![]() |
Sivaslı Nurcan' dan Büyük Başarı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/01_NurcanTaylan001.jpg[/IMG]
Sivaslı Nurcan Taylan 22. Avrupa Bayanlar Halter Şampiyonası' ında koparmada, silkmede ve toplamda 3 Altın Madalya kazandı. Romanya'nın başkenti Bükreş'te süren 22. Avrupa Bayanlar Halter Şampiyonası'nda, 48 kiloda Dünya, Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonu Nurcan Taylan, koparmada altın madalya kazandı. Nurcan Taylan, koparmada tüm rakipleri yarışmayı tamamladıktan sonra podyuma çıktı. Türk halterci, ilk hakkında 81 kiloyu kaldırarak Avrupa Şampiyonu olmayı garantiledi. Taylan, 2. hakkında 85, 3. ve son hakkında ise 88 kiloda başarılı olarak altın madalyanın sahibi oldu. Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, 22. Avrupa Bayanlar Halter Şampiyonası'nda 48 kiloda 3 altın madalya kazanan Nurcan Taylan'ı kutladı. SivasSpor.Com ailesi olarak Hemşerimiz Nurcan Taylan'ı kutluyoruz. |
Cevap: Sivaslı Nurcan' dan Büyük Başarı
helal olsun basarılarının davmını dılerım
|
gercekten helal olsun
büyük basari |
Türkiye tarihine herzaman .. herdaim damga vuran bir sivas klasiği
Emeğine sağlık bileklerine sağlık Tebrikler... |
Tebrikler hemşerim. SİVASlısın ya, madalyan hayırlı olsun; darısı da SİVASIMA, ŞAMPİYONLUĞUNA.....
|
kolay değil helal olsun başarılar?
|
Şu kurban olduğumunun memleketindeki insanlarda ne güsel yüzlü ne güsel yürekli maşallah..:)
|
[B]Sivasımızın gururu 22. Avrupa Bayanlar Halter Şampiyonası'nda 48 kiloda 3 altın madalya kazanan Nurcan Taylan'ı kutlarım
[/B] |
[B]İlimizin son yıllarda yetiştirmiş oldugu en öenmli sporculardan birisi olan NUrcan TAYLAN ı yürekten kutluyorum genç yaşına rağmen Dünya ve olimpiyat şamyiponluğunu elinde bulunduruyor ve şimdide tekrar AVrupa şampiyonluunu elde etti.
Nurcan'ın yeri diğer sporcularımızdan daima farklı olmuştur çünkü Nurcan çalışmalarını Sivas'ımızda sürdürmekde ve kendi öz kaynakları ile müsabakalara hazırlanmaktadır. Böyle oluncada elde edilen başarı cok daha anlamlı hale geliyor. Teşkkurler Nurcan sen şampiyon oldun.İnşallah sıra Sivassporumuzda...[/B] |
Helal olsun sana başarılarının daim olur inşallah... Bu vatanın en bereketli topraklarına sahip olduğumuzu her alanda kazandığımız başarılarla devam ettiririz inşallah.. Başarılı hemşehrilerimizle birlikte kendi başarılarımızla da övünelim ve bunun için sonuna kadar çalışıp inanalım yeter ki .. Tabuları yıkıp geçmek bizim elimizde...
|
tebrikler darısı yiğidolarımızaaa
|
helal olsun ne diyelim SİVASLI OLSUNDA
|
Hemşerimi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
|
YÜRÜ BE HEMŞERİM KİM TUTAR SENİ, ALLAH GÜCÜNÜ ARTIRSIN...
|
gercekten buyuk bir basari ulkemizde halterin tkrardan canlılık kazanmasi lazm tebrik ediyorum basarilarının devamını diliyorum
|
helal olsun tebrikler nurcan;).......................
|
süper ben canli izledim gurur duydum helal olsun nurcana basarilarinin devamini diliyorum.
|
helal olsun nurcan insallah senin gibiler daha cogalir
|
[B]bu üstün basarisindan dolayi hemserimizi kutluyorum
bayanlarinda spor dalinda basarili olabilecegini helede bir Sivas`li bayanin bu basariyi elde etmesi bizi cok gururlandiriyor basarilarinin devamini diliyorum[/B] |
ben hamzalari konusmayi yeglerim nurcanlari degil bir sivasli olarak bir hadiseyi degil bir hayrettini konusmayi isterim acik ve net
|
[B]2009 yılına başarılarımızla damgamızı vuracağız. Her alanda bir Sivaslı.[/B]
|
[B]Sivas'ımızın gözbebeği Sivas'ımızın tertemiz yüzü tebrikler sana kaldırdığın o koca ağırlığın altında bir Yiğide var....
Tebrikler Altın KIZ...[/B] |
olimpiyatlarda üzdün bizi ama avrupa şampiyonasında gerçek kimliğine kavuştun başarılarının devamı dileğiyle...................
|
Sivaslı Nurcan Taylan la gurur duydum. Başarısının devamını dilerim.
kızılova |
iste bir sivaslinin daha basarisi, biz neymisiz be abi?;)
|
helal olsun hemşerime gurur duyuyoruz, avrupa bayanlar şampiyonu, olimpiyat ve dünya şampiyonu mütevazi bir sivaslı kızımız, helal olsun sana,
adına bir salon, bir cadde açılmalı, ama gel görki sen bir bayansın bunu sana layık görecek bir zihniyet hakim değil sivasta ne yazıkki, ne validen bir tebrik be belediye başkanından ne iso dan ne tisodan bir tısss yokkk helal olsun kardeşim başarılarının devamını dilerim |
[QUOTE=SEVDAMSIN58;500000]ben hamzalari konusmayi yeglerim nurcanlari degil bir sivasli olarak bir hadiseyi degil bir hayrettini konusmayi isterim acik ve net[/QUOTE]
bu kafayla nereye kadar madem sevdan sivas ama bu ayrımcı kafa niye arkadaş, benimkisi bir abi uyarısı bakış açını tez zamanda değiştir lütfen bu siteye yakışmıyorr |
[B]Olimpiyatlarda bizlere yaşatmış olduğu hayal kırıklığını bir nebze olsun hafifletti bu başarı,teşekkürler Nurcan![/B]
|
Helal olsun valla başarılarının devamını dileriz toprak dunyaları kaldırmıssın masallah..
|
tbrkler helal olsun başarılarının evamını dilerim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:45. |