![]() |
Murat Harekatı!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/murat_erdogan.bmp[/IMG]
Süper Lig´in ilk yarısını zirvede bitiren Sivasspor, transferde düğmeye bastı. Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü´nden Murat Erdoğan´ı kadroya katmak için kolları sıvadı. [B]Murat gelmek istiyor[/B] Devreyi lider bitirip, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sivasspor, bir yandan da transfer için çalışmalara başladı. Fransa’nın Lorient takımında oynayan 19 yaşındaki Karim’i deniyen Sivasspor, Ankaragücü’nün kaptanı Murat Erdoğan için de girişimlere başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, “Murat ile bir görüşme yaptım. Kendisi Sivasspor’da seve seve oynayacağını söyledi. Şimdi sıra Başkanımız Mecnun Odyakmaz’da” diye konuştu. [B]Başkanlar konuşacak... [/B]Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın da, birkaç gün içinde Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın ile masaya oturacağı ve transferin bu görüşmeden sonra kesinlik kazanacağı ifade edildi. Başkent temsilcisinde sergilediği futbol ile büyük beğeni toplayan Murat Erdoğan, orta alan ve sol kanatta görev yapıyor... Sivasspor’un Murat Erdoğan dışında, gelecek vaat eden 2-3 genç oyuncuyu da kadroya katabileceği öğrenildi. Bu oyuncuların da yurt içinden olacağı öğrenildi. |
Cevap: Murat Harekatı!
Daha önce transferi konuştuğumuz bir arkadaşımla Murat Erdoğan ve Erman Özgür ismini anmıştım.Alınmalarını temenni etmiştim..İkisi de çok yetenekli topçu gerçekten..Muratı ve Erman'ı takıma kat,şampiyon olalım başkanım..!
|
[B]hayırlısı neyse o olsun,murat erdoğan kaliteli bir futbolcu ama şampiyonluğa oynayan takımda ne kadar verimli olabilir bekleyip görmek lazım.[/B]
|
valla ne diyim bu gerçekleşirse kimse bizi tutamaz kardeşim gerçekten harika bir adam başkanımıza burdan seleniyorum alın muradı muradınıza erin süper fikir inşallah olur sivasspor şampiyon olur
|
murat erdoğan bana pek sıcak gelmiyor.ununu elemiş eleğini asmış bir futbolcu.gelmiş 33 yaşına.ama bülent hocamızında nerelerden aldığı oyuncuları nerelere getirdiğide ortada.belkide sırf tecrübesinden yararlanmak için olabilir ama o tecrübeye sahip zaten elimizde muhammed ali varken gereksiz buluyorum...
|
[B][I][I]güzel bir futbolcu begendigim futbolcu gelirse iyi isler yapar[/I][/I][/B]
|
daha öncede yazmıştım
murat erdoğan ve mehmet çakırdan birisinin alınması gerek diye murat sivasımıza çok şey katar... |
[B]Bence gelmesine hiç gerek yok murat'ın[/B]
|
bence yerinde bir transfer olur sivassporumuza anadolu takimindan gelen her futbolcu is yapar, BÜLENT UYGUN zorla yaptirir... :)
|
bülent hoca ne yapacak muratla merak ediyorum... sezer ondan kötümü...???
|
[B]Cok yerinde ve güzel bir transfer olacagını düşünüyorum hem tecrubesi hemde yeteneği ile Sivassporumuza cokşey katacaktır.[/B]
|
kadroyu geniş tutmak gerek...eğer şampiyonluğa oynuyorsanız kulübeniz zengin olacak...murat bence iyi futbolcu...sivasspora faydalı olur...geçen sene şampiyonluğu kaybetmemizin en büyük nedeni sakatlıklardı...7-8 futbolcumuz sakattı...bir balili olsaydı geçen sene şampiyon olabilirdik...o sebeple hocamız kadroyu geniş tutmak istiyor bu sene...
|
ya arkadaşlar neden gerek yok diyorsunuz bu takım şampiyonluğa oynuyor geçen sene çekilen sakatlık sorununu ne çabuk unuttunuz futbol bu ne olucağı belli olmaz gelmesinde ne sakınca gördünüz anlamadım ben gelmesini isterim çok yetenekli bi futbolcu bize çok faydası olur inancındayım zaten bület hoca boş adam almaz demi arkadaşlar?
|
tanimiyorum ama hayirlisi bakalim
|
[B]çok yerinde bir transfer bizde işe yarar murat[/B]
|
bülent hoca boş transfer yapmaz.. takımdaki dengeleri bozmaz.. bence murat erdogan sivasspora faydalı olacaktır...
|
ALINIRSA SİVASSPORA ÇOK ŞEYLER KATACAK BİR OYUNCU...TECRÜBESİYLE ÇOK ŞEY KATAR..
|
bence bulent hoca bu oyuncuyu ilk 11 sokmaz , cunku o zaman kimi cikarticak??.. herve tum mu? mehmet yildiz? belki mohamed i cikarir ama bu oyuncu ancak baska takimlara kiralik verilerek para getirecek saniyorum..
|
Murat erdogani çok begeniyorum , hem karakter olarak hem de oyun olarak . Belki son vuruslari iyi olmiyabilir ama sivasa güc verecegine inaniyorum . Hem sol kanatimizda oyniyacak oyuncumuz yok . Sezer oranin oyuncusu degil . 32 yasinda ama mohammed ali 34 yasinda ve yinede is yapiyor . Biraz da tecrübe lazim takimda . Bir de forvet alinirsa tumun yerine sevinirim .
Hayirlisiyla... |
Murat Erdoğan iyi bir futbolcu olmasa Bülent Uygun istemezdi...
|
[QUOTE=cesur sivas;456370]bence bulent hoca bu oyuncuyu ilk 11 sokmaz , cunku o zaman kimi cikarticak??.. herve tum mu? mehmet yildiz? belki mohamed i cikarir ama bu oyuncu ancak baska takimlara kiralik verilerek para getirecek saniyorum..[/QUOTE]
[B]Mohamed Ali'nin ya$i 34 ü bulmu$ yarIn birgün karierini bitirecek ve alternativ lazim ozaman. Murat Erdogan üzeri bir kac bilgi: Doğum tarihi: 1.8.1976 Doğum yeri: Londa/Ingiltere Boyu: 1,82 m Mevkii: Orta Saha Oynadigi Takimlar: Erzurumspor, Mersin Idmanyurdu, Linyitspor, Istanbulspor, Galatasaray, Gaziantepspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Sakaryaspor, Ankaragücü. [/B] |
ya ben inanamıyorum. bizim ortasahamız çok zayıff.. dikkat ederseniz bilica her maçta en iyi futbolcu seçiliyor. neden çünküü ortasaha olmadığı için hep defans savaşmak zorunda kalıyor. ee murat erdoğan fiziksiz zayıf biri yaa. oraya fizikman kuvvetli savaşcı biri lazım. murat erdoğanı naaapacaklar anlamıyom.
|
Alternatifler olsun tabiki ama murat düşündürücü ben pek sevmiyorum adamı.
|
Ismi Tanidik Geliyor Ama Futbolunu Gormedim Yani Ona Gore Yorum Yapamiyacagim, Yapamam..
Hayirlisi Olsun Diyelim.. |
hadi hayırlısı muratı bulent hoca bişey yapar..
|
bence mehmet çakır alınsa çok daha iyi olur du ama muratda iyi oyuncu..tabata tipi bir adam lazım bize aslında
|
[url]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/SUPER-LIG-2008-Sivas'in-yili_3_Detail_88_122609.htm[/url]
|
[B]Al sana hırslı atletik ve başarıya aç bir oyuncu... Ligimizi tanıyan Yiğidomuza yakışır bir Orta Saha oyuncusu... Gel baba gel şeref duyarız....[/B]
|
iyi bir karar ozelliklede futbolcunun sivassporda oynama isteginin olmasi ve bu heyecani tasimasi sorunun yarisini zaten cozmustur olursa hayirli olur diye dusunuyorum
|
bence murat erdogan sivasspora faydali olacaktir...
|
[QUOTE=adres58;456455][B]Al sana hırslı atletik ve başarıya aç bir oyuncu... Ligimizi tanıyan Yiğidomuza yakışır bir Orta Saha oyuncusu... Gel baba gel şeref duyarız....[/B][/QUOTE]
Murat Erdoğan ı begenırım Ankaragücü gibi 100 yıla yakın süredir var olan bir takımın kaptanlıgını yapıyor olması bile ne kadar iyi bir oyuncu oldugunu gösterir. Bence eğer transfer gercekleşir ise cok faydası olacaktır.. Ama başarıya aç bir oyuncu değil Gs de de oynamış 32 yaşına gelmiş yaşı itibari ilede pek atletık olmayan bir oyuncu ;) |
murat sivassporda neler yapacak cok merak ediyorum.........
|
insallah gelir cok kalteli cok iyi bir futbolcu
|
insallah gelr cok kaliteli cok iyi bir futbolcu
|
bence gelsin kadro zenginliği açısından iyi olur.....
|
arkaşlar bana göre murada gerek yok çünkü ortasahamız şuankiyoladevam eder.bana göre forvete takviye yapılırsa güzel olur acilinden
|
hadi hayırlısı orta sahada iyi işler yapar hem teknik hem sert oynuyo
|
sol kanatta eksikligimiz var alinirsa iyi olur
|
[QUOTE=avcı1983;456488]arkaşlar bana göre murada gerek yok çünkü ortasahamız şuankiyoladevam eder.bana göre forvete takviye yapılırsa güzel olur acilinden[/QUOTE]
allah allah orta alanda 4 adamimiz var ne forveti ya asil sol kanatta eksigimiz var |
önemli olan kadronun geniş olması...yararlı olabilir...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32. |