![]() |
Bilica`yı Satmayın
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/bilica02.jpg[/IMG]
Kırmızı-beyazlı taraftarlar, internet ortamında yaptıkları yorumlarda Brezilyalı futbolcunun takımda tutulması gerektiğini dile getirdiler. [B]Büyük tepki çekti [/B] Lugano ile henüz anlaşamayan F.Bahçe'nin, Fabio Bilica'ya göz koyması, Sivassporlu taraftarların tepkisini çekti. İnternet sitelerinde açılan forumlarda konuyla ilgili yorumlar yapan kırmızı-beyazlılar, Sambacı'nın satılmamasını istedi. [B] İlginç yorumlar [/B] Bu sezon elde edilen başarıda Bilica'nın büyük sahibi olduğu görüşünde birleşen Sivaslılar, "Önümüzdeki yıl Avrupa'da oynayacağız. Bilica, 2 Lugano, 1 Edu eder. Onu göndermek hata olur" yorumlarını yaptılar. [B]Abdullah YİĞİT/Fotoç[/B] |
Bilica'yı Satmayın!
[CENTER][IMG]http://http://www.fotomac.com.tr/2009/02/18/im/8643954EB118504F9EE13D80x.jpg[/IMG][/CENTER]
Kırmızı-beyazlı taraftarlar, internet ortamında yaptıkları yorumlarda Brezilyalı futbolcunun takımda tutulması gerektiğini dile getirdiler. [B]Büyük tepki çekti [/B] Lugano ile henüz anlaşamayan F.Bahçe'nin, Fabio Bilica'ya göz koyması, Sivassporlu taraftarların tepkisini çekti. İnternet sitelerinde açılan forumlarda konuyla ilgili yorumlar yapan kırmızı-beyazlılar, Sambacı'nın satılmamasını istedi. [B]İlginç yorumlar[/B] Bu sezon elde edilen başarıda Bilica'nın büyük pay sahibi olduğu görüşünde birleşen Sivaslılar, "Önümüzdeki yıl Avrupa'da oynayacağız. Bilica, 2 Lugano, 1 Edu eder. Onu göndermek hata olur" yorumlarını yaptılar. Fotomaç |
Cevap: Bilica'yı Satmayın!
Türkcell süper liginde seyirci baskısı olmayan stadların başında 4 eylül stadı geliyormuş. Lider bir takımın taraftarı olarak kabul etmiyorum. 10. sıralardaki takımların trübünleri full ve ateşli olurken bizim stadın boş ve sessiz olması zoruma gidiyor arkadaşlar. Eskişehir maçında stada gelelim. Gelmeyenleri ikna edelim. Tarftar gruplarını birleştirelim. Artk şampiyon olacağız arkaşlar unutmayalım. Takımda gerşey yolunda tek eksiğimiz taraftar ve tezahürat.
|
[B]Eğer ki böyle bir şey gerçekten de var ise;Fenerbahçe'nin bu yaptığının adı düpedüz kahpelik![/B]
|
Bu sene takımdan kimsenin satılmaması gerekiyor. Hele hele böyle bir mevkinin temel taşları olan, Mehmet Yıldız, Bilica, Kamanan, Musa Aydın, Balili, Petkoviç, Abdurrahman gibi yıldızların kesinlikle satılmaması gerekiyor.
Avrupa'ya gitmeyi büyük oranda garantilemişken, Avrupa da başarılı oabilmek için takımı bozmamak gerekiyor. Ben Bilica başta olmak üzere kimsenin satılmasın istemiyorum. AYK |
Bilica Gitmesin.....!Diyorum..!
|
yine uydurma haberler çıkmaya başladı bir derbi maçı öncesi.bunlar hep oyun.gs maçı öncesi m.yıldızın transfer oyunu şimdide fb maçı öncesi billica.
arkadaşlar bjk maçı gelsin ondada hayrettin transferi ts maçı gelsin abdullahın transfer haberleri çıkar.bunlar hep futbolcularımız kafasını karıştırmak için yapılan oyunlar |
gitmez gitmez merak etmeyin.basın bir zamanlar mehmet yıldız'ı da sivas haberi yapmış olmak için yazıp duruyordu.ama bir şeyi farketti ki bu takımda başka yıldızlarda var.şimdi onu yazdırıp sonrasında da kafaları karıştırmak istiyor.bilicanın takım içeriisndeki önemi görüldü.
sivasspor satmaz helede artık avrupa kupalarında oynaması kesin noktaya gelmişken. sivassordaki başarıyı hala tek kişiler üzerinden görmek istiyorlar.sivasspor başarısının takım başarısı olduğunu bu başarının tüm spor dengelerini zorladığını ve özelliklede üç büyüklere endeksli spor meydasının da ezberlerini bozduğunu kabullenemiyorlar.Ama birgün kabullenecekler.çünkü bu topraklar dört eylül toprakları.Artık tüm anadolu takımları o büyütülmüş üç takımın önünde sivasspor gibi dikiliyorlar. tük anadolu bir sivas artık.Bu gerçeği mayıs sonunda öğrenecekler. |
Cevap: Bilica`yı Satmayın
[B]Bir laf vardır perşembenin gelişi carşambadan belli olur o hesap bilicanın çok iyi bir futbolcu olduğu daha ilk macında kendini ispat etmesiye ortaya cıktı istanbul takımları tarafındankapışılacağını ben daha önceden tespit edip sizlerle paylaşmıştım benim temennim bilicanın Sivasspordada kalması çok şükür borcumuz yok derdimiz yok niye satalım durduk yere ondan iyisinimi alacağız sanki inşallah satılmaz Sivassporumuz bu sene avrupayı dize getirecek böyle önemli futbolculara her zaman ihtiyacımız var[/B]
|
.........Kedidir kedi!...........
|
BİZİM MEDYAYA , RAKIP TAKIM VE TARAFTARLARINA BURADAN SÖYLEYECEĞİMİZ BİR SLOGAN NE KADAR ETKILI OLUR HEPEMİZ BİLİYORUZ . TABİKİ ETKISI ÇOK AZ OLUR YADA HİÇ OLMAZ AMA ES ES MAÇIN DA BU SLOGANLARIMIZI PANKARTLAR AÇARAK MARŞLARLA TEZAHÜRATLARLA BİRLİKDE YAPARSAK KİMSENİN DUYMAMASI MÜMKÜN DEĞİL . SİVASSPOR' DA HERŞEY ÇOK GÜZEL AMA ÇOK GICIK OLDUĞUM BIR KONU VAR , YOK ŞU GRUP YOK BU GRUP SİVASSPOR A TEK BİR GRUP YETER BİRLEŞSİNLER ARTIK BIR GRUP LİDERİ OLSUN BUTUN STAT AYNI ŞEYİ SÖYLESİN BİRİLERİ YENİ MARŞLAR TEZAHÜRATLAR YAZSIN GURUP DA , ONLAR SÖYLENSİN BEN KONUŞMAYA DEVAM ETSEM DAHA ÇOK YAZARIM [SIZE="5"]ARTIK SİVASPOR DA BI TARAFTARA GRUBU OLSUN BU REZİLLİK SONA ERSİN GENÇLERİ MAÇA ÇEKELİM[/SIZE]
|
[B]Ulusal medya ne kadar cok takip ediyor bu siteyi dün acıldı bu haber bugun hemen fotomaçda yayınlanmış.[/B]
|
3 BÜYÜTÜLMÜŞ TAKIMIN yazarları tarafından kafa karıştırma politikası devam ediyor.
|
bilica gitmeyecektir mehmette gitti gidecek diyorlardı ama gitmedi bilicayıda bırakmıyoruz başkanımız izin vermiyecektir kesin
|
bu takımı bozmamak lazım aksine bazı takviyelerle kuvvetlendirmek lazım ama sporun yanı sıra bır tıcaret bu ne olacagı belli olmaz...
|
geçen sezonu lider olarak tamamladığımızda bu durumu istemeyen gs mehmet yıldızı almak istiyorum şu kadar para veriyorum diyerekten doğal olarak mehmet yıldızın ve takımın psikolojisini bozdu ama büyük hocamız tekrardan takım ruhunu ortaya çıkardı ve başarılı olamadılar
bu seferde aynı oyunu kupa maçı öncesi fenerbahçe oynuyor yani doların yüzünü futbolcularımıza gösteriyorlar bu seferde başarılı olamayacaklar çünkü hocamız biz şampiyonluğu istiyoruz buna inanıyoruz diyor inancın önüne geçemezler |
işte biz bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı istanbul takımlarına kahpe bizans ismini verdik vede haklıyız
BU SENE ŞAMPİYON KAHPE BİZANSTAN DEĞİL,ANADOLUDAN |
UTANMAZ FENERBAHÇE MERAK ETME GALATASARAY ALDI ALACAĞINI SEN DAHA FAZLASINI ALACAKSIN BİZDEN
|
ESKİ SAVUNMA OYUNCUMUZ SERVET ÇETİNİ G.SARAY'A VERDİĞİMİZ İÇİN DAHA DÜNE KADAR PİŞMANLIKLAR YAŞAYAN S.SPOR ŞİMDİDE BİLİCA'YI KONUŞUYOR BENCE SATILMASIN SEZON BİTENE KADAR SONRASIN'DA BAKILIR YANİ AMA HER HALÜKARDA S.SPOR'DA KALMASINI İSTERİM
|
Transfer görüşmelerinden sonra Mehmet Yıldızın performansının düşmesinden cesaret alan bazı yandaş medyalar yine bilica yı bu hale getirmek için uğraş veriyorlar.Bilica nın satıldığı falan yok arkadaşlar.Bir zahmet bizim yönetimimiz de böyle bir açıklama yaparsa çok daha iyi olacak.Kimse bizim futbolcularımızın moral motivasyonunu bozmaya kalkmasın.Bizler de bu oyunlara gelmeyelim arkadaşlar...
|
NEDEN BİLİCA YI SATSINLARKİ MUHAMMET ALİ KURTULUŞU SATSINLAR.BU TAKIMDA SATILACAK TEK FUTBOLCU O..
OLİVİERA PAŞEKO SERGİO YU OYNATMAYANLAR BİR GÜN BELKİ BİLİCA YIDA SATARLAR. KİM BİLİR. |
ESKİ SAVUNMA OYUNCUMUZ SERVET ÇETİNİ G.SARAY'A VERDİĞİMİZ İÇİN DAHA DÜNE KADAR PİŞMANLIKLAR YAŞAYAN S.SPOR ŞİMDİDE BİLİCA'YI KONUŞUYOR BENCE SATILMASIN SEZON BİTENE KADAR SONRASIN'DA BAKILIR YANİ AMA HER HALÜKARDA S.SPOR'DA KALMASINI İSTERİM
SON PİŞMANLIKLAR FAYDA ETMİYOR BU PERFORMANSTAKİ OYUNCULARIMIZI SATMAMAMIZ GEREKİR HER ŞEY PARA DEMEK DEĞİLDİR İŞİN UCUNDA ŞAMPİYONLUK VAR |
[QUOTE=gül5858;479419]ESKİ SAVUNMA OYUNCUMUZ SERVET ÇETİNİ G.SARAY'A VERDİĞİMİZ İÇİN DAHA DÜNE KADAR PİŞMANLIKLAR YAŞAYAN S.SPOR ŞİMDİDE BİLİCA'YI KONUŞUYOR BENCE SATILMASIN SEZON BİTENE KADAR SONRASIN'DA BAKILIR YANİ AMA HER HALÜKARDA S.SPOR'DA KALMASINI İSTERİM
SON PİŞMANLIKLAR FAYDA ETMİYOR BU PERFORMANSTAKİ OYUNCULARIMIZI SATMAMAMIZ GEREKİR HER ŞEY PARA DEMEK DEĞİLDİR İŞİN UCUNDA ŞAMPİYONLUK VAR[/QUOTE] Gül kardeşim şimdi bilica yı satarsan şampiyonluğu satmış olursun.Bunu ben Mehmet Yıldız için söylemiyordum ama bilica için söylüyorum.Zaten bizim yönetimimizin de böyle bir saçmalık yapacağına inanmıyorum inanmak da istemiyorum. Ama ne hikmetse biz taraftarlar olarak bu haberlerin çok etkisinde kaldığımız gibi yönetimimiz ve teknik heyetimiz de aynı şekilde etki altında kalıyor.Sonuçta futbolcumuzun da motivasyonu en düşük seviyeye iniyor... |
sivasspor yönetiminden içerisinde yine bir istanbul çirkefliği kokan bu haber hakkında yerinde bir açıklama bekliyoruz
|
Bilica nın asla satılmaması lazım ne kadar para olursa olsun. bilica nın yerine gelecek olan adam bilica dan iyi olacak değil. bilica dünya futbolunun yetiştirdiği en iyi defans oyuncularından birisi. takım tam oturmuşken takımın düzünini bozmaya gerek yok. BİLİCA YI SATMAYINNNNNNNNN:confused:
|
bilica takimimizin ve taraftarlarimizin vazgecilmez oyuncusu bilica gibi oyuncular olmasa sagada kimiseyredeceyiz fenerbahceyi gorduk ovrelyo gitti fener dagildi insallah buhaber gercek deyildsir
|
bilica gıbı kalıtelı bır futbolcuyu satmamak lazım. ama zaten bılıcanın sozlesmesı 1 senelıktı. yanı sezon sonu bedava bı sekılde her takıma gıdebılır. o yuzden yonetım elını sıkı tutup yenı bır sozlesme ımzalatmak zorunda yoksa heran gıdebılır...
[url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1169435[/url] |
zaten ben taraftar guruplarındanda bişey anlamıyorum.4-5 tane gurup var.yahu bu işte rantmı var bilelim yani.bütünleşmek gerekirken taraftarlar bile ayrılıyor.ne kadar yanlış şeyler yapılıyor ben anlayamıyorum.tek yürek tek vücut olmamız gerekirken şu yapılanlara bakınız.sonrada seyirciye neden taraftar olamıyoruz diye kızıyoruz.
|
bilika kesınlıkle kalmalıdır en büyük kozumz o oluyor maçlarda takımın bel kemiği bilika senı cok seviyoz satmayın sakın ?
|
sadece bilica deil buutn kadro tutulmalli avrupada basari icin bu sarttttt ama bilicanın yerii benm icin baskadir bilica sakın gitmesn
|
arkadaşlar lütfen saf saf yorumlar yapmayın daha önceleri de gs mehmet yıldızı alacağız diyerek hem mehmetin hemde takımın moralini dümdüz ederek bizi ligden egale etmeye çalışmıştı bunda da amaç aynı
HEPİNİZE İNAT ŞAMPİYON SİVASSPOR |
biz adam satmayız, ama futbolcu satarız
bilica hem futbolcu, hem de tabiri caizse 'adam' o yüzden hiç kusura bakmasınlar, sat - mı - yo - ruz ...! |
bende bilicanin baska bir takima gitmesini istemiyorum hele hele insallah cifte sampiyonluk ihtimalinin kuvvetli oldugu ve de fortis türkiye kupasini alma imkanimizin oldugu bir zamanda
|
Biz ne söylesekte boş, lakin yönetim böyle bir yanlış yapabilir de diye korkuyorum.
|
bilica kesinlikle satılmamalı defansın temel taşı olan adamı fenerbahçeye satmak o futbolcunun kariyerinin çöpe gitmesi demek o takımda bilica harcanır benden söylemesi
|
Bilica kesinlikle gitmemeli.Şampiyon olmak yolunda ilerleyen bir takımın en önemli oyuncularından birini Fenerbahçe'ye veremeyiz.
|
arkadaşlar bu işler dediginiz gibi değil parayı kim falza verirse gider tabi oyuncu da isterse kulbün borcu varsa kesin satılır ama büyük takımlar kolayına satmaz
|
bilica sivasın duvarı o duvarı yıkmayın diom başka bişi demiom gardaşlar:D
|
bu konuya yorum yapmak bile gereksiz ama bişey diecem site yöneticileri neyapmaa çalışıyor böyle haberlerin sivasa zararı oldnu bilmiyorlarmı neden ble bile böyle haber yayınlıyorsunuz yapmayın etmeyin.
ayrıca sivas bu zamana kadar kimi sattıda bunu satacak adam Türkiyenin en iyi defansı satsak iyisinimi bulacaz |
burdan söylüyorum sivasspor yönetimi ne olur bilica yi satmayın çünki boyle bir stoper türkiye ligine ve sivassporumuza bi daha gelmez fenerbahçe de akıl varsa bizden adam alacağına bize adam vermeli
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:54. |