SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   G.Saray Düşünsün ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23167)

SivasSpor.Com 22.01.2009 09:08

G.Saray Düşünsün !

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/abdurrahman.jpg[/IMG]

Teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Terör Oyunu" adlı tiyatro oyununu izleyen Abdurrahman Dereli, oyun sonrası basın mensuplarının Galatasaray maçıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Ligin ilk yarısını lider bitirdiklerini, bu başarılı grafiği sürdürmek istediklerini belirten Dereli, şunları kaydetti:
"Biz, Galatasaray maçına çok önem veriyoruz. Gerçekten geçen sezon, ligin bitmesine 2 hafta kala burada acı bir sonuç almıştık, onu unutmadık. Özellikle de lige iyi başlamak istiyoruz. Kazanmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. Ama bu illa kazanacağız anlamında değil. Ligin ikinci yarısı yeni başlıyor. O yüzden kazanmak için çıkacağız, elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz."

[B]"SAHA ŞARTLARINI GALATASARAY DÜŞÜNSÜN" [/B]
Maçın yapılacağı 4 Eylül Stadı'nın zeminin buzla kaplı olduğunu ve saha koşullarının zor olacağını belirten bir basın mensubunun, "Saha şartları bir futbolcu olarak sizi tedirgin ediyor mu?" biçimindeki soru üzerine Dereli, normalde kış koşullarında antrenmanları kulüp tesislerindeki yerden ısıtmalı sahada yaptıklarını söyledi.

Ancak Galatasaray maçı öncesinde, buzlu zemine alışmak için bugün tesislerdeki zemini karlı ve buzla sahada çalıştıklarını anlatan Dereli, bugün idman yaptıkları sahada buz olduğunu ifade ederek, "Sonuçta Sivas'ın doğa şartları kış aylarında bu yani, bundan kaçınılmıyor. Biz, elimizden geldiğince, en güzel şekilde idmanlarımızı yaparak maça hazırlanacağız. Artık biz düşünmeyeceğiz onu, Galatasaray düşünsün" dedi.

kangallı58 22.01.2009 09:20

Cevap: G.Saray Düşünsün !

Eminim kara kara düşünüyorlardır ama ne demisler korkunun ecele faydası olmazmışş

Stephan Battal 22.01.2009 09:26

bencede galatasaray dusunsun biz bu sahadayiz galatasarayda gelsin oynasin sehri terkedecek halimiz yok galatasaray in oyunculari sakatlanacak diye

muhsin koçak 22.01.2009 09:28

[B]Size güvenimiz sonsuz çocuklar,bunu böyle bilesiniz ve güven duygusunu hisederek mücadelenizi yaparsanız ne kar ne de buz size vız gelir.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 22.01.2009 09:30

[B]evet `havası sert ınsanı mert `sehır burası herkez alıskın degıldır..
kendı topragımızda gol show yapacagız[/B]

34 ama 58 22.01.2009 09:55

karambole gelip hakemm kurbanıı olmayalımdaa olay çıkarırım walaa gol showu yapmasakta olur biz kazanalımda maçı fark etmez :)

zaralı19 22.01.2009 09:57

Geçensenenin öcünü alacağız işallah

Mursallı yiğido 22.01.2009 10:15

İnşallah Abdurrahman'ın dediği gibi olur.Bu maçı alırız...

yerliturkuaz 22.01.2009 10:50

[B]Bu tur aciklamalari okuyunca oyuncularimizin bu maca ne kadar konsantre olduklarini daha iyi goruyorum Galatasaray kurtulusun yok o gun!....[/B]

58K_A_L_E_L_İ58 22.01.2009 12:38

İYİ DÜŞÜNSÜNLER BU SEFER O ŞANLI 4 EYLÜL CİMBOMBOM KÖPEĞİNE MEZAR OLACAK ÇIKAMAYACAKLAR KURTULAMAYACAKLAR ELİMİZDEN BU SEFER :mad:

ANTİ İSTANBUL
ANTİ TRABZON
FORZA SİVASSPOR

AleminKralli 22.01.2009 12:41

[QUOTE=58K_A_L_E_L_İ58;464605]İYİ DÜŞÜNSÜNLER BU SEFER O ŞANLI 4 EYLÜL CİMBOMBOM A MEZAR OLACAK ÇIKAMAYACAKLAR KURTULAMAYACAKLAR ELİMİZDEN BU SEFER :mad:

ANTİ İSTANBUL
ANTİ TRABZON
FORZA SİVASSPOR[/QUOTE]

seniii korku sarmis belli gecen seneyi gözlerinde gitmiyor belli ;)

eftelya 22.01.2009 13:06

[QUOTE=AleminKralli;464608]seniii korku sarmis belli gecen seneyi gözlerinde gitmiyor belli ;)[/QUOTE]

O'na korku değilde "nefret" diyelim..

AleminKralli 22.01.2009 13:12

[QUOTE=eftelya;464616]O'na korku değilde "nefret" diyelim..[/QUOTE]

Katiliyorum Gardas ;)

bir insanda hic mii akil olmas yaaa :D :D :D

eftelya 22.01.2009 13:20

"akıl", evet olmayınca olmuyor kardeş...

bi insan neden istanbul takımını tutar vallahi aklım almıyor..

AleminKralli 22.01.2009 13:23

[QUOTE=eftelya;464624]"akıl", evet olmayınca olmuyor kardeş...

bi insan neden istanbul takımını tutar vallahi aklım almıyor..[/QUOTE]

zuhahahaha :D :D :D

senii yanlis anlamisim gardas bende otaraflardanim :D :D :D

gül5858 22.01.2009 13:40

ÜÇ PUAN BİZİM OLSUN
REKORLAR KIRARAK İLERLİYORUZ GALATA SARAY 4 MAÇÇ YAPACAĞIZ 15 GÜNDE AYRI BİR REKOR TEREDDÜTE YER YOK BİZ BU MAÇI ALIRIZ
G.SARAYDA GÜÇLÜ AMA SAHA ŞARTLARINI EVET BİZ DEĞİL ONLAR DÜŞNSÜN YİĞİDOLAR ALIŞKIN NEDE OLSA.HAYDİ YİĞİDOLAR ZAFERE.
AYRICA BU TERÖR OLAYLARIYLA İLGİLİ BU ********LER BİTMELİ BİZLER YILMADAN BURALARDA GÖREV YAPACAĞIZ BURASI TÜRKİYE HERKES BUNU BİLMELİ TOPRAĞINA VATANINI GEREKİRSE CAN VERMELİ DOĞUYA GELMEYEN EĞİTİMCİLERE SESLENİYORUM HEPİMİZ GELMEK İSTEMEZSEK TERÖR DAVASI VAR DİYE NASIL VATAN SAĞ OLUR ONLARIN DA İSTEĞİ BU ONLARA BU FIRSATI VERMEYİN HER KOŞULDA GELİN GELİN Kİ BU VATANIN KİMLERE AİT OLDUĞUNU GÖSTERİN

SS'li 22.01.2009 14:09

Şeytanın bacağını mutlak kırmamız lazım. Takım olarak onlardan hiçbir eksiğimiz yok. Ama sadece iyi takım olmakla da olmuyor işte. Taraftar desteği şart, o da bizde yok. Kıyıda köşe de 3-5 taraftar guruplarıyla yürümez bu iş. Sivas'lı gençler bunu bir anlayamadı gittiler. İnat edecek ne varsa, aklınıza yanayım sizin.

58_babacan_58 22.01.2009 14:18

[B][COLOR="Red"]gelsinler bakalım. -20 derecede kuyrukları bi tava sapına dönsünde görsünler bakalım sivasla dalga geçmeyi[/COLOR][/B]

AleminKralli 22.01.2009 14:20

[QUOTE=58_babacan_58;464682][B][COLOR="Red"]gelsinler bakalım. -20 derecede kuyrukları bi tava sapına dönsünde görsünler bakalım sivasla dalga geçmeyi[/COLOR][/B][/QUOTE]

bu nebicim resim yaw kimse kimseyle dalga gecmiyor Galatasaray Fovori bu bi gercek kendiniiiii kandirmaaaa sendeeeee:mad:

**özgür58** 22.01.2009 14:27

SİVASSPORUMUZ sahaya alışkın bencede gs düşünsün

Stephan Battal 22.01.2009 14:53

GALATASARAYLILAR DERIN DERIN DUSUNUYORLAR ABDURAHMAN DERELININ DUSUNCESIDE BOSA CIKMADI BOYLECE OZEL MALZEME GETIRTIYORLARMIS FALAN BAKACAZ SURADA BIRGUN KALDI MACA YIGIDOLARIMIZA DUACIYIZ INSALLAH SAKATLANMADAN VE UC PUANLA CIKARLAR BU MACTAN

yigidozan 22.01.2009 14:59

ağzına saglık dereli yenelim şunları da görsün herkes gücümüzü

Yiğiter 22.01.2009 15:05

[B]Bizim tek düşüncemiz galibiyet.Biletlerimizi alduk maçı bekliyoruz..
Bizi o stattan boynu bükük ayrmayın![/B]

Stephan Battal 22.01.2009 15:07

DUSUNCELERINDEN DOLAYI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KESINLIKLE KATILIYORUM DUSUNCELERINE INSALLAH MUVAFFAK OLURUZ

Stephan Battal 22.01.2009 15:09

[QUOTE=58_babacan_58;464682][B][COLOR="Red"]gelsinler bakalım. -20 derecede kuyrukları bi tava sapına dönsünde görsünler bakalım sivasla dalga geçmeyi[/COLOR][/B][/QUOTE]

VAROL BABACAN INSALLAH SU SOZUNE BAYILDIM TAVASAPI IYI BULMUSSUN TEBRIKLER

Stephan Battal 22.01.2009 15:12

[QUOTE=gül5858;464658]--------------------------------------------------------------------------------

ÜÇ PUAN BİZİM OLSUN
REKORLAR KIRARAK İLERLİYORUZ GALATA SARAY 4 MAÇÇ YAPACAĞIZ 15 GÜNDE AYRI BİR REKOR TEREDDÜTE YER YOK BİZ BU MAÇI ALIRIZ
G.SARAYDA GÜÇLÜ AMA SAHA ŞARTLARINI EVET BİZ DEĞİL ONLAR DÜŞNSÜN YİĞİDOLAR ALIŞKIN NEDE OLSA.HAYDİ YİĞİDOLAR ZAFERE.
AYRICA BU TERÖR OLAYLARIYLA İLGİLİ BU ********LER BİTMELİ BİZLER YILMADAN BURALARDA GÖREV YAPACAĞIZ BURASI TÜRKİYE HERKES BUNU BİLMELİ TOPRAĞINA VATANINI GEREKİRSE CAN VERMELİ DOĞUYA GELMEYEN EĞİTİMCİLERE SESLENİYORUM HEPİMİZ GELMEK İSTEMEZSEK TERÖR DAVASI VAR DİYE NASIL VATAN SAĞ OLUR ONLARIN DA İSTEĞİ BU ONLARA BU FIRSATI VERMEYİN HER KOŞULDA GELİN GELİN Kİ BU VATANIN KİMLERE AİT OLDUĞUNU GÖSTERİN[/QUOTE]

ALLAH RAZI OLSUN DUSUNCELERINDEN DOLAYI SENI TEBRIK EDIYORUM HEMSERIM INSALLAH HEPIMIZ SENIN GIBI DUSUNUR VE MUVAFFAK OLURUZ ZIRA BIRLIKTEN DIRLIK DOGARMIS

34 ama 58 22.01.2009 16:39

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER .....

sewaz58 22.01.2009 16:42

Sahadan boynu bükük ayrılınca o üzüntüyle istanbul'a nasıl geri döneceklerini düşünsünler yeter ...

soguk58 22.01.2009 18:50

TARAFTAR BU MACI KAZANACAĞINA İNAIRSA Kİ BEN İNANIYORUM MAÇI ALIRIZ

AleminKralli 22.01.2009 19:05

[QUOTE=sewaz58;464749]Sahadan boynu bükük ayrılınca o üzüntüyle istanbul'a nasıl geri döneceklerini düşünsünler yeter ...[/QUOTE]

Evet haklisin Ayni bak ayni gecen sene gibi diyorum :D ayni gecen seneki gibi boynu bükük ayrilicas cünkü demekki 5 yetmemis gecen sene bu sefer daha fazla ataris senin gibiler susun diyeeeee ;)

titizyiğido 22.01.2009 19:06

VALLA DÜŞÜNSEDE YENECEZ DÜŞÜNMESEDE BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOOOOOOOOOOOK

titizyiğido 22.01.2009 19:14

[QUOTE=AleminKralli;464817]Evet haklisin Ayni bak ayni gecen sene gibi diyorum :D ayni gecen seneki gibi boynu bükük ayrilicas cünkü demekki 5 yetmemis gecen sene bu sefer daha fazla ataris senin gibiler susun diyeeeee ;)[/QUOTE]

ULAN SİZE EN AZ 4 TANE ÇAKARIZ EH MALUM ALIŞTINIZ ÖNÜNE GELENDEN 4 YEMEYE

AleminKralli 22.01.2009 19:35

[QUOTE=titizyiğido;464822]ULAN SİZE EN AZ 4 TANE ÇAKARIZ EH MALUM ALIŞTINIZ ÖNÜNE GELENDEN 4 YEMEYE[/QUOTE]

cok komiksin yaw güldürme beniiii sen bana aramisdaki en son mac ne oldu bana söyle sen kimlere güveniyorsun sen kendi takimina bakacaksin güvenin kalmamis belli baska takimlari karistiriyorsus yasik ;)

yigidomustafa58 22.01.2009 19:47

[B]sağ kanat sana emanet sende Allaha emanet ol abdurrahman..[/B]

AleminKralli 22.01.2009 19:50

[QUOTE=yigidomustafa58;464846][B]sağ kanat sana emanet sende Allaha emanet ol abdurrahman..[/B][/QUOTE]

abdurrahman gercekden iyi oyuncu kendi sivasda iyi gelistirdi

ama ne yasikki arda karsi sor cok sor

burak_baykal 22.01.2009 21:49

[B][COLOR="DarkOrange"]İNŞALLAH ABDURRAHMANCIM DEDİĞİN GİBİ OLUR VE BU MAÇI MUTLAKA ALMALIYIZ.HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.BUNUN DÖNÜŞÜ YOK[/COLOR][/B]

cücü baba 22.01.2009 21:59

[B][I]Bu sezon Fener maçıyla ilklere başladık İnşallah sıradaki G.Saray olacak ama ne olursa olsun yine daha şimdiden gönüllerin Şampiyonu olduk bile sıra bunu icraata dönüştürmeye geldi Futbolcu kardeşlerimiz bizler inandık lütfen sizlerde inanınki yolu yarılayalım..[/I][/B]

titizyiğido 22.01.2009 22:41

[QUOTE=AleminKralli;464833]cok komiksin yaw güldürme beniiii sen bana aramisdaki en son mac ne oldu bana söyle sen kimlere güveniyorsun sen kendi takimina bakacaksin güvenin kalmamis belli baska takimlari karistiriyorsus yasik ;)[/QUOTE]

kim bu gerizekalı ya yine maça iki üç gün kala türedi bu embesiller her zamanki gibi git olum kendi sitene bu aptalca yorumlarınıda oradaki senin seviyendeki şapşallara yap

etzel1967 22.01.2009 22:57

doğru demiş abdurrahman...onlar düşünsün....

cenk5821 22.01.2009 22:58

bencede guzel soylems gs dusunsn:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:18.