![]() |
Katıl Yarışmaya Kazan Hediyeyi !
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=194[/IMG]
2001 yılında yayın hayatına başlayan [B]SivasSpor.Com[/B] ’un [B]Sekizinci[/B] Yaş Günü etkinlikleri çerçevesinde Banner, Walpaper ve Video Klip Yarışması açılmıştır. Sivasspor.Com her yıl büyümeye,gelişmeye ve profesyonelleşemeye doğru hızla yol alıyor. Hedefimiz üyelerimize daha kaliteli hizmet etmek,profesyönelleşmek ve her zaman Sivasspor’un faydasına çalışmaktır. Çıktığımız bu zor yolda en büyük yardımcımız iyi niyetimiz,çalışma azimimiz ve en önemlisi siz değerli üyelerimizin destekleridir. Sivasspor.Com ailesi her geçen gün büyüdü,gelişti ve taraftar siteleri arasında farklı bir konuma ulaştı. Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir prensibinden asla taviz vermedi ve vermeyecek. Sekiz yıldır yürüdüğümüz bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan Üyelerimize teşekkür ediyoruz. 8. Yıl hediyesi olarak üyelerimiz arasında Banner, Walpeper ve Video Klip Yarışması düzenliyoruz. Çok başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyoruz. [B]Haydi Yiğidolar[/B] Şimdi Sıra Sizde ! [B]8 Yıl Etkinlikleri kapsamında Banner, Walpeperve Video Klip Yarışması düzenliyoruz.[/B] Katıl Yarışmaya, Kazan Hediyeyi [B] Eserin SivasSpor.Com da Yayınlansın ![/B] SivasSpor.Com Üyesi olmanın Ayrıcalığını Yaşa [B]Yarışmaya Kuralları[/B] 1-Sadece SivasSpor.com Üyeleri yarışmaya katılabilirler. 2-Yarışmaya aynı kişinin farklı kullanıcı adları ile katılması yasaktır. 3-Site Yöneticileri bu yarışmaya katılamazlar. 4- Yarışmaya katılacak eserlerde Ana Tema ‘’Dünden Bugüne Sivasspor’’ ve ‘’Dünden Bugüne SivasSpor.Com’’ dur. (Dünden bugüne Sivasspor temalarında mutlaka sivasspor.com ibaresi olacaktır. ) 5-Yarışmaya dahil edilien eserler Sivasspor.Com yayın politakasına, T.C Yasalarına ve Genel Ahlak kurallarına uymak zorundadır. 6-Site Yöneticileri gözetiminde profesyönel bir ekip tarafından eserler değerlendirilecektir. 7-Yarışmaya katılan eserlerin tüm hakları SivasSpor.Com sitesine devir edilmiş sayılacaktır. 8- Yarışmaya son katılım tarihi, 08.03.2009 Saat 17.00`dir. Belirtilen tarih ve saatten sonra gönderilecek eserler değerlendirmeye alınmayacaktır. 9-Hazırlanan Eserler [email]mail@sivasspor.com[/email] adresine gönderilecektir,katılımcılara yarışmaya eklendiğine dahil cevap mesajı gelecektir.Mailde Yarışmacının Adı-Soyadı,SivasSpor.Com’da ki üyelik ismi ve İrtibat Telefonu eklenmesi gerekmektedir. 10- Eser sahipleri, eserler için belirtilen ödüller dışında, herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez, [email]mail@sivasspor.com[/email] adresinden yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler. 11- Banner 950px × 150px boyutunda, Wallpaper 1024px × 800px boyutunda ve Video Klip en az 2 dakika, en fazla 7.5 dakika olacaktır. [I][B]ÖDÜLLER [/B][/I] [B]Birincilik Ödülü[/B] : Sivasspor Forması, Bayrağı ve Sivasspor Hediyelik Ürünleri [B]İkincilik Ödülü [/B]: Sivasspor Atkısı,Beresi, Bayrağı ve Sivaspor Hediyelik Ürünleri [B]Üçüncülük Ödülü[/B] :Sivasspor Atkısı, Beresi ve Bayrağı [B][I]SivasSpor.Com [/I][/B] |
Cevap: Katıl Yarışmaya Kazan Hediyeyi !
[B]Sekizinci yılına girdiğimiz şu günler zarfında,anlam ve önemi bakımından tertiplenen bu yarışma,site içi tüm üyelere açık bir şekilde profosyonel anlamda güzel bir organize olmuştur.
İnanıyorum ki,gizli kalmış,site içinde çok büyük değerlerimiz kendini gösterecek ve güzel çalışmalara imza atacaktır.hemde var olan ödülleri düşünmeksizin.[/B] |
kaptım ben birinciliği:D katılacaklar 2. ve 3.lük için katılsın:D:D şaka şaka. yiğidolar gösterin hünerinizi
|
[COLOR="RoyalBlue"][B][FONT="Comic Sans MS"]Cok güzel bir yarısma.....Ödüllerde güzel.......;)[/FONT][/B][/COLOR]
|
bende katılıcam güzel bir düşünce
|
[B]Rekabet sayesinde güzel emekler ortaya çıkacak eminim. Yarışma bittikden sonra kullanıcıların yaptıgı bütün eserleri görmek isteriz kazanmasalar bile. [COLOR="Red"]sivasspor.com[/COLOR] yönetimine teşekkürler[/B]
|
NE GIBI BIR KLIP ISTENIYOR SIVASSPORUN MACLARINDANMI ?TARIHINDENMI ? YOKSA SERBEST BIR KLIPMI ISTENIYOR YARISMA ICIN SINIRLARI NELER?
|
[COLOR="Red"][B]ewt ne gibi bir video isteniyor bilgi verirsenin seviniriz[/B][/COLOR]
|
[B]4- Yarışmaya katılacak eserlerde Ana Tema ‘’Dünden Bugüne Sivasspor’’ ve ‘’Dünden Bugüne SivasSpor.Com’’ dur...[/B]
|
yeni sezon formayı alıp bir arkadaşa hediye edeyim bari :D
|
Sitemiz 8 yasina giriyor. Kendi üyeligimde 3 yasina giriyor. Insan geriye bakinca günlerin ne cabuk gelip gectiginin farkina bile varmiyor. Sitemizde hem haberleri takip ettik hem arkadasliklar kurduk. Müthis insanlarla tanisma imkanimiz oldu, hatta kimileriyle Sivasspor macina beraber gitmek nasip oldu. Yalniz Istanbul temsicileriyle görüsemedik:D Insallah oda birgün nasip olur:)
Yarismalar da cok güzel paylasimlarin cikacagindan eminim. Yarismaya katilan arkadaslara basarilar dilerim. Nice 8 seneler dileklerimle noktayi koyuyorum:). |
;)
yarışmaya nerden katılılacaz bilginiz varmı |
[QUOTE=ultrayiğido58_1;461106];)
yarışmaya nerden katılılacaz bilginiz varmı[/QUOTE] [B]yarışmaya katılmak için kulübe gidip evrakları alcan ve ilçe bakanlıgına başvurcan[/B] |
[B]İnş Birincilik Aşkı Herkezı Kapladı. Hayırlısı Diyorum Ben de Yapacagım..
Kolay gelsın [COLOR="Red"]8[/COLOR] Yaşındayız.. Bir Ömür Geçecek Bu Sitede.. [COLOR="Blue"]Sivasspor.com.[/COLOR] [COLOR="Indigo"]Rüştü elmas[/COLOR][/B] |
[B]hımm her sene yapılan geleneksel yarışmamız katılabilirim bende ...[/B]:D
|
[QUOTE=ultrayiğido58_1;461106];)
yarışmaya nerden katılılacaz bilginiz varmı[/QUOTE] [B]Yapmış olduğunuz çalışmaları [email]mail@sivasspor.com[/email] adresine göndermeniz yeterli olacaktır.[/B] |
böyle bir çalışmaya gönül verenler tüm gardaşlara saygı ve hürmetlerimi sunarım. yarışmadaki amacı ödül olanlara gelince, menfaat için mi seviyorsunuz SİVASSPOR'u_???
herkes elinden gelenin eniyisini yapacaktır eminim... |
[B]Katılacak Arkadaşlara Şimdiden Başarılar[/B]
|
[B]8. yaşın mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde sitemizde ilk kez düzenlenen bu yarışmaya tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Bu tür tasarımları yapabilen bu işlerle ilgilenen arkadaşlar bu çağrımız hepinize...[/B]
|
nasil bir yarisma ne sekil katilabilririz saygilarimla
|
[B]Herkese başarılar o halde...................[/B] :)
|
Herkese başarılar :) Yanlız
11- Banner 950px × 150px boyutunda, Wallpaper 1024px × 800px boyutunda ve Video Klip en az 2 dakika, en fazla 7.5 dakika olacaktır. Banner + Duvarkagıdı + Videoklip her üçünündemi yapılması gerekiyor veya istedigimiz birtanesimi? |
ayrıca birden fazla çalışma ilede katılabilirmiyiz?
|
[QUOTE=yener_sahin;460951]yeni sezon formayı alıp bir arkadaşa hediye edeyim bari :D[/QUOTE]
o arkadaş ben olabilirmiyim:D:D |
ben videomu yükleyip mail attım sitede ne zaman yayınlanır?
|
[QUOTE=SeyfullH;461523]Herkese başarılar :) Yanlız
11- Banner 950px × 150px boyutunda, Wallpaper 1024px × 800px boyutunda ve Video Klip en az 2 dakika, en fazla 7.5 dakika olacaktır. Banner + Duvarkagıdı + Videoklip her üçünündemi yapılması gerekiyor veya istedigimiz birtanesimi?[/QUOTE] [B]İstediğiniz herhangi biri ile yarışmaya katılabilirsiniz. Hepsinden olacak diye bir kural yoktur.[/B] [QUOTE=SeyfullH;461526]ayrıca birden fazla çalışma ilede katılabilirmiyiz?[/QUOTE] [B]Bir dalda en fazla iki çalışma ile katılabilirsniz. Bu konudaki sorularınız yarışmaya katılım şartlarında açıkça belirtilmiştir.[/B] |
[B]Yöneticilerin katılmaması haksızlık gibi ;)
Katılacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Çok güzel ve anlamlı ödüller onları bekliyor kıskanmamak elde değil...[/B] |
[B]Hediyeler cok güzelmiş bende katılıcağım...[/B]
|
herkesin 1 hakkı mı var????
?? |
cevapım ı aldım pardon bakmadımdı yorumarla
|
[B]yarisma sayesinde güzel calismalar olacagina inaniyorum
en güzeline ödül verilmeside güzel bir düsünce basarili olan ve hak eden kazansin[/B] |
[B]Hak eden kazansın eminim güzel çalışmalar yapılacaktır[/B]
|
YENİLDO KARDEŞLERİM BENDE KAPMANYAYA KATILMAK İSTİYORUM GS LİYİM Bİ PROBLEM ÇIKARMI? KAMPANYA ŞARTLARINDA GS İLE ALAKLI BİR ŞEY YAZMIYORDU. AMA BEN BAYRAK FALAN İSTEMEM PAARASINI YOLLARSINIZ OK Mİ?
|
[QUOTE=İsseyy;465597]YENİLDO KARDEŞLERİM BENDE KAPMANYAYA KATILMAK İSTİYORUM GS LİYİM Bİ PROBLEM ÇIKARMI? KAMPANYA ŞARTLARINDA GS İLE ALAKLI BİR ŞEY YAZMIYORDU. AMA BEN BAYRAK FALAN İSTEMEM PAARASINI YOLLARSINIZ OK Mİ?[/QUOTE]
[B]Yarışmaya katılma şartlarından biri de [/B][U][B]adam olmak [/B][/U]. [U][B]Adam ol [/B][/U][B]öyle gel gardaş...[/B] |
[QUOTE=Cley;465604][B]Yarışmaya katılma şartlarından biri de [/B][U][B]adam olmak [/B][/U]. [U][B]Adam ol [/B][/U][B]öyle gel gardaş...[/B][/QUOTE]
ADAM GİBİ GS LİYİM GARDAŞIMMM.. |
bende gönderdim ama videomun size ulaşıp ulaşmadığından nası haberdarr olacağım? burdan özel mesaj mı atarsınız mail'ime cevap mı?? ulaşıp ulaşmadığından emin değilim bilgilendirirseniz sevinirim
|
hadi sivas şu galatasarayın agzını boşa cıkar bu gün bütün sivaslılar senin atagını bekliyor bol şans
|
[B]Bende bu yarışmaya katılmak isteyenlerdenim.En yakın zamanda iyi bir banner ile aranızda olucağım.[/B]
|
[QUOTE=ademgoze;460897]bende katılıcam güzel bir düşünce[/QUOTE]
aslanı yıkan yigido.şimdi sıra 4 eylül de kolla kendini aslan |
videoyu gönderemiyorum. neden??? [email]mail@sivasspor.com[/email] gelen kutusu dolu olduğundan mesajınız gönderilemedi diyor. videoyu bi yere yükleyip link vrsek olmuyor mu. birisi yardım ederse sevinecem
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:44. |