![]() |
TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[CENTER][B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=4002][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4002[/img][/url]
Konyaspor: 1 [url=http://resimzade.com/Show.html?i=4001][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4001[/img][/url] [COLOR="Red"]SİVASSPOR: 2[/COLOR][/B][/CENTER] [B]Şampiyonluk yolunda deplasmanda da olsa puan kaybetme lüksümüz yok. Her ne kadar Konya deplasmanı bizim için sıkıntılı olsada, bu hafta virajı rahatça aşacağız ve 3 puanla döneceğiz.[/B] |
Cevap: TSL//Konyaspor-SİVASSPOR maçı tahmin ve yor
bu maci alacagiz insallah.....:D
|
[B]konya yarın inş gençleri yenerde biraz rahatlar yoksa konya çok zorlu bir deplasmandır...SİVASSPOR umuzun buradan en güzel skorla döneceğine inanıyorum.....
ŞAMPION OLANA KADAR OYNAYIN SONUNA KADAR BİZ VARIZ ÖLENE KADAR BİRİMİZ KALANA KADAR[/B] |
konya evinde iyi degil çok zorlanmıyacagımızı düşünüyorum.yanlız biraz top yapmalıyız ben antalya maçında takımı sevmedim.düzgün oynamadık.
|
[I]konyaspor ligin en az pas yapan takimi,guzel bi oyunla galibiyet alacagiimizi umut ediyorum[/I]
|
Konya hep ters geliyor ve ben bu takımı hiç sevmiyorum..
İnşallah bir akislik çıkmaz. Korktuğum maçlardan birisi.. |
Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru
[B]Antalyaspor maçından daha zorlu geçecek bir zorlu müsabaka çok zorlu geçecek bize ters gelen bir takım inşallah kazanırız benim ümidim yok ama:confused:
Konyaspor:2 Sivasspor:1[/B] |
bencede cok zor bı mac olacak ama asıl tartısılması gereken taraftar olarak oynanacak maclarla ılgılı ne yapılacagı,bu tarz zor maclarda taraftarın takımı yalnız bırakmaya hakkı yok dıye dusunuyorum,umarım sıvasdan ve konyaya yakın sehırlerden gusel organızasyonlar yapılır..
|
[B]Ben dua ediyorum yarın yani [COLOR="Red"](bugün)[/COLOR] Konya Gençlerbirliğini yensin biraz rahatlasın hem gençler riske girsin bjk yi zorlasın sonra biz haftaya konyayı yenerken bjk puan kaybeder inşallah[/B]
|
evet bize ters gelen üçüncü takıma geldi sıra ankara ve antalyayı atlattık son olarak konya kaldı bu sene hem ligde hem kupada yenmemize rağmen çok zor bir maç olacak ama kazanmak zorundayız
sivasspor:2 konyaspor:1 |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;501422][B]Ben dua ediyorum yarın yani [COLOR="Red"](bugün)[/COLOR] Konya Gençlerbirliğini yensin biraz rahatlasın hem gençler riske girsin bjk yi zorlasın sonra biz haftaya konyayı yenerken bjk puan kaybeder inşallah[/B][/QUOTE]
recep abi beşiktaş gençlerle değil bursayla oynuycak |
bu maçıda kazanıp şampiyonlupa bı adım daha yaklaşacaz inş sivas 2 konya 0:rolleyes:
|
eğer konyayı yenersek, çok büyük bir avantaj sağlayacağız...şu iki maç çok kritik gerçekten....ikisini de alırsak kimse tutamaz artık bizi...biri konya, biri tese...
|
Beşiktaşın fenerle olan maçına kadar kayıpsız geçmemiz lazım en azından konyanında sagı solu belli olmuyo 3 puanla dönecegiz inşallah
|
Konyaspor 0-2 SİVASSPOR inşallah kazanacağız ATATÜRK STADYUM'undan 3 PUANLA AYRILACAĞIZ
|
[B]Ben dua ediyorum yarın yani (bugün) Konya Gençlerbirliğini yensin biraz rahatlasın hem gençler riske girsin TS yi zorlasın sonra biz haftaya konyayı yenerken TS puan kaybeder inşallah [/B]
[QUOTE=sinan-58;501430]recep abi beşiktaş gençlerle değil bursayla oynuycak[/QUOTE] [B]Pardon kardeş trabzon yazacaktım karıştırmışım trabzon bize yorgun yıkık gelsin diye yazacaktım[/B] |
[B]Konyaspor 0
Sivasspor 1 zor maç ama kazanıcaz.....[/B] |
bence sivas çok rahat kazanacak hakem faktoru olmazsa
|
bu maçı da alıp trabzon maçına kadar kayıpsız gitmeliyiz inş alıcaz
|
[B]İNŞALLAH BU MAÇTA BIZIM...SENINLEYIZ SIVAS[/B]
|
Konya bugün umarım kazanır çünkü kazanırsa biraz olsun rahatlar.Gerçi şöyle birşey var dikkat ettiyseniz bizim zor dediğimiz maçları Sivasspor hep daha iyi oynayarak ve daha kolay geçti,kolay dediklerimizde ise zorlandık,bu yüzden aynı Denizli maçı gibi olabilir bence,skor tahminim ise 2-1 veya 1-0 kazanırız.
|
[B]Arkadaşlar sizde biliyorsunuzki sivas deplasman takımı neden sisavı 1. sıraya yazdınız insanlar zannedecek kendi evinde oynuyo diye.Böyle saçmalık olmaz ya tamam futboldan çakmıyorum de bitsin :S[/B]
|
[B]Sivassporumuz inanmışlığıı ve yüreğini ortaya koyarakyine bir deplasman galibiyeti ile sivasa dönecektir..
skor tahminim: sivassporumuz 2 konyaspor 0[/B] |
[QUOTE=07reis58;501408][B]konya yarın inş gençleri yenerde biraz rahatlar yoksa konya çok zorlu bir deplasmandır...SİVASSPOR umuzun buradan en güzel skorla döneceğine inanıyorum.....
ŞAMPION OLANA KADAR OYNAYIN SONUNA KADAR BİZ VARIZ ÖLENE KADAR BİRİMİZ KALANA KADAR[/B][/QUOTE] evet.eğer konya gençlerirliğini yenerse.biz haftaya rahat bir konyayla oynarız.trabzon ise haftaya sıkıntılı bir gençlerle oynar.bu yüden mutlaka konya kazanmalı bu maçı |
[QUOTE=Yiğiter;501415]Konya hep ters geliyor ve ben bu takımı hiç sevmiyorum..
İnşallah bir akislik çıkmaz. Korktuğum maçlardan birisi..[/QUOTE] vallahi bende aynen çok korkuyorum bu maçtan. İnşallah kazanabiliriz. Ama kontrollü falan başlamamalıyız. Denizli maçındaki kadronun aynısını çıkarırsa bülent hoca, çok daha başarılı bir futbol sergileyeceğimize inanıoyorum ama abdurrahman'ın kesinlikle oynaması lazım. |
[CENTER][B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=4002][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4002[/img][/url]
Konyaspor: 1 [url=http://resimzade.com/Show.html?i=4001][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4001[/img][/url] [COLOR="Red"]SİVASSPOR: 3[/COLOR][/B][/CENTER] [B]Sivassporumuz bu macı mutlaka alacaktır ben sonuna kadar güveniyorum[/B] |
alırız inşallah. zor bi deplasman olacak gibi görünüyo.
|
Bizim son üç hafta oynadığımız takımlara baktığımızda bjk,denizli ve antalya.Bu üç takımla en iyi dönemlerinde oynadık ve puan aldık.
Mesela bjk bizimle oynamadan önce 4 maçtır galip geliyordu ve biz onların bu galibiyet serisine son verdik.Keza denizli 5 ve antalya son 3 maçtır kazanıyordu biz bu takımların galibiyet serilerine yine galip gelerek son verdik.Bu hafta ise inişli çıkışlı grafik sergileyen konya ile karşılacağız.Konya ise kendi sahasında iyi oynamayan bir takım.Biz son 4 maçta yakaladığımız moral, motivasyon ve yükselen form grafiği ile bu maçı da kayıpsız atlacağımızı düşünüyorum.Skor tahminim yok... |
[B]Bu maçı alır ve Trabzonuda geçersek önümüzde Gençlerbirliği,Hacettepe,Belediye gibi çookk rahat kazanacağımız maçlar var sonra zaten ilan ederiz şampiyonluğu.Son hafta Galatasaray maçına bile kalmaz şampiyonluk.Bi de Beşiktaşın fikstürüne bakın.Bursaspor ve Ankaragücü gibi 2 onlara düşman takımla oynuyorlar.Eskişehir gibi bence bu ligin en zor deplasmanlarından birine gidiyorlar.Önlerinde 2 tane GS VE FB derbisi var.Eğer Konya ve Trabzon maçlarını alırsak bence Antep'e puan kaybetme lüksümüz bile var.Bu maçları alsak Antep'de puanda kaybetsek şampiyon oluruz.
Bir de şu var Trabzonla berabere kaldık.İçerde yensek 2li avaraj üstünlüğümüz var.Beşiktaş'la 2 maç yaptık ikisinin skoruda 1-1 bitti.Avarajımız onlardan iyi.Fenerbahçe ikili averajda bizden önde ama onlar da bu hafta kopar diye düşünüyorum tamamen.İçerde Galatasaray'ı 2-0 yendik.Dışarıda alacağımız bi berbaerlik veya bir farklı mağlübiyette onların önünde bitirmemizi sağlar... HİÇ AMA HİÇ ZOR GÖRÜNMÜYOR YA DUA EDELİM.HERŞEY LEHİMİZE FİKSTÜRDE,SKORLARDA,DUA EDELİM NE OLURSUNUZ İNANALIM...[/B] |
Konya bu hafta yenildi bu kötü oldu ama aslında bizim diğer sonuçlarla işimizin olmaması lazım.Bu maçı tahminimizden daha kolay da kazanabiliriz,zorlanarakta kazanabiliriz.Ama ne olursa olsun kazanalımda gerisi önemli değil :)
|
zor maç olacak ama 0-1 alacağımızı düşünüyorum..........................
|
Kesinlike alacağız...ve bol gol olacak inanıyorum ve kamanan yıldızlasacak o maçta ....
|
BİZE ÇOK TERS GELEN BİR TAKIM.5 SEZONDUR GİDİYOZ KONYA YA HEP YENİLİYOZ:)ŞANSIMIZ TUTMUYOR.AMA BU SEFER KIRALIM ŞU ŞANSIZLIĞI.ARTIK PUAN KAYBINA TAHAMÜLÜZ YOK.BEN 2-0 DİYORUM.
|
[B]konya maçı zorda olsa yenmekten başka çaremiz yok!!!
ben yeneceğimizi de düşünüyorum.bursasporunda bu hafta beşiktaş karşısında sürpriz yapmasına inancım yüksek haftaya umarım 2 tahminimde tutar...[/B] |
KAZANMAKTAN BAŞKA ALTERNATİFİMİZ VARMI. KESİN KAZANMAK ZORUNDAYIZ
|
Ama kazanmak zorundayız diye baskı ve stres altına girmemeliyiz,rahat olursak rahat alırız maçı ;)
|
fahriyle veyseli durdurmayı becerirsek bu macı rahat kazanırız
|
sivasspor insallah maci 1:0 alacak golü mehmet yildiz atacak
|
DİSİPLİNLİ VE KONTUROLLU OYNAMMAKLAZIM ÇOK SAKATMAÇ VE SABIRLI OLMAK LAZIM İŞALLAH BİR ASİLİKİK OLKAZ , MUHSİN BAŞKAN AŞKINA SIVASSPOR ,SEN ANADOLUNUN UMUDUSUN VE GELECİSİN
|
bu hafta gibi kısır maç olacak konya kazanmak için açılırsa pozisyon buluruz ama kapanırsa zor olur bizim açımızdan kazanırsak büyük avantaj yakalarız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:42. |