![]() |
Yiğido İstanbul`a Gitti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/sivasspor2009.jpg[/IMG]
Sivasspor, Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda yapacağı maç için hava yoluyla İstanbul'a gitti. Turkcell Süper Lig'de dün Galatasaray'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Sivasspor, Galatasaray ile 27 Ocak Salı günü saat 20.30'da Ali Sami Yen Stadyumu'nda yapacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı için Türk Havayolları'na ait uçakla İstanbul'a gitti. Sivasspor kafilesinde teknik heyet, futbolcular ve bazı yöneticiler yer alıyor. Sivasspor ile Galatasaray arasındaki Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı ise 3 Şubat Salı günü saat 14.00'de, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. |
Cevap: Yiğido İstanbul`a Gitti
[B][COLOR="Red"]YOLLARI AÇIK OLSUN
3 PUAN BİZİM OLSUN[/COLOR][/B] |
başarılar yiğidolara ya ist da sivaslı taraftarlar cok olur ve yanlız bırakmazlar sivassporu inş 3 puan gelırler ıns sivas a
|
[QUOTE=58_babacan_58;466512][B][COLOR="Red"]YOLLARI AÇIK OLSUN
3 PUAN BİZİM OLSUN[/COLOR][/B][/QUOTE] İkinci karşılaşma için avantajlı bir sonuçla döneriz inşallah. |
ıns kupadada lıgde nasıl gs yendıksek kupa macınddada yenerız
|
BU MAÇI DA GOL YEMEDEN YENSEK DAHA AVANTAJLI OLURUZ MESELA 0-2 YENSEK SÜPER OLUR
|
yolunuz açık hadi bi zafer daha yazında dönün size o yakışır
|
[B]Bizi çok zor bir deplasman bekliyor eğer işten izin alabilirsem o gün bende maçta olacağım...[/B]
|
[B]Istanbuldaki hem$erilerimize sesleniyorum takImImIzI yanlIz bIrakmayIn!!!!
En az bir beraberlik alma dilegiyle![/B] |
[B]gs yi bu seferde yenince bakalım ne bahaneler üretecekler çok merak ediyorum ... yok saha kötü yok adam eksik.... :D[/B]
|
insallah ligde nasil yendiksek kupa macinda yeneriz
|
[B][COLOR="DarkOrange"]hoşgeldin yiğidom salı günü buluşmak üzere tüm istanbuldaki sivassporluları ali samiyene bekliyoruz.takımımıza destek vermek için gelin birlikte desteğimiz ile bu maçıda kazanalım.[/COLOR][/B]
|
Sivassporumuzun güzide futbolcuları ve teknik ekibi. Bilmiyorum bu sayfaları okuyormusunuz. Ben okuduğunuzu tahmin ediyorum. Şunu söyleyeceğim. Sürekli maç kazanmak üzerinizde bir baskı oluşturabilir. Böyle baskıları ancak birbirinizle konuşarak, telkin ve ikna ederek atlatabilirsiniz. Unutmayınki siz şimdiden tüm Türkiyede bir sempati dalgası oluşturdunuz Sivasspora karşı. İlk başlarda size şüpheyle bakan tüm dimağlarda şu oluştu bu tesdüf değil. Bunlar kaliteli bir ekip. Siz bir ekip olduğunuz sürece başarılı olacaksınız. Sahada birbirinize yardım etmek için çırpınışlarınızı gördükçe çok mutlu oluyoruz. Bu sizin komple bir takım olduğunuzu birbirinizi çok sevdiğnizi gösteriyor. Unutmayın nitelikli azlar niteliksiz çoklardan daha üstündür. İnanıyorsanız üstünsünüz demektir. Sonuç olara şunu söylemek istiyorum. Bu uzun lig ve kupa maratonunda iş kazaları olacaktır. Bunun sizin motivasyonunuz bozulmasına ve inancınızın kırılmasına izin vermeyin. Yenilseniz de yenilmemiş zafer kazanmış edasıyla dik durun. En derin Saygılarımla...
|
Allah yardımcınız olsun, yolunuz açık olsun...yenilse de yense de sonsuza kadar sivasspor...........
|
uğurlar olsun yiğidolar. o maçı alın öyle gelin:D
|
haydi yiğidolar şu maçı da alın ALLAH ın izniyle...
bir de balili ilk onbirde başlamalı kamanan ı bence denemesin sayın uygun ne olacağı belli olmaz daha yeni.... yıldızdan 2,baliliden 1,dereli apodan 1gol bekliyorum diğerleride atarsa kebap olur. |
ALLAH in izniyle ve bizim dualarimizla ve sizin inancinizla , ve birlik ve beraberligimizin verdigi gücle , insallah istanbuldada galatasarayi devirecez , yeterki inanalim , zafer kacinilmazdir , Allah yardimciniz olsun sampiyon Sivasspor
|
fortis türkiye kupasında heveslenmesinler sivas yarı finale yükselicek istanbuldaki taraftarlarımız yalnız bırakmayacaklarına eminim bu sefer gs ne gibi hile yapacak:):):confused:
|
Bu maçı da alarak gerçek gücümüzü iyice göstermemiz gerekiyor...
|
INSALLAH ISTANBULDADA GALIP GELEN TARAF OLACAGIZ O YUREK VAR YIGIDOLARDA O CESARET VAR YIGIDOLARDA O ISTEK VAR YIGIDOLARDA GUVENIMIZ TAM SIZE DUAMIZ SIZLERLE HERZAMANKI GIBI
|
hoşgeldiniz sefa geldiniz Yİğidolar
|
ulan daha bizim bietleri çıkarmadılar. maç yarın bizim tarafın biletleri satışta değil hala. kural hatası kabul edilmezse almıycalarmış sivas trübinine kimseyi. rezillik diz boyu..:):):):);););)
|
inşallah avantajlı döneriz gollü beraberlik yeter.gs 90 dk saldıracaktır acısını çıkarmak için akılı oynamak lazım,birazda korkmamak.allah yar ve yardımcımız olsun.tek renk kırmızı beyaz.
|
inş alıcaz bu maçı istanbuldaki sivasllılar olarak yalnız bırakmıcazz ANADOLU PRENSİNİ
|
kupa önemli biz gs yi ordada yeneriz çime gömeriz bunuda ilk galibiyetimizle kanıtlamış oldukk....yürü be yiğidom seni kim tutar
|
SÜPER BIR MAC OLACAK TABIKI KAZANAN SIVASSPOR OLACAK
|
hadi yigidom bu hızla sen ordaki maçtanda en az beraberlik çıkarırsın.bu sene gs a geçit yok.tahkim bile kurtaramaz gs .siz bizi yenerken biz agladıkmı,mızıkçılar sizi hemende aglıyorsunuz.yazıkki yazık bileginizin hakkıyla alamadıgınız maçı masa başındamı alacaksınız...yemezler yok öyle yagma,paşa paşa razı olun.
|
[B][FONT="Arial Black"]güle güle gitsin güle güle gelsin...:D[/FONT][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33. |