![]() |
AMİGOLAR,TARAFTARLAR, TİYATROYAMI GELİYORSUNUZ
Tüm Sivaslılar ve Sivassporlu taraftarlara buradan Türkiyenin bir ucundan Edirneden selamlar. Sivassporumuzzun hiç bir maçını kaçırmadan tv izliyorum. Size sesleniyorum Sivaslı topraklarım amigolar taraftar dernekleri taraftar grupları siz ne yapıyorsunuz ya TİYATRO izlemeyemi geliyorsunuz ağzınızı bıçak açmıyor bağırmıyorsunuz. YA bağırmıyorsunuz bari elinize bi kaşkol aın sallayın uyumayın ayakta ya. ben burada kahroluyorum ya ŞAmpiyonluğa giden bir takımın taraftarları ölü gibisiniz ölüden bir farkınız yok Sivas gol atsın GOLLLLL diye bağarılım sonra oturalım yok öyle kendinize gelin beyler 12. adam olun biraz. Bakın bir Bursa taraftarına bakın bir Eskişehir taraftarına. BAkında seyirci nasıl olunur öğrenin biraz. MAça uyumaya değil takımınızı desteklemeye geliyorsunuz....
|
Cevap: AMİGOLAR,TARAFTARLAR, TİYATROYAMI GELİYORSU
[B]AYNEN HER CÜMLESİNE KATILIYORUM KARDEŞİM.BİRAZ KOCAELİSPOR TARAFTARINDAN ÖRNEK ALIN ADAMLAR KÜME DÜŞMEMEK İÇİN ÇABALIYOR STAD FULL DOLUYO ATEŞLİ TARAFTARI VAR ,BİRDE BİZE BAKALIM ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ STAD FULL BİLE ÇEKMİYOR TARAFTAR UYUYOR DESTEK YOK BİŞEY YOK BÖYLE OLMAZ BU İŞLER.NASIL 11 TANE YİĞİDO SAHADA GEREKENİ YAPIYORSA BİZDE 12.ADAM OLARAK TRİBÜNDE GEREKENİ YAPIP 90 DAKİKA BOYUNDA TAKIMIMIZI DESTEKLEMELİYİZ.[/B]
|
[B]gardaş iyi hoş güel demişsinde eskişehirde bursada yaşayan nufusun gençliğiyle bizim nufusun genç oranları bir değil...SİVAS maçlarına gelenlerin çoğu babam yaşında gelen genç kesim ise ellerinden geldiği kadar bağırıyorlar zaten... davulun sesi uzaktan hoş gelir gardaşım...sen maç izliyorum diyorsun ama maçdaki izlediğin görüntü sadece kameramanın çektiği yerler... birgün memleketine gel de staddan izle!!!1[/B]
|
gardaşım iznimde denk gelirse maçlarıda kaçırmam bir 30 kişilik çılgınlar grubu birde 30 kişilik adını hatırlamadığım grup var onlardan başka kim bağırıyor. ayağı kalkıp zıplamayıdamı bilmiyorlar ya onuda yapamıyorlarsa hiç maça gelmesinler ondan daha iyi
|
[QUOTE=58sami;501578]gardaşım iznimde denk gelirse maçlarıda kaçırmam bir 30 kişilik çılgınlar grubu birde 30 kişilik adını hatırlamadığım grup var onlardan başka kim bağırıyor. ayağı kalkıp zıplamayıdamı bilmiyorlar ya onuda yapamıyorlarsa hiç maça gelmesinler ondan daha iyi[/QUOTE]
Kardes yanlis biliyorsun 1.si Cilginlar diye bir sey kalmadi yok cilginlar yok bunu her defasinda yaziyorum foruma.Sivas tribününde 2 grup var Kale arkasi garda Yigido Genclik sen bir gel kale arkasi gara 30 kisimi 500-600 kisimi gör.Bir de Maratonda 1967 Genc Taraftarlar Dernegi var ama onlarin kac kisi oldugunu bilmiyorum. |
taraftar gruplarına yönetim karşı bence
|
ya arkadaşımkalmamış olabilir hatırladığım kadarıyla diyorum zaten.. 500-600 kişi diyorsun ya arkadaşım son antalya maçını izledim. hangi biriniz şova yaptınız takıma detek verdiniz.. destek 90 dakika sürer gol atılınca değil. ben burada seyrederken arkadaşlarımdan utanıyorum ya bağırma yok destek yok yok yok yok.. bakın bursa taraftarına bakın eskişehire kocaeline bakında destek nasıl verilirmiş öğrenin biraz..
|
ya boşverin taraftar böyle iyi öbür takımlar alışmışlar ilk zamanlarda onlardfada düşme olmuş. bide taraftar futbolcuya baskı yapıyor.
|
boş vere vere ne hale geldik kardeşşş
|
[QUOTE=58zarali;501584]taraftar gruplarına yönetim karşı bence[/QUOTE]
Zarali sana Katiliyorum.Bu olay gercekden böyle. Sivasta tribün olmamasinin tek sebebi yönetimdir.Eger sorarsaniz neden istemesinki saglam taraftarinin olmasini size acikliyim. Mesela GFByi Aziz bitirebildimi hayir. Carsi takimin basina bir sürü bela aciyor.Demirören bitirebildimi hayir Gecekondu 3 mac bagrinca cemal aydin istifa diye adam nasil hemen gitti. Bu örnekler varken Yönetim Saglam taraftarin olmasini istemez. Gün gelir isler kötüye gider allah korusun takim kümeye oynarsa ve taraftar saglam olursa yönetimin basina is acabilirdiye yönetim istemiyor. |
yönetım taraftardan memnun sıze ne oluyor:confused::confused::confused:
|
kardeşim sen kur taraftar gruplarını sen kurduktan sonra yönetim sana bişey söyleyemez ama taraftar grubun sağlam olmalı bir çatı altınsa taraftarlarınmız toplanırsa bu iş olur bence o zaman sivas daha başka sivas olur
|
[QUOTE=58sami;501569]Tüm Sivaslılar ve Sivassporlu taraftarlara buradan Türkiyenin bir ucundan Edirneden selamlar. Sivassporumuzzun hiç bir maçını kaçırmadan tv izliyorum. Size sesleniyorum Sivaslı topraklarım amigolar taraftar dernekleri taraftar grupları siz ne yapıyorsunuz ya TİYATRO izlemeyemi geliyorsunuz ağzınızı bıçak açmıyor bağırmıyorsunuz. YA bağırmıyorsunuz bari elinize bi kaşkol aın sallayın uyumayın ayakta ya. ben burada kahroluyorum ya ŞAmpiyonluğa giden bir takımın taraftarları ölü gibisiniz ölüden bir farkınız yok Sivas gol atsın GOLLLLL diye bağarılım sonra oturalım yok öyle kendinize gelin beyler 12. adam olun biraz. Bakın bir Bursa taraftarına bakın bir Eskişehir taraftarına. BAkında seyirci nasıl olunur öğrenin biraz. MAça uyumaya değil takımınızı desteklemeye geliyorsunuz....[/QUOTE]Sivassporun maçlarını Çekirdek çitleyerek büyük bir zevkle izliyoruz ne zaman genç nesil türübünleri doldurur o zaman özlenen tablo gerçekleştirilir bu aradada taraftar gurupları kendi çaplarında birşeyler yapmaya çalışıyorlar onların desteklenmesi lazım diye düşünüyorum
|
[QUOTE=Efsane YENİÇERİ;501595]yönetım taraftardan memnun sıze ne oluyor:confused::confused::confused:[/QUOTE]
Kardesim sen buna taraftar mi diyorsun ya stadda bagiran bi i yigido genclik var. |
dun macta herkes ayaga kalkıyor arkadan bı ses takım topmu oynuyokı ayaga kalkıyım daha ne oynayacak 7 hafta kaldı takım lıder. macta bakıyorum genc sayısı cok az olanlarda saten dıger baskıcıların karsında ne ayaga kalkıp bagırabılıyor nede bısey dıyebılıyor. bu konu bı 50 kere acıldı ama hıcbı cozum olmadı boyle gelmıs böyle gidecek herkes kendı dalgasında takım şampiyonluga gıdıyor taraftar kümeye.yanı bılmıyorum burda sırf tepkı gosterenler olarak bulusup aynı yerden bılet alsak en az 300 kısı felan yapar ama ıcrata gelınce kımsenın sesı cıkmıyor
|
[QUOTE=yigidolar06;501600]Sivassporun maçlarını Çekirdek çitleyerek büyük bir zevkle izliyoruz ne zaman genç nesil türübünleri doldurur o zaman özlenen tablo gerçekleştirilir bu aradada taraftar gurupları kendi çaplarında birşeyler yapmaya çalışıyorlar onların desteklenmesi lazım diye düşünüyorum[/QUOTE]
kardeş sen oraya çekirdek çitlemeyemi geliyorsun takımını desteklemeyemi eğer sen çekirdek çitlemeyi bırakır bir kaç kez oley oley diye bağırısan belki yanındakide bağırır bizim sivasın ne kapalı tribünü nede maraton tribünü bir şeye yaramaz bi dahakine mangalla gelirsiniz maç izlemeye |
[QUOTE=sivaslimete;501594]Zarali sana Katiliyorum.Bu olay gercekden böyle.
Sivasta tribün olmamasinin tek sebebi yönetimdir.Eger sorarsaniz neden istemesinki saglam taraftarinin olmasini size acikliyim. Mesela GFByi Aziz bitirebildimi hayir. Carsi takimin basina bir sürü bela aciyor.Demirören bitirebildimi hayir Gecekondu 3 mac bagrinca cemal aydin istifa diye adam nasil hemen gitti. Bu örnekler varken Yönetim Saglam taraftarin olmasini istemez. Gün gelir isler kötüye gider allah korusun takim kümeye oynarsa ve taraftar saglam olursa yönetimin basina is acabilirdiye yönetim istemiyor.[/QUOTE]Yönetim istemiyor diye maçı izleyenlere ne oluyor bu durum yönetimin işine geliyor olabilir yönetim kendi işini gayet güzel yapıyor bizlere düşen görevde taraftar olmak değilmi |
[QUOTE=sivaslimete;501603]Kardesim sen buna taraftar mi diyorsun ya stadda bagiran bi i yigido genclik var.[/QUOTE]
arkadaşlar bu grupları bir araya toplayalım biletlerinizi maratondan alıp bir araya gelin o zaman çok şey değişir |
yazıklar olsun bu taraftar bu takımı hakletmiyor !!!!!!!
|
bıde su anlayıs var yonetım ıstemıyor. yanı bılet cok pahalı bısey degıl 5ytl 2 haftada bır bunu verıp takım desteklenemıyecekse fazla söze gerek yok ama bnce bazılarının ısıne gelmıyor
|
[QUOTE=Efsane YENİÇERİ;501595]yönetım taraftardan memnun sıze ne oluyor:confused::confused::confused:[/QUOTE]
yönetim uyuyan taraftar istiyor tabiki bu yönetime karşı olduğumdan değil çok güzel işlerini yapıyorlar tebrik ederim ama yanlış yaptıklarında kendilerini sorgulayacak yargılayacak kimse istemiyorlar karşılarında |
her takımda yonetim taraftar gruplarına destek veriyo ama
sivasta bu yok kendi çabalarıyla ne yapabiliyolarsa ooooooooooooooooooooooooooo bu gruplara destek veren herkese teşekkrler ve emegi gecenlere |
sivaslımete 500 600 mü :)
konuyu acan arkadasım cok haklısın sivasta malesef bi tembellik miskinlik hakim yapacak bişey yok böyle gidecek bu |
bu sivassporumuzun yerinde bir bursa bir eskişehir olsaydı ne olurdu acaba statlar yıkılırdı yemin ederim haydi kardeşler bir araya gelelim gruplar bir araya gelin yarınız maratonda yarınız kapalıda olun haydi beyler haydi
|
ya kim ne derse desin sivasda taraftar yoq seyirci var 2,3 tanede grup var ne var bütün guruplar birlese adam gibi bi grup kursak???:confused:
|
[I]kim ne derse desin maca gelen adam bagirmiyor,taraftar gruplari birlesmeli bunun altindan kalkmak icin organzasyonlar yapilmali toplu halde[/I]
|
[QUOTE=58sami;501612]yönetim uyuyan taraftar istiyor tabiki bu yönetime karşı olduğumdan değil çok güzel işlerini yapıyorlar tebrik ederim ama yanlış yaptıklarında kendilerini sorgulayacak yargılayacak kimse istemiyorlar karşılarında[/QUOTE]
yonetım ne derse o olur.su an sivasta bunun aksını yapabılecek hıc bır grup yada kısı yok.ıpler yonetımın elınde.onlarda memnunuz ddıgıne gore burda yorulmayalım |
valla en son antalya maçında taraftar fena değildi bence................hakkını yemeyelim...........
|
[QUOTE=titizyiğido;501713]valla en son antalya maçında taraftar fena değildi bence................hakkını yemeyelim...........[/QUOTE]
hahahaha güldürme beni kanka hahahaha taraftar öyle olmaz birkere siz taraftar görmemissiniz düsmemeye oynayan kocelili kardeslerimizi gördünüzmü bjk macinda? |
her zaman ayni konu, ayni mesele...
konustuk, tartistik, fikirler urettik, ama elde var sifir... sivas uzerinden bu olu topragi atmadiktan sonra.. boyle gelir boyle gider... |
[QUOTE=sivaslimete;501715]hahahaha güldürme beni kanka hahahaha
taraftar öyle olmaz birkere siz taraftar görmemissiniz düsmemeye oynayan kocelili kardeslerimizi gördünüzmü bjk macinda?[/QUOTE] ne o komik bişeymi söyledim de bu kadar güldün.............sen yaşının verdiği heyecanla bunları söylüyosun............kocaeli taraftarını övüyosun okadar coştuda ne oldu.....sonuç..............1-3..........her şeyi dozunda vermek iyidir gardaşım.........sivas taraftarı anadoludaki bir çok taraftardan iyidir....bunları anadolunun bir çok myerinde maç izlemiş biri olarak söylüyorum............... |
Sivastaki gençlerin cogu maca gelemiyor..zaten dün cumartesiydi..esnaf dükkanını kapatamadı...pazar olsada farketmiyor zaten..yaş ortalamamız 40-45 civarı..Ekonomik kriz var..gençlerin parası yok..yinede Allah yiğido genclik ve 1967 den razı olsun ellerinden geldikleri kadar destekliyorlar..HAKLARINI YEMEYELİM
|
ya diyorum bizim durumumuzda kocaeli,bursa,eskişehir taraftarı olsa bu ligin altını üstüne getirirler eminim.bizimkiler hala seyirci henüz taraftar olamadılar.
|
hepsi tamamda arkadaşlar yönetime laf söylemekte neyin nesi.yönetim sadece tek grup olsun dagınık olmasın herkes bagırsın istiyor .nasıl bir yönetim olurki taraftar istemez yok be kardeş.sakın yönetime laf söylemeyin.yönetimi küstürürsek solugu amatör ligde alırız akıllı olalım lütfen.yönetim elinden gelenin en iyisini yapıyor yoksa 40 yıldır nerdeydi sivasspor.bide böyle fazla şamataya ne gerek var sessizce gidiyoruz hedefe.biz haddimizi bildigimiz sürece buralarda oluruz yani zirvede.bizim fazla tecrübemiz yok ancak yavaş yavaş.eski taraftarıda biliyorum,şimdiki taraftarıda beyler inanın bu taraftar çok daha iyi elbet gönül isterki bir bursa gibi bir es es gibi olalım ama oda olacak birgün yanlız şu an onlar bize imreniyor bunuda unutmayın.onlar düşmemeye oynuyor biz şampiyonluga.
|
valla ben beşiktaş sivas maçı için ist. sivasa maça gittim stad yıkılıyordu haksızlık etmeyelim taraftarda iyi takımda. şampiyonluğu rüyasında bile göremeyen takımlar var sivas 2 sezondur şampiyonluğa oynuyor daha ne olsun
bırakın boş işlerle uğraşmayı birlik olun tadını çıkarın sivasın olduğu yerde olmak için diğer takımlar nasıl iç geçiriyordur yaşasın sivasspor yaşasın tüm yiğidolar |
[B]taraftar 2-3 maçda coşmamalı her maçda kendini göstermeli takımı ateşlendirmeli[/B]
|
[B]Ayrıca;illa bilette yazan koltuk numarasına oturulacak mantığı terk edilmeli!Dün yine buna şahit oldum.Adamın biri serii bilet almış.Aldığı yerde yigido gençliğin tam ortası.Beyefendinin koltuğunda oturan Kardesimiz oraya tezahürat yapmaya,bağırmaya gitmişti.adam kardesimizi kaldırdı ve kendisi oturdu.kardesimizde mecburen skor tabelasının oraya sadece maç izlemeye gelenlerin yanına oturmak zorunda kaldı..O adam 5 kisinin tezahürat yapmasını engellemiştir!5 kişi 5 kişidir!bilette yazan numaraya oturulacak mantığı sacma bi mantıktır.Ben böyle saçma bisey görmedim!![/B]
|
türkcell süper ligin en sessiz taraftarı 4 eylül devlet tiyatro sahnesinde....
4 eylül stadı demeye bin şahit lazım sanki bale opera yada bir piyes vardıda bizim taraftar öle bekliyordu... |
[QUOTE=CoRTeZ;501779][B]Ayrıca;illa bilette yazan koltuk numarasına oturulacak mantığı terk edilmeli!Dün yine buna şahit oldum.Adamın biri serii bilet almış.Aldığı yerde yigido gençliğin tam ortası.Beyefendinin koltuğunda oturan Kardesimiz oraya tezahürat yapmaya,bağırmaya gitmişti.adam kardesimizi kaldırdı ve kendisi oturdu.kardesimizde mecburen skor tabelasının oraya sadece maç izlemeye gelenlerin yanına oturmak zorunda kaldı..O adam 5 kisinin tezahürat yapmasını engellemiştir!5 kişi 5 kişidir!bilette yazan numaraya oturulacak mantığı sacma bi mantıktır.Ben böyle saçma bisey görmedim!![/B][/QUOTE]
[B]Artık o taraftar gruplarının içine giripde maç seyretme merakı olan abilerimiz yokmu sinir oluyorum öylelerine maç seyretmek istiyorsan git maratondan bilet al [/B] |
[QUOTE=pover58;501766]hepsi tamamda arkadaşlar yönetime laf söylemekte neyin nesi.yönetim sadece tek grup olsun dagınık olmasın herkes bagırsın istiyor .nasıl bir yönetim olurki taraftar istemez yok be kardeş.sakın yönetime laf söylemeyin.yönetimi küstürürsek solugu amatör ligde alırız akıllı olalım lütfen.yönetim elinden gelenin en iyisini yapıyor yoksa 40 yıldır nerdeydi sivasspor.bide böyle fazla şamataya ne gerek var sessizce gidiyoruz hedefe.biz haddimizi bildigimiz sürece buralarda oluruz yani zirvede.bizim fazla tecrübemiz yok ancak yavaş yavaş.eski taraftarıda biliyorum,şimdiki taraftarıda beyler inanın bu taraftar çok daha iyi elbet gönül isterki bir bursa gibi bir es es gibi olalım ama oda olacak birgün yanlız şu an onlar bize imreniyor bunuda unutmayın.onlar düşmemeye oynuyor biz şampiyonluga.[/QUOTE]
yonetım on ayak olmazsa bı cacık olmaz... emın ol yonetım fb taraftarı yerıne sıvaslı dısarda kalan genclerı stada aldırsın trıbun boyle olmaz... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:21. |