![]() |
Sivas'tan Canlı Yayın Atağı
[URL="mms://78.187.15.111:7000"][B]Cumhuriyet Meydanı Havuz[/B]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=293[/IMG][/URL] [URL="mms://212.156.99.74:7000/"][B]Cumhuriyet Meydanı Havuz Link 2[/B][/URL] [URL="mms://78.187.15.111:7001"][B]Kent Meydanı[/B] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=293[/IMG][/URL][URL="mms://212.156.99.74:7001/"][B]Kent Meydanı Link 2[/B][/URL] [URL="mms://78.187.15.111:7002"][B]Atatürk Caddesi[/B] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=293[/IMG][/URL][URL="mms://212.156.99.74:7002/"][B]Atatürk Caddesi Link 2[/B][/URL] Çok mu memleket hasreti çekiyorsunuz? Bu hasretinizi bir nebze dindirecek olan bir haberimiz var… Uzaklardan sıla hasreti çekme zamanı artık bitti. Sivas Belediyesi şehir merkezine yerleştirdiği kameralar vasıtasıyla memleketimizi evlerinize konuk ediyor. Artık bir tıkla canlı olarak isterseniz Kent Meydanı’ndasınız isterseniz Atatürk Caddesi’nde… Yerleştirilen kameralar sayesinde 7 gün 24 saat Sivas’ı seyredebilirsiniz. Şimdilik sadece Meydan da ve Atatürk Caddesi’nde olan kameralar zamanla daha da artırılacak ve memleket hasreti çeken gurbetteki hemşehrilerimiz için memleket özlemi giderme aracı olacak. [I] [B]Sivas CANLI KAMERA Yayını[/B][/I] [B]Cumhuriyet Meydanı Havuz[/B] [URL="mms://78.187.15.111:7000/"][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/hvzacls.jpg[/IMG][/URL][URL="mms://212.156.99.74:7001"][B]Cumhuriyet Meydanı Havuz Link 2[/B][/URL] [B]Kent Meydanı[/B] [URL="mms://78.187.15.111:7001/"][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/meydnn1.gif[/IMG][/URL][URL="mms://212.156.99.74:7001"][B]Kent Meydanı Link 2[/B][/URL] [B]Atatürk Caddesi[/B] [URL="mms://78.187.15.111:7002/"][IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/ataturkcad11.gif[/IMG][/URL][URL="mms://212.156.99.74:7002"][B]Kent Meydanı Link 2[/B][/URL] |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı
çok güzel oldu bu ya süper bişey inşallah biraz daha geniş tutulur bu kamera işi teşekkürler.
|
cok güzel bir sey bu..........
|
harika birsey dusunen uygulayan kisacasi emegi gecen herkesten ALLAH razi olsun.
|
cok güzel olmus kamera sistemini yapanlardan allah razi olsun.
|
nasıl nerden hangi siteden görcez arkadaşlar .
|
[B][QUOTE=Kizilirmak58;457437]nasıl nerden hangi siteden görcez arkadaşlar .[/QUOTE]
fotograflarin ustune tiklarsaniz acilir...[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"][COLOR="Red"]Paylaşım için teşekkürler.
Gurbeti Diyar Hasretlerıne Son [/COLOR][/COLOR][/B] |
[B]Süper olmuş valla
Bizim gibi gurbettekiler için bire bir.. Emeği geçenlere teşekkürler[/B] |
yigidolar tiklamadigimiz yer kalmadi inanin acilmiyor dogrumu bu haber
|
[QUOTE=myway;457438][B]
fotograflarin ustune tiklarsaniz acilir...[/B][/QUOTE] [B]Masa üstüne kareler halinde nasıl atabiliriz[/B] |
[QUOTE=Stephan Battal;457444]yigidolar tiklamadigimiz yer kalmadi inanin acilmiyor dogrumu bu haber[/QUOTE]
[B]5 dk.önce açılıyordu şimdi görüntü dondu[/B] |
kahrol israil bir gün seni bu yüce türk milleti haritadan silecek şampiyon sivasspor
|
Bende de açılmıyor. Çalışan birşey yapsalardı zaten çok şaşıracaktım.
|
[url]http://www.sivas.bel.tr/bpi.asp?caid=403&cid=3275[/url]
bu linke tıla sivas belediyenin sayfası |
ben tıkladım açıldı şu an kar yağıyor.atatürk caddesini gösteren kamera çok net.
|
Cumhuriyet meydanı'na koydukları kamera dan başkası çalışmıyor, günkerdir deniyorum.
Belediyeye mail yazdım: "Sivas belediyesi olarak 3 kamera yerleştirpte bunları 24 saat açık tutmak çok mu zor iş" diye. |
3-4 aydır deneme yayını yapıyordu kameralar. ama deneme yayınlarında daha ıyı calısıyordu.. ee beledıyemız calısıyor. saka bı yana gercekten 1 ısıde dogru duzgun yapsalar keske. ama gurbetcılerımız ıcın cok guzel bı calısma olmus. ama dedıgım gıbı bıraz daha ozenerek bıraz daha kalıtelı yapsalar ne olur????
|
teşekkürler beğeni toplayacak bir çalışma
|
teşekkürler beğeni toplayacak bir çalışma kamare mbs den alınıyor sanırım.belediye ile bir ilgisi yok
|
[B]bu projeyi bizlerle paylaşan sivas belediyesi ve sivasın değerli belediye başkanı sayın sami aydına teşekkür eder.çalışmalarında başarılar dilerim.[/B]
|
[B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]2 YILDIR MEMLEKETE GELEMEDİM SİVAS GÖRÜNTÜLERİ BENİ MUTLU ETTİ
|
[B]son derece güzel bir uygulama,yoğun bir ilgi göreceğinden eminim.[/B]
|
[B][I][CENTER]MemLEKeT HasReTi CeKen HemSeHRiLeRİMiZ İcin qÜzéL 1 CaLışMa.......!!!!!![/CENTER][/I][/B]
|
ayyyyyy cok süperrrrrrrrrrrrrr ne kadar sevindimmm
|
hiçbiri açılmıyor maalesef......................
|
Guzel ama sadece 3 kamera mı?? En azından İstasyon Caddesi'ne de yerleştirselerdi...
|
çok iyi olur insallah bu hasreti bu sekilde biraz dindiririz
|
ben açamadım arkadaşlar açabilen varmı??
|
media player oynatamiyor, neden?
|
arkadaşlar şuanki aldıgımız görüntüler mbs sisteminden sadece deneme amaçlı yapılan çalışmalar gercek canlı yayın yazın başlıyor diyebilirim hem bit ayarları yükseltilecek hede gfx düzenlemeri hemde büyük ihtimal 150 noktadan yayın yapacak çogu ışıklardan gelecek yayına sivasın belirgin yerleride dahil olucak yani demek istedigim şuan ki çalışma sadece deneme ve bu aşamada çok başarılı ...
|
-----------------------------------------------------------------------------GURUR DUYUYORUM BAŞARILARINLA SİVASIM---
BEN ŞIRNAKT ULUDEREDE EĞİTİMCİYİM SABAH OKULA GİDERKEN SİVAS SPORUN KAŞKÖRÜ VE ŞAPKASINI TAKIYORUM BİR TÜRK OLARAK VE BİR SİVASLI OLARAK MİLLETİMLE VATANIMLA BAYRAĞIMLA GURUR DUYARAK TABİKİ BURDAKİ İNSANLARIN KİN DOLU BAKIŞLARI ALTINDA ÖYLE ZORLUKLAR YAŞAYARAK AMA KORKMUYORUM ....... BEN VE BENİM GİBİ ARKADAŞLARIM ASKERİMİZ POLİSİMİZ VE EĞİTİMCİLERİMİZ BİZLER BURDA TÜRK ULUSUNU TEMSİL EDİYORUZ VE MEMLEKETİMİZDE OLAN HABERLERLE SİVAS SPORUN BAŞARISINI TAKİP EDİYORUZ İNTERNETTEN GAZETEDE YOK BURDA VE ALDIĞIMIZ HABERLERLE YAZILARLA ......BİZ GURUR DUYUYORUZ SİZLE KIRMIZI BEYAZ AKAR KANIMIZ İŞTE BİZ TÜRKÜZ İŞTE FARKIMIZ GURURUMSUN VATANIM GURURUMSUN SİVASIMMMM |
saol gurbetciler icin cok güzel oldu bu
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]valla kardeş ne kullanıyosun belki media playerle ilgili bi sorunun olabilir[/B][/FONT]
|
media playerle ilgili bi sorun olabilir ve ya internet tarayıcı ile
|
yok yok yokacilmior olmuyor uffffff kafayi yicem
|
aciliyor ama görütü yok..........
|
Valla ne olursa olsun Ocak ayında Sivas'ta yağmurda ıslanmak ayrı bir sevda.Bana bu sevdayı yaşatana şükürler olsun:)
|
[B]çok güzel bir düşünce olmuş gerçekten Sivasıma bah be..[/B]
|
Bunu yapanlara teşekkür ediyorum.İnşallah yakın zamanda geliştirirler.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |