![]() |
TÜRKİYE-İSPANYA
[B]İşte tarihi bir gece daha. Bernabeu´da ‘pis bir golle´ boyun eğdiğimiz Avrupa Şampiyonu İspanya ile kozlarımızı Ali Sami Yen´de paylaşıyoruz. 30 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Boğalar´ın hızı artık kesilmeli.
İspanyollar’ın Torres’i, Ramos’u, Casillas’ı varsa,bizim de Nihatımız, Ardamız, Volkanımız var! Rakip Dünya Kupası biletini cebine koydu sayılır. A Milli Takım, 3 puanı daha çok istiyor TÜRKİYE Volkan G.Gönül Emre Aşık H.Balta İ.Üzülmez Sabri Aurelio E.Belözoğlu Arda Turan Tuncay Nihat İSPANYA Casillas S.Ramos Marchena Pique Capdevilla Cazorla Senna Alonso Xavi Silva (Riera) Torres [U]YİGİDOLAR BU MAÇ HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYOR??[/U][/B] |
Cevap: TÜRKİYE-İSPANYA
ilk maç yenileceğimizi söylemiştim...ama bu maçta en kötü beraberlik diyorum..haydi hayırlısı...
|
[COLOR="Red"][B]arkadasım ibrahim üzülmez oynuyorsa kaybederiz biz bu macı
defans oyuncuları ramos ibrahimin kanadı otoban etti dagıttı kadro secimi yanlıs yine kaybederiz beraberlik iidir[/B][/COLOR] |
abi nihat yedek diye bisiy duymustum yalan habermi??
|
bu maçta gol düşünmemiz lazım...
|
ibrahim üzülmezi hebere oynatiyor hep o adam yüzünden yeniliyor türkiye:mad:
|
YA HERLDE SEDAT I GÖSTERMELİK ALDI ,BRAHİM ÜZÜLMEZİ GÖRDÜK BELİNİ KIRDILAR BU MAÇTADA KIRAR LARBELİNİ
|
[B]Bu gün milli takımdan galibiyet bekliyorum[/B]
|
bence atarsa tuncay atar.......
|
ARDA senden gol bekliyoruum ;)
|
sizin yaziniza cevap veriyorumTURK MILLI TAKIMININ BASINDA BU BOYNUZLU OLDUGU MUTTETCE YENILMESINI ISTIYORUM SAKIN BENI YANLIS ANLAMAYIN TURKIYE ICIN OLURUM FAKAT BU KOMINIST TERIM OLDUGU ZAMAN YENILMELERINI COK ISTIYORUM
|
[B]bugun bu maçı öyle yada böyle mutlaka yenmemiz lazım...
inanmak başarmanın yarasıdır...[/B] |
BU KADRO ILE BASIT GOL YERIZ AMA , KOLAY KOLAY GOL ATAMAYIZ
AMA INSALLAH YENERIZ |
bugun milli takimin galibiyetle ayrilacagini dusuunuyorum obur ihtimaller bize yaramaz
|
[B]beyler maç hangi kanaldan yayınlanacak ya[/B]
|
atv kardesim...
ama avrupa yayin da varmi |
türkiye zor kazanır bu kadroyla ?emreden futbolcumu olur ya gezıyor adeta bızım sedat üzülmeze 1o ceker ama zor yener gıbı turkıye?
|
[B]maç atv de son 7 dkka
başarılar TÜRKİYEMM...[/B] |
[B]ilk yarı bitti 1-0 .[/B]
|
[B]90 dakika sonunda gülen taraf biz olacaz inş..[/B]
|
arkadaslar gol yedik penaltidan. saglik olsun :(
|
[B]Tek kelime Rezalet..............!!!:mad::mad::mad::mad::mad:[/B]
|
rezilik daha diyecek laf yok!!!!:mad::mad::mad:
|
[B]bnce yenilginin sorumlusu fatih terim dir hatalı deişiklikler yaptı...[/B]
|
bu takim adam olmaz.... birakin gol atmayi, top ayagimiza geldiginde cok basit hatalar yapiyorlar...
|
Tebrikler İspanya..
Şansla 3.olanlar kendini bir şey sanmışlardı iyi oldu biraz burnu yere sürtsün.. |
fatih terim'i anlamak mümkün değil gerçekten...kadroya aldığı adamlara bir bakın...mevlüt, nuri, sabri, ibrahim üzülmez,gökhan ünal vs vs vs...oynadıkları maçlarda terimin sabırları zorlayacak kadar şans vermesine rağmen takıma hiç bir şey kazandırmamışlar...üzülmez ilk maçta ramosun önünde paspas olmuştu...buna rağmen ikinci maçta da yer vermesi son derece ilginçti...ve ibrahimde hocasına durduk yere bir penaltı hediye etti...takımın en iyisi ardayı neden oyundan aldığını ve onun yerine nuri gibi üçüncü sınıf bir futbolcuyu almasını siz anlamlandırabildiniz mi...ve sabri...her şeyi ile problem adam...abdurrahman dururken sabriye neden milli forma şansı verilir ve mehmet yıldızın ölüsü bile üç tane batuhan etmez mi...oyunun mağlubu terimdir...umutlarımız giderek sönmektedir...adanalı terimin ayakları ne zaman yere basacak merak ediyorum...
|
Terim çok hatalı değişiklikler yaptı. Nihat'ı çıkarıp ablak Batuhan'ı almak, Semih'i çıkarıp Sabri'yi almak ne anlama geldi anlayamadım. Defans'tan oyuncu çıkartılmaz diye bir kural mı var? İbrahim Üzülmez tel tel dökülüyor, 2 golde onun yüzünden oldu (ilk golde eline çarptı (ki verimeyebilirdi aslında), ikinci golde kademesini kaybetti). Maç boyunca doğru dürüst orta yapamadı, sürekli adam kaçırdı o bölgeden. Pekala çıkartılıp oyuncu değişikliği yapılabilirdi.
Neyse Terim'in dik kafalığı hayallerimizi A.Sami Yen'e gömdü. Geçmiş olsun. AYK |
Terim'e üzülmedim. kendini beğenmiş havaları, bencil tavırları yüzünden herkesi milli takımdan soğutmuştu.
Eskiden milli maçları heyecanla izlerken Terim geldikten sonra iyice soğuduk. Reklamlarda biz kimiz, biz şuyuz biz buyuz diye artistlike yapıyordu. Havasıda sönmüş oldu. Ayrıca bu Fatih Terim reklamları yüzünden TV'de izleyemez olmuştuk. hangi kanalı açsam karşımda fatih terim'li reklamlar çıkıyordu. iyice baymıştı zaten. Bu sonuçlardan sonra Kim olduğunu ve ne kadar amansız olduğunuda gördük. Bu vesileyle şu Fatih Terim'li reklamlarıda yayından kaldırırlar artık bizde rahat ederiz. |
Sedat dururken sol açıktan bozma stoper hakan Balta2yı oynatırsan o da seni 92 de yıkar böyle..Oh olsun..:)
|
[B]Türk futbolunun selameti ve Fatih Terim tribinden kurtulmanın yolu açılmıştır bundan sonra,Türk Futboluna hayırlı olsun.[/B]
|
Fatih Terim'den hoca, Volkan'dan kaleci, Nihat'tan da santrafor olmaz arkadaşlar. Ha olursa böyle olur işte ! Bosna Hersek'i Dünya şampiyonasında izleriz, Fatih Terim'i de Layla'da ! Terim acilen istifa etmelidir. (Bunu yenildik diye demiyorum, beni takip edenler kaç yıldır bu görüşte oldugumu bilir, nedenleri ile ...)
|
fatih terim resmen milli takimla dalga geciyor adam galiba resmi mac oldugunu unutmus sanki hazirlik maci yapiyoda futbolcu deniyo sonyillarda gorduyum enberbat milli takim bundan dahakotu takim olamaz :mad:
|
maalesef milli takım olarak ağlanacak bi halimiz var arkadaşlar............ersun yanalı gönderen terimci medya hadi sıra terimde............
|
Mehmet Yıldız, Fatih Tekke ,Gökdeniz ,Yıldıray nerde boş kaleye gol atamayan Gökhan Ünal niye milli takımda:mad: Batuhan kurtarıcı olarak maça giriyorsa Youlayı Türk yapsınlar banko milli takımda oynar:confused: yine dünya kupasını gitme işini yine başkalarının eline bıraktık tek ümidim ispanyanın namağlup serisi onu kaybetmek istemeyeceklerdir o yüzden bosnadaki maça asılabilirler.bizde bütün maçları kazanabiliriz
|
terimin istifa zamani geldide geciyo bile.
böyle takim yönetilmez,yönetilse halini görüyoruz. terim istifa |
ben bu bizim milli takimi seyrediyorum, istanbullu ne oyuncu varsa oynuyor. kendimi bir sivasli olarak, bu takimin taraftari olarak hissedemiyorum.
nefret ettigim ardalari, emre asiklari, ibrahimleri, volkanlari görüp ve desteklemek icimden gelmiyor. benim vatanim sivas olsun. o bana yeter. Mehmet Yildiz'siz, Sedat Bayrak'siz, Musa Aydin'siz, Abdurrahman Dereli'siz, Sezer Badur'suz bir milli takim, benim takimim olamaz. |
herzaman aynisi ibrahim üzülmez hangi bir macta yararli olduki milli mactada yararli olsun.ertugrul saglam zamaninda bosu bosuna onu kadro disi birakmamis.hoca hocaliktan anlamiyor hep isi sansa birakiyor yeter artik hicmi türkiyede genc sol bek oyuncusu yok,böyle odunu takimda oynatiyor.neden türkiyenin liderinden oyuncu yok anlam veremiyorum.batuhana ve gökhan ünala gelene kadarda türkiyede ve gurbette ondan önce kadroya girecek futbolcular var.nerede halil nerede gökdeniz nerede fatih tekke.....
|
[I]yuru be terim yol senin yolun uzulmezsin senhic uzulmezssin :mad:[/I]
|
[I]fatih tekke rus vatandasi oldu.terimin yuzunden [/I]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:10. |