![]() |
Kimseyi Konuşturma
[IMG]/images/stories/oyuncular/myildiz222.jpg[/IMG]
Ankaraspor maçında sarı kart görüp ceza sınırına gelen Mehmet Yıldız'a, teknik direktör Bülent Uygun'dan uyarı geldi. Genç hoca, kupa çeyrek finalinde Galatasaray karşısında da kırmızı kart görüp, takımı 2 maç yalnız bırakan golcü oyuncudan biraz daha dikkatli olmasını istedi. Diğer yandan kaptan Mehmet ile performansıyla ilgili de bir konuşma yapan Uygun'un, "Ligin ikinci yarısında çok eleştiriliyorsun. Bu üzerinde baskı oluşturuyor olabilir. Benim istediklerimi yerine getiriyorsun. Önemli olan bu. Kimseyi konuşturma" dediği öğrenildi. |
Cevap: Kimseyi Konuşturma
mehmet gardaşım kendine çeki düzen ver lütfen. devre arası transfer konuşmaları belli ki aklından hala çıkmamış. ve maç içinde çok bencil hareket ediyorsun. istiyorsun ki her top bana gelsin her topa ben vuram. unutma futbol ekip oyunudur ve ekibin başarılı oldukça başarılı sayılırsın.
ankaraspor maçında izlediğim yıldız eski yıldız olamaz. lütfen eleştirileri dikkate al ve kendini biran önce toparla. bu takıma senin ihtiyacın var. |
valla mehmet yıldız futbol oynamıyor hatta oynamadığı gibi arkadaşlarını da oyundan düşürüyor. topları kendisinde toplamak istiyor bağırıyor çaağırıyor. sahada geziniyor. önünden geçen topa vuramıyor. nasıl golcülükse anlayamadık gitti.guiza da öyleydi bakın hala yedek. mehmet yıldız ın fiyatının on katı futbolcu. kimse vazgeçilmez değildir. golcü ise gereğini yapmalıdır.
|
MEHMET BU TAKIMIN SANA İHTİYACI VAR. BİR AN ÖNCE KENDİNE GEL!
|
En iyisini yapmış hoca böyle karar almakla. Zaten Mehmet YILDIZ'ın 2. yarı Sivasspora hiç bir faydasını görmedim galiba onun için kafasında Sivasspor bitmiş. En iyisi hiç oynatmamak daha hayırlısı. Bütün topları kendisi isiyor alıyor ve aldığı toplarıda öldürüyor.Tıpkı Ankaraspor maçında olduğu gibi boş kaleye atmadığı gibi kaptırdığı topta kalemzde gol oldu
|
şimdi mevsim geçişindeyiz.o nedenle yiyeceklerine de özel katkılar gerekiyor.mehmet yıldız bir hafta bir kaşık biberle susam karışımından yesin çabuk atar üzerindeki rehavet.
|
valla ben bulent hocanın yerınde olsam memetı satardım hıc olmazsa sıvasspora bıraz para gelırdı memet gcen senekı memet deıl arkadaslar hatırlayın gecen sene o son hafta gs macında nasıldı dort buyuklerın macı oldumuydu memet aslan kesılıyo ama baska bır takımla oynadıgı zamanda ndekı memetı sahada bıle goremıyoruz bence en hayırlısı memetın bu sene gıtmesıdır zaten bıze balılı kamanan tum yeter ya aslında arkadaslar bulent hoca cok yanlıs yapıyor su genclerbırlıgındekı mehmet nası alsa bıde ankasporlu mehmet cakır ıkısı varya orta alanda cok manyak olur yanı onların ıkısı olursa orta alanda hıc bır sıkıntı olmaz ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
maci izleyenler mehmetin artik daha siki markaj altina alindigini iyi bilir bu yüzden diger futbolculara is düsüyor mehmet bence görevini tam yapiyor hatta artik duvar pasi vermeyede basladi onu elestirmeye hic gerek yok gol atmasi önemli degil alan bosaltiyor bence kaleye sutlar azaldi gol atmak icin kalenin icine kadar girmemize gerek yok sut cekerekte deneyebiliriz
|
HADİ be mehmet yıldızımız kendine gel hırsını göster yinee...bu takımın ve tüm sivaslıların sana ihtiyacı var...
|
......S.spor'un oynamayan oyuncuya ihtiyacı yok millet mehmete ya yakıyor oynasın diye BENCE MAÇA HİÇ GİRMESİN ONDAN GELECEK HAYIR ALLAHTAN GELSİN TAKIMI ZORA SOKUYOR PASLAR YETİŞEMİYOR KOŞMUYOR SAHADA YÜRÜYOR ADETA YA ADAMA SORARLAR TABİKİ NEDEN???
NEDENİ BELLİ İŞTE TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ DİYE YA HERKEZ MEHMET YILDIZ SATILMASIN DİYE KAMPANYA AÇTI BUNDAN GURUR DUYMASI GEREKİRKEN S.SPOR'U SÜRÜKLEDİĞİ POLEMİĞE GİT KARDEŞİM SENİN YERİNE KOŞACAK Bİ DÜNYA FUTBOLCU VAR MAÇTA OYUNLA KENDİNİ GÖSTERMEYE YENİ YETENEKLER CAN ATIYO MEHMET YILDIZ SATILSIN KANPANYASI AÇALIM ARKADAŞLAR BU ONU KENDİNE GETİRİR |
şimdi mehmet hertopu kendisi istiyor gol atabilse yine tamam diyecem tek gol atsınd her topa kendi vursun her pası kendi alsın ama top harcamaktan başka bişey bildigi yok ankara spor maçında balilinin önündeki topada o vurdu ben eminim balili vursaydı o topu gol yapardı balili teknik bi futbolcu çünkü
|
Sevgili Mehmet,son haftalardaki kötü performansınla Fatih Terim'in ekmeğine yağ sürüyorsun.Terim seni ilk 11'de oynatmıyordu bu gidişle milli takıma da çağırmayacaktır.
|
[B]Mehmet gardaşım... sen bizim gözbebeğimizsin. Hocamızın dediklerini yap. Biraz toparlan silkelen ve kendine gel.. Bu takımda şu anda Orta saha organizasyonu yok. Bırak ben atayım durumlarını Kamanan ve Baliliyi besle gol atsınlar. Pas yaptır takıma bol pas trafiği olsun. ha göreyim seni... [/B]
|
mehmetle balili ilk devre birlikte çıksın
ikinci yarı devrede ise kamanan balili ie sürdürsün ama kamananın israil hakkında söylediklerinden dolayı sanırım bir problem var gibi.Birde ibrahim dağaşan sahanın ortasına filistin bayrağı diktiya işte ox zaman isrilin türkiye içerisndeki güçleri sivasın üzerine düşüp seferber oldular.en başta da basın ile. ya efendiler bir hareket yaparken önünü arkasını iyi düşünmek gerekiyor.Bu güçlerin medya da da spor yapılanmamız içersindede büyük güçleri var. birde kamanan türkçe bilmiyor.ibrahim dağaşan fransızca bildiğinden kamanana maç içersinde talimatları aktarabiliyordu.Bu maçta sağır gibi oynadı.İbrahimin olmadığı maçlarda demek ki kamanan bir süre işe yaramayacak. |
mehmet olmasada olur forvette balili-kamanan ıkılısı daha etkılı olur ve sıkıntı cekmeyız
|
mehmet bu haldeyken Sivas süper gidiyor Ahh bide eski formunu yakalasaa...
|
Fomsuzsa oynamasin diyecegim ama baska taktigimiz yok.. ozellikle son maclarda sadece mehmet' e top sisiriyoruz.. organizasyonumuz yok.. Kamanan ve Balili' den daha etkin faydalanmaliyiz.. yenik durumdayken oyuna balili' yi almak gibi garip hareketlerimiz var.. bu adam niye maca baslamiyor? her mac one gececegimizin ve rakibin bos alan birakacaginin garantisi mi var? Ote yandan Mehmet hakkinda 50 defa "satilik" acilmasi yapildi giderse "yerine daha ucuzunu buldum bile" dendi.. bu adamdaki de can sonucta motivasyonu dusmus ve fiziksel olarak yipranmis gorunuyor... Mental destek lazim kendisine
|
[QUOTE=gül5858;490162]......S.spor'un oynamayan oyuncuya ihtiyacı yok millet mehmete ya yakıyor oynasın diye BENCE MAÇA HİÇ GİRMESİN ONDAN GELECEK HAYIR ALLAHTAN GELSİN TAKIMI ZORA SOKUYOR PASLAR YETİŞEMİYOR KOŞMUYOR SAHADA YÜRÜYOR ADETA YA ADAMA SORARLAR TABİKİ NEDEN???
NEDENİ BELLİ İŞTE TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ DİYE YA HERKEZ MEHMET YILDIZ SATILMASIN DİYE KAMPANYA AÇTI BUNDAN GURUR DUYMASI GEREKİRKEN S.SPOR'U SÜRÜKLEDİĞİ POLEMİĞE GİT KARDEŞİM SENİN YERİNE KOŞACAK Bİ DÜNYA FUTBOLCU VAR MAÇTA OYUNLA KENDİNİ GÖSTERMEYE YENİ YETENEKLER CAN ATIYO MEHMET YILDIZ SATILSIN KANPANYASI AÇALIM ARKADAŞLAR BU ONU KENDİNE GETİRİR[/QUOTE] SEN ÇOK BİLİYORSUN BU İŞLERİ BELLİ, SEN HANGİ TAKIMIN AJANISIN MEHMETİ SATIYON ALIYON KAFANA GÖRE MAÇA SOKMUYON HOCAYA SÖYLE BELKİ SÖZÜNÜ DİNLER SİVASLILAR KENDİNİZE GELİN BU TAKIM ; KOCAELİ , ESKİŞEHİR , BURSA , KONYA TARAFTARININ ELNE GEÇSE İKİ YILDA DÜNYA TAKIMI YAPARLARDI BİZ İSE LİGDEKİ YERİMİZE BAKMADA HERKESİ SİLİYORUZ.HER ZAMAN DİYORUM BU TAKIM ŞAMPİYON OLMAYI HAK EDİYOR AMA BU TARAFTAR (GÜL5858) ASLA................ |
haydi mehmet beklenen palamayı bu maçta göster...............
|
yaa Mehmet YILDIZ ii oynayiinca Gzell diosunuzz super diosunuz ondan 2 ya da macta kotu oynayinca kotu oldu bilmm ceki duzen neleneler yaa napsinn her macta 3,,5 gol atmak zorunda deil maximum u yapioo yanii nazar da deyebilir yaniiiiiiii=)
|
[QUOTE=Sivaslikiz68;490249]yaa Mehmet YILDIZ ii oynayiinca Gzell diosunuzz super diosunuz ondan 2 ya da macta kotu oynayinca kotu oldu bilmm ceki duzen neleneler yaa napsinn her macta 3,,5 gol atmak zorunda deil maximum u yapioo yanii nazar da deyebilir yaniiiiiiii=)[/QUOTE]
elalem yorum görsünnn . tekrar yayınlıyorum |
[QUOTE=Sivaslikiz68;490249]yaa Mehmet YILDIZ ii oynayiinca Gzell diosunuzz super diosunuz ondan 2 ya da macta kotu oynayinca kotu oldu bilmm ceki duzen neleneler yaa napsinn her macta 3,,5 gol atmak zorunda deil maximum u yapioo yanii nazar da deyebilir yaniiiiiiii=)[/QUOTE]
bazı arkadaşlarımız şu kız çocuğu kadar bile futboldan anlamıyor.. helal olsun kardeşime :) |
ya mehmet yıldız ın durumu iiyi ye gitmiyor bı değil iki değil 3 değil kaç hafta oldu hala aynı verimsiz yaa tamam oynasın ama 2nci yarı kamanan balili iyi olur hem hızlı hem teknik adamlar ya bide SERCİO oyuncumuzu kullanalım ya TUM cok ağır yaa ?:mad::mad:
|
SERCİO SERCİO SERCİO SERCİO ya bu oyuncu nıye hiç oynamıyor kı anlamdım yaa tum un yerıne süper olur ?
|
[QUOTE=rebelife58;490243]SEN ÇOK BİLİYORSUN BU İŞLERİ BELLİ, SEN HANGİ TAKIMIN AJANISIN MEHMETİ SATIYON ALIYON KAFANA GÖRE MAÇA SOKMUYON HOCAYA SÖYLE BELKİ SÖZÜNÜ DİNLER
SİVASLILAR KENDİNİZE GELİN BU TAKIM ; KOCAELİ , ESKİŞEHİR , BURSA , KONYA TARAFTARININ ELNE GEÇSE İKİ YILDA DÜNYA TAKIMI YAPARLARDI BİZ İSE LİGDEKİ YERİMİZE BAKMADA HERKESİ SİLİYORUZ.HER ZAMAN DİYORUM BU TAKIM ŞAMPİYON OLMAYI HAK EDİYOR AMA BU TARAFTAR (GÜL5858) ASLA................[/QUOTE] SEN DAHA İYİSİNİ BİLİYORSUN KARDEŞİM HERALDE BEN AYLARDIR MAÇLARI İZLİYORUM VE MEHMET'İN YETERSİZ OLDUĞUNU GÖRÜYORUM OKY BİR FARUK GİBİ OLSUN YETER ADAM SAHANIN BİR BAŞINDAN BİR BAŞINA HER YERDE OYNUYOR TABİKİ HOCA BENİ DİNLEMEZ BİZDE GÖRDÜĞÜMÜZÜ YAZIYOZ OKY KARDEŞİM BU YORUMDUR HERKEZ DÜŞÜNCESİNİ YAZAR SEN BANA NEDEN TAŞ ATIYORSUN 3 AYDIR YAZIYORUM KİMSE TAKILMADI BANA SEN NEDEN AMACIN NE??? |
[B]mehmet yıldızımız kendine gel hırsını göster yinee...bu takımın ve tüm sivaslıların sana ihtiyacı var...[/B]
|
[QUOTE=gül5858;490162]......S.spor'un oynamayan oyuncuya ihtiyacı yok millet mehmete ya yakıyor oynasın diye BENCE MAÇA HİÇ GİRMESİN ONDAN GELECEK HAYIR ALLAHTAN GELSİN TAKIMI ZORA SOKUYOR PASLAR YETİŞEMİYOR KOŞMUYOR SAHADA YÜRÜYOR ADETA YA ADAMA SORARLAR TABİKİ NEDEN???
NEDENİ BELLİ İŞTE TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ DİYE YA HERKEZ MEHMET YILDIZ SATILMASIN DİYE KAMPANYA AÇTI BUNDAN GURUR DUYMASI GEREKİRKEN S.SPOR'U SÜRÜKLEDİĞİ POLEMİĞE GİT KARDEŞİM SENİN YERİNE KOŞACAK Bİ DÜNYA FUTBOLCU VAR MAÇTA OYUNLA KENDİNİ GÖSTERMEYE YENİ YETENEKLER CAN ATIYO MEHMET YILDIZ SATILSIN KANPANYASI AÇALIM ARKADAŞLAR BU ONU KENDİNE GETİRİR[/QUOTE] Bu zamana kadar bu duruma mehmet ve takimimizla geldik mehmet yildiza yorum yaparken elimizi fiydanimiza koyayim sonra yorum yazalim taraftarsin diye bu kadar agir yorum yapamazsin bu takima güvenimiz sonsuz bu takim hak ediyor cünkü, sanada düsmez mehmet yildizi satmak |
EVET MEHMET KARDESIM KENDINE GEL ARTIK TUM DEGERINI YITIRDIN TOPARLAN KARDESIM TAKIMIN SANA HERZAMANKINDEN DAHA COK IHTIYACI VAR GOZETIN BU DURUMU ARTIK
|
ARTIK YETER MEHMET HADİ PATLAT ANKARAGÜCÜNÜ VE BEŞİKTAŞI
|
[QUOTE=gül5858;490296]SEN DAHA İYİSİNİ BİLİYORSUN KARDEŞİM HERALDE BEN AYLARDIR MAÇLARI İZLİYORUM VE MEHMET'İN YETERSİZ OLDUĞUNU GÖRÜYORUM OKY BİR FARUK GİBİ OLSUN YETER ADAM SAHANIN BİR BAŞINDAN BİR BAŞINA HER YERDE OYNUYOR TABİKİ HOCA BENİ DİNLEMEZ BİZDE GÖRDÜĞÜMÜZÜ YAZIYOZ OKY KARDEŞİM BU YORUMDUR HERKEZ DÜŞÜNCESİNİ YAZAR SEN BANA NEDEN TAŞ ATIYORSUN 3 AYDIR YAZIYORUM KİMSE TAKILMADI BANA SEN NEDEN AMACIN NE???[/QUOTE]
BU İŞİN MAÇ İZLEMEKLE ALAKASI OLSAYDI BEN ŞUAN BARÇA YI YÖNETİYORDUM HERALDE. AYRICA BİZ BURDA KONUŞARAK TARTIŞARAK TAKIMIMIZIN İYİ VE KÖTÜ YÖNLERİNİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ , TABİ BİLMİYORUZKİ BU YORUMLARI SİTE YÖNETİCELİRİ OKUYUP DERLEYİP " SİVAS TARAFTARININ OLAYLARA BAKIŞ AÇISI" BAŞLIĞINDA YÖNETİME VEYA HOCAYA SUNUYORLARMI ,TABİ BAĞLANTILARI VARSA ???? (BUNUN CEVAP INI ÇOOOK MERAK EDİYORUM) AYRICA BENİM GİBİ SİVASA GÖNÜL VEREN HERKİMSE SENİN YORUMUNDAKİ O KENDİNİ BEĞENMİŞÇESİNE SANKİ BİZİM HER İSTEDİĞİMİZ ANINDA OLUYORMUŞÇASINA "MEHMET GİTSİN ETO GELSİN" TAVRINDA YAZILARINI GÖRSE TEPKİ VERİR VE VERİYORLARDA...... BENİM SENLE NE İŞİM OLABİLİRDE BEN SENİ HEDEF ALIRCASINA MESAJ YAZIYIM. BAŞKA BİRİDE KAFASINA GÖRE TRANSFER YAPSA SABAĞA KADAR BAŞINI AĞRITIRIM. FAZLA YORUM YAPMAK MARİFET DEĞİLDİR , ÖNEMLİ OLAN DOĞRU YORUMU YAPABİLMEKDİR. UMARIM SİVASLI GÖNÜLDAŞLARIM AMACIMI ANLAMIŞTIR... .......SAYGILARIMLAR....... |
NEDENİ BELLİ İŞTE TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ DİYE YA HERKEZ MEHMET YILDIZ SATILMASIN DİYE KAMPANYA AÇTI BUNDAN GURUR DUYMASI GEREKİRKEN S.SPOR'U SÜRÜKLEDİĞİ POLEMİĞE GİT KARDEŞİM SENİN YERİNE KOŞACAK Bİ DÜNYA FUTBOLCU VAR MAÇTA OYUNLA KENDİNİ GÖSTERMEYE YENİ YETENEKLER CAN ATIYO MEHMET YILDIZ SATILSIN KANPANYASI AÇALIM ARKADAŞLAR BU ONU KENDİNE GETİRİR[/QUOTE] sevgili kardeşim...yorumun biraz ağır olmamış mı sence??? ve biraz da haksızlık etmişsin mehmet'e...mehmetin çok formsuz olduğu bir gerçek...ben de eleştiriyorum formsuzluğunu...ama çirkef gs çocuğun aklını bulandırdı...bunu her zaman yapar onlar...belden aşağı vurmayı bu kadar çok seven başka bir kulüp yok türkiyede...o sebeple biz taraflarlara düşen mehmedimizin yanında olmaktır...destek vermektir... |
yuh yani arkadaslar bu mehmet bizi bu zamanlara getirdi neden moral vermiyozda yerden yere vuruyosunuz inanmıyorum aklım almıyor geride kalan günleri hep unutuyosunuz her ünlü takım yenilebiliyor yenerken iyi de yenilince hemen kötülemeyin lütfen
|
GÜL HANİMSİNİZ GALİBA AMA ÇOK AGIR KONUSMA LÜTFEN NE OLDU Kİ BU KADAR BÜYÜTÜYÜORSUNUZ LÜTFEN YAPMAYIN BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR O KADAR KARAMSAR OLMAYIN BİR FENERLİYLE SİZİN NE FARKINIZ VAR ŞİMDİ LÜTFEN YAPMAYALIM
|
GÜL HANİM MÇALARA GİT GİDEBİLİYOSAN İZLEMEKLE GİTMEK ARASINDA FARK VAR ÖLE KONUSMAK KOLAY
|
Ya tamamda doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur yalanmı şimdi çokmu iyi oynuyor.
Tamam geçmişteki performansı iyi idi ama şimdi değil yani performansı düşük KİM SİVAS SPORU DÜŞÜNÜYOR BİZ HERKEZ KOLTUK VE YÜKSELME VE KESESİNİ DOLDURMA ÇABASINDA İKEN SEN BENİ ELEŞTİRİYORSUN BENİM ÇIKARIM YOK EN ÇOK S.SPOR'U DÜŞÜNEN TARAFTARDIR VE BEN DE O TARAFTARLARDAN BİRİYİM BİZDEN BAŞKA KİM DAHA FAZLA DÜŞÜNÜRKİ S.SPOR'U EVET BİRAZ SERT YAZMIŞ OLABİLİRİM AMA GERÇEKTEN MEHMET YILDIZ OYNAMIYOR ESKİSİ GİBİ DEĞİL YANİ SUSALIMMI ADAM KOŞMUYOR ADAM PASLARA YETİŞMİYOR TOP KAPTIRIYOR TAKIMI ZORA SOKUYOR VE DAHA BİR SÜRÜ ŞEY YANİ BUNA ÜZÜLÜYORUM BİR TARAFTAR OLARAK |
YENMEK'TE YENİLMEK'TE VAR BİRLİK GÜNÜDÜR ZATAN ELEŞTİREN ELEŞTİRENE BİZİDE KATTILAR BİRBİRİMİZE BU OYUNLAR SON BULUR DİLEĞİYLE
HİÇ BİR KARŞILIĞI OLMADAN DESTEKLEYEN S.SPOR SEVDALISIYIM HAVASI SERT İNSANI MERT TOPRAĞIN EVLADIYIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİL AMACIM BEN SİVASIN SEVDALISIYIM ..........HASRETİM SANA SİVASIM.............. |
mehmete aklı veriyorsun da sana kim akıl verecek.baştaki böyle yaparsa futbolcu ne yapar onuda ilerleyen süreçte göreceğiz.Kaç tane kırmızı kartlı oyuncumuz olacak.evet ya etkisizleştirilmiş oynamayan bir sivas ya da kızgınlaştırılarak kırmızı kartlarla boşaltılmış bir sivas
TEŞHİS.TAKIMIN HOCASI DA YÖNETİCİSİ DE KRİZİ YÖNETME BECERİSİNDE DEĞİLLER.FUTBOLCULARDA ŞAMPİYONLUĞU TAŞIYACAK AĞIRLIKTA DEĞİLLER. NE DİYORLAR BİZE.ÖĞRENDE GEL. |
evet mehmet yıldız kimseyi konuşturma sende konuşma biraz futbol oynamaya çalış. arada gol de atabilirsin.
|
[QUOTE=gül5858;490738]YENMEK'TE YENİLMEK'TE VAR BİRLİK GÜNÜDÜR ZATAN ELEŞTİREN ELEŞTİRENE BİZİDE KATTILAR BİRBİRİMİZE BU OYUNLAR SON BULUR DİLEĞİYLE
HİÇ BİR KARŞILIĞI OLMADAN DESTEKLEYEN S.SPOR SEVDALISIYIM HAVASI SERT İNSANI MERT TOPRAĞIN EVLADIYIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİL AMACIM BEN SİVASIN SEVDALISIYIM ..........HASRETİM SANA SİVASIM..............[/QUOTE] helal sana :) gül5858 keşke herkes senin gibi olsada böle düşünse ne olacakki |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07. |