SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Filistin Bayrağı Dikti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23524)

SivasSpor.Com 03.02.2009 20:34

Filistin Bayrağı Dikti

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/dagasan_bayrak.jpg[/IMG]

Fortis Türkiye Kupası'nda Sivasspor'un Galatasaray'ı penaltılarla yenerek yarı finale yükseldiği maçta Kırmızı Beyazlı futbolcu sevincini Filistin bayrağı ile gösterdi.

Sivasspor'un Galatasaray'ı penaltı atışlarıyla 4-2 yenerek Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldiği maçın sonunda kırmızı-beyazlı takmımın futbolcularından İbrahim Dağaşan orta sahaya Filistin bayrağı dikti.
Yarı finale yükselen Sivasspor'da, futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, yarı final coşkusunu tribünlere giderek taraftarlarıyla paylaştı.
Sivasspor'un orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan'ın, elindeki Filistin Bayrağı'nı sahanın ortasına diktiği görüldü.

yigidozan 03.02.2009 20:43

Cevap: Filistin Bayrağı Dikti

muhtemelen kardeşlik dostluk muhabbetine dikti ama ne kadar doğru tartışılır. keza onun yerinde şanlı bayragımız olabilirdi yada sivasspor bayragı.

58svs58 03.02.2009 20:49

milletvekillerimizde FENER şapkası ile maça geliyor. hala sivassporun büyüklüğüne inanmıyorlar

ciftci58 03.02.2009 20:56

helal olsun ibrahime yapması gerekeni yapdı.ona da bu yakışır dı.......

yerliturkuaz 03.02.2009 20:57

[B]Filistinli kardeşlerimize nasıl ve ne kadar destek olduğumuzu bu davranışla destekledik....

Biz onların hep yanındayız...[/B]

enesbozdemir 03.02.2009 21:02

Valla helal olsun ibrahim dağaşana yakışan bi hareket..

serhatakti 03.02.2009 21:04

bence bir çok şeye tokat gibi bir cevap olmuş.. bravo..

rebelife58 03.02.2009 21:05

HELAL OLSUN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM
BU TAKIM AHLAKIYLA ŞAMPİYON ZATENNNN.

yener_sahin 03.02.2009 21:05

helal sana ibrahim abi helal sana.safımızı belli ettin dosta düşmana...

LosTie58 03.02.2009 21:09

Geçen hafta alisamiyende ırkçı küfür edenlere sizin kadar Filistini bizde düşünüyoruz mahiyetinde tokat gibi bir cevaptı.

KEMAL_KENAN 03.02.2009 21:14

helal sana be kardeşim sivas spor gücünü yüreğini gösterdi ...gözlerimden yaş geldi maçın penaltı atışlarında kalbim duracaktı ......

FurkaN 03.02.2009 21:24

[B]Tebrik ederim bu konuda herkes bir şekilde tavrını belli ediyor bizede bu yakışırdı.[/B]

eyupk 03.02.2009 21:26

İbrahim DAĞAŞAN'IN, Filistin halkına destek için Filistin bayrağını dikmesi sahaya, çok onur verici birşeydir.

zaralım 58 03.02.2009 21:26

helal olsun .brahim dağaşan allah tüm filistin halıkının yar ve yardımcısı olsun

BURAK_06 03.02.2009 21:27

[QUOTE=yigidozan;472247]muhtemelen kardeşlik dostluk muhabbetine dikti ama ne kadar doğru tartışılır. keza onun yerinde şanlı bayragımız olabilirdi yada sivasspor bayragı.[/QUOTE]

Neden doğru olduğu tartışılır anlamadım.Onlar bizim kardeşimiz.Helal olsun Sana İbrahim.

münihliyigido58 03.02.2009 21:28

bir dahaki macta filistin bayragi, israil bayragi, ve beyaz bir bayrak diksin.
Hic bir ülkeye ve insanina karsi degiliz. Savas istemiyoruz, baris istiyoruz.

Her zaman her yerde Sampiyon Sivas.
Sahada ve sahanin disinda.

kangalli58yasin 03.02.2009 21:30

[B][FONT="Comic Sans MS"]Ibrahime yarasir yakisir bir hareket !!
Birtek bu degil taraftarinda filsitin bayragi aldigi cok iyi oldu !!

Ordaki kardeslerimizi unutmamak gerek !![/FONT][/B]

sivaslitaner58 03.02.2009 21:33

guzel oldu bu iste sevindim ya balili yapsaydi ne olurdu?

etzel1967 03.02.2009 21:40

taraftarımızın ve futbolcularımızın filistin halkına destek vermesi gurur verici...ama bunu yaparken sporun siyaset üstü olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız...

by_hunter 03.02.2009 21:52

çokta taktire şayan bir olay değil ama güzel bir hareket o bayragı orta sahaya dikene kadar elinde taşısa daha iyi olurdu bence

Besyo_cu 03.02.2009 21:57

[B]Son maçlarda performansı ile parmak ısırtran İbrahim'i yapmış oldugu onurlu davranıştan ötürü kutluyorum.[/B]

BekirBayrak 03.02.2009 22:05

[I][B]İbrahim kardeşimi kutluyorum bizlerin duygularına hitap ettiği için ....[/B][/I]

kenanbir 03.02.2009 22:09

futbolcu futbollunu oynasin, politikayi politikacilara biraksin. İbrahim Dağaşanin davranisini tastik etmiyorum.

burakkova 03.02.2009 22:23

helal olsun ibo'ya.. allah razı olsun..

dülger58 03.02.2009 22:30

ESASINDA YAPTIGI GÜZEL BİR HAREKET.AMA BİZİM MEDYAMIZ OLAYLARI FARKLI TARAFLARA DOGRU ÇEKER.ÇÜNKÜ ÇEKEMİYORLAR.BU GÜN LİG TV YORUMCUSU BİLE ARDANIN ATTIGI GOLÜNÜ ARDA CEZA KESTİ DİYE SÖYLÜYOR.AMA NE OLDU MAÇ BİTİNCE SESLERİ KESİLDİ.TEMİZ VE TARAFSIZ MEDYA OLMADIGI SÜRECE YAPILAN HER DOGRUYU YANLIŞ OLARAK LANSE EDİLECEKTİR.

BU HAREKET SİYASİ BİR GÖRÜŞ DEGİLDİR YAPILAN SOYKIRIMI İNSAN GİBİ PROTESTO ETMEKDİR. FUTBOLCU NİYE GÖRÜŞLERİNİ VE DUYGULARINI DİLE GETİRMESİN.BUNUN BİR ÇOK ÖRNEKLERİ AVRUPADA YAPILMIŞTIR.

58K_A_L_E_L_İ58 03.02.2009 22:51

bursada forma şansı verilmeyen genç oyuncumuz sivasın orta sahasnda her geçen maçda biraz daha ileerleme kaydediyor yakında orta saha tam anlamıyla ondan sorulacak sivassporun orta sahasının dinamosu olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın sevgili iboma bu davranışından dolayı çok teşekkürler başarılarının devam etmesi dileğiyle

sivaslı09 03.02.2009 23:03

[B][I]Her Türk ve müslüman gibi İsraili kınıyorum.Bence sporun siyasete karıştırılmaması lazım.Biz Filistinli kardeşlerimize destek veya İsraile protestomuzu başka platformlarda göstermeliyiz.Maçın amacındaki önemi farklı yerlere kaydırıyor.Oraya çok büyük bir SİVASSPOR bayrağı dikse maçın sonu daha güzel ve unutulmaz olurdu.Bence....[/I][/B]

kangal06 04.02.2009 00:20

bu mantıkla bi adım öteye gidilmez işte.. hangi takımlıysan sana ülkesinin bi olumsuzluğunu söyleyebilirim.. dediğin gibi israil e illa ki para gidiyor, o zaman israil le gizli veya açık ilgisi olan firmaların mallarını boykot edin, tutup da balili ye laf söylemesin kimse..

GuNaY 04.02.2009 00:23

[B]İbrahim güzel bir hareket yaptı ve protestonun nasıl yapılacağını cümle aleme gösterdi...[/B]

subasi29 04.02.2009 00:28

icimiZdeki huznu bizim adimiza duyurdugun icin cok tessekkur ederim sen yureginin sesini dinledin yureksizler izlesin

kangal06 04.02.2009 00:29

abi önceki mesaj ortada kaldı silemiyorum da:D:D lafı ibrahim e etmiş gibi oldum yanlış anlaşılmasın:D

nejmi58 04.02.2009 00:30

Ibrahim duygularimiza tercüman oldugu icin kendisine tesekkür ediyorum. Hareketini benimsiyor ve takdirle karsiliyorum....

AdamGibi 04.02.2009 00:52

tamam ok,bunudami sileceksin,sorun degil

Ertugrul 04.02.2009 01:03

[QUOTE=AdamGibi;472439]tamam ok,bunudami sileceksin,sorun degil.[/QUOTE]

[B][B][I]Arkadaşım burası Sivaspor Taraftarların sitesi, burada Sivaspor'un zararına mesajlara izin vermeyiz. Farklı fikirlere elbette açığız ancak yazı içeriğinde bir kişiyi hedef gösterme ve aşşalama olamaz. SivasSpor.Com'u diğer taraftar sitelerinden ayıran en büyük özellik [U]''Spor Sevgi, Barış ve Kardeşliktir.'' [/U] ilkesi. Bu ilkeyi benimsediğiniz sürece forumumuz sizede açıktır.

Karşılık dialoğa girilmesine izin verilmeyecektir.

Bu Mesaj Uyarı İçeriklidir. [/I][/B][/B]

bhdr5858 04.02.2009 08:19

filistin bayrağı yerindeydi siz hiç izlemediniz mi haberlerde atılan füzeleri insanlık ayıpı müslümanlar kardeştir sonunda

kempes 04.02.2009 08:39

DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN,
IRKI, MİLLETİ, İNANCI NE OLURSA OLSUN
HİÇBİR GÜÇ, HİÇBİR SEBEPLE, HİÇBİR ÇOCUĞU ÖLDÜREMEZ
ANCAK VE LAKİN GAZZEDE HAMİLE KADINLARA BİLE ACIMADILAR
BEYAZ BAYRAK AÇAN İNSANLARIN ÜZERİNE ATEŞ AÇTILAR
ENKAZ ALTINDA KALAN İNSANLARIN ÜZERİNDEN TANKLAR GEÇTİ
4 EYLÜL TARİHİ BİR GÜNDE FİLİSTİN BAYRAĞINI SAHA ORTASINDA KONUK ETMİŞ, ÇOK MUUUUUUU

muratduru58 04.02.2009 09:52

Süpersin İbrahim Takdir ve tebrik ediyorum.

mertti_3458 04.02.2009 10:00

GEÇEN HAFTA BALİLİ NİN ATTIGI GOLE KARŞILIK GS TARAFTARINDAN IRKÇILIK YAPANLARA ÇOK GÜZEL BİR CVP OLDU SİVASSPOR A VE SİVAS HALKINA YAKISIR Bİ HAREKET GERÇEKDEN TAKDİR EDİLCEK BİR DAVRANIS GEÇEN HAFTALARDA BU TÜR HAREKETİ ANELKADA YAPMISTI FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUGUMUZU BİLSİNLER VE BUTUR IRKÇILIK LARA SON VERSİNLER. SİVASSPOR umuzu bu buyuk basarısından dolayı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum ....

sezai58 04.02.2009 13:34

allah ondan ve onun gibilerinden razi olsun isderdimki o tokati balili le birlikde atsinlar ama olmadi olsun buda güzel

üçyıldız58 04.02.2009 13:43

bazı arkadaşlarımız hala bayrak olayına başka yönden bakmak istiyor yada öyle görmek istiyor.
olay bizim önümüzde cereyan etti hocamız trübündeki filistin bayrağını görünce
ibrahimi yanına sesledi ibrahimde hiçbir başarı tesadüf değildir tişörtü yoktu balinininkini giydirdi sonra bayrağı al orta sahaya dik diye işaret etti
orda hocamız iki tane mesaj verdi türkiyeye birincisi hala başarımıza tesadüf diyen ahmaklara bir mesajdı.
ikincisi ise 4 gün önce güya filistine destek bahanesiyle futbolcumuza küfür eden insanlık müsveddelerine küfür ile destek olmaz destek böyle olunuru göstermekti.
bunu anlamamak için aptal olmak gerekir birde hocamız neyi nerde ne zaman yapacağını ne konuşacağını gayet iyi bilirr

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:31.