![]() |
evet maç tahminleri burayaaaa!!!(telekom maçı hariçç)
|
sivasspor 2 kayseri 0
|
Sivasspor 1 : 0 Kayserispor
|
SİVASSPOR: 1 K.ERCİYES:0
|
sivas 2-1 kayseri
|
[color=darkblue][size=7]sivas 1 - 0 kayseri[/size][/color]
|
SivasspoR 3-1 Kayserispor :k11:
|
sivas2kayseri1
|
SIVASSPOR :3 KAYSERI ERCIYESSPOR :1
YIGIDOLAR STADIN CEVRESINDEN ASIRI DESTEK VERECEKLER :) |
SİVASSPOR 4-0 KAYSERİ ERCİYES
|
SİVASSPOR 4-0 KAYSERİ ERCİYES :arrow:
|
SİVASSPOR:3
Erciyesspor :2 |
Selamun Aleyküm arkadaşlar...
Bence gelecek haftaki maçın skoru Sivas : 2 - K.Erciyes : 1......................... Şeklinde olabilir...Erciyes takımını yabana atmayalım lütfen. |
Bence Sivas 3:1 yener.
|
SİVAS 5 - erciyes 0
|
SİVAS 5 - erciyes 0
|
yemişim erciyesi 5-0
|
arkadaslar bu maci tahmin etmekten kolay ne var sivasspor 3 : erciyes 0 yenecez baska yolu yok
|
Sivasspor 1. 0 Erciyes Bir sifir olsun bizim olsun
|
Bu maça seyircisiz olduğu için tahmin yazmak o kadar zor ki? Elim titreyerek 1 - 1 yazıyorum...
Ama inşallah 1 - 0 olsun bizim olsun....... |
Kalecimiz beni çok korkutuyor ama yinede SİVASSPOR tecrübesiyle bu maçı rahat kazanır seyirci avantajı olmasada....2-1 alırız...
|
gardaşlarım haftaya sivassporumuz kayseriyi farklı skorla ezip geçecek. sivasspor 3 kayserispor 0 maçın skoru [color=darkred][/color]
|
diablo sende fazla attin dayi:) ne bu 5 cekiyon yav kayseri kolay takimmi bu kayseri ligde butun takimlara yenilir banamisin demez doner dolasir sivasin basina bela olur gorun bak diyeceksiniz agzini hayra ac emme ben bu kayseriyi bilmemiiiiiiiiiii:) amma bence 2-1
|
Bence 1-2..
|
sivas.3 erciyes.2 :?:
|
SİVAS:3-kayseri erciyes:1
inşallah doğru tahmin ederim :!: |
bence sivas:3 kayseri:0 veya sivas:3 kayseri:1 olabılır
(ha bu aradan kayserı macının seyırcısız oynanması bızı yıldıramaz ben diyorum kı yan sahadan(trıbunsuz toprak sahadan)tezahurata ne dersınız) :?::?::?: [u][b]SUSTURAMAZLAR BİZİ YILDIRAMAZLAR BİZİ ALEM BİLİYOR Kİ KRAL YENİCERİ[color=violet][/color][/b][/u] |
Zor maç arkadaşlar,ama telekom deplasmanından alınan 3 altın puan roket etkisi yapacaktır.bu maçıda alacağız.başka yolu yok.
Tahminim 1-0 alırız diyorum. :!: ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
SIVASSPOR :3 KAYSERI ERCIYESSPOR :1
YIGIDOLAR STADIN CEVRESINDEN ASIRI DESTEK VERECEKLER |
[size=6]Sivasspor 3-1 K.Erciyesspor[/size]
|
Sivas:2
Kayseri:1 |
dedigim gibi 3:1 bitti
|
evet adana maçı için...başlayalım...
[color=red][size=7]4-1[/size][/color] |
[color=red]2-1[/color]
|
Adana çıkışa geçti ama korkacak bir şeyimiz yok: 4-1
|
Bence Adanaspor bu sene küme düsecek!!!
ama lidere karsida ayri bir Mücadele verecekler. Cetin bir mac olacak cok dikkat etmemiz lazim!!!!!!! bence bu maci 1:0 aliriz |
Erciyesi bildim sıra Adanada
|
SİVAS:3 adana:0
|
Kayseri Erciyes maçını bilen arkadaşları ben kendi adıma tebrik ediyorum:
Bu haftaki Adanaspor maçı bence 3 - 1 biter... |
3yıldızlı:''hani yayınlıyacaklardı''yazısını geri al. gerisi dursun(edit yazan yerden çünki yayınladılar)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:37. |