![]() |
BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
Sivasspor Yönetim Kurulu Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Denizlispor maçının bilet fiyatlarını açıkladı.
Sivasspor Yönetim Kurulu dün yaptığı Yönetim Kurulu toplantısı ile sahasında oynayacağı ilk Süper Lig maçının bilet fiyatlarını belirledi. Yapılan açıklamaya gören Sivasspor Denizlispor maçının bilet fiyatları; Kale arkası tribünleri 5 YTL (Milyon) Kapalı Tribün Sağ ve sol tarafı 15 YTL (milyon) Maraton Tribünleri 20 YTL (Milyon) Şeref Tribünü (VİP) 50 YTL (Millyon) olarak açıklandı. |
Maraton fiyatlari cok pahali bence. 10 milyon yeterliydi..
|
FİYATLAR TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ TEŞEKKÜRLER YÖNETİM
|
maraton pahalı geldi birazzz
|
maraton pahalı
kale arkası fena değil. maraton 10 ytl iyi olurdu şeref trübünü az olmuş. en az yüz ytl olmalıydı. parası olan için ne ki 100 ytl.hem sivassporlu olacakhemde 100 ytl ye itiraz edecek. maratonla şeref trübünü arasında bayağı fark olmalı. ama merak etmeyin şeref trübünü beleşçi yeridir. para veripte oraya oturmaz orada oturanlar. |
biletler pahalı.
sayın yönetim.sivas ekonomisini biliyorsunuz ve ayrıca karşılaşma cumartesi günü.esnafımız da gelemeyecek.kale arkası 5 ytl iyi. kapalının sağ ve sol 7.5 ytl olsaydı.maraton 12.5 ytl olsaydı.kapalı 75 ylt olsaydı bence böyle iyi olurdu siz daha iyisini bilirisiz vermiş olduğunuz kararlara saygılıyız.20 lerle 15 lerle bu hafta stad dolar ama sobnrakı maçlarda sanmıyorum.
|
SIVAS
[COLOR=DarkRed]Bence bilet fiyatlari cok iyi ama sivaslilarin destek cikip bufiyati odese iyi olur yoksa bu baskan sivasli oyuncularin parasini nasil oder oyle degil mi gardaslar her sey sivas icin bu arada sivas gurun salspora sevgiler........[/COLOR]
|
Yok satmali...
Arkadaslar,bilet fiyatlari iyi VIP haric. Sahamizda ilk mac böyle bir firsati insallah kacirmazsiniz.Bazi taraftarlarimiz zorluklara ragmen deplasmana gidiyor, Sivassporumuz yalniz kalmasin diye...
Sadece Süperligteki ilk evinde oynadigini görmeye deger. |
neresi pahalıya keşke istanbuldada böyle olsa sudan ucuz fiyatlara bak şaşırdım ya...
+ |
FİYATLAR
kardeşim ne bu yaa
stada yürüyerek gidiyorsunuz veya en fazla 1 ytl minibüs ücreti veriyorsunuz yemek derdiniz yok trafik derdiniz yok...o bilet parasını istanbulda biz sadece yola ve karnımızı doyurmaya veriyorduk.kimse yanlış anlamasın beni kusura bakmayın biraz sinirlendim.istanbulda niye taraftar gitmiyor diye .şehrin ortasında stad.burada dağın başında ..bütün stadın dolacağıdan eminim kimse oyleydi böyleydi demesin takımını desteklesin..mazeret aramayın..hep destek tam destek..sevgi ile kalın |
Arkadaşlar bencede ordaki yaşam şartlarına göre fiyatlar fazla olabilir ama İSTANBUL tarftarına söz söyleyenler şimdi görev sizde stadı doldurma zamanı biz o fiyatlarda yol parasına geliyorduk maça birde üstelik yemek bilet parası olunca rakamlar uçuyor otamatikman..
Sözüm yolları mesken tutmuş binlerce kilometre yol kat edipte SİVASIMIZI yanlız bırakmayanlara degil..Klavye taraftarı olanlara..... |
[QUOTE=engin78]kardeşim ne bu yaa
stada yürüyerek gidiyorsunuz veya en fazla 1 ytl minibüs ücreti veriyorsunuz yemek derdiniz yok trafik derdiniz yok...o bilet parasını istanbulda biz sadece yola ve karnımızı doyurmaya veriyorduk.kimse yanlış anlamasın beni kusura bakmayın biraz sinirlendim.istanbulda niye taraftar gitmiyor diye .şehrin ortasında stad.burada dağın başında ..bütün stadın dolacağıdan eminim kimse oyleydi böyleydi demesin takımını desteklesin..mazeret aramayın..hep destek tam destek..sevgi ile kalın[/QUOTE] HAKLISINDA KARDEŞ BUNDAN ÖNCE KAPALI HARİÇ HERYER 3 MİLYON 5 MİLYONDU...MALUM İŞ GÜÇ ORANI ZAYIF MALESEF 20 MİLYON AĞIR KAÇAR..ZATEN VİP İLE MARATON ARASINDA O KADAR FARK YOK..VİP BİRAZ DAHA FAZLA OOLMALIYDI..DİĞER TAKIMLARIN VİP İLE NORMAL ÜCRET ARSINDA EN AZ 3 KAT FARK VAR....BENCE PAHALI GELDİ BİLET FİYATLARI..ÖNCE UCUZDAN ALIŞTIRACAKLARDI Kİ SONRA ZATEN ALIŞAN MECBUR GELECEKTİ..HEM DAHA İLK MAÇ MİLEETİN ALIŞMASI İÇİN UCUZ OLMALITDI.... |
[QUOTE=engin78]kardeşim ne bu yaa
stada yürüyerek gidiyorsunuz veya en fazla 1 ytl minibüs ücreti veriyorsunuz yemek derdiniz yok trafik derdiniz yok...o bilet parasını istanbulda biz sadece yola ve karnımızı doyurmaya veriyorduk.kimse yanlış anlamasın beni kusura bakmayın biraz sinirlendim.istanbulda niye taraftar gitmiyor diye .şehrin ortasında stad.burada dağın başında ..bütün stadın dolacağıdan eminim kimse oyleydi böyleydi demesin takımını desteklesin..mazeret aramayın..hep destek tam destek..sevgi ile kalın[/QUOTE] [b]KARDEŞİM SANA KATILIYORUM HAKLISIN AMA BENDE SUNU SÖLEMEK İSTİYORUM YANİ KAPALI 15YTL MARATON 20 YTL TAM TERSİNİN OLMASI GEREKMİYOMU???YANİ KAPALININ DAHA PAHALI OLMASI LAZIM..YOKSA 50 YTL DE OLSA 100 DE OLSA İZLEYECEZ TABİKİ[/B] |
FİYAT
ŞANIMIZI YÜKSEKLERDE TUTACAK SİVASSPOR İÇİN BİLET FİYATLARI NORMALDİR.
EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE SİVASSPOR DAHA İYİ YERLERE |
[QUOTE=özsivaslı]ŞİMDİ SİVASSPORA KÖSTEK OLMA ZAMANI DEĞİL DESTEK OLMA ZAMANIDIR. 2 HAFTADA BİR MAÇA BENCE BU BİLET FİYATLARI YÜKSEK DEĞİLDİR. TÜM YİĞİDOLARI 4 EYLÜL STADYUMUNA DAVET EDİYOR, YÖNETİMİNDE SİVASSPOR TARAFTARINA SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUM.
SEYİRCİ DEĞİL TARAFTAR İSTİYORUZ. TÜM SİVAS HALKINA SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.[/QUOTE] Tasinmistir. |
çokkkkkkk pahalıııııııııııı
sivaslıların durumu belli |
beyler orda burda sivasa destek diyosunuz sonra 20 milyon diye maratona pahalı diyosunuz olmuyo böyle
|
Bence Bilet Fiyatları her gelir grubuna hitap edecek şekilde ayarlanmış,
Standartlarımız artmıştır. Şunu unutmayalımki her halimizle Süperlig de olmalıyız. Süperlig maçı izleyeceğiz, bunu bedelinide ödemeliyiz. |
[b]SÜPERLİGE GÖRE NORMAL AMA KEŞKE MARATON BİRAZ DAHA UCUZ OLSAYDI YAWWW :([/b]
|
Fiyatların yüksek yada cüzi hatta düşük olması hiçbirşeyi değiştirmemeli stad her halikarda dolmalı !!!
|
[b]FİYATLAR ÇOK İYİ ..TAM DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ..[/b]
|
gardaşlar bilet fiyatları çok normal bence maç olmasa burdaki insanlar bu paranın daha fazlasını kahve köşelerinde harcıyor ayrıca sağlığı bozuluyor sivasspor buralara gelene kadar biz ne cefalar çektik az önce stadyumdan geldim son rütuşlar yapılıyor her şey yerli yerinde denizli maçına hazır şimdiden skorbordda sivas 3 denizli 0 yazıyor bunu görmek bile insana ayrı bir duygu veriyor benim yiğidolardan ricam cumartesi günü stadımızı şölen yerine çevirelim herkes koşsun gelsin saygılar
|
FİYATLAR UYGUN
EVET YİGİDOLAR EN SONUNDA STADIMIZA KAVUSUYORUZ EN SONUNDA SİVASTAYIZ BİLET FİYATLARI MÜKEMMEL TAKIM MÜKEMMEL HERSEY GÜZEL HAYDİ YİGİDOLAR MACA MACA MACA........................
|
SİVASSPORLUYUM DİYE ÖĞÜNENLER BAHANE ETMESİN.BÖYLE GİDERSE İŞİMİZ ZOR KONBİNE ALIN DERLER ALMAZLAR BİLETLER PAHALI DERİZ İYİDE DAHA NE YAPILSIN MAZERET YOK ARKADAŞLAR HEP BİRLİKTE MAÇLARA
|
[b]Arkadaşlar fiyatlar iyi artık Sivasspora maddi destek verme zamanıda geldi...Haydi Yiğidolar Yarın saat 15:00 te 4 Eylülde olalım..[/b]
|
YAPMAYIN BOLE
arkadaşalar şimdiden yok pahalı yok ucuz ilk defa super lige cıkmış ilk defa bu havayı tadacagız para pul sorun olmasın yonetim herkesin bütcesine ayarlımş fiyatları 5 milyon cokmu ya gözünüzü yıyım bu takım bizimm. bu türlü spklasyonalr yaratmayalım takıma zarar EN BÜYÜK SİVAS
|
[QUOTE=skywriter]Maraton fiyatlari cok pahali bence. 10 milyon yeterliydi..[/QUOTE]
valla pahalı gelen kombıne alsın |
BEN ALDIM
bilet fiyatları idare eder ben sırf 5 tane aldım klae arkası bir şey merak ediyorum çılgınlar nerde sivas diye bağırmayı özledim
|
bencede maraton fiyatları pahalı olmus en fazla 15 olmalıydı ama stad yapıldıgı iç.in çok masraf oldu bu sene için normal oldu bence..
|
[b]Yarın inşallah[color=red] 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği [/color]olarak maraton tribünündeki yerimizi alacağız...Ve takımımıza 90 dakika detekde bulunacağız...Dost düşman herkes taraftar görecek...[/b]
|
BAŞARI ISTIYORSAK HEP DESTEK
maraton pahalı
kale arkası fena değil. maraton 10 ytl iyi olurdu şeref trübünü az olmuş. en az yüz ytl olmalıydı. parası olan için ne ki 100 ytl.hem sivassporlu olacakhemde 100 ytl ye itiraz edecek. maratonla şeref trübünü arasında bayağı fark olmalı. ama merak etmeyin şeref trübünü beleşçi yeridir. para veripte oraya oturmaz orada oturanlar.....:) |
Fark Yapmaz Da Fiyatın ne oLdugu Bu MacLara TopLanıp Her Beraber Mi ğİDiyoSunuz Ben Kocaelinden Tek Basıma Zor OLuyor Gelmem Buralarda Bi ekip varmı ? İstanbulda oLan MaÇLara OtoBüs KaLDıraLım ?
|
[b]ZAMANLA HER ŞEY YOLUNA GİRECEKTİR... [/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:15. |