SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayseri maci Adana'da !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22503)

furky.b 29.12.2008 18:07

Kayseri maci Adana'da !!!

Süper Lig takımlarından Kayserispor, ligin ikinci yarısındaki bazı maçlarını dışarıda oynayacak. Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, “Mart ayına kadar evde yokuz” dedi.

[B]Sivas ve Bursa maçları Adana’da.. [/B]
Kayserispor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, [B]Sivasspor[/B] ile sonrasında ise Bursaspor ile Kayseri’de oynanacak olan maçların da dışarıda oynanması kararı alındığını söyledi.

Özhaseki, “Her iki kulüp yetkilileri ve TFF yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonrasında bu maçların da [B]Adana[/B]’da oynanmasına karar kılındı” şeklinde konuştu.

[I]kaynak: Kayseri Tempo gazetesi[/I]

merkez_emre 29.12.2008 18:09

Cevap: Kayseri maci Adana'da !!!

haydaaaa bu kötü oldu yaf
cok güzel dusuncelerım vardı :(

myway 29.12.2008 18:12

[B]Sivastaki Ve Kayserideki taraftarlarimiz icin kotu haber ancak, Adana da oynanmasi Sivassporun avantajinadir...Kayseri seyircisinden daha fazla seyircimiz olacak Adana da ....[/B]

Eyvaz94 29.12.2008 18:13

nerede olursa olsun kazaniriz ne farki var ki?

yigidomustafa58 29.12.2008 18:30

[B]İYİ OLDU GERÇEKTEN DE BU ADANA HAVASINI ALSIN YİĞİDOLAR BİDE...[/B]

yerliturkuaz 29.12.2008 22:06

[B]Unutmayalim ki karşımızda ligin en az gol yiyen takımı var biz genede tedbiri elden bırakmaylım ve galibiyet almak için çaba sarf edelim çünkü hiç kolay olmayacak bu maç....[/B]

tanju_58 29.12.2008 22:09

stadları yetişseydide açılış maçı olsaydı çok güzel olurdu...

spainloco 29.12.2008 22:10

Taraftar destegi acısından kotu oldu kardes..

[QUOTE=Eyvaz94;454619]nerede olursa olsun kazaniriz ne farki var ki?[/QUOTE]

yigidozan 29.12.2008 22:37

ov ov ovvv çok iyi bi haber bu ya yaşasın. bi hafta asarım okulu sivassporumuzu bi izlerim inşallah adanada

etzel1967 29.12.2008 23:14

bu bir avantaj...en azından seyirci sayıları birbirine yakın olur....

kadir20 30.12.2008 00:11

bu olayin iyi yönü de ver kötü yönü de var,bence nerde oldugu önemli degil,üc puani alalimda isterse cin de oynayalim farketmez.

XXCakir58 30.12.2008 00:20

hm hadi hayirlisi bakalim,paylasim icin sagol.

yeniceri_can 30.12.2008 10:04

[B]Bizde Adanaya akarız...
ne olur 5-6 otobüs taraftar olmazda 2-3 olur.[/B]

SenSetik 30.12.2008 10:10

tüh ya...o maça gitmeyi çok istiyordum..

muhsin koçak 30.12.2008 10:16

[B]Maçı kazanalımda isterlerse feza oynansın.[/B]

üçyıldız58 30.12.2008 10:16

bence daha çok sivasımızın menfaatine bir karar içerde galatasaraya vur kayseri maçını al %70 miş bitir işi

cenan58 30.12.2008 10:52

Kayseri maçının Adana'da oynanacak olması Sivasspor için bir avantajdır. Hem Kayseri taraftarından uzak kalacak ve serircisi fazla olmayacak hemde Sivasspora hasret bölge insanı ilk defa takımını izlemek için yoğun rağbet gösterecek. Dolayısı ile ben bu karşılaşma için 3 puan açısından Sivassporu avantajlı görüyorum. Ben, Kayserinin stad açılışının Sivas maçına denk gelmesini istemiyordum. çünki o havayla o staddan sivas zor çıkacaktı.
Umarım bu maçta 3 puanı alan taraf biz olacağız.
iyi günler...

YigidoGenclik38 30.12.2008 14:57

kayseri-sivas macı adanada

[COLOR="MediumTurquoise"][B][I]kayserispor-sivasspor macı nın adanada oynanacagı ögrenildi

kayserisporun yaptıgı yeni statın

yetisemediginden dolayı

kayserisporun macları

adana
ankara
antalya

olarak belirtildi

kayserisporun eski statı ise

kiralanan tarihinin bittigi icin

yıkılmaya basladı icin

macları dısarda oynanacak[/I][/B][/COLOR]

sinan-58 30.12.2008 16:04

[QUOTE=cenan58;454846]Kayseri maçının Adana'da oynanacak olması Sivasspor için bir avantajdır. Hem Kayseri taraftarından uzak kalacak ve serircisi fazla olmayacak hemde Sivasspora hasret bölge insanı ilk defa takımını izlemek için yoğun rağbet gösterecek. Dolayısı ile ben bu karşılaşma için 3 puan açısından Sivassporu avantajlı görüyorum. Ben, Kayserinin stad açılışının Sivas maçına denk gelmesini istemiyordum. çünki o havayla o staddan sivas zor çıkacaktı.
iyi günler...[/QUOTE]

yanlış düşünüyorsun biz sivasta gs yi yenersek eğer butun sivas kayseriye akardı ama adana uzak olduğu için çok fazla giden olmaz sivastan

YigidoGenclik38 30.12.2008 16:09

[I][B][QUOTE=spainloco;454731]Taraftar destegi acısından kotu oldu kardes..[/QUOTE]

evet kardesim

kayseride yigido genclik kayserii varr

biz bu macı bekliyoruz biz en fazla adamı bu macta toplayacaktık

üye kayıtları yapacaktıkk

bunun neresi güzelll

sivas taki adam kayseri yakın oldugu icin kayser,ide gelirr adana ya heer kez gitmezz

bu cok kötü oldu

n[/B][/I]

yeniceri_can 31.12.2008 18:22

[QUOTE=sinan-58;455008]yanlış düşünüyorsun biz sivasta gs yi yenersek eğer butun sivas kayseriye akardı ama adana uzak olduğu için çok fazla giden olmaz sivastan[/QUOTE]

[B]her türlü Adanayada akarız.üstelik takımımızın galip gelmesinede gerek yok.[/B]

power_58 31.12.2008 18:36

çekkkk bi acılı adana.......................:)))))

emremoni 31.12.2008 19:04

[QUOTE=cenan58;454846]Kayseri maçının Adana'da oynanacak olması Sivasspor için bir avantajdır. Hem Kayseri taraftarından uzak kalacak ve serircisi fazla olmayacak hemde Sivasspora hasret bölge insanı ilk defa takımını izlemek için yoğun rağbet gösterecek. Dolayısı ile ben bu karşılaşma için 3 puan açısından Sivassporu avantajlı görüyorum. Ben, Kayserinin stad açılışının Sivas maçına denk gelmesini istemiyordum. çünki o havayla o staddan sivas zor çıkacaktı.
iyi günler...[/QUOTE]

eed kardeş bn mersinde oturuyorum en son 3 4 sene once sivasspor-merisn idmanyurdu macını izlemiştim şimdi adanaya gidip sivasımızın macını izlicezzzz...

emremoni 31.12.2008 19:06

[QUOTE=YigidoGenclik38;455012][I][B]

evet kardesim

kayseride yigido genclik kayserii varr

biz bu macı bekliyoruz biz en fazla adamı bu macta toplayacaktık

üye kayıtları yapacaktıkk

bunun neresi güzelll

sivas taki adam kayseri yakın oldugu icin kayser,ide gelirr adana ya heer kez gitmezz

bu cok kötü oldu

n[/B][/I][/QUOTE]

arkadaslar sizzaten hep isvassporumuzu izliyorsunuz ben 4 sendeir izleyemiyorum 1 kere de biz izleyelim kardeşler... Biz sivasımızı cok gusel destekleriz

sinan-58 31.12.2008 22:34

[QUOTE=yeniceri_can;455495][B]her türlü Adanayada akarız.üstelik takımımızın galip gelmesinede gerek yok.[/B][/QUOTE]

ztn gidenler belli ama kayseride olsaydı ayrıca kişilerde giderdi daha kalabalık olurdu ama neyse hayırlısı buymuş

emremoni 01.01.2009 11:05

eed kardeş 4 senedir mac izleyemiyoduk allahın izniyle sivassımın macına mersinden adanaya gidecem

zaralı ulkucu 01.01.2009 17:49

ıns bende adanada olacagım mac ıcın her deplasmana gırtmeye calısagım

bortecine 02.01.2009 12:21

kayserispor macımız adanada

[B][COLOR="black"][CENTER]Arkadaslar kayserisporun yeni stadı kadirhas stadının son rutuşları yapılırken kayserispor ile oynayacağımız olan ligin 18. haftasındaki macı kayserispor ile adana 5 ocak stadında oynacağız. bilgilerinize[/CENTER][/COLOR][/B].

gül5858 02.01.2009 12:26

[QUOTE=furky.b;454612]Süper Lig takımlarından Kayserispor, ligin ikinci yarısındaki bazı maçlarını dışarıda oynayacak. Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, “Mart ayına kadar evde yokuz” dedi.

[B]Sivas ve Bursa maçları Adana’da.. [/B]
Kayserispor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, [B]Sivasspor[/B] ile sonrasında ise Bursaspor ile Kayseri’de oynanacak olan maçların da dışarıda oynanması kararı alındığını söyledi.

Özhaseki, “Her iki kulüp yetkilileri ve TFF yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonrasında bu maçların da [B]Adana[/B]’da oynanmasına karar kılındı” şeklinde konuştu.

emremoni 26.01.2009 11:24

arkadaslar adana daki kayserispor macı biletleri acıklandımı

velibircan 26.01.2009 11:26

[B]kayseri adanaya bedava 5 bin taraftar götürüomuş[/B]

emremoni 26.01.2009 11:32

ooooooo abe inş bize cok az ayırmazlar ayırırlarsa bile ben inş saat 10 da cıkarım merisnden 11 de adanadaym

sivaslıkamber 26.01.2009 11:46

HADİ ADANA YA AKIYORUZ YİĞİDOLAR

emremoni 26.01.2009 11:48

eed ama kayserispor bize kac kişi ayıracak acaba

Üni-Ç58 27.01.2009 08:03

Kayserispor yönetimi Adanada oynanacak olan Kayserispor - Sivasspor karşılaşması için Adanademispor taraftarlar derneğini arayarak bu maçta Kayseriyi desteklemelerini bunun karşılığında Derneğin deplasman masraflarını karşılayacağını söylemişler...Aşşağıdaki linkte okudum bu haberi Demirsporlular kenileri yazmış...

[url]http://tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=47341&start=0[/url]

bcengiz38 29.01.2009 00:29

Bir kayserispor taraftarı olarak bu hafta ki maçta sivası destekliyorum.başarılarınızın devamını dilerim..

merkez_emre 29.01.2009 00:53

[QUOTE=velibircan;466985][B]kayseri adanaya bedava 5 bin taraftar götürüomuş[/B][/QUOTE]

sivas kayserı

bız lıgde 2 senedır devrım yapıyoruz bırak tr avrupa yavas yavas bızı duyuyor
onlar 2 senedır sadece bır tr kupasnı kazandılar

biz 4 kucuge henuz yenıldmedık onların ne oldugu malum

aramızda 10 puan fark var biz lideriz butun medya bızı konusuyor gazeteler artık sıvasspor haberı tam verıyor lıg tv fedarasyon tasdıkleyıp 5. maca da ızın verıyor

ama ne garipdir ki kayserı yonetımı taraftarını maca gıtmesı ıcın sınırsız otobus koyuyor yetmıyor adana demırlılere para veripkendı taraflarına cektıyor..

bizim yonetım ????

furky.b 29.01.2009 01:11

[QUOTE=merkez_emre;468934]sivas kayserı

bız lıgde 2 senedır devrım yapıyoruz bırak tr avrupa yavas yavas bızı duyuyor
onlar 2 senedır sadece bır tr kupasnı kazandılar

biz 4 kucuge henuz yenıldmedık onların ne oldugu malum

aramızda 10 puan fark var biz lideriz butun medya bızı konusuyor gazeteler artık sıvasspor haberı tam verıyor lıg tv fedarasyon tasdıkleyıp 5. maca da ızın verıyor

ama ne garipdir ki kayserı yonetımı taraftarını maca gıtmesı ıcın sınırsız otobus koyuyor yetmıyor adana demırlılere para veripkendı taraflarına cektıyor..

bizim yonetım ????[/QUOTE]

Arada Maddi Durum Farki Var..

Istedikleri Kadar Ceksinler.. Biz Aslanlar Gibi Oynayip Insallah Galip Gelecegiz Oradan !

tekdoktirin 29.01.2009 03:16

İŞALLAH KARDEŞ KAYSERİ BİR YANLIŞ YAPMAZ ŞAMPİYON OLACAIZ KAYSERİ ÇOK ÖNEMLİ BİZİM İÇİN AKILLI OL YEMOLMA ŞÜNKÜ BU İSTANBUL ,TAKIMLARININ, MANTI, EMPERYALİZİMGİBİDİR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26.