![]() |
Dede'yi Yollarız !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/argones.jpg[/IMG]
Şampiyonluk hesapları yapan kırmızı-beyazlı takımın futbolcularının aklında sadece 3 puan var... Neşe kaynakları ise: “Türkiye’de kalan tek yabancı antrenörü de göndereceğiz!..” Sivasspor, hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıklarını non-stop sürdürürken futbolcular da idmanlarda yaptıkları esprilerle sarı-lacivertli takımın çalıştırıcısı Aragones’e göndermede bulunuyorlar. Antrenmanda yer alan futbolcuların ortak görüşü ise şöyle: “Türkiye’de yabancı hoca olarak sadece Aragones kaldı. Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yener, onun da biletini kestiririz!” Geçen hafta oynanan Galatasaray- Kocaeli maçından önce yeşil-siyahlı takımın futbolcusu Taner Gülleri, “Galatasaray’ı yeneriz ve Skibbe’yi kovarlar” şeklinde espriler yapmış ve tarihi hezimetten sonra Alman çalıştırıcı gönderilmişti. Yiğidolar da bu parolayla dev maça hazırlanıyorlar. Sonuç ne olur bilinmez ama ardı arkası kesilmeyen demeçler ‘Dede’ lakaplı teknik adamın suyunun ısındığını en iyi şekilde ifade ediyor. [B][I]FotoSpor [/I][/B] |
Cevap: Dede'yi Yollarız !
inşallah dedemi koysan bu takımın başına en kotu ihtimal böyle oynatır feneri bu yönetimler nasıl sabresiyor bu yabancılara aynısını türk teknik adamlar yapsa 2 günde kapının önüne koyarlar,feneri orda yenelimde dedeyi ister kovsunlaaarr ister kovmasınlar...
....;)ŞAMPİYON SİVASSPOR;).... |
[I]dedeye yazık olacak dede herkesten kurtulunda sivasspordan kimse kurtulamaz gülelüle dede :D[/I]
|
kusura bakmasınlar, 3 puana olan ihtiyacımız dede, amca, torun dinlemez
|
[B]Adımız yine biletçiye çıkacak :)[/B]
|
Ben konu Açıcaktım İster miyiz Dede 'yi Yollamayı diye Skibbe'Den sonra Dede'de giderse Türk Teknik Direktörler arasında geçecek mücadele...
|
tek yabancı dede kalmış vay be onceden 18 takımın en az 10 tanesınde yabancı hoca olurdu çok iyi bir gelişme dede gıderse fenere 10 milyon dolara mal olacak ama olsun onlar alışkın ...
|
Aragonez uyumaya devam etsin ispanya ya giderken de uçakda uyur :):D
|
dede ogranmıştır bulent hoca nın kım oldugunu bu haftada ıyıce bellıyecek sonrada ewıne donecek...
|
[B][QUOTE=hemşiryiğido;482815]inşallah dedemi koysan bu takımın başına en kotu ihtimal böyle oynatır feneri bu yönetimler nasıl sabresiyor bu yabancılara aynısını türk teknik adamlar yapsa 2 günde kapının önüne koyarlar,feneri orda yenelimde dedeyi ister kovsunlaaarr ister kovmasınlar...
....;)ŞAMPİYON SİVASSPOR;)....[/QUOTE] buyuk takimlarin sozlsmeleri d buyuk.. 11 trilyonluk tazminati odemektense sene sonuna kadar katlanacaklar 5-0 yensek bile :)[/B] |
TEKNARATÖR BÜLENT UYGUN DİYEBİLİRMİYİZ ARTIK ONA :)
TEKNARATÖRRRR |
Fenerbahçe yönetiminin gerçekleri görmesine kolaylık sağlamak adına, bahane göstermek adına ve işlerini kolaylaştırmak için bu maçı kazanıp dedenin biletini okeyleteceğiz. Zaten bileti elinde, bavulu da hazır da, dede de bir bahane arıyor. Belki Cumartesi akşamı yendiğimizde hemen göndermezler ama Çarşamba akşamı kupa seansında mendil sallayacakları kesin.
Güle güle dede, güle güle. Yolun açık olsun. Bu milletin parasını aldın ya, vicdanın rahat mı acaba? Bizim Bülent hoca o paranın 5te 1ine takımı nerelere taşıyor aç gözünüde gör. Haa, sakın ha İstanbul'da da Bülent Uygun merhaba deyip elini sıkınca "bu kim" diye bön bön bakma. O Türkiye'nin Lider takımının kralı, BÜLENT UYGUN'dur. Aç gazeteleri, tvleri bir bak yüzü yabancı gelmesin stadda !. AYK |
[B]yazıııııııkkkkkkkkk!:D:D:D:D:D:D[/B]
|
en az 3-0 da yollarız bunu daa
|
[B]inş yenerizz... dedenın yollanması bizi pek baglamaz
şampıon olana kadar oynayın sonuna kadar bız varız ölene kadar birimiz kalana kadar[/B] |
[B]Sivassporun Bu MacTa Cok ZorLanacak
Fenerbahce Seri YakalamaK isTior Sivassqor ise Şamqiyonluk qarentiLemek İstior HayırLısı Nes€ Oo Olsun ![/B] |
biz işimize bakarız dede deyil fatih terim olsa fark etmez bize 3 puan lazım dede sizin olsun fener
|
hem dedeyi hem aziz baskani yollayacagiz
|
evet Türkcell süperlig de yabancı hoca kalmayacak ve genç dinamik zeki yerli hocalarla yola dewam edilecek inşallah..
|
[QUOTE=bozkurt187;482918]hem dedeyi hem aziz baskani yollayacagiz[/QUOTE]
evet azizeyide unutmamak lazım :D:D |
İnş göndermezler dedeyi..Yaw Allah korusun dedenin yerine daha ii bir gelirse nolur...felaket olur herhalde:D:D:D:D ellemeyin dedeyii...Fb deplasmanından çok ümitliyim kesinlikle YENECEĞİZ
|
4 eylülde tanımadı aragones bülent hocayı kadıköyde tanıyacak ve tanıştıgı andada son görüşmesi olucak inşallah...
|
[B]Biz FB yi yenelimde kimi gönderirlerse göndersinler bizi hiç ilgilendirmez [/B]
|
dedeyi biraz zor yollarlar 10 milyon euro tazminatı var. bu kadar gerizakalılar anlıcanız febe yönetiminden bişey olmaz
|
[B]FB taraftar ve bazı yönetim kadrosu tarafından Bülent hocanın isminin dillendirildiği bu günlerde, Bülent hoca bu sene,
[COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]u ligde, kendini teknikde [COLOR="red"]Şampiyon[/COLOR] yapacaktır. Bundan endişem yoktur.[/B] |
heleşükür takımlar yabancı t.direktörlerden bi fayda gelmediğini anladılar ve Türk t.direktörlere yönelmeye başladılar.kardeşim Türk takımlarının en büyük başarılarını hangi t.direktörle aldıklarına dikkat edersek herşey göz önüne gelmiş olacak.
bide şu senede 3-4 t.direktör deiştirme huyundan vaz geçerse takımlar daha iyi olacak... |
dede ilk maçta bulent hocanın elini sıkmadı simdi ayagına kapanacak nolur beni ekmegimden etme diye ama gecti :) ....
.....ŞAMPİYON SİVASSPOR...... |
[QUOTE=buraak58;482950]dede ilk maçta bulent hocanın elini sıkmadı simdi ayagına kapanacak nolur beni ekmegimden etme diye ama gecti :) ....
.....ŞAMPİYON SİVASSPOR......[/QUOTE] ne ekmeğinden etmesi ekmeğine bal ve yağ sürecek.adam bişey olsada beni kovsalar tazminatımı alıp ispanyada emeklilik günlerimi sefa içinde geçirsem diye düşünüyo :) |
[B]İlk Maç'da Tanımamıştı...Şimdi Napcak BAkalım[/B]
|
Kocaeli Skibbe'yi yolladı,sıra bizde...Güle güle dede:).
|
bizim bülenti tanımamıştı artık tanıtma zamanı geldi
|
Bu dedenin isi belli olmaz :D Insallah sezon sonuna kadar kalir Fenerbahcede. Hic degilse ara sira maclarda komedi izlemis oluruz :D
|
[B][COLOR="Blue"]aslında inşallah bu maçı aldığımızda ben garanti vererek bu maçdan sonra dedeyi emekli olarak ayırmak için tanıdığınız bankacı varsa emekli hayat grubuna dahil etmek lazım.dedeyi emekli etmek için bankada gereken ne kadar masraf varsa bana ait [/COLOR][/B]:D :D :D :D :D :D :D
|
DEDE BIZIM HOCAMIZI TANIMAMISTI UNUTMADIK SIMDI ONA BULENT HOCAYI ARDINDANDA MECNUN ODYAKMAZI TANITACAGIZ HELE FUTBOLCULARIMIZI HIC UNUTMAYACAK BEN UMIT EDIYORUM SEZER COK MUKEMMEL BIR GOL ATACAK ICIME DOGDU ONUN ICIN YAZMA GEREGI DUYDUM INSALLAH GERCEK OLUR
|
[QUOTE=€F€;482863]dede ogranmıştır bulent hoca nın kım oldugunu bu haftada ıyıce bellıyecek sonrada ewıne donecek...[/QUOTE]
onu geçen sene 2-1 lik maçta öğrendi gardaş...........bu da bülent hocayı son görüşü olacak..............maçtan sonra istikamet.......İSPANYA............. |
fb taraftari bumacta tulubunde takimimizi mac bitiminde yendiyimiztaktirde hem uzulup hem sevinip arkislayacaklardir futbolcularimizi inaniyorum:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:09. |