![]() |
Maçın Ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygun2.jpg[/IMG]
Trabzonspor’u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, “Anadolu’da yeni bir proje var” dedi. Bülent Uygun’un karşılaşma sonrasında LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi: [B]-“ANADOLU’DA YENİ BİR PROJELENME VAR”- [/B] Sahada 90 dakika mücadele veren, terinin son damlasını bile akıdan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hazırlanırken yaşadığımız süreç içerisinde yardımcı olan herkese de teşekkür ediyorum. Mutluyuz çünkü artık Anadolu’da yeni bir projelenme var. Bu ülkenin her toprağında herkes bizimle birlikte. Dualarıyla, sevgileriyle… Böyle bir ortamda futbolcu kardeşlerim kendilerine yakışanı yapıyorlar. Bu projede kazanan taraf Sivasspor veya Trabzonspor değil. Bu maçın kazananı makus talihi değiştirmek için çabalayan bir camia. [B]-“ŞANSIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”- [/B] Taktik antrenmanımızı yaparken çok zorlu 3 maçımız olduğunu söyledik. Bilimse anlamda çalışmalarımız en iyi şekilde yaptık. Futbolcularımız da bunu uyguladı ve kazanmayı başardık. Çok istekli, hırslı bir Trabzonspor vardı. Büyük bir camiaya karşı 3–0 kazanmamız çok önemli. Şampiyonluk şansı her geçen gün daha da artıyor. Kalan 5 maçımız var. Aklımda 3 galibiyet, 1 beraberlik bizi şampiyon yapacaktır. Hatta destan yazacaktır. İhtilal gibi düşünülebilecek bir devrim oluşuyor. [B]-“HER TAKIMIN KALBİNDE ŞAMPİYONLUK OLACAK”- [/B] Bundan sonra Türkiye’nin her takımı artık kalbinde şampiyonluk sevgisi yaşayacak. Bunu sağlayan bir Sivasspor camiası var. Türkiye’ye örnek olan bir Sivasspor var. Şampiyonluk kupasını elimize alıp, tuttuğumuz zaman “Şampiyon olduk” deriz. Allah bunu bize nasip edecek inşallah. |
Cevap: Maçın Ardından
HOCAM EMEGINIZE KALBINIZE SAGLIK , SON 5 MACIMIZ KALDI INSALLAH BUNLARIDA GECECEGIZ INSALLAH SAMPIYON OLACAZZZ
|
[B]Hamsi Ezmesinide Tatmış oLduk... :) Hadi Bakalım Sıradaki GeLsin..[/B]
|
İnşallah hocam, Allah'ın izniyle bu sene şampiyon olacağız.
İnanıyorum ki bundan sonra peşpeşe alacağımız üç galibiyetle şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Ancak bu galibiyetle şımarmayalım, rotadan çıkmayalım, erken bayram etmeyelim. İnşallah üç peş peşe galibiyetle, zamanı geldiğinde öyle bir bayram yaparız ki Fizan'dan duyulur. Lütfen temkinli, sabırlı olalım, yürüyüşü bozmak yok, Uygun adım marş! |
Bu kupayı artık S.spor haketti.
Anadolu takımı S.spor 7 puanla T.spor'la arayı aştı. Ve 60 puan'a yükseldi 5 maçı kalan S.spor tarihi imzasını attı .............VUR VUR İNLESİN............. ......................MEDYA İYİ DİNLESİN............... |
hocam hepinize helal olsun bu basarı ile ne kadar övünseniz sayenizde övünsek azdır.. Biz kazandıkca kimsenin kaybetmesini beklemeyeceğiz..
|
hocam hepinize minnettarız...artık birileri ayağımızın altında dolaşmaktan vaz geçerler, çünkü ezdim mi fena eziyoruz:)
|
çok çok dogru konuşmuşsun bülent hocam diline sağlık. çogu gitti azı kaldı inşallah şampiyonuz bu sezon
|
[COLOR="Purple"][B]BİZE BU GÜNLERE YAŞATAN TEKNİK HEYETTEN FUTBOLCUSUNA EMEĞİ GEÇEN HERKSE SONSUZTEŞEKKÜRLER.[/B][/COLOR]
|
Hocam Allahın izniyle sezon sonunda ŞAMPİYON SİVASSPOR yazıcak her yerde gururla bayragımızı asacagız Hocam sizin emeğiniz çok büyük inşallah Şampiyonlar Liğindede başarılı olacagız..
HEP DESTEK TAM DESTEK... |
Hocam senınle ve takımınla gurur duyuyoruz.
|
Şimdi şu hamsilerle ilgili çok şey söylemek istiyorum ama onları sahaya öyle bir göndük ki boşuna parmaklarımı yormaya bile değmezz beee :D :D Hocam şampiyonluğa kaldı 5 :rolleyes:
|
inşallah her maçımızı kazanır şampiyon oluruz.bu harika bir zafer.bize dünyayı verdiniz hocam sagolun sivasspor.teşekkürler sivas sivasspor.
|
[B]Şampiyonluk bizim kupa bizim Allahın izniyle....[/B]
|
ama sokaklarda bir tane bile bayrak yok artık bayrakları cıkaralım beyler bjk takımı havaya sokmak için yaptıklarını biraz örnek alalım BİZE YAKIŞACAK ŞEKİLDE KARANFİLLERLE
|
bu maci alacagimizdan okadar emindimki.....
bu vakitten sonra Allahtan baska kimse sampiyonlugu elimizden alamaz !!! |
BİRDE YETKİLİLERDEN BİR RİCAM VAR İSTANBULDA YER AYARLANSA MACA GİDEMEYENLER ORADA TOPLANIP HEP BERABER SEYRETSEK CUNKU BISEY KALMADI KUPAYA AMA TOPLU BIR SEVINC COSKU YOK HERKES FERDİ SEVİNİYOR
|
biz sivaslılara ve yigidolara armagan edılen lıgdeki belkide en degerlı 3 puan hepımıze hayır olsun büyüksün sivas azına saglık gül çok güzel bi yorum yazmış ayrıca tebrikler bu maç bu skor HEM BAZI MEDYA GURUPLARINA VE ÇEKEMEYEN HERKESE TOKAT GİBİ BİR CEVAP OLDU UTANMAZLAR SİVAS ŞAMPIYONLAR LİGİNE GİTTİGİNDE NASIL YÜZLERİ OLCAK YORUM YAPARKEN HEALL SANA SİVAS
|
[B][COLOR="DarkRed"]tebrik ve teşekkür ediyorum.çalışmalarınızda başarılar tüm sivaslılar her zaman sivasspor için yanında buradan tüm yiğido taraftarlarınada tekrar hayırlı olsun.[/COLOR][/B]
|
TÜM SPOR OTORITELERİNIN SOYLEDİİ TEK SÖZ DÖNUM MACI VE KİLİT MAC DEDİLER BAKALIM BU GÜN YARIN Bİ BAHANE DAHA BULCAKLARMI ÖNEMLI DEGİL BÜYÜK SİVAS ONLARA OYNADI FUTBOLLA VE KALITESİYLE TOKAT GİBİ CEVABI VERIOO
|
hocam bu takım şampiyon olacak inşallah sizinde heykeliniz dikilecek..........
|
Son beş hafta ama işimiz zor. Teşvik çantaları dolaşmaya başlar. Bugün Sivasımızın oyununu gördüm ve eğer her maçı böyle oynarsak tüm engelleri aşacağımıza eminim.. Kaldı 450 dakika..
|
[QUOTE=gül5858;508586]Bu kupayı artık S.spor haketti.
Anadolu takımı S.spor 7 puanla T.spor'la arayı aştı. Ve 60 puan'a yükseldi 5 maçı kalan S.spor tarihi imzasını attı .............VUR VUR İNLESİN............. ......................MEDYA İYİ DİNLESİN...............[/QUOTE][B]Niye S.spor yazıp duruyosun onu anlamadım.SİVASSPOR yazmak zormu bu kadar...[/B] |
Sivas ellerindee goller atııııılıııır
Trabzonlular tel tel döküüülüüüüür Dördüncüyü atamamışam Bağrım deliiiiiniir.... :D |
inşaallah İSTANBULUN SALTANATINA İSTANBULDA GALATASARAYLA OYNAYACAGIMIZ SON LIG MACIYLA SON VERIP ANADOLUNUN YILLARDIR SUREN SUSKUNLUGUNU ISTANBULDA ALACAGIMIZ KUPAYLA YIKACAGIZ
|
[QUOTE=Divriği58-;508725]inşaallah İSTANBULUN SALTANATINA İSTANBULDA GALATASARAYLA OYNAYACAGIMIZ SON LIG MACIYLA SON VERIP ANADOLUNUN YILLARDIR SUREN SUSKUNLUGUNU ISTANBULDA ALACAGIMIZ KUPAYLA YIKACAGIZ[/QUOTE]
gardas gs macina kadar bekletme bizi , insallah biz alisamiyene sampiyonlugumuzu ilan etmis olarak gidecegiz evel ALLAHIN izniyle:) |
şampiyon olucaz biz bu sene sivasımmmmmm:)
|
hocam yinede temkinli olmak lazım 5 maçımız var bu kalan maçlara trabzonspor karşısındaki gibi temkinli arzulu istekli sabırlı oynarsa inşallah mutlu sona ulaşırız ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR BU YİĞİDOLARA...........
|
Ya yazmıcaktım ama yazamadan edemicem bu da o takımla ilgili son yazım olacak bi dahada umrumda değiller zaten :D
Yahu adamlar bugün yerin dibine girmişler hala oturup A.gücü maçını konuşuyorlar ne ilginç ya bunlar,ha daha ilginç olanı hadi Bjk hadi Gs saldır bastır şampiyon ol diyenler var çok şey yazmka istedim ama sadece şunu söylicem Bjk'nin bu teseye karşı bi' tezahüratı vardır bilmem bilirmisiniz. Koy koy Trabzona uyy koy Trabzona uyy koy şu g..v...n Trabzona inşallah diye gider bu tezahürat.Söylicem şu ki işte Bjk bunlara böyle güzelce küfrederken adamlar ohh iyiki ettin Bjk inşallah sen şampiyon olursun diyorlar son söz olarak Laz aklı işte :D Bunlar bir 25 yılı bırakın kıyamet gününe kadar bi' daha şampiyon olamazlar... |
BAŞARILAR HOCAM SİZE VE EKİBİNİZE SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ
TÜRKCELL SÜPER LİGİN 29.BÖLÜMÜDE BİTTİ EMİN ADIMLARLA FİNALE DOĞRU SEZON FİNALİ İSTANBULDA... |
Saolasin hocam.. Artik sampiyonlugu hakettik bi sene daha beklemiyelim.. Onumuzdeki maclari alip allahin izniyle sampiyon olacagiz insallah
|
Bugün ben bir Sivas gördüm bugün ben bir Sivas gördüm 4 eylül saraylarında. Kamaştı gözümün nuru golleri atınca Kamaştı gözümün nuru golleri atınca. Teşekkürler Sivas kendine yakışır oyunun bu senin biz böyle gördük seni böyle tanıdık yolunda bu güzellikle devamını getirmen dilegiyle ŞAMPİYON SİVAS
|
BU GÜN HAMSİLERE GOL BASTIK. ARKADAŞLAR HANİ BU HAMSİLERİN MAÇTA GALİP GELİNCE OYNADIKLARI Bİ OYUN VARDI. bU OYUNUN ADI KOLBASTIMIYDI YOKSA GOL BASTIMI :))
|
Bu öyle bir gurur ki anlatılmaz ancak yaşanır başta hocamız olmak üzere bu gururu bizlere yaşatan herkese minnetdarız.Emeğinize yüreginize ayaklarınıza saglık.İnşallah şampiyonlukla dahada bizleri onurlandırırsınız.İnancımız sonsuz
|
trabzonu yendikya
artik olsemde gam yemem:D:D helal bee |
[B]Bugun maç çok güzeldi..Maç sonu dahada güzeldi ;)[/B]
|
[B]Bu oyunla değil şampiyonluk avrupa şampiyonu oluruz oynayalım yeterki....[/B]
|
[QUOTE=LosTie58;508785]Ya yazmıcaktım ama yazamadan edemicem bu da o takımla ilgili son yazım olacak bi dahada umrumda değiller zaten :D
Yahu adamlar bugün yerin dibine girmişler hala oturup A.gücü maçını konuşuyorlar ne ilginç ya bunlar,ha daha ilginç olanı hadi Bjk hadi Gs saldır bastır şampiyon ol diyenler var çok şey yazmka istedim ama sadece şunu söylicem Bjk'nin bu teseye karşı bi' tezahüratı vardır bilmem bilirmisiniz. Koy koy Trabzona uyy koy Trabzona uyy koy şu g..v...n Trabzona inşallah diye gider bu tezahürat.Söylicem şu ki işte Bjk bunlara böyle güzelce küfrederken adamlar ohh iyiki ettin Bjk inşallah sen şampiyon olursun diyorlar son söz olarak Laz aklı işte :D Bunlar bir 25 yılı bırakın kıyamet gününe kadar bi' daha şampiyon olamazlar...[/QUOTE] renkdaş artık uzatmayalım bu işi gerıde kaldı.madem bakıyosun forumlarına tam konuş.bır suru basarımızı kabul eden bu dakıkadan sonra sıvası desteklıyorum dıyen ınsanda var onların hakkınıda yemek sıvaslıya yakışmaz. bu tıp yorumlarla karsılıklı olarak nefretı koruklemenın alemı yok.. rakıbıne saygı duymadan saygı kazanamazsın.. bugun yonetımımız her gelene cıcek verıyor ne olursa olsun,bız taraftarlarada aynısını yapmak yakısır.. efendılıgımızle dovelım herkesı:) |
Ben simdiden SAMPIYON lugumuz hayirli olsun diyorum....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:33. |