SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hani Nerde Anadolu Kardeşliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25313)

Abdullah DuMaN 04.05.2009 07:44

Hani Nerde Anadolu Kardeşliği

[B]Sivastan çıktık kalabalık bir şekilde Antepe gidiyoruz yolda gerek mola verdiğimiz yerlerde herkes Sivassporun kazanmasını ve Şampiyon olmasını istediklerini söylüyor Stada girdik maçın başlamasına iki saat var antep taraftarı maça fazla ilgi göstermemiş Bizler sürekli antepe tezahürat yapıyor ortamı güzelleştiriyoruz antep takımını çağırıyoruz güzel görüntüler yansıtıyoruz herkese ve maç başladı

biz ilk golü attıktan sonra antep taraftarı satılmış antep diye tezahürata başladılar ilk yarı sonunda hakemin gösterdiği karttan sonra satılmış hakem diye tezahürata başladılar ve maç sonu maç öncesi "Bu Sene Şampiyon Anadoludan" Kırmızı Beyaz Şampiyon Sivas" tezahüratı yapan antep maç sonında i.......Sivas olamazsın Şampiyon demeye başladı bu tezahürat bizleri kahretti. "Hani Nerde Anadolu Kardeşliği" bu saatten sonra bizim bizlerden başka dostu yok bunu iyi bilin bir takım rakip takımımızla berabere kaldı diye kardeş takım dediniz bizim kardeşimiz takımımız yok herkes bir yerde ayağımızı kaydırmaya çalışıyor biz bu yolda yanlızız [/B]

Salim58 04.05.2009 07:55

Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği

bizim bizden başka ne dostumuz ne kardeşimiz var o çirkinlik onlara yeter hak ettiler kazandılar lafımız yok ama söylenen sözleri hiçbir zaman haketmedik

sizin dostunuzuz diyen takımların dosluğundan şüpe ederim

ÇANKAYA 58 04.05.2009 08:25

antep önüzdeki seneler sivasta elimize düşme

üçyıldız58 04.05.2009 08:30

anadolu kardeşliğini adanadaki maçta adanademir,ve kayseri maçında gördük konyada gördük ........sivas olamasın diye tezahürat yaptılar
sonra dün trabzon kayseri maçı var trabzon seyircisi koro halinde sivasa küfür ediyor ...... sivas olamasın şampiyon diyor bence bu anadolu kardeşliği saçma sapan hiçbir değeri olmayan iki kelimeden oluşadan bir söz artık benim için hiçbir değeri yok
bu sene taraftarından destek gördüğümüz büyük bursaspor taraftarını vede ankaragücü taraftarına çok ,çok teşekkür ediyorum

Salim58 04.05.2009 08:39

[QUOTE=üçyıldız58;512933]anadolu kardeşliğini adanadaki maçta adanademir,ve kayseri maçında gördük konyada gördük ........sivas olamasın diye tezahürat yaptılar
sonra dün trabzon kayseri maçı var trabzon seyircisi koro halinde sivasa küfür ediyor ...... sivas olamasın şampiyon diyor bence bu anadolu kardeşliği saçma sapan hiçbir değeri olmayan iki kelimeden oluşadan bir söz artık benim için hiçbir değeri yok
bu sene taraftarından destek gördüğümüz büyük bursaspor taraftarını vede ankaragücü taraftarına çok ,çok teşekkür ediyorum[/QUOTE]

ankarada olmam itibarı ile ben bir bizi destekleyen ankaragücü taraftarını gördüm biz yendik bizim takımı ve bizi desteklediler helal olsun onlara başka kimseyi tanımam herkes kuyumuzu kazmaya çalışıyor

a gücü bjk maçında bir sivaslı olarak a gücünün türübünlerinde yerimi alıp destekleyeceğim onları

ErdalGüler 04.05.2009 08:52

[B]Kardeşlik ayrı şey hak hukuk ayrı şeydir. Ben Gaziantepi tebrik ediyorum, hiçbir şaibeye pirim vermeden çıkıp oyunlarını oynadıkları için. Takımımız dün çok iyi oynayamadı bunu kabul edebilmek lazım.. Ayrıca Anadoludan kardeş takımlarımız olsa bile maçı bize vermeleri çok mu doğru? Ozaman olunan şampiyonluğun ne anlamı var? Önemli olan hakkınla bunu başarabilmek, eğilmeden bükülmeden bir yerlere gelebilmek değil mi? nitekim takımımız bunuda gerçekleştiriyor. Tabiki taraftarın yaptığı davranış çok yanlış ve istenmeyen bir davranış ama bu şu demek değildir ki Anadolu kardeşliği gereği maçı bize verecekler kesinlikle bu yanlıştır. Takımlar Çıkarlar hakeden kazanır. Eğer haksız bir şekilde ve emeğiyle maç kazanmadan şampiyon olunacaksa hiç olunmasın daha iyi bence...[/B]

Salim58 04.05.2009 09:00

[QUOTE=ErdalGüler;512939][B]Kardeşlik ayrı şey hak hukuk ayrı şeydir. Ben Gaziantepi tebrik ediyorum, hiçbir şaibeye pirim vermeden çıkıp oyunlarını oynadıkları için. Takımımız dün çok iyi oynayamadı bunu kabul edebilmek lazım.. Ayrıca Anadoludan kardeş takımlarımız olsa bile maçı bize vermeleri çok mu doğru? Ozaman olunan şampiyonluğun ne anlamı var? Önemli olan hakkınla bunu başarabilmek, eğilmeden bükülmeden bir yerlere gelebilmek değil mi? nitekim takımımız bunuda gerçekleştiriyor. Tabiki taraftarın yaptığı davranış çok yanlış ve istenmeyen bir davranış ama bu şu demek değildir ki Anadolu kardeşliği gereği maçı bize verecekler kesinlikle bu yanlıştır. Takımlar Çıkarlar hakeden kazanır. Eğer haksız bir şekilde ve emeğiyle maç kazanmadan şampiyon olunacaksa hiç olunmasın daha iyi bence...[/B][/QUOTE

güzel yazmışsın sana katılıyorum bize maçı veren kardeş takım olsun demiyoruz
bize yapılan kötü taraftar tezahüratleri için yoksa hakedeni kutlamak lazım

LIONELMESSI 04.05.2009 09:41

Neanadolu kardeşliği arkadaşlar anadolu takımları sivassporun şampiyon olmasının istermi eğer sivasspor şampiyon olursa gaziantep gibi gbirliği gibi kayseri gibi takımlar nasılbir sorumluluk altına gireceklerini bilmiyorlarmı sivassporun şampiyonluğu en çok anadolu takımlarına zarar verir kendi camiaları taraftarları benzer beklentiler içine girerler. birde şunu belirteyim haftalardır 3 büyükler kupanın ist. dışına çıkmasının istemiyorlar diye teoriler üretildi başkanlar yemek yendi denildi ama helal olsun fenerbahçeye bu kadar eksiğe rağmen gitti inönüde beşiktaşı yendi teşekkürler fenerbahçe

GLoBe-Y-Gençlik 04.05.2009 09:41

[B]Bizim şampiyon olmamızı istemeyenlerden biri gazi antep dir sahte gardaşlığın luzumu yok. atkıyı nasıl aldıysak öyle yakarız Antep sen sivas olaman dıyon ama yazık..:!! [U]YAŞASIN ANADOLU INADINA ANDOLU [/U][/B]

gezgin58 04.05.2009 09:49

Ne kardeşliği gardaşım kardeş dediklerimizi gördük,bu saatten sonra bırak kardeşi, babamı tanımam. En büyük SiVaSSpoR, gerisi hikaye, üç büyük yok artık tek büyük var, oda Sivassporum...Antep bu maçın vebalini gelecek sene ödeyecektir.

GLoBe-Y-Gençlik 04.05.2009 09:58

[QUOTE=gezgin58;512962]Ne kardeşliği gardaşım kardeş dediklerimizi gördük,bu saatten sonra bırak kardeşi, babamı tanımam. En büyük SiVaSSpoR, gerisi hikaye, üç büyük yok artık tek büyük var, oda Sivassporum...Antep bu maçın vebalini gelecek sene ödeyecektir.[/QUOTE]

[B]evet ödeyecektir. dişe diş kana kan intikam...[/B]

basayev58 04.05.2009 10:20

Konyaspor maçınca farklı şeyler mi yaşadık?Trabzon’u Anadolu’dan saymıyoruz zaten.Onlar şahsına münhasır ne idüğü belirsiz bir camia.Sorsan Anadolu edebiyatı yaparlar,ama her ortamda Sivaslılara edilen hakaretler ardına Sivas olucağına Beşiktaş olsun derler,İstanbul takımlarının koynuna girerler.Eee bunların zaten adı unutuldu.Şimdi bide Sivasspor çıkarsa,haketmeden aldıkları pastadaki dilim küçülürse...Allah bunlar beter edecek bizde göreceğiz.Onlar hakkında çok yazmak istemiyorum artık.Ama Konya ve Gaziantep’te gördük ki,Anadolu dayanışması hikayeden ibarettir. Başarı herzaman bir çekememezliği yanında getiriyor.Gaziantepspor başkanıda istemez Sivasspor’un şampiyonluğunu.Çünkü ertesi sene olası bi başarısızlıkta yine uyutacaktır camiasını,geçen sene gördünüz Sivasspor’u, İstanbul takımlarından başka şampiyon çıkmaz diye.Bugün bu sitemler dökülüyorsa dilimizden ve yüze gülen arkadan iş çevirenler gülüyorlasa,bu bizim 1-0’dan sonra 2. golü bulamayışımızdandır.Gerisi angarya...Kimse kimsenin kardeşi değil,alayına İsyan...hangi devrim kavgasız olmuş?

H_Turan 04.05.2009 10:25

Anadolu Takımlarının derdi Biz olamıyoruz Şampiyon Bari Sivassporda Olmasın diyorlar.

bgürsoy 04.05.2009 10:37

yazıklar olsun bu şehre..sahte dostluklara ihtiyacımız yok..lanet olsun böyle siyaset kokan halka..

dodo34 04.05.2009 10:48

Biz bu sene tek bir takımın şampiyon olmasını istiyoruz şuan kulvarda 2 anadolu takımı 1 istanbul takımı var bizler anadolu takımlarının şampiyon olmasını diliyoruz ama ts nin değil sadece yiğidonun şampiyonluğu bizleri sevindirecektir. Dün gece sizler için değil kendimiz için kazandık ama birçok taraftar kardeşim aynı fikirde sivas diyoruz başka bişey demiyoruz. sizler muhteşem bir taraftarsınız delikanlı akıllı sempatik ve vatansever başarılar sivasspor

ready 04.05.2009 10:48

[B]maç öncesi sohbet ettigimiz abiler kardeşler gönlümüz sivasın şampiyon olmasından yana kimse maçı satın demiyor yalnız maçdan önce sivasspor şampiyon olsun sivasa diye bagırıpda maçda 2-1 kazanınca i..ne sivasa olmazsın şampiyon demeleri bir kaç kişinin şampiyon beşiktaş demeleri çok çirkin söz gardaşlık konusuna gelince her şehrin takımı kendine has dır desteklemeleri normal fakat çirkin tavırları hiç de hoş olmadı[/B]

Yigido58_NL 04.05.2009 10:55

Kardeslik diye birsey yok arkadaslar simdiye kadar Istanbul takimlari nasil sampiyon oluyordu Anadolu takimlarina para verip mac satin alarak hakemi satin alarak.Nasil beklersiniz Anadolu takimlarindan destek,oyle birsey hic olmadi ve olmazda.Ben yalnizca Ankaragucu ve Kayserispor taraftarindan beklerim oyle birsey gerisi fis.Ellerin inadina sampiyon olacagiz insallah.Kimler ne derse desin,kimler cekemezse cekemesin hepsinin inadina Sampiyon Sivassporum.Olurda sampiyon olamazsak yinede bizim gozumuzde Sivassporumuz sampiyon.Cunku ikincide olsak Sivassporumuz sampiyonlar liginde oynayacak varmi boyle bir gurur varmi boyle bir seref,sonucu ne olursa olsun yensekte yenilsekte o gururu onuru yasamak gibisi yok.Ama yinede Sivassporuma sampiyonluk yakisir bu sene .
Durmak yok Yigidom yola devam,Sampiyon SivaSSpor

myway 04.05.2009 11:03

[B]Ankaragucu taraftari haricinde bu ulkede hicbir takimdan ve taraftarimdan beklentim yok...Anadolu kardesligi diye birsey de kesinlikle yok..Kimse kendini kandirmasin...[/B]

davulcu 04.05.2009 11:06

antepe gelecek sezonda bol mağlubiyetler diliyorum

bortecine 04.05.2009 11:10

Sanırım fark etmediniz. Antep taraftarından çok bjk taraftarı vardı

yusufaydin 04.05.2009 11:20

Su kardes lafini birakin ne kardesligi hickimse Sivasin sampiyonlugunu istemez,dun gorduk antepi nasil oynadilar mucadelerinde buram buram tesfik kokuyordu almislar prim vaadini olumune oynadilar.Sonrada mac sonu antepli oyuncu cikmis ben Sivasin sampiyon olmasini istiyorum diyor utanmadan,ama Allahin izniyle herturlu zorlu sartlara ragmen SAMPIYON OLACAGIZ.
Bu arada tesekkurler FENERBAHCE.....

oNuR 04.05.2009 11:30

[B]Sivasspor'umuzu Tsl'de destekleyen tek tribün Ankaragücü tribünüdür.Anadolu kardesliği hikaye..Biz demiyoruzki anadolu ekiplere bize yatsın..Bize karsı nasıl mücadele ediorlarsa besiktasa,galatasarayada öyle mücadele etsinler..Maç öncesi lehimize tezahurata yapan,maç sırasında da besiktasa verdiğimiz tepkiyi ıslıklayan yanar döner antep taraftarını kınıyorum![/B]

H_Turan 04.05.2009 11:30

Fener bizi Daha çok istiyor dün gösterdi:D

svs ayhan 04.05.2009 11:31

biz artık kendi yağımızla kavrulalım dostuda düşmanıda biliyoruz yanımızda gözükenler arkamızdan vurabilir ama çekirge bir sıçrar ikincisinde b..ka saplanır o yüzden sloganımız değişti artık bu sene şampiyon iç anadoludan

bgürsoy 04.05.2009 11:36

yanar döner taraftar istemiyoruz.. adi insanlardan dost olmaz bize..

alaybeyi 04.05.2009 11:38

Bütün bir Spor Medyasında köşe başlarını tutmuş iri cüsseli spor yazarı ağabeylerin sekiz hafta evvel ŞAMPİYON ilan ettikleri Beşiktaş gerçeği ortada dururken, birilerinin buna rağmen çıkıp büyük bir safdillikle ŞAMPİYON SİVAS şarkıları söylemelerine ve iyi niyetli ANAOLU KARDEŞLİĞİ masallarına inanmaları doğru bir tarif ile biraz saflığıda aşıp aptallık sınırlarını zorlarken, Sivassporumuzun dün Gaziantep'de atlattığı ucuz kaza nedeni ile bütün Sivasspor Camiasına geçmiş olsun diyorum.
Efendim, boyalı büyük medya gerek gazete, dergi ve gerekse TV ve radyo yolu ile Beşiktaş'ı haftalar öncesinden Şampiyon ilan etmediler mi?
Sekiz hafta önce Spor Basınımızın duayenleri(!) lider Sivasspor olmasına ve arada Beşiktaş ile altı puanlık bir fark bulunmasına rağmen o gece ağız birmliği ederek Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bilimsel(!) verilerle açıklamadılar mı?
Bütün bu ortada çevrilen fırıldağı görmezden gelip de, birileri hala ANADOLU KARDEŞLİĞİnin edebiyatını yapabiliyorsa pes!...
Ortada dört maç kaldı, ŞAMPİYON olmak isteyen çıkar takır takır yapar maçını ve alır puanları ilan eder şampiyornluğunu...
Şampiyon olmayı birilerinin himmetine bırakırsanız o birileri gün gelir maskara eder sizleri.

incifatih27 04.05.2009 11:46

SELAMLAR ÖNCELİKLE MAÇ İÇİN YORUMUM SİVASSPOR ÖZELLİKLE İKİNCİ YARIDA ÇOK VASAT Bİ FUTBOL SERGİLEDİ İYİ OYNAYAN TARAF ANTEPSPORDU VE KAZANDI ERDAL GÜNEŞ KARDEŞİM SENİ TAKDİR EDERİM YAZDIKLARIN ÇOK DOĞRUDUR BEN ANTEPLİYİM ANTEP SİVAS MAÇINDA SİVAS TRİBÜNÜNE OTURDUM İYİKİDE OTURMUŞUM SİVASI DESTEKLEDİK YALNIZ BEN DEGİL BENİM GİBİ ONLARCA ANTEPLİ VARDI İÇİNİZDE BUNDAN EMİN OLUN İ... SİVAS OLAMASIN ŞAMPİYON DİYE TEZAHÜRAT YAPAN İ...LER YÜZDE Bİ MİLYON BEŞİKTAŞLIDIR YİNE SİVAS ALEYHİNE TEZAHÜRAT YAPAN BAZI GRUPLAR VARDI ONLAR COLUK COCUK ANTEPE GELEN SİVASLI TARAFTARLARI TAKDİR EDERİM GALEYANA GELMEDİLER ÇİRKİN TEZAHÜRATA ALKIŞ İLE KARŞILIK VERDİLER,,,, SAMİMİ SÖYLÜYORUM BUGÜNE KADAR BELKİ YÜZÜN ÜZERİNDE ANTEP MAÇINA GİTTİM MİSAFİR TRİBÜNÜNDE BENİMDE İÇİNDE BULUNDUĞUM TRİBÜNDE SİVAS TARAFTARI KADAR KALİTELİ TERBİYELİ VE SAYGILI TARAFTAR GÖRMEDİM İYİKİ ANTEPE GELDİNİZ ŞUNDAN EMİN OLUNKİ HAS ANTEPLİLERİN GÖNÜLLERİ SİVASSPORDAN YANADIR ANTEPİN YÜZDE 40 I ÇEŞİTLİ BÖLGELERDEN GÖÇ GELME ONUN İÇİN İÇİMİZDE HER TÜRLÜ İNSAN VAR ANLAYIŞLA KARŞILARSINIZ UMARIM BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ İNSAN YÜZÜNE (HAYVANDA DENİLEBİLİR) ANTEP İÇİN GENELLEME YAPMAYINIZ UMARIM SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR ŞAMPİYON OLSADA OLMASADA SİVAS SPORU SEVİYORUZ... BAŞARILAR DİLERİM SAYGILARRR

sivaslim58 04.05.2009 11:46

bende antepteydim.maçtan önce şehirde gezdik.herkez inşallah yenrsiniz diyordu.burda bjk taşa antebin maçı 3-0 gibi bir skorla verdiğini söylediler.bir tane pozisyonları bile yokmuş.kendi insanları antepspor için maçtan önce ağza alınmayacak küfür söylediler.sonra biz maçta 1-0 öne geçince satılmış antep i... hakem sonra öne geçtiler.iii ... sivas olamazsın şampiyon.sadece tek kelime fransızlar antepi gerçekten işgal etmişler.

ready 04.05.2009 11:51

[B]şehirde gezdigimiz zaman büyük abilerle dayılarla sohbet etme fırsatımız oldu kimi gönlünden sivassporun şampiyon olmasını ister kimi de sırf laf olsun diye söyler anadoludan şampiyon çıksında bu sivas olmuş bursa olmuş veya bir başkası olmuş farketmez şu üç büyüklerin hegomanyasını kıralım anadolu şehirlerinden de başarılar gelsin[/B]

H_Turan 04.05.2009 11:58

Anadolu kardeşliğine inanmayın Anadoluda kimse Sivassporu istemiyor Çünkü Kendileri Şampiyon olmak isterler olamadıklarından kimsenin olmasını istemezler o yüzden bilenirler taraftarda aynıdır Sadece Büyük takımlar fenerbahçe ve galatasaray taraftarları Beşiktaş olacağına Sivas olsun diyorlar bu da güzel tarafı Hangi anadolu takımı bu sene bize bilenmediki Kayseri den tut konyaya sonra ankasraspora.

furkancfc 04.05.2009 12:20

Şampiyon Adayı Aldı Babayı diye tezahüratlarda duydum ben yazık be yazık... Bizim kardeşlerimiz Ankaragücü ve Sakaryadır başkada kimse olamaz

07reis58 04.05.2009 12:22

[B]kırmızı beyaz tek kardeş,gerisi kalleş[/B]

handsome5867 04.05.2009 12:23

bizim bizden başka ne dostumuz ne kardeşimiz var o çirkinlik onlara yeter hak ettiler kazandılar lafımız yok ama söylenen sözleri hiçbir zaman haketmedik

sizin dostunuzuz diyen takımların dosluğundan şüpe ederim

özsivasli1903 04.05.2009 12:32

arkadaslar kimse kimseye mac satmaz veya yatmaz...
anadolunun diger sehirleri bize imreniyor ve kiskaniyo sivasi...
bize buralara eze eze geldik... ve sonunda sampiyonda olacagiz...
fener besiktasa yatar dedik ben bile öyle düsünmüstüm dedigimden cok utandim... fener cikti topunu oynadi ve kazandi...
lütfen sivassporlu oyuncularda konusurken falan dikkat etsinler... kimseye laf vurmalarina gerek yok son 4 mac hepsini alip sampiyon olacagiz...

emreakbulut58 04.05.2009 13:07

antep in yaptığı ayıp bi çaban yok ortalardasın nie böle yapıolar elimize düşücekler ama bu maçı unutmayacağım unuturmayacağız bir dahaki sene görş antep

alix_özdemir 04.05.2009 13:09

Bu kardeşliğin olmayacağı Antep maçından önce de belliydi. Kimse kendi kazanamadığını başkasının kazanmasını da istemez. Bu insalık halini unutmayalım. Sivas'a verilen destekler hep lafta. Dünkü maçta sanki şampiyonluğa oynayan Antep'ti. Yazıklar olsun, ölümüne top oynadılar. Ama bizim de payımız büyük; çünkü ne olursa olsun o takımı orada yenmelisin, çünkü sen şampiyonluğa oynuyorsun. Sağlık olsun inşallah bu sene şampiyonuz.

sevda58 04.05.2009 13:24

her anadolu takiminin gonlunde bir buyuk takim yatar..
buyuk takimlara sirin gorunmek icin boyle yapiyorlar....
bizi desteklemesinler istemez, biz bize yeteriz...(destek derken mac vermek degil)
bundan buyuk bir ders cikarmalidir sivas taraftari ve sivas halki,
gorun bakin her macta bize kufur edenleri....
sivasli oldugunuz icin gurur duyun, destek verin.

Shan58 04.05.2009 13:48

Arkadaşlar güçlü olursanız iyi oynarsanız herkes yanınızda ama kaybederseniz herkes karşınızda olur.
Sivas dün eze eze antebi yenseydi emin olunki "Bu sene şampiyon Anadoludan" diye tezahurat yaparlardı ama bizim oyuncularımız ellerine geçen fırsatları harcayıp skoru rakibe hediye edince onlarda bu oyunlamı şampiyon olacaksınız demeye getirdiler.

Artık oyun planlarında değişiklik yapıp daha iy futbol oynamak gerek yoksa bu oyunla işimiz çok zor.
Kimse gelipte Sivas'a yatmaz ama sen şampiyonluğa oynuyorsun ve 1:0 öne geçmişsin ama senin forvetlerin ciddiyetsiz oynayıp maçı rakibe hediye ediyor ve Teknik direktöründe oyundan düşen oyuncuları sahada tutup iyi oynayanı kenera alırsa tabi rakiplerde sana saygı duymaz doğal olarak.

Sen şampiyonluğa oynuyorsan ne yapıp edip maçı alacaksın öne geçmişsen farkı dahada açıp skoru garantiye alacaksın. ondan sonrada kimseye konuşma fırsatı vermeyeceksin.
Sen kendi elinle şampiyonluğu rakibine hediye edersen, hiçbir Anadolu takımı sana saygı duymaz çünki sivasspor tüm anadolunun ümüdi olmuş ve şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, şampiyonluğu götürüpte bir istanbul takımına hediye etme gibi bir hakkı yok.
Böyle birşey yaparsa bütün Anadolu kulüpleri sivas'a sitemde eder, saygısınıda kaybeder.
Ve bundan dolayıda onlara kızmayada hakkımız yok. nasıl seneler önce eline geçen şampiyonluk fırsatını FB'ye hediye eden Gaziantepe herkes kızıyorsa, eline geçen şampiyonluk şansını BJK'ye hediye eden bir sivas'ada doğal olarak bütün Anadolu takımları kızacaktır.

biyolog4 04.05.2009 14:06

Hasar büyük

Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Eğer hedefe koşuyorsan kaza yapmayacaksın. Kaza yaptığın zaman da hasar büyük olmayacak. Sivasspor dün Gaziantepspor önünde büyük bir kaza yaptı. Bu hiç beklenmeyen kazada şampiyonluğa koşan Sivasspor için hasar da büyük oldu! Maçtan önce Gaziantep'e gelen taraftar Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor ve bu maça da üç puan gözüyle bakıyordu. İşte bu istekle Sivasspor maça iyi başladı ve 20. dakikada golü bulunca rahatladı. İyi oynamaya başladı. Gaziantepspor'un golden sonra direnci kırıldı. Bu dakikalarda Sivasspor eğer ikinci golü de bulabilseydi şampiyonluğa iyice yaklaşmış olacak, hatta karşılaşmayı da galibiyetle bitirebilecekti.

Asla pes etmek yok
Ancak ikinci yarıda oyunun hakimiyeti Gaziantep'in eline geçti. Erman Özgür ve Murat Ceylan oyuna girince teknik kapasitesi yüksek olan Gaziantepspor, daha iyi oynamaya başladı. 52. dakika maçın kader anıydı. Mehmet Yıldız yakaladığı net gollük pozisyonu değerlendiremeyince bu top dönüp Gaziantep'in beraberlik golü olarak Sivasspor filelerine gitti. Golden sonra Sivasspor oyundan düşüp takım disiplinini kaybetti. Bu durum ev sahibi ekibin işine yaradı. 84. dakikada da Beto, Sivasspor'un hayallerini yıkan golü attı. Henüz lig bitmedi. Daha dört hafta var. Bu 4 haftada çok şeyler değişebilir. Yeter ki Sivasspor "Nasıl olsa ben Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorum" düşüncesine kapılmasın. Futbol bu sürprize açık. Bir bakarsınız ki kendinizi UEFA'da buluverirsiniz. Sivasspor dün üzülürken elbette sevinenler olmuştur. Olacaktır da. [COLOR="Red"]Üç büyüklere uygulanan galibiyet priminin bu maç için Gaziantep'te ikiye katlanması [/COLOR]Ali ERDOĞAN(fotomaç)

bu maç sivassporun şampiyon olacaksa bileğinin hakkıyla olacağını göstermiştir.bundan sonraki maçlarımızda antep maçından farklı olmayacak.bu hafta ankaraspor beşiktaş maçında ankaraspor nasıl oynayacak göreceğiz.sivasspor maçındaki gibi istekli oynayacaklarmı bakalım....

AnadoLu27 04.05.2009 14:24

ŞAMPİYON SİVASSPOR...

Antepten SeLamLar... SevgiLi..SivasLı KardeşLerim Ben GeNÇLik27 ÜyeLerinden Biriyim Yaşım 22---Yedi Yaşından Berii Antep MaÇLarına GeLirim..Ve Fanatik Bir Antep Taraftarıyım.Ben Size Şunu SöyLemek İstiyorum..BiLindiği gibi her şehirde böyle istanbul sevgisini kalbinden atamayan çok it köpek sürüsü var.. dünkü maçta kesinlikle genclik27 size bi hakarette bulunmadıı..size hakarette bulunan bir grup ********z bjk taraftarıydı...biz maç çıkışında onların oldu bölüme gittik fakat hepsi bir yere dağılmıştı ve kimin sivasspora hakarette bulunduğunu çözemedik..yani o idlerden bitanesi başlatıo tezahratu dierleri eşlik edio...İnanın bir sivaslıdan çok sivasın şampiyon olmasını istiyorum ama sahadaki maçta sivas galibiyeti hakedecek bir şey yapmadı bunuda hatırlatım...+ Ne OLur BizLerii YanLıŞ Tanımayın Bir Kaç Tane İd Sürüsü İçin İçinizde NefretLe DoLu Bir Yerde DurmayaLım...Bide Şunu SöyLemek İstiyorum...Geçen Sene Kümeye Düşmemeye Oynuyorduk ALt SıraLardaydık konya bize maçı verdi..Sivasda Sivas Bizi 2-1 yendi... Ve Yenmesi Bir Sorun DeiL Stadda Ne Kadar SivasLı Varsa Antep Kümeye Başka KüfürLü HakaretLerde BuLunduLar..YapıLanı Biz Unutmuyoruzz Amaa Yinedeeeee İnadınaa AnadOLu Dioruuzzz......Şampiyon SİVASSPOR GenÇLik27

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12.