![]() |
Pankartlarımız için sözler üretelim!!
[B]Herkes pankart için sözler yazsın ve bu sözler pankartlarda kullanılsın.[/B]
Gündemle ilişkili veya komik pankartlar daha hoş olabilir. Biraz üretken olalım düşündürü sözler çıkarabilir herkes. Şampiyon sivasspor,şampiyon anadoludan gibi sözleri herkes üretebilir böle şeylere gerek yok diye düşünüyorum. |
Cevap: Pankartlarımız için sözler üretelim!!
58 gençlil şampiyonluğa and içtik
|
[B]Benden bi kaçtane;[/B]
- Yıllarca İstanbul masalları ile avutulduk.Şimdi ise tek gerçeğimiz oldu [COLOR="Red"][B]Sivassporumuz[/B][/COLOR]. - Bi Biskrem versem gol atarmısınız Mehmetim:D [B]- Sinemalarda bu yıl:[/B] [B]Flim :[/B] Şampiyonluğa giden yol [B]Senaryo :[/B] Mecnun Otyakmaz [B]Yönetmen :[/B] Bülent Uygun [B]Oyuncular :[/B] Mehmet,Kamanan,Balili,Petkoviç vs. [B]Sponsor :[/B] Büyük Sivasspor Taraftarı [B][COLOR="red"]Not:[/COLOR][/B] Filmin serileri yapılcaktır:D |
anadolu kardeştir trabzon ve kayseri kalleştir
|
sivas ellerinde şampiyon olunur
|
"anadoludan istanbula selam şampiyonluk yoluna devam"
|
- Lider bastıkça gaza siz arkada rüzgarını hissedeceksiniz
|
Şampiyonluğa one minute, one minute yaklaşıyoruz.... :D
|
BIR SARKISIN SEN ÖMÜR BOYU SÜRECEK ( BENCEDE ÖYLE :D )
|
haydi Sivasım ölümüne oyna
taraftarın hep yanında önce şampiyonluk sonra kupa Bekle bizi avrupa!!! yalçın abi güzel oldu siteden buldum biyerlerde yazıyordu gayet ıyi bence pankarta olmasa bıle bestelenebılır:D |
a BIZANS DEVRI BITTI
b KONSTANTIN... SIVASSPOR KAPILARINDA c HASTA LA VISTA FENER (isp. Güle Güle Fener) |
[url]http://www.htspor.com/spor-yazilari/10059-yazar-KORAY_NE_DEMEK_ISTEDI_.aspx[/url]
arkadaşlar bu sedat tunalı denilen andriod çapsız sürekli sivaspor a karşı bir karalama kampanyası başlatıyor [email]sedattunalim@gmail.com[/email] bu adresten bu insan azmanına gerekli cevabı vermenizi bekliyrom ben verdim sizde verin medyayı yönlendimeye çalışıyor kendinisi trabzon spor yazarıdır eleştirmesinin nedeni de belli hadi destek bekliyorm |
[QUOTE=Kibrisli;482717]Şampiyonluğa one minute, one minute yaklaşıyoruz.... :D[/QUOTE]
SÜPERSİN KARDEŞİM:):):)............... |
İMZAMDAKİ SÖZ YETERLİ SANIRIM.
|
[QUOTE=atababa111;483417]İMZAMDAKİ SÖZ YETERLİ SANIRIM.[/QUOTE]
Evet gardaş senin sözünüde şu şekilde pankart yapabiliriz... GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR.... |
KALBİM DURAKSIZ HAYKIRIŞLARDA
NE YAPSAM AYRILAMAM SENDEN ASLA HAFİFE ALMA SİVAS VURUR İNSANA BU KADAR KOLAY SANMA ............... |
[QUOTE=crzzzy22;483403][url]http://www.htspor.com/spor-yazilari/10059-yazar-KORAY_NE_DEMEK_ISTEDI_.aspx[/url]
arkadaşlar bu sedat tunalı denilen andriod çapsız sürekli sivaspor a karşı bir karalama kampanyası başlatıyor [email]sedattunalim@gmail.com[/email] bu adresten bu insan azmanına gerekli cevabı vermenizi bekliyrom ben verdim sizde verin medyayı yönlendimeye çalışıyor kendinisi trabzon spor yazarıdır eleştirmesinin nedeni de belli hadi destek bekliyorm[/QUOTE] kardeşim bu adamın cidden SİVAS'lılarla bi sıkıntısı var.Açıklamıyorda,kendisine veya yakınına bişey mi yaptı SİVASLILAR...anlamak mümkün değil.Bu yazısı öncekilere göre hafif kalır.Sivasspor olmasa nerden ekmek yerdi merak ediyorum.Yazıları tamamen küçücük aklının koca delikli süzgecinden geçerek kaleme alınmış...bakın mesela ne diyor takasına bindiğim:)... Koray’ın ne demek istediğini hepimiz anladık, eşek değiliz. Oyun içinde alenen biçilmesine Mecidiyeköylü Süleyman Abay tarafından ses çıkarılmayan, takımının yüzde yüz gollük atağı Süleyman Abay tarafından kesilen takımın, Metin Şentürk’ün sırtı sahaya dönük halde gördüğü penaltıyı, işbirliği yaptığı yan hakemleriyle birlikte göremeyen Süleyman Abay’ın soğan gibi doğradığı Eskişehirspor’un oyuncusu Koray’dan söz ediyoruz. Bu adam tipli çapsız... Trabzonspor-Ankaragücü maçında De Nigris'in 30. dk.'da gole giderken düşürülmesi üzerine penaltı verilmesi gerektiği ve kırmızı kart gösterilmesi gerektiği üzerine yorum yaptı mı?yaptı...bakın ne demiş o hafta yazısında. "Hakan Kutlu'nun, maç sonrası demeçlerini çok ciddiye almıyorum, zira biliyorum ki Kutlu bu ligin "dürüst" portrelerinden biridir. Ne penaltı itirazı yerindedir, hatta De Nigris sarı kartı haketmiştir, ne de son dakikadaki faul kararında bir yanlışlık vardır, tekrarları izlediğinde Hakan Kutlu da bu gerçekleri görecektir." Peki Sivasspor camiası bu hafta Faruk'un penaltı pozisyonu üzerine,penaltı değildir gibi bir tavır sergiledi mi???HAYIR...Sedit e ne oluyor peki?ben söyleyeyim,çekemiyor.... Sedat Tunalı önce adamlık ve objektiflik dersi alsın sonra Sivasspor'u yazsın. |
Sedat Tunalı'nın Sivasspor nefreti dünya çağında yaygınlaşıyor..
Ona mail atıp da yazıları okunan bir yazar imajı yaratmayalım.:) |
[COLOR="Olive"][B]3 tane cola turka kapagı versem SAMPIYON OLURMUSUN SİVASIM:D:D[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=Kibrisli;482717]Şampiyonluğa one minute, one minute yaklaşıyoruz.... :D[/QUOTE]
[B]Güzelmiş Kardeş :) .[/B] |
[QUOTE=Kibrisli;483418]Evet gardaş senin sözünüde şu şekilde pankart yapabiliriz...
GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR....[/QUOTE] KUSURA BAKMASSAN RESMİ ALABİLİRMİYİM KARDES VALLA SÜPERMİS ALIYORUM YAZIDA GÜZEL;) |
ne para ne tff ne de hakemler
erkek adam yalnız gider bizans pontus kolpaları(nakarat) seviyoruz birer birer(nakarat) erkek geliyor erkek kaç ulan fener alacağın var aç ulan fener şampiyon biz olacağız(nakarat) ağlamayın lan i.neler(nakarat) ölümüne ölümüne ölümüne sivas gider ölümüne alayına kralına sivas gider |
durduramassın engelliyemezsin
sen bu takımı asla yıldıramazsın aman bir oynar kıskanan çatlar muhtaşem goller atar gözler anlar kameramanlar çeksin medyaya versin bu canlı görüntüler youtube ye girsin herkez bilsin bi takım var bu takım rakipsiz bir numara İsmail Yk - Bir Numara şarkısından uyarladım;) |
biden benden olsun yapabilirsem fener macında :)
[B]Arogones mehmet senin Tamerin Olacak!! [/B] |
[QUOTE=GokhanTurna;482705][B]Benden bi kaçtane;[/B]
- Bi Biskrem versem gol atarmısınız Mehmetim:D [B]- Sinemalarda bu yıl:[/B] [B]Flim :[/B] Şampiyonluğa giden yol [B]Senaryo :[/B] Mecnun Otyakmaz [B]Yönetmen :[/B] Bülent Uygun [B]Oyuncular :[/B] Mehmet,Kamanan,Balili,Petkoviç vs. [B]Sponsor :[/B] Büyük Sivasspor Taraftarı [B][COLOR="red"]Not:[/COLOR][/B] Filmin serileri yapılcaktır:D[/QUOTE] bence bunlar çok anlamlı ve güzel hele 2. olan daha çoık hoşuma gitti saol |
42 sene oldu
artık vakit doldu bu sene şampiyon şanlı yiğido. |
[B]4 Büyüklerin Korkusu
4 Eylülün Grurusun General Bülent Uygun Ve Askerleri[/B] |
[B]SİVASIM BAK İŞTE
YIGIDOLAR HER ZAMANKI YERINDE[/B] |
sevmek cay olsun sevilmek seker yiğidolar çayı şekersiz içer...;););););)
|
Günahkarrr stadların tövbekarrr taraftarları yiğidolar:);):D
|
Esat hıyarı.. [B]KIZILCAN[/B] abinin söznü dinle
Yazarlık senin neyine Git pazarda hıyar sat:D |
TOPRAKTAN DOGDUK TOPRAGA GİDECEGİZ SİVASLI DOGDUK SİVASLI ÖLECEGİZ
|
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAGA Gİ DECEGİZ SİVASLI DOGDUK SİVASLI ÖLECEGİZ USTTE YANLIŞ YAZMIŞIM KUSURA KALMAYIN
|
[B]bu alemde 2 büyük vardır biri 70 lik rakı diğeri SİVAS :)[/B]
|
[B]ne dunyalar kadar, ne yerden goge,
SİVASLIYIM de, gogsunu gere gere..[/B] |
[B]edirne köprüsü taştan, var mı büyük SİVAS tan.[/B]
|
[B]kutsal topraklara hoş geldiniz[/B]
|
[B]SEVDAYSA SEVDA KAVGAYSA KAVGA
ARTIK AFFETMEK YOK KITABIMIZDA[/B] |
ASLINDA BENİM AKLIMA ÇOK GÜZEL Bİ RESİM GELİYO AMA ÇİZİMCİ ARKADAŞLAR YAPARSA ÇOK GÜZEL OLUR HERALDE BELKİ...
YİĞİT Bİ RESİM Bİ ELİNDE KANARYA Bİ ELİNDE KARTAL AVCISI GİBİ :D:D:D BİDE AYNI ŞEKİLDE Bİ HAMSİYLE ASLANI TERBİYE ETMEK GİBİ RESİM OLABİLİR...:D:D:D |
0758yigido
çarşıdan esinlenmissin sanırım biraz... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |