SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ Sivasspor-Galatasaray (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22994)

yener_sahin 16.01.2009 16:54

TSL/ Sivasspor-Galatasaray

[B]Haftaya 24 ocak 2008 de oynanacak olan

SİVASSPORUMUZ-galatasaray

maçının tahmin ve yorumlarını buraya yapabilirsiniz.

benim tahminim SİVASSPORUMUZ:2-gs:1 [/B]

Yiğiter 16.01.2009 16:57

Cevap: TSL/ Sivasspor-Galatasaray

[B]urkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile üçüncü sıradaki Galatasaray arasında 24 Ocak'ta yapılacak maçın bilet fiyatları belirlendi.[/B]

Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 17. haftasında 24 Ocak Cumartesi günü Galatasaray ile 4 Eylül
Stadyumu'nda yapacakları maçın bilet fiyatlarının belirlendiğini belirtti.

Sarılar, biletlerin 20 Ocak Salı gününden itibaren satışa sunulacağını ifade etti.

Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Sivasspor-Galatasaray maçının, VİP tribünü biletleri 100, maraton VİP tribünü biletleri 50, maraton tribünü biletleri 25, kapalı yanı tribünü ve Galatasaray tribünü biletleri 20, kale arkası tribünü biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.

Yiğiter 16.01.2009 16:58

Ben iki aydır heyecanlıyım..
Bu maçı İstanbul'a alanı affetmem.
Stattayız.
Galatanın eksiği çok.Yenelim rahatlayalım!

yerliturkuaz 16.01.2009 17:00

Sivas-G.Saray biletleri açıklandı!

[B][IMG]http://www.ajansspor.com/resim/bilet01.jpg[/IMG]

Sivas-G.Saray biletleri açıklandı!
Turkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile üçüncü sıradaki Galatasaray arasında 24 Ocak'ta yapılacak maçın bilet fiyatları belirlenirken, biletlerin 20 Ocak Salı gününden itibaren satışa sunulacağını açıklandı!

Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 17. haftasında 24 Ocak Cumartesi günü Galatasaray ile 4 Eylül Stadyumu'nda yapacakları maçın bilet fiyatlarının belirlendiğini belirtti.

Sarılar, biletlerin 20 Ocak Salı gününden itibaren satışa sunulacağını ifade etti.

Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Sivasspor-Galatasaray maçının, VİP tribünü biletleri 100, maraton VİP tribünü biletleri 50, maraton tribünü biletleri 25, kapalı yanı tribünü ve Galatasaray tribünü biletleri 20, kale arkası tribünü biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.[/B]

izmirliyiğido35 16.01.2009 17:00

SİVASSPORUMUZ 3
galatasaray 2

yigidomustafa58 16.01.2009 17:20

[B]Sivassporumuz : 2

galatasaray : 1[/B]

Mursallı yiğido 16.01.2009 17:26

Ben bu maçı 4-2 alırız diyorum...

GLoBe-Y-Gençlik 16.01.2009 17:35

[QUOTE=yener_sahin;461632][B]Haftaya 24 ocak 2008 de oynanacak olan

SİVASSPORUMUZ-galatasaray

maçının tahmin ve yorumlarını buraya yapabilirsiniz.

benim tahminim SİVASSPORUMUZ:2-gs:1 [/B][/QUOTE]

[B]Gardasım bana sorarsan bu macta cok gol olacak 3 1 veya 4 - 2 skorla kazanırız dıyorum..![/B]

ssozan 16.01.2009 17:53

TARİHİMİZ DE BİR İLK OLUR

YİĞİDOLAR:2

gs:1

gurbetciler 16.01.2009 18:19

sivasspor-1-galatasaray 0 ................

yigidozan 16.01.2009 18:25

bana öyle geliyor ki ilk golü onlar atar ama 2-1 alırız maçı. yyani inşallah:D

GokhanTurna 16.01.2009 18:32

İnşallah bu sefer kazanan taraf biz oluruz ama benim içimden Galataray 3-1 alcak diye geçiyor:confused:

BOUN 17.01.2009 11:35

Zaman hesabı kesme zamanıdır, özellikle geçen yıl oynadığımız her iki maçın da rövanşını bu maçta alacağız inşallah. Geçen yıl 16. hafta oynadığımız maçta hem liderliği hem Balili'yi hem Sedat'ı kaybetmiştik. 33. hafta oyndığımız maçta ise şampiyonluktan olmuştuk. Her iki mağlubiyetin verdiği hasarı bu maçta alacağımız galibiyetle gidereceğiz. Allah'ın izniyle gs 4 Eylül'de hiç olmadığı kadar ezilecek, aciz duruma düşecek, perişan olacak. İçimde inanılmaz bir güven hissi var şu an. Yönetimimize, teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz.

Kalan bir haftada iyi çalışın, iyi motive olun, yüzümüzü kara çıkarmayın. Allah yardımcınız olsun! Geçen yıl boynu bükük kalan Sivasımız için en önemli rövanş maçına çıktığınızı aklınızdan çıkarmayın.

Benim tahminim:

Sivassporumuz: 3

Gs: 0

Haydi Balili, Tum, Mehmet, Musa, Muhammet, Sezer, Sedat, Abdurrahman, Akın, Hayrettin, İbrahim, Bilica, Murat...

Haydi çocuklar, güldürün yüzümüzü!

mustafa_kavak58 17.01.2009 11:39

sivassporumuz bu maci zor da olsa alacak. Mac gollü gececek yine macin sonucu: Sivasspor 3 : 2 galatasaray

elleshar 17.01.2009 12:40

ben galatasarayın 2 farklı kazanacağını düşünüyorum. nedenlerine gelirsek son zamanlardaki grafiğine bakarsak takımın bu maçtada aynı hızlı pas trafiğiyle rakip takımın başını döndüren, teknik oyuncular sayesinde rakip defansı boş koşular yaparak şaşırtan atak stiline devam ediceğini düşünüyorum. ek olarak galatasaray geniş alanda atak yapan,rakibin üstüne gitmeyi seven takımlara karşı daha başarılı.bir diğer faktör ise lincoln faktörü devre arası kampına geç katılmasına rağmen ,her gün fizyoterapistiyle takımdan ayrı, 2 saat daha fazla çalıştı bütün kamp dönemi boyunca, bu sayede düşük olan fizik gücünü artırdı.gerçi bu fiziki gücünün artışı bütün futbolcular için geçerli altay maçı da bunun göstergesi.ayrıca ekstra bir konsantrasyonla çıkacağını düşünüyorum galatasarayın zaten bu tip maçlara önem verdikleri ilk 7 sıradaki takımlardan sadece fenerbahçeye yenilmelerinden belli(kadıköyde bizim takımda gerrard lampard cristiano ronaldo olsun yine yeniliriz orda ilginç bir şey var :) ) bunun yanında sivasın son zamanlardaki formunu ben çok iyi görmüyorum,ve tabi aklı karışan mehmet yıldızında performansının ne olacağı merak konusu.

fakat her şeyden önce iyi oynayan ve maçı hakedenin kazanacağı hakemlerin etki etmeyeceği fair play dolu bir maç olmasını diliyorum sivasspora ve galatasaraya başarılar.

F. Şahin 17.01.2009 12:49

Ben hava şartlarından ötürü fazla gol olacağını sanmıyorum. Tahmin olmasa da gönlümden geçen Sivasspor'umuzun 1-0 galip gelmesi.

kadir0911 17.01.2009 13:02

[B]Yine tarihi bir mac olacak diye düsünüyorunm ve bu sefer bizim lehinimize bitecek diye inaniyorum.
GS, Sivas'a kar$i oynadigi maclarda mühti$ bir performansla oynadiklari benim dikkatimi cekti.
Baro$ ve Lincoln'u durdurursak, büyük bir avantaj olur.

Sivasspor 3:2 Galatasaray[/B]

tuzlugollu 17.01.2009 13:05

siradaki galatasaray iyi kotu dort buyukden bi gs kaldi yenemedigimiz onlarida busene bi yenersek degmeyin keyfime ...uleyn besinci buyuk sivasspormus ne besincisi be sivasspor birinci buyuk okadar isinie gelmeyen siraya girmesin .:)

sivaslıkamber 17.01.2009 13:17

[COLOR="Red"]SİVASPOR[/COLOR] 1 [COLOR="Yellow"]GALATASRAY[/COLOR] 0 SONUCU OLABİLİR

Yiğiter 17.01.2009 23:54

[B]Sivas maçı şans oyunu olacak"[/B]

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Malatyaspor'u 4-2 yendikleri maçın, ligde yapacakları Sivasspor karşılaşması öncesi iyi bir hazırlık olduğunu söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Michael Skibbe, kazandıkları için ve çeyrek finale yükseldikleri mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Çok güzel pozisyonlar yarattıktan sonra bunları değerlendiremeyerek farkı kaçırdık. Sivasspor ile ligde yapacağımız maç öncesi hazırlık olarak güzel bir karşılaşma çıkardık'' dedi.

Sivasspor maçı öncesi [B]Fernando Meira'nın kart cezalısı olması[/B] ve bugün [B]Emre Güngör'ün kırmızı kartla cezalı duruma[/B] düşmesinin hatırlatılması üzerine Alman çalıştırıcı, ''Emre Güngör'ün, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalması sonrası zamanlamada hatalar yaptığını gördük. İlk sarı kartı gördüğü pozisyonda da amacı faul yapmak değildi, ancak ayağı kaydı. O mevkide Emre Aşık her zaman hazır durumda. Yanında da Hakan Balta veya Semih olabilir'' diye konuştu.

Yedikleri gollerde kademe hataları olduğunu kabul eden Skibbe, Sivasspor maçı için ise Sivas'a erken gitmeyi planlamadıklarını ifade ederek, ''Sivas'a her zaman olduğu gibi 1 gün önce gideceğiz. Hava ve saha şartları zorlu olacak ama bu her iki taraf için de geçerli. Sivasspor ile biraz da şans maçı oynayacağız, yer buzlu olacak. Biz, en iyi biçimde oradan ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.
[B]
Herşey bizden yana..Servet,Meira,Emre,Kewell oynamıyor.Yenemezsek yazık olur..Ama şov yapacaz inşallah![/B]

sivasli_boy 18.01.2009 00:02

SİVASSPOR :2
galatasary :1 içimden oyle geciyor

yerliturkuaz 18.01.2009 00:03

[B]Bu maçta havanın soğuk olmasından çok saha zemının ne durumda oldugu cok onemlı eğer ki saha zemini iyi olursa biz bu takımı rahatlıkla yeneriz...

Sivasspor:3

Galatasaray:1[/B]

yigido_sampiyon 18.01.2009 00:16

alacaz ama skoru kestiremiyorum...ama yinede bir tahmin yapayım...

sivas:3
galatasaray:2

Cley 18.01.2009 00:40

[B]Bu maçta zemin Denizli maçında oldugu gibi olur diye düşünüyorum. zor gol olur bu maçta. tahminim 0-0[/B]

cılgın_turk 18.01.2009 00:45

[B]1-0 alırız maçı ..... [/B]..............

Yiğiter 18.01.2009 00:45

[url]http://dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SIVAS[/url]

22 Ocak Perşembe -6 5

Hava gitgide ısınıyor.Galata'nın şansından herhalde..:)

yener_sahin 18.01.2009 09:26

bügün rüyamda gördüm gs yi 1-0 yeniyorduk.golü de murat sözgelmez atıyordu :D:D

mustafa_kavak58 18.01.2009 10:04

[QUOTE=yener_sahin;462308]bügün rüyamda gördüm gs yi 1-0 yeniyorduk.golü de murat sözgelmez atıyordu :D:D[/QUOTE]

insallah dedin gibidir ama murat süzgelmez oyniyacak mi acaba :D

Yiğiter 18.01.2009 11:51

[B]Cim-Bom, Malatya’yı yenerek çeyrek finale çıkarken Sivasspor maçı öncesi savunmasız kaldı.[/B]

Aslan’da lider Sivas ile hafta sonu deplasmanda yapılacak lig maçında oynayamayacak savunmacıların arasına Emre Güngör de katıldı.
Sivas karşısına sakat Servet ve sarı kart cezalısı Meira’dan yoksun çıkacak olan sarı-kırmızılılar, Emre’nin kırmızı kart görmesiyle adeta şoke oldu. Teknik Direktör Skibbe’nin ikinci yarının başında Meira’nın yerine sahaya sürdüğü Emre Güngör sadece 11 dakika içinde 2 sarı kart görünce kırmızıyla oyun dışı kaldı.
Sivas maçı öncesi üç önemli savunma oyuncusunu kaybeden Skibbe’nin, zorlu deplasmanda defansın ortasında Emre Aşık ile dün akşam Emre Güngör atıldıktan sonra savunmaya çektiği Mehmet Topal’a şans vermesi bekleniyor.

[B]‘Şans oyunu olacak’[/B]
Teknik Direktör Skibbe, kırmızı gören Emre Güngör’ü savundu, uzun süre oynamadığı için zamanlama hatası yaptığını söyledi. Sivas maçında Emre Aşık’ın yanına Mehmet Topal, Hakan Balta veya genç Semih’i koyacağını belirten Skibbe, “Sivas maçı biraz şans oyunu olacak. Çünkü zemin buz tutmuş olacak” dedi

etzel1967 18.01.2009 12:08

çok pozisyona giren ama aynı zamanda çok da pozisyon veren bir takım gese...hatırlayın 3-1 öndeyken ve beşiktaş 10 kişiyken 5-6 tane pozisyon vermişti...hücum silahları çok etkili...ardayı durdurmak lincolnden daha önemli bence...çünkü arda oyundan kolay kolay düşmüyor...ama eğer lincolnü de durdurabilirsek spinter özellikleri dışında defansı zorlayan ve dağıtan, bozan özelliği olmayan baros da duracaktır...servetin sakat, meria ve emrenin ise cezalı olması bizim için avantaj çünkü adamların zaten çok kötü defansları var...muhtemelen mehmet topal ve emre aşık ikilisiyle çıkacaklardır...her iki oyuncu da tandem oynamayı iyi beceren oyuncular...eğer son haftalarda olduğu üzere üçlü defansla çıkarlarsa bu bizim daha fazla işimize gelir...çünkü kamanan ve balili gibi çok sprinter oyuncularımız var...teke tekte gesenin defansı bize yetişemez...ayrıca gese tandem oynasa bile mecburen mehmet topalı geriye çekecek ve bu futbolcunun defansın önünde bir emniyet sübabı olma özelliği de kendiliğinden kalkacak...belki bu alanı ayhanla doldurmayı deneyecek...ama biz orta sahayı sağlam tutup hızlı bir forvetle (kanaman yada balili) maça başlarsak Allah'ın izniyle geseyi nakavt ederiz...futbolcu kardeşlerinme güvenim sonsuz ama taraftar da üzerine düşeni yapmalı ve tezahürat anlamında 4 eylülü cehenneme çevirmeli......takımımıza yürekten başarılar dilerim...

etzel1967 18.01.2009 12:13

[QUOTE=yener_sahin;462308]bügün rüyamda gördüm gs yi 1-0 yeniyorduk.golü de murat sözgelmez atıyordu :D:D[/QUOTE]

inşallah sevgili kardeşim...1-0 olsun bizim olsun...eğer yenersek şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağız ve takımımızın ve taraftrımızın güveni ve inancı daha da artacak...çok önemli bir maç...inşallah hakemler bu sene fazlasıyla korudakları adeta itici güç oldukları geseyi bu maçta da desteklemezler...hacettepe maçında eğergese yenilseydi ki, bu çok muhtemeldi, gese şuan şampiyonluk yarışının dışında kalmıştı, toparlayamazdı...ama maçın hakemi sırtına gese formasını giyerek adeta 12. adam gibi çalıştı...hacettepeli futbolcuları maçtan düşürdü...sonunda da gese şanlı(!) bir galibiyet aldı...benim tek korkum hakemler...yoksa ne geseden ne de yalakası medyadan çekiniyorum...

elleshar 18.01.2009 16:55

[QUOTE=etzel1967;462346]çok pozisyona giren ama aynı zamanda çok da pozisyon veren bir takım gese...hatırlayın 3-1 öndeyken ve beşiktaş 10 kişiyken 5-6 tane pozisyon vermişti...[/QUOTE]
çok pozisyon vermesinin sebebi galatasaraylı futbolcuların ilginç bir şekilde fark 2 ye çıkar çıkmaz her maçta performanslarının düşmesinden kaynaklanıyor
[QUOTE=etzel1967;462346]hücum silahları çok etkili...ardayı durdurmak lincolnden daha önemli bence...çünkü arda oyundan kolay kolay düşmüyor...ama eğer lincolnü de durdurabilirsek spinter özellikleri dışında defansı zorlayan ve dağıtan, bozan özelliği olmayan baros da duracaktır......[/QUOTE]teoride mantıklı fakat ardanın ve lincolnun son zamanlardaki yüksek formu bunun zorlaşmasında en büyük etken olacaktır.[QUOTE=etzel1967;462346]servetin sakat, meria ve emrenin ise cezalı olması bizim için avantaj çünkü adamların zaten çok kötü defansları var...muhtemelen mehmet topal ve emre aşık ikilisiyle çıkacaklardır...her iki oyuncu da tandem oynamayı iyi beceren oyuncular...eğer son haftalarda olduğu üzere üçlü defansla çıkarlarsa bu bizim daha fazla işimize gelir...çünkü kamanan ve balili gibi çok sprinter oyuncularımız var...teke tekte gesenin defansı bize yetişemez...ayrıca gese tandem oynasa bile mecburen mehmet topalı geriye çekecek ve bu futbolcunun defansın önünde bir emniyet sübabı olma özelliği de kendiliğinden kalkacak ...[/QUOTE]
bu şekilde çıkmıyacağını düşünüoyrum fikrimce diziliş şu şekilde olcaktır
EmreAşık HakanBalta
Sabri VolkanYaman

Ayhan Topal
Barış Arda
Lincoln
Baros
bu galatasarayın klasik dizlişi maç içersinde sabri ver barışı sık sık yer değiştirirken görebliriz onun dışında süpriz olarak hakan baltanın yerine semih kaya oynayabilir
[QUOTE=etzel1967;462346]belki bu alanı ayhanla doldurmayı deneyecek...ama biz orta sahayı sağlam tutup hızlı bir forvetle (kanaman yada balili) maça başlarsak Allah'ın izniyle geseyi nakavt ederiz...futbolcu kardeşlerinme güvenim sonsuz ama taraftar da üzerine düşeni yapmalı ve tezahürat anlamında 4 eylülü cehenneme çevirmeli......takımımıza yürekten başarılar dilerim...[/QUOTE]

son sözüm olarak gs yazmak yerine gese olarak kullanmana biraz saygı lütfen bizler sizin takımın adını yazarken garip kısaltmlar nasıl kullanmayıp size saygı gösteriyorsak sizdende aynısını bekliyoruz

KRAL YİĞİDO 18.01.2009 16:59

SİVASSPOR EVİNDE GARANTİ ALABİLİR FAKAT SAHADAN DOLAYI ZORLANABİLİR.TAHMİNİM 3-1 VEYA 3-2 BİZ ALIRIZ
MEHMET DEN GOL BEKLİYORUM.

kaleli sükrü 18.01.2009 17:28

insallah yenecegiz

4-1

BOUN 18.01.2009 18:23

Dün akşam gs-Malatya maçından sonra Adnan Polat takımın düşük performansını futbolcuların aklının Sivas maçında olmasına bağladı. Ayrıca Skibbe de maç sonrası açıklamasında Malatya maçının Sivas maçı için iyi bir hazırlık maçı olduğunu söyledi. Yani varsa yoksa akıllarında Sivas maçı var. İşbu halde Sivassporumuza düşen çok çalışarak üsün motivasyon ve performansla gs'yi sahadan silmek ve şanına şan katmak, taraftarına bayram yaşatmaktır.

Geçen yıllardan ders çıkarmış bir Sivasspor'un kesinlikle gs'ye bu maçı vermeyeceğine inanıyorum. Manisa maçında ortaya konulan kötü futbolun nedeni de gs için şimdiden motive olmamızdır. Futbolcularımızın ve teknik heyetin aklında gs maçı var ve kendilerini bu maça sakladıkları için Manisa karşısında şov yapmadılar. Ben şovu gs karşısında izleyeceğimizden eminim.

Bütün futbolcularımızın canla başla gs'ye karşı mücadele edeceklerine eminim ancak Mehmet Yıldız'dan özel isteğim, asıl gayesi kendisini almak değil, kafasını karıştırmak ve Sivas'ın performansını yerle bir etmek olan gs'ye ve Adnan Polat'a karşı lütfen sen bir kişilik değil on kişilik oynayarak cevabını ver! Oyuna gelenleri tarih affetmez...

burak_baykal 18.01.2009 18:29

[B][COLOR="Red"][B][COLOR="Red"]SİVASSPOR : 3
G.SARAY : 1[/COLOR][/B][/COLOR][/B]

[COLOR="Navy"][B]BU MAÇI İNŞALLAH BÖYLE ALACAĞIZ.SİVASSPORUN YILDIZLARINA G.SARAY KARŞISINDA BAŞARILAR DİLERİM.İNŞALLAH BU MAÇ BİZİM OLACAK BU YOLUN DÖNÜŞÜ YOK DİYE DÜŞÜNEREK SİVASIN ARTIK KENDİ EVİNDE DEVİRMESİNİ İSTİYORUM.BAŞARILAR SİVASSPORUM.[/B][/COLOR]

yğido58 18.01.2009 18:52

ilk yarı 1 0 ikinci yarı 2 1 sivasımızn

veysel 18.01.2009 19:13

1-0 Olsun bizim olsun.................

SS'li 18.01.2009 19:34

Sivas'lı olupta gs tutan yavşsakları sevindirmeyelim. Bu maçı mutlaka alalım.

mev58lüt 18.01.2009 20:05

SIVASSPOR:2
G.SARAY:1
BU MACI INSALLAH BÖYLE ALACAGIZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54.