![]() |
Sivasspor: 4 Shakhtar: 2
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmetkamanan.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Ligi'nin lideri Sivasspor, hazırlık maçında Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar Donetsk'i 4-2 mağlup etmeyi başardı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren lider Sivasspor, UEFA Kupası'nda yoluna çeyrek finalde devam eden Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i hazırlık maçında 4-2 mağlup etti. Yiğidolar 15. dakikada 2-0 geriye düştüğü mücadelede ilk yarının sonunda 3-2'lik üstünlüğü sağlamayı başardı. Shaktar Donetsk'in golleri 12. dakikada Yezerskiy ve 15. dakikada Fomin'den gelirken, kırmızı-beyazlıların golleri 30. dakikada Mehmet Yıldız, 32. dakikada Bilica ve 45 ve 57. dakikalarda Kamanan'dan geldi. |
Sivasspor :4 S.Donetsk:2
Evet arkadaşlar şuan maçın ilk yarısı bitmiş durumda.0-2 geriye düştüğümüz karşılaşmada 3-2 üstünlüğü sağlamış durumdayız.
Sivasspor : 27' Mehmet YILDIZ 30' Fabio Alves Da Silva BILICA 45' Yannick KAMANAN S.Donetsk : 11' Voldymyr YEZERSKYY 13' ----- |
Cevap: Sivasspor :3 S.Donetsk:2 (İY)
[B]adıyla şanıyla YIGIDO derler...
ŞAMPION OLANA KADAR OYNAYIN SONUNA KADAR BİZ VARIZ ÖLENE KADAR BİRİMİZ KALANA KADAR...[/B] |
millet maç yayını yapan yer var mı?
|
[QUOTE=slasher//z;497665]millet maç yayını yapan yer var mı?[/QUOTE]
malesef yok gardaş................ |
heyytt sivasima bak sen bee mac bittmi bitmediyse kacinci dakika?
|
58.dk maç hala 3-2 devam ediyor
|
Goooooooool
59' Yannick Kamanan |
59'
Sivasspor 4 - 2 Shakhtar Donetsk |
sivasspor'da 2 oyuncu değişikliği
IBRAHIM Dagasan - ONUR Tuncer 59' MURAT Erdogan - Mohammed Ali Kurtulus 60' |
[QUOTE=samurai58;497676]sivasspor'da 2 oyuncu değişikliği
IBRAHIM Dagasan - ONUR Tuncer 59' MURAT Erdogan - Mohammed Ali Kurtulus 60'[/QUOTE] nerden haberi ladin sayfayi yazsana |
Cevap: Sivasspor :4 S.Donetsk:2 (İY)
[url]http://www.bilyoner.com/bilyoner/fk/fk_livedetail.jsp?matchid=2009147.334[/url] :D
|
Ve mac bitti
sivasspor 4:2 kazandi goller mehmet yildiz,bilica,2 tane kamanan |
[B]Shaktar gibi bir takım karşısında 2-0 geriye düşüp 4-2 maç kazanmak süper bişi...tebrikler sivssporum[/B]
|
Avrupada ne yapacaksinizki? diyenlere iyi bir cevap oldu bu
|
inşallah denizli maçınına böyle alırız tabii gol yemeden
|
helal olsun valla donesk iyi takimdir...
|
maci izleyemedim macin skoruna bakacak olursak iyi bir mac olmus tebrikler sivasspor bu oyunun devami lig maclarinda devam sizlere guvencimiz sonsuz aslan yigidolar bizleri mahcup etmediniz
|
arkadaslar maci canli izledim:))takimimiz super oynadi.resmen shaktar donesk i sahadan sildik.ilk yaarida iki kez geldiler ve gol attilar.onun disinda da,ikinci yarida pozisyonlari vardi.onda da akin basarilidi.bizde de,musa aydin kaleci ile karsi karsiya pozisyon kacirdi.bu sekilde denizli karsisinda oynarsak kesin yeneriz.
|
iyi sonuç..................................
|
SİVASSPOR:4 - SHATKER DONEKS: 2
|
musa yinemi kaçırdı karşı karşıya :( çok büyük bir performans düşüklüğü var musa'da inşallah en kısa zamanda kendini bulur
|
SİVASSPOR: 3- DENİZLİSPOR: 1.............................
|
Cevap: Sivasspor :4 S.Donetsk:2
ogh igh iyi kazanmislar, sivasspor nedense durur durur, sonradan parlar... insalah denizli'ye karsi ben 2-0 diyorum
|
[QUOTE=NİHAT_EKİCİ;497707]SİVASSPOR: 3- DENİZLİSPOR: 1.............................[/QUOTE]
denizli'yi rahat bir şekilde yeneceğimize inanıyorum;) |
Cevap: Sivasspor :4 S.Donetsk:2
arkadaslar, sivasspor siyah bandajla ciktimi sahaya yada saygi durusunda bulundumu????
yoksa boyle maclarda olmuyormu? |
Cevap: Sivasspor: 4 Shakhtar: 2
İNŞAALLAH LIGEDE YANSIR BU PERFORMANS VE SAMPIYONLUGU ALIRIZ
|
[B]takımımızı tebrik ederim teşekkürler...[/B]
|
biri bizi durdursun....................:D:D
|
[B]Ukrayna"nın ÖnemLi EkipLerinden Shaktar Karsısında 2-0 qeriye Düştügümüz Macta YıLmadan MucadeLe Verip 4-2 Kazanan Takımımı KutLuyorum!!![/B]
|
[B]Kamanan bütün maçlarda ilk 11 çıkmalı oyunu onun üzerine kurarsak bizi kimse durduramaz.....[/B]
|
Tebrikler yiğidom.. Sivasspor Şampiyon.....
|
[I]SLM ARKADASLAR,
SUAN SHAKHTAR DONETZK'iN RESMi iNTERNET SiTESiNDEYiM SiVASSPORUMUZUN KADROSUNA BAKTIM VE YENi Bi iSiM DUYDUM ... :confused: Sivasspor: Vardar, Dereli, Yerlikaya, [B]JELEMi[/B] ... JELEMi KiM?? :confused: ... TANIYAN VARMI?[/I] |
ARKADASLAR HAYRETTIN OYNADI MI ??
|
[QUOTE=Dark Force;497741][B]Kamanan bütün maçlarda ilk 11 çıkmalı oyunu onun üzerine kurarsak bizi kimse durduramaz.....[/B][/QUOTE]
gardas iyidiyosunda bizim takimimizin oyun duzeni takim oyunu kamananin kalitesinden supemyok ama kamanan ilerden geriye gelmiyo yani defansa fazla katkisiyok bence buna bulent hocamiz karar versin nede olsa takimi en iyi taniyan bulent hocamiz |
[QUOTE=ora_lee_chicano;497750][I]SLM ARKADASLAR,
SUAN SHAKHTAR DONETZK'iN RESMi iNTERNET SiTESiNDEYiM SiVASSPORUMUZUN KADROSUNA BAKTIM VE YENi Bi iSiM DUYDUM ... :confused: Sivasspor: Vardar, Dereli, Yerlikaya, [B]JELEMi[/B] ... JELEMi KiM?? :confused: ... TANIYAN VARMI?[/I][/QUOTE] Buyuk Ihtimal Murat Sozgelmezdir,, Cunki.. Shaktarin Sitesinde Resimlerde Gorursen Murat Sozgelmez var.. Ve ilk 11 de adi yok.. Yani Muratdir.. |
[QUOTE=furky.b;497763]Buyuk Ihtimal Murat Sozgelmezdir,, Cunki.. Shaktarin Sitesinde Resimlerde Gorursen Murat Sozgelmez var.. Ve ilk 11 de adi yok.. Yani Muratdir..[/QUOTE]
tmm oldu tesekkürler :D jelemi .. allah allah :D:D |
[B]yaaw shaktar tam kadro oynaöış iyimi...[/B]
|
Arkadaşlar 2 takımında maç kadrolarını verebilir misiniz?Shatkar Donesk 2.yarı tam kadro mu yoksa yedek kadroyla mı oynamış?
|
malum olaylar nedeniyle hiç haberim yoktu ss den bu aralar az da olsa sevindim helal olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29. |