![]() |
NEDEN YOK ???
[B] BİLMİYORUM SİZİNDE DİKKATİNİZİ ÇEKTİ Mİ? AMA SİVASSPORUMUZUN FORMASINDA BEN TÜRK BAYRAĞI GÖREMEDİM... BENCE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI BİR MEMLEKETİN TAKIMININ FORMASINDA TÜRK BAYRAĞI MUTLAKA OLMALI.. AYRICA SANIRIM LİGDE BİZEN BAŞKA TÜM TAKIMLARIN FORMASINDA TÜRK BAYRAĞI VAR...
ACABA BU SORUN BİZDEN Bİ YOKSA FORMAYI ÜRETEN DİADORA ADLI FİRMADAN MI KAYNAKLANIYO???? BENCE BİR AN ÖNCE FORMAMIZA TÜRK BAYRAĞI EKLENMELİİİİİİ [/B] |
[B] EVET BU LİNKEDE TIKLARSANIZ FORMAMIZDA TÜRK BAYRAĞI OLMADIĞINI AÇIKCA GÖRÜLÜYOR... :[/B] [url]http://www.sivasspor.com/index.php?set_albumName=Transferler&id=Denny_ImzaT_reni_3&option=com_gallery&Itemid=&include=view_photo.php[/url]
|
BİR YANLIŞLIK VARDIR YETKILILER HERHALDE FAKINDA DIRLAR
|
forma ve lisanslı ürünlerde BAYRAĞIMIZI görmek istiyoruz
|
Bene bu sponsor dan kaynaklaniyor...ama forma önemli degil...futbol önemli!!
|
[B]arkadaşlar her şey bitti formada ki bayrağamı geldi sıra..bir kere bayrak sadece avrupa da türkiye yi temsil eden takımların formalarında olur...[/B]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][B]arkadaşlar her şey bitti formada ki bayrağamı geldi sıra..bir kere bayrak sadece avrupa da türkiye yi temsil eden takımların formalarında olur...[/B][/QUOTE]
[B]O ZAMAN ŞİMDİDEN FORMAMIZA BAYRAK YAPTIRALIM. NEDE OLSA AVRUPADA TÜRKİYE Yİ TEMSİL EDECEĞİZ ALLAH IN İZNİYLE.... [/B] |
[QUOTE=Kaptan-58][B]O ZAMAN ŞİMDİDEN FORMAMIZA BAYRAK YAPTIRALIM. NEDE OLSA AVRUPADA TÜRKİYE Yİ TEMSİL EDECEĞİZ ALLAH IN İZNİYLE.... [/B][/QUOTE]
[B]KAPTAN BİZİMKİLERDE VAR...[/B] |
ya bu olayı bukadar abartmayın bence önemli olan gönüllerde türk bayragının olması zamanımızda türk bayragı altında cok çirkin olaylar oluyor o yuzden öncelıkle bayragımızı anlamamız ve onu kalbimize yerlestırmemız gerekıyor...
|
Arkadaşlar Bayrak Avrupa maçlarına katılan takımlara veriliyor çünkü. O da hangi ülkeden olduğu belli olsun diye. Bayrak kanunda kıyafetlere konulamaz. Takım formalarında da yere düşme anında bayrak yere değdiği için yasaktır. Bunun yanında Formalarında Bayrak olan arkadaşların ürünleri sahte demektir.
|
Bayrağımız
[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Ne olursa olsun kaliteli ve tek büyük olma yolundaki [COLOR=Magenta][SIZE=3]Sivasspor[/SIZE][/COLOR]umuzun formasında TÜRK bayrağının dalgalanması gerekir. [/B] [/FONT] [/COLOR]
|
Bayrak kanunu der ki;
MADDE 7 -Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez.--- Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez, tüzükte yazan durumlar hariç arma olarak konulamaz.--- Hiçbir siyasi parti, teşekkül, dernek, vakıf ve tüzükte belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları dışında kalan kurum ve kuruluşun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz. Türk Bayrağına sözle, yazı veya hareketle veya herhangi bir şekilde hakaret edilemez, saygısızlıkta bulunulamaz. Bayrak yırtılamaz, yakılamaz, yere atılamaz, gerekli özen gösterilmeden kullanılamaz. Bu Kanuna ve tüzüğe aykırı fiiller yetkililerce derhal önlenir ve gerekli soruşturma yapılır. Bu durumdann dolayı şimdilik formamızda Bayrağımız olamaz |
[QUOTE=Kibrisli]Arkadaşlar Bayrak Avrupa maçlarına katılan takımlara veriliyor çünkü. O da hangi ülkeden olduğu belli olsun diye. Bayrak kanunda kıyafetlere konulamaz. Takım formalarında da yere düşme anında bayrak yere değdiği için yasaktır. Bunun yanında Formalarında Bayrak olan arkadaşların ürünleri sahte demektir.[/QUOTE]
BURAK GEREKLİ CEVABI VERMİŞ ZATEN...!!!!!!!!!!!!!!!! |
nasıl yani!!!??
[QUOTE=hagi]Bene bu sponsor dan kaynaklaniyor...ama forma önemli degil...futbol önemli!![/QUOTE]
gardaş şunu iyi bil!!!! hersey futbol demek değildir.... milli değerler spordan daha önde gelir....daha tutarlı olalım lütfen eyvallah |
Doğru ama
[QUOTE=Kibrisli]Bayrak kanunu der ki;
MADDE 7 -Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez.--- Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez, tüzükte yazan durumlar hariç arma olarak konulamaz.--- Hiçbir siyasi parti, teşekkül, dernek, vakıf ve tüzükte belirlenecek kamu kurum ve kuruluşları dışında kalan kurum ve kuruluşun amblem, flama, sembol ve benzerlerinin ön veya arka yüzünde esas veya fon teşkil edecek şekilde kullanılamaz. Türk Bayrağına sözle, yazı veya hareketle veya herhangi bir şekilde hakaret edilemez, saygısızlıkta bulunulamaz. Bayrak yırtılamaz, yakılamaz, yere atılamaz, gerekli özen gösterilmeden kullanılamaz. Bu Kanuna ve tüzüğe aykırı fiiller yetkililerce derhal önlenir ve gerekli soruşturma yapılır. Bu durumdann dolayı şimdilik formamızda Bayrağımız olamaz[/QUOTE] [COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Doğrudur. Ama diğer takımlarda da o zaman türk bayrağının konulmaması lazım. Çünkü futbol bu adam düşer her tarafı çamur olur(örnek Galatasaraf UEFA kupası maçında bütün futbolcular çamura bulandı) ve daha bir sürü şey. Buda bayrağa saygısızlıktır. Tabi bu benim düşüncem...[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=erdalguler][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Doğrudur. Ama diğer takımlarda da o zaman türk bayrağının konulmaması lazım. Çünkü futbol bu adam düşer her tarafı çamur olur(örnek Galatasaraf UEFA kupası maçında bütün futbolcular çamura bulandı) ve daha bir sürü şey. Buda bayrağa saygısızlıktır. Tabi bu benim düşüncem...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Gardaş haklısın ama onda da hangi ülkenin takımı olduğu gözükmesi için tüm takımlarda vardır. Hatırlarsanız Galatasaray ın geçen sene formasında yoktu bu sene var. Birde milli değerler hakkında bişey söylemiş arkdaş. Bu da milli değere saygı için yasaktır. |
[QUOTE=Kibrisli]Gardaş haklısın ama onda da hangi ülkenin takımı olduğu gözükmesi için tüm takımlarda vardır. Hatırlarsanız Galatasaray ın geçen sene formasında yoktu bu sene var. Birde milli değerler hakkında bişey söylemiş arkdaş. Bu da milli değere saygı için yasaktır.[/QUOTE]
[COLOR=DarkRed] [FONT=Georgia][B]Doğrusu buysa yapacak birşey yok o zaman bizimde avrupa maçlarına katılma hakkı kazanmamız gerekecek. Neyse hayırlısı olsun. Ben Türk bayrağını göğsümüzde görmek isterim. Bunun için Sivasspora güveniyorum bu sene olmazsa bile seneye milli bir müsabaka oynarız diye düşünüyorum. Ayrıca bizi aydınlattığın için sağol...[/B][/FONT][/COLOR] |
Bir nedende dediğin gibi şereftir bayrakla sahaya çıkmak. Takımlara lig içinde motivasyon sağlamak için yani "Avrupa kupalarına giden 5 takım seneye bayrağımızı formalarına koyabiliyor haberiniz olsun ona göre oynayın" durumu :D
|
YAW ARKADAŞLAR SADECE 4 BÜYÜK TAKIMDA VAR YAA..
|
ya bu olayı bukadar abartmayın bence önemli olan gönüllerde türk bayragının olması zamanımızda türk bayragı altında cok çirkin olaylar oluyor o yuzden öncelıkle bayragımızı anlamamız ve onu kalbimize yerlestırmemız gerekıyor
|
[QUOTE=dogukan58]gardaş şunu iyi bil!!!! hersey futbol demek değildir.... milli değerler spordan daha önde gelir....daha tutarlı olalım lütfen eyvallah[/QUOTE]
Bisey demiyorum Imzami cakiyorum abicim +imza+Muhur+damga |
beyler peki bütün takımların formalarında bayrak var mı? yoksa sivasspor mu koymayı unutmuş
|
Türk bayragını sadece kupayı ve sampiyon olan takım formasına takabiliyor dikkat edersenız sadece fb ve gs var diger 16 takımda yok
|
bak kocum
TÜRK BAYRAGINLA SIZIN ÜLKÜCÜLERIN BOZKURTLARIN MHP LILERIN
BBAAAYRAGINI KAST ETME POLITIKA SOKMA BURAYA |
BİZİM İCİN TABIKI MANEVI DEGERLERIMIZ COK ONEMLI AMA OYLE BI YANLIS VEYA EKSIKLIK VARSA DUZELECEGINE INANIYORUM
|
arkadaşlar bayrak üstüne bu kadar yorum yapmayın bayrak bizim bayrağımız tartışılmaz bayrak hür ve bağımsız olmanın ifadesidir bir ulusun sembolüdürülkemiz sınırları içerisinde bayrağımızı zatan biz göklerde dalgalandırıyoruz önemli olan bayrağımıza türkiye dıışında sahip çıkmamızdır bir gün inşallah üç yıldızın yanında dünya arenasında göğsümüzde tük bayrağını gururla taşırız kimsenin bundan şüphesi olmasın saygılar
|
BİR TEK BEŞİKTAŞIN AMBLEMİNDE BAYRAK VAR BENİM BİLDİĞİM.DİĞER TAKIMLARIN AMBLEMLERİNDE OLAMDIĞINI BİLİYORUM.
FORMALAR HİÇ DİKKATİMİ ÇEKMEDİ. GERÇEKTEN SADECE BİZDEMİ YOK. BENDE MERAK ETTİM ŞİMDİ. |
bayrak bu her yere yapıştırılmaz
arkadaşlar türk bayrak kanunu var bunun dışında kullanmak yok, takımlarda ise ancak uluslararası müsabakalarda yarışmış ve yarışacak kuluplerde formalarında bulunur, bu konuyuda burada olur olmaza getirip tartışmayın yeter, bu kadar hassas olunan günlerde böyle şeylere girmeyin lütfen, burası türkiye bayrağımız sınırlarımız belli değişecekte değil kimseninde gücü yetmez, bize düşen o bayrağın değerini bilip ona layık evlatlar olmaktır, uluslararası arenada hep gururla taşımak olmalı, spor karşılaşmalarındada uzaydada , ihraç ettiğimiz her üründede onu yukarı taşımalıyız, bilimde sanatta gerçek uygarlık düzeyinin üzerine taşımak için toplumsal görevlerimizi yerine getirmeliyiz, öyle burası amerika değil mayoda şurda burda kullanılmaz, biz bin yıllardan gelen geleneklerin taşıyıcısıyız derme çatma oradan buradan toplamalarla millet olmadık, imparatorluk geleneğimiz var, 80 yıllık cumhuriyet geleneğimiz var, laiklik demokrasi kadın hakları, eğitim kalkınmada belli yerlere geldik, milyonlarca yetişmiş genç beyinlerimiz var artık, aklımızı başımıza toplayalım suni tartışmalardan suni ayrılıklardan biribirimizi yiyip bitirmenin zamanı değil artık dünyanın gerisinde kalamayız, her alanda eğitimden sağlığa, şehirleşmeden , bürokrasiye kadar yapılacak onca iş var lütfen bu açıdan bakıp toplumsal ortak noktalarımızı öne çıkarıp birbirimizi çelmelemekten vazgeçip ortak değerlerimize sahip çıkıp hep yukarı taşıyalım ulusal değerlerimizi.
Saygılarımla A Bircan |
UZATMYA GEREK YOK... TEŞEKKÜRLER
[B] SEVGİLİ YİĞİDOLAR BEN BU TOPİCİ BİLGİM OLMADIĞINDAN AÇTIM. FAKAT ÖĞRENDİMKİ SADECE AVRUPADA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDEN TAKIMLARIN FORMASINDA BAYRAĞIMIZ OLUYOMUŞ.. BİLGİLENDİRENLERE TEŞEKKÜR DİYORUM. VE BU KONUNDA BURDA KAPANMASINI ABİLERİM VE KATDEŞLERİMDEN İSTİYORUM. İNŞALLAH SENEYE FORMAMIZDA BAYRAK OLUR. YANİ İNŞALLAH SENEYE AVRUPA DA BOY GÖSTERİRİZ..... [/B]
|
OLMALI TABİ
GÜZEL BİR AYRINTI YAKALAMIŞSINIZ GARDAS BENCE DE KIRMIZI BEYAZ RENGİMİZE BİRDE SÖLE ESASLI BİR TÜRK BAYRAĞI OLMALIDIR
LÜTFEN YETKİLİ LER HAREKETE GEÇSİN |
[b]Arkadaşlar Türk bayrağı kanunu var...Bu kanun gereğide Türk bayrağı sadece Uluslararası müsabakalarda forma üzreinde olabiliyor...[/b]
|
[b][color=blue]O BAYRAĞIN ORDA OLUP OLMAMASI SORUN DEĞİL Kİ ÖNEMLİ OLAN O BAYRAĞIN RUHUNU GÖNÜLLERİMİZDE YAŞATMAMIZ...[/b][/color]
|
TÜRK BAYRAGIMIZIN SİVASSPOR FORMALRINDA OLMASI GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BAYRAGIN RUHU ZATEN GÖNÜLLERİMİZDE VAR. BİRÇOK TAKIMIN FORMALARINDA VAR, BİZDE NİYE OLMASIN....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56. |