SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aldığımız Puan Çok Önemli (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24940)

SivasSpor.Com 18.04.2009 20:18

Aldığımız Puan Çok Önemli

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.mehmetyildiz2.jpg[/IMG]

Sivasspor'un takım kaptanı Mehmet Yıldız ise, sahada daha çok gol pozisyonuna giren tarafın kendileri olduğunu belirtt.

Mehmet Yıldız ; Direkten dönen toplarımız gol olsaydı belki biraz daha farklı olurdu. Haftalar azaldıkça alınan her puanın önemi var. Bizim için bu maç geride kaldı. Önümüzde çok zorlu Fenerbahçe ve Trabzonspor maçı var. Bu maçlara konsantre olmalıyız diye konuştu.

Sivassporlu futbolcu Sezer Badur, sahaya 3 puan için çıktıklarını fakat bunu başaramadıklarını dile getirdi.

merkez_emre 18.04.2009 20:20

Cevap: Aldığımız Puan Çok Önemli

insallah oyuncularımız bu 1 puanı dusunerek cıkmamısdır sahaya

58_babacan_58 18.04.2009 20:22

[B]ah mehmet ah ne oldu sana yaaaa.guiza'nın elinimi sıktın ne yaptın aynı guizaya benzedin ya gol atamıyosun top tutamıyosun pas veremiyosun bir an önce düzelirsin inşallah.gol ve gollerini bekliyoruz,ts maçında.[/B]

07reis58 18.04.2009 20:22

[B]bence bu maçda 1 puan almadık 2 puan kaybettık :([/B]

Besyo_cu 18.04.2009 20:23

[B]Canınız sağolsun elinizden geleni gösterdiniz. Önümüzdeki Fb macı var onu alalım ts macı nasıl olsa kolay...[/B]

esentepeli58 18.04.2009 20:31

bunada şükür ne yapalım hyrlısı olsun

Dark Force 18.04.2009 20:54

[B]Fenerbahçe yenildi puan farkı 9 a çıktı 1 puan tabi önemli yenilmeyelim yeter şampiyonluk bizim.....[/B]

ferhat_58_oğuz 18.04.2009 21:17

bencde çok önemli 1 puan aldık 2 puan kaybetmedik bu maçın ne denli zor geçeceği belliydi belki biraz şans bizden yana olsaydı farklı bi galibiyet olabilirdi İNŞALLAH diğer haftalar iyi futbolun yanında şansta bizden yana olur

gül5858 18.04.2009 21:34

Önceki maçlara oranda, daha iyi oynayamadık, ama neyseki umutlarımız sönmedi, bjk'nın yenilmesini bekliycez ve dua edicez.
Fb bugünki maçtaki gibi oynarsa biz bu maçı alabilme şansımız yüksek,

ellisekizSVS 18.04.2009 21:39

MEHMET Yıldız maçın katiliydi dinlenmesi lazım. Kamanan ile balili ye şans tanıması lazım. Gerekirse ikinci yarı alması lazım. Yoksa mehmet böyle oynadıkca ve futbolcular ileride ona çalıştıkca bizim işimiz zor fb ile kupada ts ile ligde deplasmanda anteple zor işimiz.

yanar 18.04.2009 21:39

helal sana yiğido bu şampiyonluk bize yakışır ne olursa olsun ama bu takım kardeşlik bağlarımızı dahada kuvvetlendirdi isterdimki muhsin başkanımızda aramızda olsaydı onu her zaman rahmetle anacağız izindeyiz başkanım bülent hocama başarılar dilerim

ready 18.04.2009 21:42

[B]Nerdeyse 1 puanı aldıgımız için zil takıp oynayacagız adamlar küme düşüyor o takımıda yenemedikden sonra acaba hangi maçı kazanacaksınız sorabilirmiyim[/B]

Kasim58 18.04.2009 21:50

Arkadaslar bu mactan korktumu daha önce yazmistim.Konyaspor bize hep ters gelmistir.Ama bu macta yetmis bes dakika maci kazanmak icin oynamadik kalan 15 dakikada kazanmamiza yetmedi sanki beraberlige gittik konyaya.Neyse caniniz sagolsun önümüze demek hayirlisi böyle.

slasher//z 18.04.2009 22:42

yazıkk oldu gercektennnn.......

yusuf_yusuf 18.04.2009 22:50

ya neresı onemlı ya tam net 2 gol pozısyonu var bunu 5yasındakı çoçujklar dahı atarlardı ama
siz
canını koyarak oynadınız helal solun size abılerım

sevda58 18.04.2009 23:03

mehmet yildiz abi, tabiki bir paun cok onemli,
berabere kaldik ama kaybetmedik,
sampionluk yolunda dahada ilerliyecegiz

club7house 18.04.2009 23:13

Kaybedilen 2 puan için çook üzgünüm :(( Ama bu herşeyin sonu anlamına gelmesin önümüzdeki maçları enaz kayıpla geçmek zorundayız..

pover58 18.04.2009 23:49

mehmet efendi sen demeç verecegine top oyna.kaçtane topa vurdunda direkten döndü kendine gelme zamanın çok geçti.kaleye bir topun yok.kredin biteli çok oldu.zaten sahada gezen kontenjanımızı muhammet dolduruyor bide sen geziyorsun yırtılan idirisin şalvarı defansın canı çıkıyor.

subasi29 19.04.2009 00:05

[I]cok formsuzlar gelde sinirlenme,shakhtarta dort tane attik yai finale cikti adamlar konyaya atamadik iyimi,kamanan ve mehmet bugunde kaldirim muhendisligi yaptilar [/I]

özsivasli1903 19.04.2009 00:43

cok kötü saha kötü rakip ve direktzen dönen toplar
0:0 ve bir puan bunada sükür ...
bu hafta telafi ederiz...puan puandir... evimizde yenelim gerisi kolay...

sampiyon sivasssssssssssssssssss...

DursunOZER 19.04.2009 01:13

her maç final keşke 3 puan olsaydı ama olmadı.... inşallah bjk da yenilir

subasi29 19.04.2009 01:18

[I]Sampiyon sivasspor[/I][URL="[URL=http://img211.imageshack.us/my.php?image=sezer.jpg][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/4756/sezer.th.jpg[/IMG][/URL]"][URL=http://img211.imageshack.us/my.php?image=sezer.jpg][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/4756/sezer.th.jpg[/IMG][/URL][/URL]

vedat58 19.04.2009 01:50

[QUOTE=besyo_cu;504643][B]Canınız sağolsun elinizden geleni gösterdiniz. Önümüzdeki Fb macı var onu alalım ts macı nasıl olsa kolay...[/B][/QUOTE]

usta sen ne diyorsun ya bu butbollami ???, böyle futbol oynarsak fenerden 5 trabzondanda 3 yeriz , bizim futbolcularimiz simdiden emekli olmuss

vedat58 19.04.2009 01:52

[QUOTE=ready;504685][B]Nerdeyse 1 puanı aldıgımız için zil takıp oynayacagız adamlar küme düşüyor o takımıda yenemedikden sonra acaba hangi maçı kazanacaksınız sorabilirmiyim[/B][/QUOTE]

hakliosin kardesim aynen öyle , bence konya maci en kolay macti , asil zor maclar bundan sonra ,vay sivasim vayyyyy noldu sana böylee gittikce kötüye gidiyorsunnn

lastsivasli 19.04.2009 01:52

artık mehmet yıldız ın dinlenme vakti gelmiştir... neden kamanan ı oynatmaz anlamıyorum...
çok değil son 4 maç ı izleyin... bu maçlardaki mehmet e bakın hep bencillik,..
dikkat edin bencilliğinden kurtulup eskisi gibi pas lı oynadığı an gol veya goller buluyoruz...
bugünde çok farklı değildi... oynayamadı oynatmadı... maçı katletti... arkadaş sende kondisyon olabilir pas yapmayı da biliyor olabilirsin ama yetenek sıfır...
nie zorluyorsun ki olmuyor ikinci ligde ikende böyleydi şimdide böyle....
yani artık ya adam gibi oyna yada bırak oynayanları engelleme....

Ulubatli58 19.04.2009 01:54

[URL="[URL=http://www.resimload.org/][IMG]http://www.resimload.org/images/w97onzo9zh2z9qkj1tm2.gif[/IMG][/URL]"][URL=http://www.resimload.org/][IMG]http://www.resimload.org/images/w97onzo9zh2z9qkj1tm2.gif[/IMG][/URL][/URL]

cenk5821 19.04.2009 10:15

macin zor gececegi onceden belliydi ztn 1 puan onemli yenilmedik sonucta onumzde 2 mac var fenerbahce ve trabzon ve trabzon macini kazanırsak bu bir puan o zamn daha onemli olur bugun bjk macini bekliycez bakalım aksam ne olacak

Mursallı yiğido 19.04.2009 10:16

Fener yenilince biraz rahatladık ama bakalım Beşiktaş ne yapacak.

altuntas58 19.04.2009 10:42

[B]Bu maca bende yiğido genclik gurubuyla birlikte aynı otobüste gittim bizler taraftar olarak elimizden geleni yaptık ama malesef takımlar berabere kaldı olsun canımız sağ olsun dünyanın sonu değilya rakiplaerimde mutlaka puan ve puanlar kayıp edeceklerdir bazı arkadaşlarımız futbolcularımıza fazla yükleniyorlar eleştirilerinizi yaparken lütfen biraz daha dikkatli olalım özellikle şampiyonluğa yaklaştığımız şu günlerde takıma zara verecek her türlü yazılı ve sözlü mesajlar vermeyelim Şampiyonluğun en büyük adayı halen biziz karamsarlığa kapılmayalım sivassporumuza başarılar dilrim[/B]

hiko58 19.04.2009 11:01

mehmet sen oyununu oyna bize yeter. gol at kardeşim senin görevin gol atmak.senin başka ne görevin varki..

kadirakin58 19.04.2009 11:06

bülent uygun mehmet yıldızı kupa maçında dinlendirsin. çok yoruldu. kamanan 90 dakika oynamalı kupa maçında. ayrıca kamanan uzaktan güzel şutlar çekebiliyor. fenerbahçe maçında kamananın uzaktan şutlarıyla ve sakatlıklar nedeniyle zayıflamış fenerbahçe savunmasının arkasına atılan toplarla etkili olabileceğimizi düşünüyorum.

SEVDAMSIN58 19.04.2009 11:42

ben hemserilerime katilmiyorum cunku anlam veremiyorum bu umitlenenlere ne demek direksiyonu besiktasa ver arabayi ben suremiyorum bu yolda sonuna kadar ben direksiyon sallayamayacam diyeceksin sonrada isi duaya burakacaksin ben bunu mantigima sigdiramiyorum arkadaslar kendi oz elestirimizi yapalim lutfen gorunen koy kilavuz istemez artik biz kupaya bakalim lig yatti bana gore dusunun alti yedi futbolcusu eksik bir galatasarayi ve feneri bu besiktas kus cucugu gibi bagirta bagirta yener ve sivasimiz simdiye kadar bizi bos hayallerle aldatmistir hep kritik haftalarda puan savurganligi yapmistir ve daha acik ifadeyle simdiye kadar tavsanlik yapmistir simdi ise liderligi besiktasa vermistir kaptirmis demiyorum dikkat edin vermistir ben bir sivasli olarak cok uzuluyorum bu duruma ama malesef gercekler acida olsa boyle
hicbir anadolu takimida cikip sampiyon anadoludan demesin bugun anadolu sehri olan kapi bir komsumuz kayseri anadolunun baskenti ankara ve konya seferberlik ilan etmislerdir sivasi liderlikten dusurup tekerine taskoymak icin ha demiyoruzki bize maci versinler ama neden bir baska takima karsi seferberlik ilan edilmiyorda bize karsi seferberlik ilan ediliyor bunuda anlamak zor ama bundan sonra bunlardan ders cikaralim diyorum ben sahsen bundan sonra bu anadolu takimlarini ipte sallanirken gorsem donup bakmam hepsi istanbul takimlarina calistilar bu bahsettiklerimiz puan kaybettiklerimiz birde kazandigimiz maclardada cirkeflik yapanlar yine anadolu takimlarindan eskisehir antalya gibi takimlarda ayni cirkefligi yaptilar unutmasinlar unutulmayacaklar
ben herseye ragmen elimizden geleni yapip sonuna kadar yapabilecegimizin en iyisini yapalim derken ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DIYORUM

Shan58 19.04.2009 11:46

Adnan Polat
- Galatasaray'ı
- Linchon'ü
- Skibbe'yi
- Bülent Korkmaz'ı
- Mehmet Yıldız'ı
Ve sonunda kendinide bitirdin.

Hadi kendi adamlarına bişey demiyorumda Mehmet Yıldız'dan uzak durupda adamın motivasyonunu bozmasaydın bügün sivasspor en az 7 puan farkla liderdik.

Ama senin kabahatin yok. kabahat bizim yönetimde. Mehmet yıldızı vermiyoruz diyip baştan kararlı davransalardı ve seninle bu konuda görüşmeyi reddetselerdi Mehmet Yıldız böylemi olurdu merak ediyorum.
O ilk yarıdaki mehmet yıldızın yarısı bile kalmadı sahada.
Ah Adnan Ah yöneticilik neyine senin.
Ah Mecnun başkan ah, şampiyonluğa oynayan bir takımın başkanı nasıl böyle acemice hatalar yapar. verseydin mehmet'e 200 - 300 bin YTL fazla emin ol o paranın 3 - 4 katını şimdiye kadar fazlasıyla çıkarmıştı.
hem kafasında başka takımda olmaz rahat rahat oynardı.

PirO58 19.04.2009 12:00

[B]O nasil bir sacmalik? Sen futbolcuysan oynayacaksin kardesim, 16 hafta geriye gitme luksunuz var mi? Hem Yildiz oynasaydi belkide daha buyuk bir kulube gidecekti, o yuzden Polat bitirdi diye bir sey olamaz. Demek ki Mehmet Yildiz duygularini toptan saklayamiyormus, o zaman onu ogrensin. Hem madem oyle, Bulent neden oynatir? Onu da soralim o zaman?

Sivasspor'un yanlisi cok konusmak oldu, basta Mecnun Odyakmaz ve Bulent Uygun olmak uzere.[/B]

Salim58 19.04.2009 12:34

bence mehmet yıldız güzel konuşmuş milyon dolarlık takımların haline bir bakın alınan bir puanı küçümsememek lazım inanıyoruz güveniyoruz ve şampiyonuz

bhdr5858 19.04.2009 13:05

bjk kaybederse puan farkı iki olur buda iyi bir durum

Shan58 19.04.2009 13:20

[QUOTE=PirO58;505057][B]O nasil bir sacmalik? Sen futbolcuysan oynayacaksin kardesim, 16 hafta geriye gitme luksunuz var mi? Hem Yildiz oynasaydi belkide daha buyuk bir kulube gidecekti, o yuzden Polat bitirdi diye bir sey olamaz. Demek ki Mehmet Yildiz duygularini toptan saklayamiyormus, o zaman onu ogrensin. Hem madem oyle, Bulent neden oynatir? Onu da soralim o zaman?

Sivasspor'un yanlisi cok konusmak oldu, basta Mecnun Odyakmaz ve Bulent Uygun olmak uzere.[/B][/QUOTE]

Mehmet Yıldız önceden bu takım için canla başla mücadele ederdi.
takımın yarısına bedeldi. ama bizim yönetim acemi bir pazarlığa tutuştu ve mehmet'i gidici moduna soktu.
bülent hoca mehmet'in aynısını buldum, mehmet'in alternatifi var, bu takım için çokta vazgeçilmez değildir gibi laflar ederek motivasyonunu azalttı.
Tamam hocam bulmuş olabilirsin ama şampiyonluğa oynadığın bi zamanda tamda sezounun ortasında söylenmezki.
bir oyuncu ruhuyla oynamıyorsa ondan verim alamazsınız.
FB'li futbolcuların tekniği süper, yetenekleri süper ama adamlarda ruh kalmamış ve sonuçda ortada.
Mehmet yıldızın bu takım için ne kadar önemli olduğuda ortaya çıktı. eğer mehmet eski mehmet olsaydı bu konyayı zorlanmadan yenerdik kim ne derse desin.
konya zor takımmış düşmemeye oynuyormuş sözüne katılmıyorum. konya bugüne kadar çok maç kaybetti ve yenildi demekki konyada yenilebiliyormuş hemde diğer takımlarda daha fazla.

Geçen sene oyunucuların tecrübesizliği yüzünden kaybetmiştik bu senede kaybedersek malesef yönetimin tecrübesizliği yüzünden olacak bu.

tuzlugollu 19.04.2009 13:24

mehmette acayip bi dusus var akli hala gs ye transferdemi kaldi neyse adam kaybettigi hic bi topa basmiyo ya kaybedince geri almak icin hamle yapmaktan acizlesmis insallah duzelir yoksa kendine eder sivasspor en fazla sampiyonlugu kaybeder ama kendisi cok sey kaybeder ....

Shan58 19.04.2009 13:24

[QUOTE=bhdr5858;505098]bjk kaybederse puan farkı iki olur buda iyi bir durum[/QUOTE]

Başkalarından medet umar hale geldik. Jimnastik kazanırsa lider olacak.
bu kötü futbolla bizim ileriki haftalarda zor maçlardan puan almamızda zor.
Konyayı yenemeyen takım gaziantep'i GS'yi zor yener.
birde bu cavcav belası olacak. onun takımıda tersdir gençler herkese yenilir bize gelince Aslan kesilir.

tuzlugollu 19.04.2009 13:26

gercekten artik bir sivasspor taraftari olarak sunu solemek istiyorum sivasspor bir futbol takimi olmaktan cikmis bir gures takimi gibi hareket ediyo bu is sadece mucadeleyle olmuyo biraz teknik biraz taktik bunlarin butunlesmesiyle gol atabiliriz sahada deli dana gibi kosup saldirmakla olmuyo biraz daha dikkatli oynamak lazim bence....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55.