SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   KANAL A ÜMİT AKTAN SİVASA TERBIYESİZLİGİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25321)

ERMAN 04.05.2009 15:28

KANAL A ÜMİT AKTAN SİVASA TERBIYESİZLİGİ

BU ÜMİT AKTAN DEnEN SAHSIYETIN SIVAS ILE NE ALIP VEREMEDIGI VAR ANLAYAMADIM HER PROGRAMINI IZLEDIGIMDE KAFAYI YIYORUM SINIRDEN TAM BIR SIVAS DUSMANI HER PROGRAMDA TAS ATIYOR SIVASA ;YOK GERCEKLER ACITIRMIS USTUNE BASA BASA DIYOR SIVAS ÜLKE PUANINI DUSUCERECEK TURKIYENIN IMAJINI SARSACAKMIS BU BENIM AKLIMA GELEN HER PROGRAM BU TÜR ACIKLAMALARDA BULUNUYOR. SİVASSPOR.COM UYLERİ OLARAK TEPMIKIMIZI GOSTERELIM

[email]haydimaca@kanala.com.tr[/email] maili bu adamın

ERMAN 04.05.2009 15:39

Cevap: KANAL A ÜMİT AKTAN SİVASA TERBIYESİZLİGİ

SONUNDA ISTEDIGIN OLDU GOZUN ICI GULUYOR KINA YAK BI TARAFINA SENIN KADAR SIVAS DUSMANI GÖRMEDIM YAZIKLAR OLSUN SENIN SUNUCULUGUNDA SANADA PROGRAMINIDA ORDA ROL YAPMA ANADOLU TAKIMLARININ FORMASINI GIYEREK. SENEYE HERHANGİ BİRİ SAMPIYONLUGUA OYNASIN ONADA CEPHE ALIRSIN GIY BJK FORMANI YAP O BOKTAN PROGRAMINI TERBIYESIZ YASINDAN BASINDAN UTAN ARTIK EVINDEN OTUR O GOBEGINI BUYUTY BU ARADA KOLTUK ALTINDA TER LEKERI VAR PROGRAMA CIKIYOSUN AYIP UTANMAZ ADAM
DAYANAMADIM SONUNDA BU MAİLİ ATTIM

yigidozan 04.05.2009 15:41

iyi etmişsin gardaş agzına saglık.mail adrsini ver bende atayım

ERMAN 04.05.2009 15:43

[email]haydimaca@kanala.com.tr[/email] maili bu adamın cok konusyor cok antepe yenıldıgımız zaman program sonunda ben demiştim adında bır yabancı sarkı caldırdır programında surekli ben demiştim sivas sole vs vs dıyordu. seviyesiz adam

Del Piero 04.05.2009 15:44

mail adresini versene lütfen bu benimde dikkatimi çekti

ERMAN 04.05.2009 15:47

[email]haydimaca@kanala.com.tr[/email] maili bu adamın

sivaslıbaki 04.05.2009 15:53

vay neyse.. Kanal A'yı basıp vuracan(Trabzonluların deyimiyle firacağum oni :D )

atabey07 04.05.2009 15:55

SADECE O DEĞİL TÜM TİRABZONLULAR AĞIZLARINA GELEN ŞEYLERİ SİVAS SPOR ALEYHİNE YAZIYORLAR.BUNLARIN BEN ...............................

PATRON 04.05.2009 16:14

Bu adamın Sivasspor'a olan düşmanlığını bilmeyen yoktur.

Öyle şeyler demek geliyorki kendimi zor tutuyorum....:mad:

H_Turan 04.05.2009 16:18

birde buna benzer düşman var tv8 de pazar günü akşam çıkan spor sunucusu da sivasa düşman iyi gidince bir şey diyen yok maç kaybedince düşmanlıklarını gösteriyorlar Sivası seven yokki basında.

winner58 04.05.2009 16:20

şimdi ona küfür etsem sevinir onun için değmez adi herife delikanlı ise sivasa gelsin görelim

ERMAN 04.05.2009 16:28

aslında sıvasta unvteye davet edılmeli orda haddini bildirmek lazım

ERMAN 04.05.2009 16:33

seyretmeyın su adamın programını

karamik 04.05.2009 16:46

Ya arkadaşlar O abuk subuk program yüzünden moralinizi bozmayın çok çok nadir izlerim Kanal A' yı 3 hafta önce gene bu adam salladı sivasspora yok stadları oynamaya yetersiz yok ülke puanı ulan Adi Adam sen o programda 3.lig takımlarından bile bahsediyorsun Anadolu takımlarına hep yer ayırıyosun ama hizmet ettiğin gene büyükler Arkadaşlar lütfen o programı mail yamuruna tutalım sivassporun adını bile agzına almasın...

fatihtuztas 04.05.2009 16:51

ah o bi sivasa gelip de maç izlese onu geldiğine bin pişman ederim ya...

esentepeli58 04.05.2009 16:54

allah canını ala yolda yürümeyi bilmiyon gebermeye bi başın kaldı hala ********lık peşindesın ümit mi ne haltsan..................:mad:

ERMAN 04.05.2009 16:55

[email]haydimaca@kanala.com.tr[/email] maili bu adamın bu adamdan sıvasla ılgılı ıy veya kötü bır yorumda bulunmamısını ısteyen sivas halkı olarak bu bızım hakkımız dıye BELİRTİN TEBRIK DAHİ ETMESIN. PROGRAQMINDA SIVAS KELIMESINI KULLANMASIBN

ekrem5810 04.05.2009 17:01

ümit aktan denen herife ve kanal a tv ye bu pis herif için protesto mesajı atalım allahın nazillisi nazilli nazillide çingen ç
oktur budamı çingen acaba

emreakbulut58 04.05.2009 17:04

doğru bizi neden istemiolar çünkü sivaslıyız farkımız war:D

ekrem5810 04.05.2009 17:05

BU HERİF SIVASSPOR ÜZERİNDEN PRPİM YAPMAK İSTİYODUR GÜNDEME GELMEK İÇİN İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR MSJ ATALIM TEPKİMİZİ GÖSTERELİM KANAL A TV YE

ERMAN 04.05.2009 17:06

VE BİR PROGRAMINDADA BANA MAİL ATANA KADAR TAKIMINIZA SAHIP CIKIN VS SOYLEMLERDE BULUNDU SANA SORACAGAZ UMİT EFENDİ NE YAPACAMIZI

nntvaq 04.05.2009 17:10

BİZ BÖYLELERİNİN SIRTINA BASA BASA ZİRVEYE YÜRÜYORUZ BEYLER.BIRALIN BÖYLELERİ OLSUN...

mustafatas58 04.05.2009 17:16

sezon sonunda görecem ben onu sivas şampiyon olunca bahane olarak ne bulacaklar acaba bu büyük başarıyı karalamaya çalışacaklar ama yaptırmayız yaptırmamalıyız yaptırmayacığız.bu sene sampiyon sivasspor başka büyük yok bunu herkes bilsin

Mursallı yiğido 04.05.2009 17:45

Sivasspor'un tökezlemesini bekleyen çok kişi var.Bunlara fırsat vermememiz lazım.

Kizilirmak58 04.05.2009 17:56

ÜMİT AKTAN "ACITMI " SİVASPOR SENİ .....BUNA SEVİNDİM O ZAMAN .. ÜMİT BİZ BULKE PUNAINI LİVERPOLDEN 8 YİYEREK DÜŞÜRMEDİK .

hursit0658 04.05.2009 18:02

sivasdan girip çıkamayan birşey var böyle devamlı konuşuyorsa istanbul yalakalarına karşı ŞAMPİYON SİVASSPOR

etzel1967 04.05.2009 18:13

o programı en çok biz seyrediyoruz her halde...ben kimsenin seyrettiğini duymadım...üçüncü sınıf,kalitesiz ve saçma sapan bir program...izlemeyin olsun bitsin...

LosTie58 04.05.2009 18:40

Ben tepkimi maille dile getirdim,ayrıca takımımıza sahip çıkıp çıkmamak Ümit Aktan'a mı kalmış.

subasi29 04.05.2009 18:50

umit aktan sahsiyetsiz bir adam.klasik depresyona girmis,komik gorunuslu bir idaresiz ahmak.sivas hakinda yorum yapmak sanami kaldi?

Del Piero 04.05.2009 18:54

[B]Arkadaşlar tepki maillerimizi sadece o alçağın programına değil kanal A merkezinede atalım onun programını kaldırsınlar.. veya ikaz etsinler k.peği.

[email]kanala@kanala.com.tr[/email][/B]

Metal Gear 04.05.2009 19:19

Bizim zurna bile daha güzel ses çıkarıyor..:)

bekçi 04.05.2009 19:43

güzel konuya değinmişsiniz arkadaşım sağol .ben yazdım mail attım hadi hep beraber...

hunter 04.05.2009 19:50

la ***** diyecen sivasın başarısı niye bukadar zoruna gidiyor istanbul yalakası ****

yusuf_07 04.05.2009 20:17

[B][COLOR="Red"]bu ümit aktan denilen adam avrupa şampiyonası gitmeyip milleti gittim diye kandırmaya çalışmıştı. böylesine karaktersiz bir insanı dinleyeceğime mahalledeki köpeklerin havlamasını dinlerim daha iyi :) hiç değilse saçmalamıyorlar :)[/COLOR][/B]

forza 04.05.2009 20:27

Arkadaşlar bu tip seviyesiz ve d..me sunuculara fazla itibar edip prim vermeyelim önceliğimiz şu olmalı içimizdeki Ümit AKTAN ları yola getirmeliyiz daha dün Antep yenilgisi sonrası ben beynimden vurulmuşa dönmüşüm ağlamaklıyım özbe öz sivaslı bana nasıl antep yendi şampiyon olamzsınız demezmi vede birkaç kez allahıma doğa ediyorum ki üzerimde silah gb bişey yoktu abartmıyorum olsa idi vururdum vallahi de billahi de adamlar hala gs-fb-bjk derdinde ama adamların milliyetçiliği yokki sivasın şampiyon olması ile canım sivasımın ne kazançları olacağını belki celsi-barca-livırpulların buraya geleceğini anlayamıyorlar hala yabancı y...na meraklılar o yüzden önce içimizdeki ümitleri yola getirmeliyiz sen kendi kentinin takımına sahip çıkmaz isen Çingen oğullarından sahip çıkmasını nbekleyemezsin.Sonuna kadar YİĞİDO artık Antep diyecem Gazisini haketmeyn bi güruh topluluğu 2.yarı neden ölümüne oynadılar anlam veremedim ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz elimize düşerler inşallah şampiyon YİĞİDOM

spainloco 04.05.2009 20:34

Arkadaşlar kendisine mail atmamız doğru ama birde sizden ricam lütfen kanal a yönetiminede mail atın..

[email]kanala@kanala.com.tr[/email]

Bu şekilde haklı tepkimiz daha çok ses getirir.. Söylenecek çok sey var ama onun seviyesine inmek istemiyorum..

Del Piero 04.05.2009 20:36

[QUOTE=spainloco;513438]Arkadaşlar kendisine mail atmamız doğru ama birde sizden ricam lütfen kanal a yönetiminede mail atın..

[email]kanala@kanala.com.tr[/email]

Bu şekilde haklı tepkimiz daha çok ses getirir.. Söylenecek çok sey var ama onun seviyesine inmek istemiyorum..[/QUOTE]

aynen katılıyorum kendi bir nebze olsun etkilenir ama kanal a yönetimine atarsak daha etkili olur.

sergio1989sivas 04.05.2009 20:39

GALATASARAYIN KÖPEĞİ DEĞİLMİ BU GAYSELERİN HEPSİ BÖYLE

tekdoktirin 04.05.2009 20:47

ya bence vardır bir kuyruk acısı ama biz çalışacaız ve şampıyon olacaız ozaman cavabını vermış oluruz

58_sivas_1987 04.05.2009 20:57

it ürür kervan yürür arkadaşlar böyle adamların programlarını izlemeyin ki reytingleeri düşsün yayından kaldırılsın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:37.