SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas`a Şampiyonlar Ligi Teftişi! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25161)

SivasSpor.Com 27.04.2009 19:25

Sivas`a Şampiyonlar Ligi Teftişi!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//4eylul/dorteylul.jpg[/IMG]

UEFA delegesi David Petriashvili, sezonu ilk 2 sırada tamamladığı takdirde Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Sivasspor'un 4 Eylül Sadyumu'nda da incelemelerde bulundu.

Ligde son 5 haftaya 60 puanla lider olarak giren ve sezonu ilk iki sırada tamamladığı takdirde Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Sivasspor'un maçlarını oynadığı Sivas 4 Eylül Stadyumu, UEFA'nın denetiminden geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem ile birlikte stadyuma gelen UEFA Delegesi David Petriashvili, stadyumu inceledi. Sivasspor'un bu sezon başında UEFA İntertoto Kupası'nda yaptığı maçlar nedeniyle UEFA kriterlerine uygun hale getirilen stadyumu gezen Petriashvili, Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Faruk Taşseten ile diğer kulüp yetkililerinden stadyum hakkında bilgi aldı.

Stadyumun çeşitli bölümlerinin fotoğrafını da çeken Petriashvili, stadyum hakkında notlar tuttu. TFF Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, TFF ve UEFA arasında yapılan görüşmeler neticesinde, her sene yeni sezon öncesinde yapılan hazırlıklarla ilgili stadyumlarda geziler yaptıklarını, bu çerçevede 2009-2010 sezonu öncesinde 4 Eylül Stadyumu'nu ziyaret ettiklerini söyledi.

Sivasspor'un şampiyon olması halinde direk Şampiyonlar Ligi grup maçlarında oynayabilme ihtimali olduğunu ifade eden Cem, bu nedenle UEFA Delegesi Petriashvili'nin, Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil etme ihtimali bulunan kırmızı-beyazlı ekibin maçlarını oynadığı stadyumu incelediğini kaydetti.

Sivasspor'u takip edip etmediği sorulan Petriashvili, Gürcistan vatandaşı olduğunu, komşu ülke Türkiye'de görevlendirilmesinden dolayı Türk futbolunu yakından takip ettiğini söyledi. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan UEFA Kupası final maçında da görev alacağını söyleyen Petriashvili, bir futbol adamı olarak Sivasspor'u da yakından takip ettiğini, Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'ne ilk defa katılmasının, kırmızı-beyazlı ekip için çok önemli bir düzey olacağını kaydetti.

Sivasspor Yönetim Kurulu üyesi Faruk Taşseten ise incelemelerle ilgili olarak[B],"Bize zaten ön raporlar göndermişlerdi. Bizim stadımızın uygun olup olmadığına dair zaten daha önce Futbol Federasyonu tarafından kontrol edilmişti. Birkaç düzenlemelerle inşallah burada, stadımızda oynamak istiyoruz. Sivas seyircisine bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz."[/B]dedi.

Stadyumda çok önemli noksanlıklar olmadığını ifade eden Taşseten, [B]"Park sahalarında ve bir takım yerlerde uygulamalar yapılacak ve VİP tribününün genişletilmesi var Şampiyonlar Ligi ile ilgili. Başka bir eksiğimiz yoktur. Zaten Gençlerbirliği maçının ardından zemin tamamen kaldırılacak, biz bu çimi yenileyeceğiz, aynı zamanda yerden ısıtma yapıyoruz, yerden ısıtmayı da doğalgaza uyarlayacağız" [/B]dedi.

club7house 27.04.2009 19:29

Cevap: Sivas`a Şampiyonlar Ligi Teftişi!

Sivassporumuzun Avrupa maçlarını stadyumumuza oynayamama kaygısını yaşadığımız şu günlerde bu haber çok güzel, Avrupalı SİVAS yakışır :))

sevda58 27.04.2009 19:30

bence birtek zemini isitma sistemi olursa, bide tribunlerin ustunu kapatsalar da olur, biz 4 eylul'de o coskuyu yasamak istiyoruz...
bizim stadimizda......

Besyo_cu 27.04.2009 19:30

[B]Stadyumumuza yapılacak olan eklemeler ile daha modern bir hale gelecek. Şampiyonlar ligi maçları Sivas'ta oynanamayacak gibi dedikodularında böylece önüne geçmiş olduk.

Uefa yetkilisi bizim stadyumu gördukden sonra burdan Real Madrid bile cıkamaz demiştir kesın ;)[/B]

07reis58 27.04.2009 19:33

[B]TÜRKİYE yi fethettik sıra AVRUPA da bekle bizi avrupa alemin kralı gelıyor [/B]

yigidomustafa58 27.04.2009 19:35

[QUOTE=SivasSpor.Com;509795]
Stadyumda çok önemli noksanlıklar olmadığını ifade eden Taşseten, [B]"Park sahalarında ve bir takım yerlerde uygulamalar yapılacak ve VİP tribününün genişletilmesi var Şampiyonlar Ligi ile ilgili. Başka bir eksiğimiz yoktur. Zaten Gençlerbirliği maçının ardından zemin tamamen kaldırılacak, biz bu çimi yenileyeceğiz, aynı zamanda yerden ısıtma yapıyoruz, yerden ısıtmayı da doğalgaza uyarlayacağız" [/B]dedi.[/QUOTE]

[B][I]bu stad ne zaman yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum..[/I][/B]

58_babacan_58 27.04.2009 19:49

[B]ARTIK AVRUPAYA AÇILMANIN DÜNYA MARKASI OLMANIN ZAMANI GELDİ YİĞİDOLAR ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN.[/B]

lastsivasli 27.04.2009 19:53

Allah tan bir mani olmazsa şampiyon olarak gidecez şampiyonlar ligine...
bu da dmek oluyor ki, barcelona sı mancester i uventus u yani tüm avrupa sivas ı tanıyacak ve öğrenecek...
haydi hayırlı traşlar :D:D

gül5858 27.04.2009 19:55

[B]4 Eylül stadının onaydan geçmesi ve bizi 'Avrupada temsil etmesi gurur verici biraz eksikler olabilir onlarda yapılacak ufak sorunlar.:confused:

GELEN TARAFTAR ZARAR VERMEDİĞİ SÜRECE :D:D:D[/B]

yerliturkuaz 27.04.2009 20:05

[B]Bize bu takıma bir stad gerekli artık bizimde modern bir stadımızın olması gerekiyor eminim yönetimimiz bu yönde çalışmaları vardır.

[/B]

sinan-58 27.04.2009 20:09

bazı arkadaşlar avrupaya gidersek maçlarımızı bu statta oynuyamıyacağız diyorlardı inş. bu haberi okumuşlardır

tanju_58 27.04.2009 20:14

uefa yetkililerinin ayağını alıştırmak lazım.arkasından su dökseydiniz :)

58siwaslı06 27.04.2009 20:37

arkadaşla galiba olimpiyat stadında ounayacakmışız çıkarsak

muco5806 27.04.2009 21:34

[B]Ya vallahi gözyaşlarımı tutamadım okurken.İnanabiliyormuzunuz ya UEFA dan yetkililer geliyor şampiyonlar ligi için.Buraya bi seribaşının gelmesi garanti İnter,Barcelona,Manchester ALLAH ım bu nasıl bi mutluluktur.Bu adamlara çok şey borçluyuz ve tabi onlar da bize borçlu.İYİ Kİ SİVASLIYIM DEDİM 1 MİLYON KERE DEDİĞİM GİBİ...[/B]

yusuf_yusuf 27.04.2009 22:03

ya etsınler ne olacak kı sankı yaparız demı artık bız şampiyonuz

özsivasli1903 27.04.2009 22:10

vallaha müthis haber...
insallah sampiyon olup direk sampiyonlar ligine gidince 4 eylülde tüm avrupaya izletecegiz sivasi... 4 eylül üstü komple kapansa altan isitmada olursa yeter...

merkez_emre 27.04.2009 22:12

aldıgım bugunku en ıı haber :) gazetede ist yada kayserı yazyordu...

liverpollu gardaslarımı ıstanbuldakı macda kendı atkılarını alamayınca sıvas atkılarıyla fınal macına gıtmıslerdı...inş. sivas a da gelırler beraber " never walk alone gardas " bestesını yaparız istasyon caddesinde :)

Yiğiter 27.04.2009 22:20

Ne İstanbulu ne Kayserisi yahu..
Ben soğuk demedim yaz demedim yağmur demedim..İşimi gücümü bir yana attım her maaç geldim..Kaç maçtan sesim kısık,boğzaım ağrır çıktım.benim günahım ne?

Barça Sivas'a gelecek ;var mı öyle ?:)

burak_baykal 27.04.2009 22:36

[B][COLOR="DarkRed"]aslında bu uygulamalari yeni stad için yapılırsa iyi olur.şimdi ki stadıda paf ligine verilmesi iyi olur bence[/COLOR][/B]

ERMAN 28.04.2009 10:11

sacmalayın arkadaslar ne ıstanbulu ne kayserisi böle birşey söz konusu bıle olamaz maclar sivasta oynanacak bızbu kadar heycanı gergınligi bosunamı yasadık.

Salim58 28.04.2009 10:39

4 eylül stadında hep beraber şampiyonlar ligine gerekli eksiklikler tamamlanır ve 4 eylül bunu hakediyor

sivaslimete 28.04.2009 11:13

AVRUPA AVRUPA DUY SESIMIZI ISTE BU SIVASIN AYAK SESLERI:

Ya yemin degisip yerden isitma olursa birde acik olan tribünlerin üstüde kapansa cok güzel olur.

abircan 28.04.2009 14:50

3 sene önce başkan sivasa chelaseyi getireceğim derken millet dalga geçiyodu, şimdi otopark hazırlığı yapıyorlar, yapın yapın daha çok vıp konuk takım gelip gidecek ayakları alışsın artık

Mursallı yiğido 28.04.2009 15:32

Artık şampiyonlar ligine katılacağımız kesinleşti diyebiliriz.Stad konusunun da bir an önce çözülmesi lazım.

cenk5821 28.04.2009 16:08

ya ne istanbulu kayserisi bu insannn basına kac gelir hem sampiyonlar ligine katılıp hem disarda oynamakta neciymis ins allah kısmet ederse burda oynayacagız:rolleyes:

nicholas58 28.04.2009 17:23

bu sivastaki yöneticiyiz diye gezinen insanlar hiç bi halttan anlamıyor faruk taşseten fikret ünsal mehmet oflaz vb. bu adamlar tam bir kalas ulan geçen sene intertotoya katıldın seneye hedef daha yüksek dediniz neden stad işine başlamadınız beyinsiz herfiler az kaldı teker teker mecnun odyakmaz sizi sepetliyecek yazık sivasspor avrupada top oynuyacaksa sivasta oynamalı onun dışında olursa allah herkesin belasını versin diecem

slasher//z 28.04.2009 19:45

EEE NASIL YANİ YAA
BEN BUGUN LİG RADYODA DİNLEDİĞİME GORE MACLAR SİVASDA OYNANMAYACAK DENİLMİŞ?
YA OLİMİYAT YADA KADİR HAS DİYOLARMIS?
BU HABER KESİN Mİ? KANYAK KİM??

TracyMcGrady58 29.04.2009 00:25

Maclar Sivas'ta oynanmasaydi cok yazik olurdu ama cok sükür böyle bir durum yok. Artik Manchester, Barcelona, Real Madrid, Chelsea gibi devleri bekliyoruz 4 Eylül'e.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:37.