan sevdirdi...Helal olsun o gol ona..

ahmet_hangisi 12.09.2005 23:14

sevgili kaptanimiz sen tamamen bir talihsizligin kurbani oldun herkez hata yapabilir bunun dunyadada sayisiz ornekleri var inan bize bunun gibi seyler seni sivaslilarin sevgisinden mahrum etmez sen milletin dediklerine kilani tika ve sadece gelecegine bak daha ilerde sampiyon yapmamiz gereken bir takim var tek yurek olalim

kalbimizin en derin yerindesin hic bir zaman dinmeyecek sana sevgimiz

sivasli_tufan 12.09.2005 23:18

sevgili kaptanimiz hakki abi adam sallama ya olur neolacak biz senin yanindayiz herzaman.

marsgezegeni 12.09.2005 23:26

[QUOTE=mergesenli_58]sevgili kaptanimiz hakki abi adam sallama ya olur neolacak biz senin yanindayiz herzaman.[/QUOTE]

ben bir sivassporlu olarak belki yenildik ama böyle güzel bir futbol oynadigimizi bilmiyorum vede bizim mehmet yildiz i göremedim nerede kaldi,

RüStü ElmaS 12.09.2005 23:35

Toplam 3 Eklenti Bulunuyor.
Hakki gardasimizla Almanya Hannover kampinda tanisma firsatini buldum.
Kendisiyle kisada olsa bir muhabbetimiz oldu.
Efendiligiyle ve kisiligiyle cok degerli bir insan oldugu belli oluyordu.

Hakki gardas,
biz Sivasspor taraftari olarak seni bagrimiza bastik ve destegimiz hep sürecektir.

Bu oynamis oldugumuz 5.mac, biz senin önümüzdeki maclarda bunu telafi edecegini biliyoruz.

Lütfen kafana takma, biz seni seviyoruz.

sVs 12.09.2005 23:39

mustafa çulcuya bakma kaptan kendini bi şey sanıyo ilginçdir de MHK nin ona ceza vermesi lazım başka hakemlere konuşma yasağı oluyo da ona o hakkı kim veriyoda seni eleştiriyo bilmem ne derneği başkanı olduğu için mi ama hiç bi şey ifade etmez özertenin ceza uygulaması lazım

ayrıca bazen oyna işareti yetmiyomuş dimi çulcu sesle oyna demen gerekiyodu pozisyon gereği bizlerde maçta böle bi şey dediğini ne duyduk ne de duyanları gördük!!!!!!!!!!

Imparator5834 13.09.2005 01:42

CANIN SAG OLSUNNNN HAKKIIII BABAAAAAAAAA.

VALLA BEYLER KİMSE BİZİM FUTBOLCUMUZU ELESTİREMEZ CANIN SAGOLSUN HAKKI BABAAAA SEN BİZİM HERSEYİMİZSİN.

BROTHERS58 13.09.2005 03:40

ALEMDE TEKSİN DEGİSİLMEZSİN
HAKKI BABA SEN BİZİM HERSEYİMİZSİN!
O PENALTIYLA CİNCON LARA YENİLSEYDİKTE SENDEN ÖNEMLİ OLMAZDI O 3PUAN.SENİN CANIN SAGOLSUN!
BAK BU HAFTA ÖTEN BAYKUSLAR HAFTAYA TRABZONDA SENİ HAFTANIN OYUNCUSU SECİNCE NE SÖYLEYECEKLER!!

skywriter 13.09.2005 05:36

Biraz once Lig TV'deki Futbol Gundemi programini izledim. Atilla Gokce futbolun ve elestirmenligin gercek bir duayeni oldugunu bir kez daha gosterdi ve diger televizyon programlarinda Hakki'ya yapilan hakaretlerin buyuk birer talihsizlik ve cehalet oldugunu soyledi. Kendisine bu yorumlarindan dolayi tesekkurler..

Murat58 13.09.2005 07:01

Bos ver Hakki Baba

Cengaver hakki baba:

SENI SEVIYORUZ

Sen o guzel canini sikma,,

itin kopegin dedige kulak asipta morelini bozma,,

Sen en iyi cevabi trabzon macinda vereceksin..

Hollandadan Sevgi ve selamlar

mehmet34 13.09.2005 08:34

SENİ SEVİYORUZ

[QUOTE=serhankaburcuk][B]HAKKI BABA BİZ SENİ HERZAMAN SEVDİK VE SEVMEYE DEVAM EDECEĞİZ ŞÜPHEN OLMASIN...GEÇEN SENE HANGİ MAÇTI HATIRLAMIYORUM BİR MAÇTADA PENALTI KAÇIRMIŞTIM AMA BİZA SENİ BAĞRIMIZA BASMIŞTIK YİNEDE BASARIZ BAĞRIMIZA SEN ÜZÜLME BUNLAR GELİR GEÇER...

SANA BİR PENALTI DEĞİL BİN PENALTI FEDA OLSUN...
HAKKI BABA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...[/B][/QUOTE]

[b]SEN ÜZÜLME HAKI BABA OLUR BÖYLE ŞEYLER[/b]

KRaL 13.09.2005 08:38

Bence Hakki Hakli

Çıplak gozle seyrettim yardımcı hakem bayrağını salladı

ve kaptanımız hakkı'nın mustafa culcuya sırtı donuktu

o yuzden mustafa culcuyu gormemis olabilir.....

Yinede olsun canın saolsun kaptanımız Hakkı

Sen gereken cevabı sahada en ii sekilde verirsin

serrkann58 13.09.2005 08:58

HAKKI BABA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

İnsanları kaybetmek çok kolaydır ama kazanmak çok zordur o yüzden herzamankinden bile daha çok destek vermeliyiz HAKKI BABAYA sen üzülme bunların hepsi geçer.......

habercim 13.09.2005 09:07

eleştiri yapanlar hakkıyı bir hafta sonra nasıl övecekler merak ediyorum.

Süper lig başlayalı 5 ahfta oldu ama .ilk 4 haftada Sivasın Hakkısı var diyenler Hakkın varsa porblem yok diyenler .Galatasaray maçında iki hakemin kendi aralarında yaşadıkları anlaşamamanın faturasını Hakkının çekmesini istediler.ben maçı 90 dakika saha içindee Galatasaray kalesi arkasında seyrettim...
bazı korkaklar(basın mensupları )gelmesede yanımıza .Galatasaray kalesi arkasında 3 gazetecei olarak maçı takip ettik.
Hakkıyla maç sonrası da konuştum.Sivasa dönüşte hava alanında da konuştum.
Çok üzgündı ama belli etmiyordum Moral verdim kendisine .Sivaslının yanında olduğunu söyledim..
şimdi ben Bütün Sivas ve spor camiasının destek vermesini istiyorum...
Hakkı acemi bir futbolcu değildir(13 yıllık profosyonellik hayatı vardır.
Star tv De serhat Uluerenin dediği gibi eşeklik etmemiştir.Eşekliğin büyüklüğünü o yorumla serhat ulueren yapmıştır.
Gelelim kendini futbol yorumcusu zanneden Fanatik tirbün taraftarı desek daha iyi olur Ömer Çavuşoğluna.Magazainci ellerinde viski şişelerei ile tirbünd emaç yorumu yapan Aziz Üstele .Kardeşim utanın ..istanbulda yaşıyorsunuz..
Galatasaray maçına gelmiyorusnuz.Birde çıkıp şov yapıyor .Hakkı gibi insanlık ve karakter olarak değerli bir fubolcuya geri zekalı diyorsunuz.Yazık CNN Türk Gibi bir kanal sizi yorumcu diye programa alıyor.kalitesini sıfıra indiriyor.bURDAN söylüyorum.CNN türkte iki yorumcununda ömrü uzun olmayacak.
hakkıya sonuna kadar destek tam destek ..
siz bana maille ulşaın ben hakkıya daha önceki yazılan ve bundan sonra yazacağınız mailleri ulaştıracağım
.
sevgiyle kalın.
[email]mustafaates71@mynet.com[/email]

skywriter 13.09.2005 09:11

Cok guzel yazmissin Mustafa abi, eline saglik. Senden bir ricam var, Hakki'yi gordugunde firsati olursa bu yazdiklarimizi okumasini soyleyebilir misin?

Bu arada, mac baslamadan once ve mac sonrasi roportajlar sirasinda birkac defa Lig TV goruntulerine yansidin, karizmani yine konusturuyordun

omerkocyigit 13.09.2005 09:52

sen bir numarasın kaptan...

sen bu şeyleri kafana takma Hakkı baba sen bir numarasın... helal sana...

CÜSSKB-Aynur 13.09.2005 10:58

Ts. maçında, taraftarın Hakkı yı tribüne çağırarak özel tezahüratla destek vermesi, çiçeklerle karşılaması onun moralini düzeltmek bakımından iyi olur.

skywriter 13.09.2005 11:15

[QUOTE=Orhan_Nilay]Ts. maçında, taraftarın Hakkı yı tribüne çağırarak özel tezahüratla destek vermesi, çiçeklerle karşılaması onun moralini düzeltmek bakımından iyi olur.[/QUOTE]

Harika fikir...

HAMDI 13.09.2005 11:46

SEVGİLİ HAKKI HOCAOĞLU

Sevgili Hakkı tamam bir hata yaptın bunu tüm futbolseverler olarak kabul ediyoruz.burda senin hatan kadar yan hakemin de hatası var ama sen profosyonel futbolcusun ki hakem düdük çalmadan topu eline alman hata idi ama canın sağolsun be yiğidom yanlız sana yapılanlar haksızlıktır.Heleki star tv denen kanalda pazar günü ULUEREN denen adam maalesef kişiliğini kaybetmişki kalkıp milyonların önünde sana eşşek kelimesini söyleyecek bunu sana söylemesi tüm sivaslılara söylemesidir.burda tüm sivaslılar olarak sesimizi yükseltelim.Trabzon maçında açalım bir pankart bak görsün kim eşşek yazıklar olsun serhan ULUEREN denen adam yazıklar olsun Star Tv böyle kişilikler yanınızda barındırdığınız için unutmayınki startv devletin televizyonu UZAN denen adamların değil geçti borun pazarı sür eşşeğini unutma

Kibrisli 13.09.2005 14:00

Hakkı gibi bir oyuncunun bunu yapması çok garip. Takımın 1. lig deneyimi olan futbolcusu ve 2. Kaptan. Ama olsun herkes hata yapar Hakkı sezon başında attığı gollerle burada olmamızı sağlayan insan ha 1-0 ha 2-0 olsun be Hakkı. Ümit KARAN gol krallığını Centilmen ouncu ödülünden daha çok istiyor. Sherer ingiltere liginde penaltı olmayan bir pozisyonda penaltı verildi ve dışarı attı. Karan adam olsaydıda Taca atsaydı o topu biz de bütün dünya da alkışlasaydı.
Hakkı taraftar arkanda Hep destek Tam destek

serhankaburcuk 13.09.2005 14:03

[b]Arkadaşlar bugün saat 16:00 da 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak kaptanımız Hakkı HOCAOĞLUNA destek vermek için tesislere gidiyoruz...Kendisine çiçek vereceğiz...Burada yazılan bütün mesajları kaptanımıza ileteceğiz...[/b]

serserilerin_prensi 13.09.2005 16:05

baba hakkkı bir penaltı sana feda olsun bu zamana kadar güzel oynadın şimdi ise kredini kullandın sen sivaslısın unutma sivas senin arkanda seni seviyoruz..

gercek58li 13.09.2005 16:06

Hakkidir Sevgi Hakki´nin!!!

Hakki, köpek ulumasindan korkan köyde kalamaz.Sen de rahat ol Sivaslilar olarak hep yanindayiz...

CAGLAYAN 13.09.2005 16:15

Sivasspor Hakkı'ya sahip çıktı

Sivasspor, Galatasaray maçında penaltı yaptıran Hakkı’ya sahip çıktı…

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasında topu eline alarak penaltıya neden olan futbolcuları Hakkı'nın 'acemi' eleştirilerini hak etmediğini bildirdi.

Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-Sivasspor maçınının 84. dakikasında, yan hakemin bayrağına uyarak topu eline alan ve penaltıya neden olan kaptanları Hakkı'ya haksız ve ağır ithamlarda bulunulduğunu kaydetti.

Sivas halkının ve Sivasspor yönetiminin futbolcuları Hakkı'nın yanında olduğunu ifade eden Ünsal, ''Her insan gibi Hakkı da istemeden yan hakeme uyarak bir hata yapmıştır. Yapılan 'acemi' eleştirilerini hak etmemiştir. Hakkı 9 yıl Süper Lig'de top koşturmuş başarılı ve tecrübeli bir futbolcudur'' diye konuştu.

serhankaburcuk 13.09.2005 17:46

[QUOTE=skywriter]Cok guzel yazmissin Mustafa abi, eline saglik. Senden bir ricam var, Hakki'yi gordugunde firsati olursa bu yazdiklarimizi okumasini soyleyebilir misin?

Bu arada, mac baslamadan once ve mac sonrasi roportajlar sirasinda birkac defa Lig TV goruntulerine yansidin, karizmani yine konusturuyordun[/QUOTE]

[b]İlker; Mustafa abi ilettimi bilmem ama ben senin yazdıklarını ve diğer arkadaşlarımızın yazdıklarını ilettim kendisine...O zaten okumuş hepsini...[/b]

skywriter 13.09.2005 18:29

Cok tesekkurler Serhan hocam, cok sevindim..

twity_58 13.09.2005 18:55

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][b]Hakkıdır Hakka Tapan Miiletimin İstiklal!Seni seviyoruz Baba Hakkı[/b][/QUOTE]
abi süper olmus HAKKI yı BENDE COK SEVIYORUM HELAL SANA HAKKI !!!!!!!!!!!!! hakkını vermek lazım :D senın oynadıgın futbol için biz böyle bir hata yuzunden sana arkasını dönenlerden degılız :)

fatih_5834 13.09.2005 19:00

hakkı baba gercekten cok guzel oynadın helal olsun..o terbıyesızler cekemedıgınden elestırı yapıyorlar..ılk once kendı hakemlıgı ogrensın sonra senı elestırsın.kımse elestıremez sen onların terbıyesızlıklerınekulak verme .sen bızımherseyımızsın...!

fatih_5834 13.09.2005 19:02

[QUOTE=skywriter]Bu konu ile acilmis bircok baslik var fakat gelin hep birlikte, tum spor kamuoyuna inat kaptanimiza olan sevgimizi bu baslik altinda dile getirelim. Umarim bunlari kaptanimiz da okuyabilir.

Hakki baba, yaptigin hatanin bizim icin hic onemi yok, biz bunu sadece bir talihsizlik ve yan hakemin acemiligi olarak goruyoruz. Sen canini sikma ve televizyon programlarindaki elestirilere kulagini tika. Eminiz ki cevabini Trabzonspor macinda en guzel sekilde vereceksin..[/QUOTE]
ılker abı boyle bır form actıgın ıcın tsk abı.ınsallah hakkı babada okur bu formu..

GuNaY 13.09.2005 19:06

[b]haklısın sinan hep kızmak aklımıza geldi o sinirle bu topic icin bende ilkere tesekkur ederim bu sayede sevgilerimi gönderebiliyoruz hakkıya... zaten kendiside okumus yazılanları... :)[/b]

5841 13.09.2005 19:56

arkadaşlar sankı dunyanın sono gelmiş gibi davranıyoruz . gs yenıkdık dıye sankı kıyamet kopacak.acıyı tatmadan tatlının kıymetını bılemeyız.bu bize ders olsun .bizler hakkıyıda sevıyoruz diyer oyuncularımızıda .
daha önumuzde o kadar maçlar varkı bunları düşünelım taraftar olarak ne yaparız.
SİVASSPOR T.S GEREKEN CEVABI BU HAFTA VERECEK

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:46.