![]() |
AnTaLYa MaÇı İçiN ToPLaNıYoRuZ.
[IMG]http://img232.yukle.tc/images/86973411DDDD.jpg[/IMG]
[B]Sivassporun Taraftarları Olarak Bu Takım Yanı Bızım Takımımız Icın Son Dakıkasına Kadar Desteklemek Uğruna 90 Dk Sonsuz Destek Icın Şampiyonluk Yolunda Olup Denızlı Maçını Alan Yiğidolar Her Zaman Aynı Yerde Olmak Üzere Antalya Maçındada Desteğe Devam Edeceğiz.Yiğido Gençlik Grubu Olarak Her Zaman Yanınızdayız.Bu Onurlu Yürüyüşte Her Deplasmanda Her Soluğuduğumuz Havada Bır Gun Kupa Kaldırmak Nasip Olucaktır.İnş Denizli Maçında Galıp Gelmeyı Bıldık İnş Diğer Maçlardada İlerlemek Nasıp Olucaktır.Bulent Hocam Her Zaman Sızınleyız...YİĞİDO GENÇLİK[/B] [U][B]TOPLANMA TARIHI :11 Nisan 2009 SAAT : Maça 4 Saat Kala Yer Mekan : (HeYKeL[/B][/U]) [B][I][U]YİĞİDO GENÇLİK HEP YANINDAYIZ SİVASSPORUMUZ...[/U][/I][/B] [B]SivasspoR.com Özel Haber :)[/B] |
Cevap: AnTaLYa MaÇı İçiN ToPLaNıYoRuZ.
[B]SİVASSPOR A ŞAMPIONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİZ... BİZLERDE SİZİN KADAR ŞAMPIONUN SİVASSPOR OLMASINI İSTİYORUZ....SİVASSPOR ile ANTALYA taraftarı arasında bugune kadar hiçbir sorun olmamıştır olmazsa...SİVASSPOR BİZİM KARDEŞİMİZDİRRR
ANTİ-İSTANBUL-FORZA ANADOLU KARDEŞLİĞİ[/B] |
[B]yukarıdakı mesajımda olmazda yazacaktım.. yanlış anlasılmasın :)[/B]
|
[B]İÇİN RAHAT OLSUN ANTALYALI KARDEŞİM SİZ GELİN TAKIMINIZI DESTEKLEYİN BİZDE SİZİ EN İYİ BİÇİMDE AĞIRLARIZ,CENTİLMENCE KARŞILARIZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN.AMA MAÇA GELİNCE İYİ OLAN KAZANSIN DİYİCEM AMA SİVASSPOR KAZANSIN.ÇÜNKÜ ŞAMPİYON OLUCAZZZZZZZZZZZZ.[/B]
|
[B]
67 DE doğdu bu renkler taparcasına sevdi bu kalpler seni sevmekde çok haklıyız sapına kadar SİVASLIYIZ!!![/B] |
kardeş ben polar alıcam yardımcı olurmusunuzz
|
[B]SonSUz Destekcı Olarak Aynı Yerdeyız..[/B]
|
[COLOR="Red"][B]HER ZAMAN VE HER YERDE
HER ZAMANKİ YERİNDE DESTEKLERİZ BİZ SİZİ TÜM KALBİMİZLE;) (bana ait:D)[/B][/COLOR] |
haydi genç arkadaşlar gelin kalan 8 maç için şanpiyonluk için sesisimizin sonuna kadar bağıralım 90 dk bağırmakla ses gitmez...inş az kaldı şanpiyonluğa.
|
[I]haydi yigidolar katilim cok olsunki coskumuz sele donussun[/I]
|
[B][I][COLOR="black"][COLOR="black"]Aşkına var mı çare,
Gönlümde bunca yare, Sızlıyor senin uğruna... Renklerine kurbanım, Bayrağına hayranım, Canım Sivasspor'um... [/COLOR][/COLOR][/I][/B] |
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"][CENTER]DESTEK OLMAK İSTİYORSANIZ[/CENTER][/COLOR]
ÖNCE TAKIMINIZA SAYGI DUYUN, TAKIMINIZI SEVİN, ÖRGÜTLENİN, GRUPLARINIZ KENDİ BAŞINA HAREKET ETMESİN, BİR LİDERİNİZ OLSUN, LİDERİNİZE UYUN, TAKIMINIZIN HER DEPLASMANINA GİDİN (MANİSA VE DENİZLİ'DE GÖREMEDİK AMA), BU SİTEYE SADECE LAF OLSUN DİYE YAZI YAZMAYIN(YANİ FİKRİNİZ NE İSE ZİKRİNİZ DE O OLSUN), YAPAMIYORSANIZ SİZ DE OTURUN ÇEKİRDEK YİYİN...[/COLOR][/B][/FONT] |
arkadaşlar ya bende polar almayı düşünüyorumda bana bi yardımcı olun nereden temin edebilirim
|
[QUOTE=bahadır erdem;500674][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"][CENTER]DESTEK OLMAK İSTİYORSANIZ[/CENTER][/COLOR]
ÖNCE TAKIMINIZA SAYGI DUYUN, TAKIMINIZI SEVİN, ÖRGÜTLENİN, GRUPLARINIZ KENDİ BAŞINA HAREKET ETMESİN, BİR LİDERİNİZ OLSUN, LİDERİNİZE UYUN, TAKIMINIZIN HER DEPLASMANINA GİDİN (MANİSA VE DENİZLİ'DE GÖREMEDİK AMA), BU SİTEYE SADECE LAF OLSUN DİYE YAZI YAZMAYIN(YANİ FİKRİNİZ NE İSE ZİKRİNİZ DE O OLSUN), YAPAMIYORSANIZ SİZ DE OTURUN ÇEKİRDEK YİYİN...[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE] ne olursa olsun bağıracak hiç kimse kalmasa bile oturup çekirdek yemem zaten her şey onun yüzünden:D:D |
şimdiden maça gidip destek veren herkese teşekkürler...
|
[QUOTE=bahadır erdem;500674][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"][CENTER]DESTEK OLMAK İSTİYORSANIZ[/CENTER][/COLOR]
ÖNCE TAKIMINIZA SAYGI DUYUN, TAKIMINIZI SEVİN, ÖRGÜTLENİN, GRUPLARINIZ KENDİ BAŞINA HAREKET ETMESİN, BİR LİDERİNİZ OLSUN, LİDERİNİZE UYUN, TAKIMINIZIN HER DEPLASMANINA GİDİN (MANİSA VE DENİZLİ'DE GÖREMEDİK AMA), BU SİTEYE SADECE LAF OLSUN DİYE YAZI YAZMAYIN(YANİ FİKRİNİZ NE İSE ZİKRİNİZ DE O OLSUN), YAPAMIYORSANIZ SİZ DE OTURUN ÇEKİRDEK YİYİN...[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE] [B]Bu Laf Kıme Anlamadım Ama Yiğido Gençlik Olarak Ölene Dek Destekcisiyiz. Bilmem Anlatabıldım Denızlı Maçınada Yas Dolayısıyla Gidemedik Sanada Tesekkur Edıyorum...İcraat Yapmayanlara Lafındır..Her Yerdeyiz Herkez Kafasına Gore Yazmasın .[/B] |
bahadır erdem abimiz olayı özetlemiş bende aynı düşünüyorum
|
başarılar yiğido gençlik heryerdeyiz;)
|
[QUOTE=azgeç;500851]bahadır erdem abimiz olayı özetlemiş bende aynı düşünüyorum[/QUOTE]
[B]Saten her zaman aynı dusunuyonnn[/B] |
Ya Ahmet abi bu sefer degisik tezahüratlar yapin.Mesela ben maclara gelirken ne güzel mihriban yapiyorduk komedi oluyordu.Veya Caddede kizlar cok degisik ve güzel bir tezahürat.Bunlari birde atki sov ile yapdinmi dahada süper olur
|
[B]Biz Yiğido Gençliğiz Ölende Dek Yanındayız Ağzı Olan Konuşmasın.. [/B]
[QUOTE=sivaslimete;500862]Ya Ahmet abi bu sefer degisik tezahüratlar yapin.Mesela ben maclara gelirken ne güzel mihriban yapiyorduk komedi oluyordu.Veya Caddede kizlar cok degisik ve güzel bir tezahürat.Bunlari birde atki sov ile yapdinmi dahada süper olur[/QUOTE] [B]Antı Istanbul FORZA ANADOLU[/B] |
[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;500874][B]Biz Yiğido Gençliğiz Ölende Dek Yanındayız Ağzı Olan Konuşmasın.. [/B]
[B]Antı Istanbul FORZA ANADOLU[/B][/QUOTE] iyide benim yazdigimin istanbulla ne alakasi var.Sadece fikrimi söyledim sivas tribününün daha da güzellesmesi icin. |
[B]7li genç lere göster SİVAS ım yiğido nun ne demek olduğunu
[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:00. |