SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   İSRAİLE KARŞIT PANKART (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22592)

joke58 02.01.2009 13:35

İSRAİLE KARŞIT PANKART

S.A BEN LOKMAN israilin filistine karşı yaptıgı bu acımasız soykırım nedeniyle bütün islam alemi büyük bir üzüntü içerisinde müslümanlar can veriyor tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı katlediliyor bizde bunu önlemek için sivassporun önümüzdeki maça isail karşıtlı bir pankart hazırlanmasını istiyoruz yiğido gençlik ve çılgınlar 58 e duyuruuluurrrrrrrr

zaralı ulkucu 02.01.2009 13:44

Cevap: İSRAİLE KARŞIT PANKART

kardesım bızde o olaya karsı ıstanbul saadet partısı olay mıtıng duzenlıyoruz tum sıvaslıları pazar gunu mıtıng beklıyorum yer caglayan meydanı

ssozan 02.01.2009 13:52

[QUOTE=zaralı ulkucu;455963]kardesım bızde o olaya karsı ıstanbul saadet partısı olay mıtıng duzenlıyoruz tum sıvaslıları pazar gunu mıtıng beklıyorum yer caglayan meydanı[/QUOTE]

BU PAZAR MI???

HERKES İN ELİNDE PANKARTLAR OLSUN;)

GLoBe-Y-Gençlik 02.01.2009 14:01

[B][CENTER]ÇOK YAKINDA ILERI MITINGDE HEP BERABER OLACAGIZ BEKLEYIN...[/CENTER][/B]

joke58 02.01.2009 14:12

filistin kaosun ortasında israilde zaten insaf olsa bugün okadar kişiyi katletmezdi vicdansızlar

Cley 02.01.2009 15:25

[B]Sessiz olun Filistin ölüyor. Hergün yüzlerce bebek , çocuk , kadın , genç çığlık çığlığa 6 milyarlık dünya Filistinden yükselen sesi duymuyor. Bu kıyıma dur diyecek cesareti kendinde bulamıyorsa herkes sussun.İsrail bombalarıyla masumları bulan ölümün sesi duyulsun. Ya sessiz kalacaz ya da bugün harekete gececez.

[COLOR="red"]4 Ocak Pazar günü saat 12:00 de Çağlayan'da Ses Siz olun[/COLOR][/B]

[ATTACH]3269[/ATTACH]

sivaslitaner58 02.01.2009 15:34

israil yaptigi bu cirkin olayi musluman dunyasi goruyordur ve cezasi agir olsun israilin

YigidoGenclik38 02.01.2009 16:24

[COLOR="MediumTurquoise"][B][I][I][/I]israil in yaptıgı insan dısı hareketleri kınıyoruz

bilinki bu iş burda bitmeyecek

akan o temiz kanların hesabı sorulacak bir gün[/I][/B][/COLOR]

sivaslıkamber 02.01.2009 16:50

YİĞİDO GENÇLİK OLARAK İSRAİLİ KINIYORUZ TEPKİMİZİ PANKARTLARLA GÖSTERELİM

nejmi58 02.01.2009 17:26

Bizler soramasakta Allah C.C. mutlaka mazlumlarin hesabini soracaktir zalimlerden.....

yiğido1958 02.01.2009 17:51

[B][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Black"]istanbul uyuma filistin ölüyor mitingine katıl [/COLOR][/COLOR][/B]

yiğido1958 02.01.2009 17:53

[COLOR="Black"][B]4 Ocak 2009 Pazar günü İstanbul Çağlayan Meydanı'nda düzenlenecek olan "Filistin'le Dayanışma" Mitingi'ne, Filistin'de katledilen masum kardeşlerimizin sesini duyurmak, Filistin halkına yapılan haksızlıklara, zulme ve soy kırıma karşı tepkimizi göstermek amacıyla Genç Fenerbahçeliler olarak organizasyon düzenliyoruz.

Anadolu Yakası'ndan Kadıköy Salı Pazarı, Bağlarbaşı ve Pendik'ten, Avrupa Yakası'nda Yenibosna, Camlıkahve, Kurtuluş, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Bakırköy ve Küçükçekmece'den Çağlayan'a otobüsler kaldırılacaktır. Otobüslerin kalkış yeri ve saati hakkında ayrıntılı bilgi için 0 536 878 19 07 nolu telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.[/B][/COLOR]

yiğido1958 02.01.2009 17:57

[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/5893/adszke8.png[/IMG]

[B][COLOR="Black"]İSTANBULDAKİ SİVASLILAR UYUMAYIN FİLİSTİNE SİZDE SAHİP ÇIKIN[/COLOR][/B]:mad:

mev58lüt 02.01.2009 18:23

Israili Siddetle Kınıyoruz Buna Dur Diyecek Kimse Yokmu Yünyada

yigido_sampiyon 02.01.2009 18:26

arkadaşlar tepkimizi dile getirelim...

ancak biz müslümanlar birlik olmadığımız sürece bu insafsızlığın sonu gelmeyecek ne yazıkki!!!

özyiğido 02.01.2009 20:15

HAMASA SELAM DİRENİŞE DEVAM SİYONİSTLER VE UŞAKLARI(MISIR) HESABINI VERECEK.

muhsin koçak 02.01.2009 20:26

[B]israilin yaptığı insanlık dışı saldırıları nefretle kınıyoruz,allah(c.c) inananların yanındadır her daim.[/B]

özyiğido 02.01.2009 20:53

bir gün gelecek insanoğlu israilin yokoluşunu görecek.HAMASA SELAM DİRENİŞE DEVAM

cücü baba 02.01.2009 22:27

[B]Dini dili ırkı ne olursa olsun kendini İnsan diye nitelendiren hiç kimsenin bu katliamı yapmıya hakkı yoktur hele hele camii lerin bombalanması vede çocuk hastanelerinin bombalanması bu nasıl bir milletdirki kimseyi kaale almıyor ve tam ortadoğunun göbeğinde insanlık suçu işliyorda medeni dediğimiz toplumlar ses çıkaramıyor anlamış değilim..:mad:[/B]

YigidoGenclik38 04.01.2009 03:35

[B][I]yapılan bu hainlik burda kalmayacakk

günahsız cocukların hesabı sorulacak [/I][/B]

furky.b 04.01.2009 04:05

Allah..Filistinlililerin Ve Hamasin Yaninda Olsun..!

Gazaniz Mubarek Olsun..!

Bu Arada Icimdeki Hitler Sevgisi Iyicene Artmakta ;)

etzel1967 04.01.2009 09:57

bu vahşete sessiz kalmamak lazım............

ademgoze 04.01.2009 10:09

böyle konulara duyarsız kalmamak lazım pazar günü çaglayanda olalım ortada hiç yerine vurulan müslümanlar yıkılan camiler var ve sezsiz kalıp evde yatmayalım

FALÇATA 58 04.01.2009 10:42

israil sanmasın ki bu hep böyle gidecek..elbet bu akan kanların hesabı sorulacak///israili siddet ve nefretle kınıyorum///

muratnedim 04.01.2009 11:00

arkadaşın önerisine katılıyorum , ayrıca elinde filistin bayrağı olanlar evlerine bayrakları assınlar elimizden ancak bu gelir. duamızı eksik etmiyelim.yahudi israil gerçek yüzünü gösteriyor.Hükümette ona göre hareket eder inşallah murat

hoLiGan Enes 04.01.2009 11:53

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Filistin İnşallah İsraile Mezar Olacak.....[/COLOR][/FONT][/B]

üçyıldız58 04.01.2009 12:47

HZ EYÜP PEYGAMBERDEN SONRA O TOPRAKLARDA TEK KARDEŞLİK BARIŞ İÇİNDE HAKİMİYET SÜREN İMPARATORLUK OSMANLI İMPARATORLUĞUYDU
HAİN ARAPLAR İNGİLİZLERLER ,FRANSIZLARLA,AMERİKALILARLA BİR OLDU CİHAN DEVLETİ ARKADAN VURDU BİR DAHADA DEVLETİMİZ TOPLANAMADI
BİZDE O TOPRAKLARDA MİLYONLARCA ASKERİMİZİ KAYBETTİK O TOPRAKLARIN METREKARESİNDE BİR OSMANLI EVLADI YATIYOR BUNUN BAŞ SORUMLULARINDAN BİRİYDİ O ZAMANKİ ÇAKAL ARAPLAR.
RABBİM NE BUYURUYOR SİZİN HAYIR BİLDİĞİNİZDE ŞER ,ŞER BİLDİĞİNİZDE HAYIR VARDIR.
BİR BAKIN ARABİSTAN KRALINA MÜSLÜMANA BENZER BİR TİPİ VARMI HEPSİ AMERİKANIN KARISI OLMUŞ RESMEN ARAPLAR ETTİKLERİNİ ÇEKİYOR DİYEMİYORUMM İÇİM YANIYOR ÇÜNKİ BEN TÜRKÜM
SON BİR SÖZDE TÜRKİYEYİ BÖLMEK İSTEYENLER GÖRSÜN FİLİSTİN,IRAK NE DURUMDA
ONA GÖRE AYAKLARINI DENK ALSINLARR

mev58lüt 04.01.2009 13:56

KAHROLSUN BILINCLI KATLIAM!...(TUM INSANOGLU DAHILDIR)

GLoBe-Y-Gençlik 04.01.2009 13:59

[B][CENTER]Ey Canlar. Allah Geride Kalan Müslüman Kardeşlerimize Yardım Etsın.[/CENTER][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 04.01.2009 14:04

[CENTER][IMG]http://img211.yukle.tc/images/9855ALLAH.jpg[/IMG][/CENTER]

[B][CENTER]Müslüman, İslam dinine mensup kişi.[1][2] İslam inancına göre, Allah'a ve Allah'ın birliğine, Muhammed'in son peygamber olduğuna inanan, Allah'ın emirlerini yerine getirmeye ve yasaklarından kaçınmaya riayet eden, takva sahibi (tüm farzları yerine getiren ve tüm günahlardan kaçınan) kimselere denir. İslam dininin farklı mezheplerinde Müslüman kavramı üzerine çeşitli farklılıklar bulunmaktadır.

Konu başlıkları [gizle]
1 Kökenbilim
2 İslamın şartları
3 İmanın şartları
4 Dünyada Müslümanlar
5 Ayrıca bakınız
6 Kaynakça
6.1 Dipnotlar

Kökenbilim [değiştir]Müslüman kelimesi, köken olarak Arapça'dır. "Teslim" kelimesinin fâili, yani "teslim olan" anlamına gelmektedir. ..

İslamın şartları [değiştir]Kelime-i Şehadet getirmek
Günde beş vakit namaz kılmak
Ramazan ayı boyunca oruç tutmak
Zekat vermekle yükümlü olan kimse için Zekât vermek
Hac'ca gitmekle yükümlü olan kimse için ömründe bir defa veya daha fazla hacca gitmek

İmanın şartları [değiştir]Allah'ın tek Yaradan olduğuna inanç.
Allah'ın meleklerine inanç.
Allah'ın kitaplarına inanç.
Allah'ın peygamberlerine inanç.
Kadere inanç.
Ahiret gününe inanç

Dünyada Müslümanlar [değiştir]
Nüfusunun %10'undan fazlası Müslüman olan ülkeler.
██ Sünni nüfusun çuğunlukta olduğu bölgeler

██ Şii nüfusun çoğunlukta olduğu bölgelerİslâm dîni, 1.5 milyarı aşkın inananıyla dünyanın Hıristiyanlık'tan sonra en yaygın ikinci dînidir[3].

Dünyadaki Müslümanların çoğu Ortadoğu'da, Afrika'nın ortasında ve kuzeyinde, Asya'nın batısı ve güneydoğusunda ve Balkanlar'da yaşamaktadır. Ayrıca Avrupa, Avustralya ve Amerika gibi diğer kıtalarda da on milyonlarca Müslüman yaşamaktadır.

Türkiye nüfusunun yaklaşık %99.9'i Müslümandır.[4] Endonezya, sayısal açıdan dünyanın en kalabalık Müslüman ülkesidir. Nüfusunun %90'ı Müslüman olan Endonezya'da 200 milyon Müslüman yaşamaktadır. Hindistan ise sayısal açıdan dünyanın en büyük Müslüman azınlık nüfusunun (145 milyon) yaşadığı ülkedir.[/CENTER][/B]

mev58lüt 04.01.2009 14:37

şimdi hitleri daha iyi anlayabiliyorum.

bhdr5858 04.01.2009 14:39

İsrailin yaptığı soykırıma karşı sessiz kalmayalım Allah yardımcın olsun Filistin

burak_baykal 04.01.2009 15:11

[B][COLOR="Navy"]arkadaşlar filistin için her zaman aynı düşünceler içerisindeyiz.ve israili kınıyorum.ama şunu bilin ki bu saldırıların balili ile ilgisi yoktur.tüm arkadaşların öğrenmesini istiyorum.bu tür haberlerde lütfen baliliyi katmayın.çünkü kendiside teröre karşıdır.[/COLOR][/B]

rsimsek 04.01.2009 15:18

KAHROLSUN SİYONİST İSRAİL....ALLAH(C.C) MAZLUMLARIN YANINDADIR

Cley 04.01.2009 15:43

[QUOTE=münihliyigido58;456739]@cley: sana tavsiyem: git biyik uzat, karnina bomba bagla, okul cocuklariyla dolu bir otobüse bin, kendini havaya ucur, cennete degil cehenneme buyur yada adam ol, fasist laflarini birak, Sivas'in insanlarina, Sivasspor'un ilkelerine yakisir sekilde hareket et.[/QUOTE]

[B]Kahrolsun İsrail ve Yandaşları. Hamas a selam direnişe devam.[/B]

EyüphanAydın 04.01.2009 15:59

[B]Zalimlerin hesabı er yada geç sorulacaktır! :mad:[/B]

joke58 05.01.2009 11:05

kahrolsun israil buna sessiz kalmayacagız

Cley 05.01.2009 18:00

[B][COLOR="blue"]Şehid Şeyh Ahmed Yasin'in Duası[/COLOR][/B]

[B]ALLAH'ım! Ümmetin suskunluğunu Sana şikayet ediyorum!

Ben ki kocamış bir yaşlıyım. Kurumuş iki elim, ne kalem tutuyor ne de silah!..
Sesimle yeri inletecek güçte bir hatip de değilim!..
Ben ki saçları ağarmış, ömrünün son demlerinde, türlü hastalıkların yıktığı ve üzerinde zamanın belalarının estiği biriyim!..
Tek isteğim benim gibi, Müslümanların zaaf ve aczinden müteessir olanların yazmasıdır!..

Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helak olmuş ölüler!..

[I][U]Hala kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felaketler karşısında?..
Bir halk yok mu? Hiç mi kimse yok,ALLAH için ve ümmetin namusu için kızacak?..
Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak!..
Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken? ..[/U][/I]
Siyonist katilleri ve uluslararası işbirlikçilerini görmezden gelirken!..
Omuzlarımıza el verecek ve göz yaşlarımızı silecek bir bakış!..
Bu ümmetin kurumları, sivil güçleri, partileri, teşkilatları ve bariz şahsiyetleri,ALLAH için kızmaz mı!? Tümü birden sokaklara dökülüp, bizim için dua etmeye;
Ey RABBimiz! Gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mümin kullarına yardım et! diye çağıramaz mı!?..
Buna da mı gücünüz yetmiyor!?..

Yakında bizim büyük ölümlerimizi duyacaksınız, o zaman alınlarımızda şu yazılacak:
Bizler direndik! İleri atıldık ve kaçmadık!..
Ve bizimle birlikte çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz ölecek!..
Onları, bu suspus ve bön ümmete yakıt yapacağız!..
[U][COLOR="red"]Bizden, teslim olmamızı ve beyaz bayrak dikmemizi beklemeyin!..
Çünkü biz, bunu yapsak da öleceğimizi biliyoruz. Bırakın savaşçı onuruyla ölelim!..
Dilerseniz bizimle olun, elinizden geldiğince, öcümüzü sizden her biri boynuna taksın!..
Dilerseniz bize acıyarak ölümümüzü izleyin! [/COLOR]..[/U]
Temennimiz, ALLAH'ın, emaneti savsaklayan herkesten kısas almasıdır!..
Umarız bizim aleyhimize olmazsınız! ALLAH aşkına, bari aleyhimize olmayın!..
Ey ümmetin liderleri, ey ümmetin halkları!..
ALLAH'ım! Sana şikayette bulunuyorum Sana şikayette bulunuyorum..
Sana şikayette bulunuyorum..
Gücümün azlığını, imkanımın yetersizliğini ve insanlara karşı zaafımı sana şikayet ediyorum..

Sen mustazafların RABBisin Sen bizim RABBimizsin Bizi kime bırakıyorsun?..
Bize cehennem olacak uzaklara mı? Veya düşmana mı?..
ALLAHım! Akıtılan kanlar, dokunulan ırzlar, çiğnenen hürmetler, yetim bırakılan çocuklar, oğlunu yitirmiş anneler, dul kalmış kadınlar, yıkılmış evler ve ifsad edilmiş ekinler aşkına sana şikayette bulunuyorum…
Sana şikayette bulunuyorum! Gücümüz dağıldı ve Birliğimiz bozuldu Yollarımız ayrıldı Halkımızın zaafını ve ümmetimizin bize yardım edip, düşmanı yenmedeki aczini Sana şikayet ediyoruz…[/B]

myway 05.01.2009 18:13

[B]Hz Yakup, Davut , Musa nin torunlari buyuk sapkinlik icinde Allahim..

Yollarindan sasirmislar..Bebekleri oldurecek kadar kansiz ve midesizler...

Suphesiz ki Adil olan sensin Allahim.. Belki de Osmanliya arkadan vuran araplar bunun bedelini oduyor...Bilemeyiz Allah en dogrusunu bilir...

Allah yar ve yardimcin olsun Filistin...! Elimizden bi sey gelmiyor...Oturdugumuz yerden kahroluyoruz...:([/B]

yigidozan 05.01.2009 18:18

insanlığa hiç yakışmadı bu olaylar.çok üzücü

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:43.