![]() |
Sivas`ta La İlahe İllallah Var
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bulentuygun2.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'un başarısının sırrını anlatırken çok çarpıcı benzetmelere imza attı. İşte tartışılacak o sözler: İzmir'de katıldığı panelde, "İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah" diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kentte gece hayatının olmamasının kırmızı-beyazlı ekibin başarısında önemli rol oynadığını söyledi. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Türk futbolunda Anadolu kulüplerinin yeri" konulu panele katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivas'ta gece hayatının olmamasının kırmızı-beyazlı ekibin başarısında önemli rol oynadığını söyledi. "İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah" diyen Uygun, "Şehirde gece hayatı yok. Futbolcuların alkol satın alabileceği bir kaç büfe var, onlarla da iletişim halindeyim. Herhangi bir oyuncum içki aldığında hemen haberim oluyor. Gerekli uyarıyı hemen yapıyorum" dedi. Teknik direktörlüğün çok ciddi bir iş olduğunu söyleyen Uygun, "Bana (Asker Bülent) derlerdi. Fatih Terim'in kapısının önünde nöbet tutarak bu günlere geldim. Terim'e çok büyük saygım var. Bir teknik direktör kadrosunu iyi tanımalı, futbolcularla arasındaki diyalog iyi olmalı, disiplini elden bırakmamalı" yorumunda bulundu. İzmir kulüplerinin başarısızlığında gece hayatının rolünün de olabileceğini söyleyen Uygun, "Belki İzmir'e de benim gibi disiplinli bir teknik direktör gelmeli" dedi. Anadolu kulüplerinin gelişiminde yöneticilerin büyük bir sorun teşkil ettiklerini söyleyen Uygun şunları söyledi: "Kulüp yöneticileri teknik heyete karışmayı çok severler. Ancak onlar bir biliyorsa, teknik kadro 1001 bilir. Yöneticiler kendi şirketlerini iyi yönetirler. İş futbol takımına gelince, (Parayı ben veriyorum, benim dediğim olacak) felsefesindeler. Sivas'ta 35 bin kişilik stat projesi yakın zamanda gerçekleşecek. `Sivasspor Koleji'ni bitirdik. Bundan sonra altyapı tesisleri ve stadıyla Türkiye'nin önde gelen kulüpleri arasında olacağız." Sakaryaspord İdari Menajeri Murat Daldık ile Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar'ın da katıldığı panelde öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Uygun, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başarırsanız, Avrupa'da neler yapabilirsiniz?" sorusuna "Bir Türk dünyaya bedeldir" diye yanıt vererek şöyle devam etti: "Sivasspor 12 milyon dolarlık bir ekip. Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 milyar dolarlık ekiplere karşı oynuyorsunuz. Biz onlarla başabaş oynayacağımıza inanıyoruz." Inter Toto Kupası'nda Braga'ya elenmelerinin takım adına yapılmış fedekarlık olduğunu söyleyen Uygun, "Braga'yı da eleyebilirdik, ancak nedenleri bende saklı bir fedakarlık yaptık ve elendik" dedi. Panel bitiminde Bülent Uygun'a Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç tarafından teşekkür plaketi verildi. |
"İstanbul'da Laila var,Sivas'ta La İlahe İllallah"
"İstanbul'da Laila var, Sivas'ta La İlahe İllallah"
[IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/5893_B_bulentuygun028.jpg[/IMG] İzmir'de katıldığı panelde, "İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah" diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kentte gece hayatının olmamasının kırmızı-beyazlı ekibin başarısında önemli rol oynadığını söyledi. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Türk futbolunda Anadolu kulüplerinin yeri" konulu panele katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivas'ta gece hayatının olmamasının kırmızı-beyazlı ekibin başarısında önemli rol oynadığını söyledi. "İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah" diyen Uygun, "Şehirde gece hayatı yok. Futbolcuların alkol satın alabileceği bir kaç büfe var, onlarla da iletişim halindeyim. Herhangi bir oyuncum içki aldığında hemen haberim oluyor. Gerekli uyarıyı hemen yapıyorum" dedi. Teknik direktörlüğün çok ciddi bir iş olduğunu söyleyen Uygun, "Bana (Asker Bülent) derlerdi. Fatih Terim'in kapısının önünde nöbet tutarak bu günlere geldim. Terim'e çok büyük saygım var. Bir teknik direktör kadrosunu iyi tanımalı, futbolcularla arasındaki diyalog iyi olmalı, disiplini elden bırakmamalı" yorumunda bulundu. İzmir kulüplerinin başarısızlığında gece hayatının rolünün de olabileceğini söyleyen Uygun, "Belki İzmir'e de benim gibi disiplinli bir teknik direktör gelmeli" dedi. Anadolu kulüplerinin gelişiminde yöneticilerin büyük bir sorun teşkil ettiklerini söyleyen Uygun şunları söyledi: "Kulüp yöneticileri teknik heyete karışmayı çok severler. Ancak onlar bir biliyorsa, teknik kadro 1001 bilir. Yöneticiler kendi şirketlerini iyi yönetirler. İş futbol takımına gelince, (Parayı ben veriyorum, benim dediğim olacak) felsefesindeler. Sivas'ta 35 bin kişilik stat projesi yakın zamanda gerçekleşecek. `Sivasspor Koleji'ni bitirdik. Bundan sonra altyapı tesisleri ve stadıyla Türkiye'nin önde gelen kulüpleri arasında olacağız." Sakaryaspord İdari Menajeri Murat Daldık ile Prof. Dr. Mustafa Ferit Acar'ın da katıldığı panelde öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Uygun, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başarırsanız, Avrupa'da neler yapabilirsiniz?" sorusuna "Bir Türk dünyaya bedeldir" diye yanıt vererek şöyle devam etti: "Sivasspor 12 milyon dolarlık bir ekip. Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 milyar dolarlık ekiplere karşı oynuyorsunuz. Biz onlarla başabaş oynayacağımıza inanıyoruz." Inter Toto Kupası'nda Braga'ya elenmelerinin takım adına yapılmış fedekarlık olduğunu söyleyen Uygun, "Braga'yı da eleyebilirdik, ancak nedenleri bende saklı bir fedakarlık yaptık ve elendik" dedi. Panel bitiminde Bülent Uygun'a Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç tarafından teşekkür plaketi verildi. 26.03.2009 Kaynak : DHA |
Cevap: "İstanbul'da Laila var,Sivas'ta La İlahe İl
valla cok guzel soylemiş bulent hocam ..
|
Helal olsun a hocam altyapi tesisleri felan cok iyi valla. Braga ya niye maci verdik acaba onuda soyleseymissin :D
|
hocam bosver, bizim isimize yarar istanbulda laila olmasi,
onlar sampionlugun gitmesine lailada sarhos olsunlar:D, bizde sampion olmak sarhosu olalim;) |
helal sana hoca vallah gece kulübü yakışmaz sivas a olursa zaten rahmet yerine butun gun gece gündüz lanet yağar şehre?
|
[B]Helal olsun sana bülent hoca sivassporumuzu layık olduğu gibi temsil ediyorsunuz[/B]
|
Ben de şu braga işine takıldım şimdi!
|
Cevap: Sivas`ta La İlahe İllallah Var
Birisi de cikip La İlahe İllallah her yerde var, diyecek sonra tekrar ben onu demedm bunu dedim diye aciklamalar... gece hayati mevzusunu vurgulayacaksan direkt soylebe bulent hoca nedir bu polemiklik aciklamalar.. sivas' in tekelinde mi La İlahe İllallah diyecek birileri... ayrica braga' ya elenmek ne gibi bir fedakarliktir anlamadim.. isteseydim elerdim ama birileri istemedi diye elemedim demek nasil bir mantiktir? bu seni daha buyuk hoca mi yapiyor? ya da sivasi daha buyuk takim mi?.. intertoto da birileri istemedi diye takim elemiyorsak sampiyonlar ligi hayalini neden kuruyoruz? anlamadim.. hocamiz her cagirilidigi yere gitmese, her aklina geleni soylemese hic fena olmayacak.
|
[B]Vallaha helal olsun hocama gerçekten güzel konuşmuş:)[/B]
|
HOCAM ARTIK BİZDEN ÇOK SİVASLI OLDUN ÇOK GUZEL LAF ETMİŞİN ANLAYANAAAAAAAAAAAAA
|
hocamız artk polemikçiler ligindede yükselişte, gücü güveni özgüveni başarısıyla birlikte artıyor, belagat gücüde buna paralel gelişiyor hocamın
helal hocam :))), yanlız bir lailada aslında sivas lazım, öğreencilerin profosyonel ve inançlı iseler zten gitmezler, ama sivasa daha güzelleri layık |
helal olsun hoca senin ustune konusan adam yok:) ama bu baraga isini anlamadim ya :rolleyes:
|
[QUOTE=blacksky;496657]Birisi de cikip La İlahe İllallah her yerde var, diyecek sonra tekrar ben onu demedm bunu dedim diye aciklamalar... gece hayati mevzusunu vurgulayacaksan direkt soylebe bulent hoca nedir bu polemiklik aciklamalar.. sivas' in tekelinde mi La İlahe İllallah diyecek birileri... ayrica braga' ya elenmek ne gibi bir fedakarliktir anlamadim.. isteseydim elerdim ama birileri istemedi diye elemedim demek nasil bir mantiktir? bu seni daha buyuk hoca mi yapiyor? ya da sivasi daha buyuk takim mi?.. intertoto da birileri istemedi diye takim elemiyorsak sampiyonlar ligi hayalini neden kuruyoruz? anlamadim.. hocamiz her cagirilidigi yere gitmese, her aklina geleni soylemese hic fena olmayacak.[/QUOTE]
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ |
valla ben biliyom düsüncelerimi söyleyince eleştiri alacam biz sivaslılar eelştirmeyi severiz ama eleştirilmeden hoşlanmayız
bu adamın sivasspor da emeği çok halende devam ediyo ama ben bu adamdan son 2 ayda özellikle gıcık kapmaya başladım .ne dediğini bilmiyo .sürekli medyaya demeçler.takımı nın basında durmayıp türkiye turnesine çıkıyo bi orada bi burada .sivasspor a karsı olan sempatiyi çok azlttı.çok magazinsel,her gördüğü mikrafona konuşma hastası vs vs vs |
[B]helal olsun hocam gerçekten çok güzeL sözler sölemişsin hep birlikte bu güzellikle inşallah şampiyonluğa...[/B]
|
arkadaslar sizleri bilmemde bana bülent hoca biraz fazla konusuyor gibi geldi.bir basın görsün hemen baslıyor söyle böyle diye.bir atasözü vardır.''ağır dur ki batman gelesin''
|
ASLINDA BUNU HUKUMET ICINDE SOYLEYEBILIRDI SIDDETLE KINIYORUM DEVLETI BUKADAR ACIZ BURAKAN BIR HUKUMETI GEREK CUMHURBASKANINI GEREK BASBAKANI GEREKSE ASKERIYEYI BU MILLETIN EVLATLARINI TERORE YEM VERDIKLERI ICIN SIMDI DAHA NET GORUYORUM SEHITLERIN NASIL TEROR E TESLIM EDILDIGINI ALLAH BELASINI VERSIN BOYLE HUKUMETIN
|
o fedakarlik macta volkanin kaleye gecmesiydi ne olacak.Ilk macta yaptigi hatayi telafi etsin diye ikinci mactada oynatti ve gene yenildik.Ama hayirlisi bu sene sampiyonlar ligine gidelim yeter :D
|
[B]- Futbol ile din ayni yerdemidir? Neden dini, politikayi futbola bulastirmak istersin ey Bülent?
- Diyelim ki dedigin dogru.... peki neden Irak'ta, Iran'da, Afganistan'da futbol adam gibi oynanmiyor? Orada da mi 'Laila' var? Illa diyecegim diye diyeceksen yine baska sözcük bul, nitekim Laila'da Arapça. Kafiyeli olsun diye ne tür girisimlere girenler var be. Oldu oldu o zaman, bir daha Imam Hatiplilerden takim kuralim Dünya Sampiyonu olalim. Tövbe yarabbim.[/B] |
NE DESE DOĞRUDUR MUHAKKAK MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI VARDIR..
|
selam
diline yüregine saglik Hocam.. saygiar |
böyle bi mantık var mı yaa. herşeyin dinimizin bile içini boşaltmayın ayıp bee. barcelona da hangi din var, mancester da kaç gece klubü var. yapma bülent adam gibi şu son 9 maçta heyecan yaşayalım. insanı sinir etme. futbol alt tarafı futboldur. bi daha ki seçimde aday olursun rahatlarsın....:mad::mad:
|
[B]Güzel konuşmuş hoca yerinde ve doğru bir söz[/B]
|
Bülent Hocamiz dogru dedi. Sivas'ta gece hayati yoktur cok sükür. Zaten yabancilar haricinde futbolcularimizin alkol ictiginide sanmiyorum. Istanbul'da ise gelen giden gece hayatinda yakalaniyor :D
|
Bravo hocam. bütün başarı Laile olmamasında zaten.
Mecnun başkanın fedakarlıklarının bi önemi yok, zaten başarısıda yok. Yönetim orda laf olsun diye var zaten onlar formalite yerine gelsin diye var. bütün başarı sende hocam sen herşeye kadirsin her başarının arkasında sen varsın. Mecnun başkan, yönetim hiç bir şey yapmıyor bu kulübe. Futbolcularında başarısı yok zaten. Hocam iki gün önce yüzde yüz futbol'da rıdvan dilmen Sivas'ta gece hayatı olmaması futbolcular için avantaj dedi. sen iki gün sonra çıktın büyük ihtimal Rıdvan Dilmen'den duyduğun yorumdan etkilenip açıklama yaptın. Hocam sen her duyduğun yorumdan böyle etkilenir hemen çıkıp medyaya demeç verirsen senin işin çok zor. Hem kendini hemde klubü zor durumda bırakırsın. Rica ediyoruz lütfen şu her uzatılan mikrofona demeç verme. Tamam başarılarının takdir edilmesini bekliyorsun ama yaşın daha çok genç daha çok tebrikler, övgüler alırsın bu kadar aceleci olup kariyerine zarar verme. Klubün, yöneticlerin ve futbolcularında sanki başarıda katkları yokmuş gibi ifadeler kullanıp kimseyide kırma hocam. |
Bu başarıyı sadece bu nedene bağlamak ne kadar doğru tartışılır. Onun içinmi her yıl bir İstanbul takımı şampiyon oluyor. Ne alaka şimdi bunla ? Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi öyle olsa İran, Arabistan her seferinde dünya kupasını alır. Avrupa kulupleride avcunu yalar. Bence ben pek bağdaştıramadım konuyla ama neyse haydi baklalım hocanın dediği gibi olsun hayırlısı.
|
helal olsun agzına saglık hocam
|
Birisi stadyum gibi resimleri var
[url]http://www.stadiumzone.net[/url] :) |
HOCAM seni gerçekten çok seviyoruz ama katıldığın şu panellerde konuşmalarına biraz dikkat etsen iyi olur .bak herkes dana altında buzağı arıyor niçin herkese cevap hakkı veriyorsun konuşmalarınla değilde şu anda bu güzelliklerle anılsan ve bu şekilde taktir edilsen daha iyi olur sana akıl vermek ne haddime ama türkiyede 1 söylersen onu 10 yaparlar lütfen daha dikkatli konuş sivasın gururu sayın hocam bülent uygun seni seviyoruz ölene kadar.....
|
Bülent Uygun Sivasspor'a duyulan sempatiyi yok etmeye başladı.Çok gereksiz açıklamalarda bulunuyor.Dikkatli olması gerek,sadece futbolla ilgilenmeli......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57. |