SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Söz mü? DENİZLİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25361)

SivasSpor.Com 06.05.2009 08:59

Söz mü? DENİZLİ

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/denizli.jpg[/IMG]

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli,Fenerbahçe yenilgisi sonrasında bir hayli iddialı açıklama yaparak ”Şampiyon olmazsak hocalığı bırakırım”dedi.

Dün bir spor gazetesinde yer alan haberde, Mustafa Denizli’nin ”Önümüzde 4 maç var, bu maçlardan 12 puan alıp şampiyon olamazsak hocalığı bırakırım” dediği yer aldı.
Sivasspor’la oynadığı iki maçtada berabere kalan Beşiktaş’ın, kalan 4 maçının 3’ünü deplasmanda,kendi evindeki maçı da Galatasaray’la oynayacağı hatırlatılarak Denizli’ye mesaj gönderen Yiğidolar ”Mustafa hoca futbolda bu kadar büyük konuşmanın ne kadar yanlış olduğunu en iyi bilenlerden birisi olmasına rağmen niçin bunları söyledi bilmiyoruz.
Bildiğimiz tek şey Sivasspor’un şampiyon olacağı” dediler.

[B]Hürdoğan Gazetesi[/B]

[B]Mustafa Denizli'den tarihi iddia[/B]

Mustafa Denizli, bugün gazetelerde kendisine atfen "Seneye Yokum" şeklinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, futbolculara yaptığı konuşmadaki sözlerine açıklık getirdi
Denizli, “Takımımla yaptığım toplantıda, ‘Önümüzdeki kalan maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon olacağız. Eğer 4 maçı kazanıp da şampiyon olamazsak ben bu mesleği bırakırım’ dedim” diye konuştu.

Mustafa hoca sözlerini şöyle sürdürdü: “Buradaki ’bırakırım’ ifadesi asla takımıma ve kulübüme yönelik bir söylem değil, ortaya koyduğum iddianın nitelik kazanmasıdır. ‘Seneye yokum’ diye bir ifade söz konusu değildir, aksine aynen varım.”
Ankaraspor maçının hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlılarda sakat olan Nobre ile ağrıları bulunan Tello çalışmada yer almazken, hafif ağrıları olan Gökhan Zan idmanı yarıda bırakmak sorunda kaldı.

Salim58 06.05.2009 09:01

Cevap: Söu Mü DENİZLİ?

bence hayallerin gerçekleşmeyecek denizli hocam takım iyi yerdeyken bırak bence sonra geç olabilir

hanedan58 06.05.2009 09:28

Cevap: Söu Mü DENİZLİ?

Şu sözü bizim hocamız söylese yerden yere vurur tüm medya ama başkaları açıklama yapıca adam iddalı diyorlar allah aşkına nasıl bir hocasın sen denizli bu söylediğin sözleri çocuklar bile gülerek okuyor sen hala aynı havadasın

Rallim58 06.05.2009 10:11

Cevap: Söz mü? DENİZLİ

[B]Kurt dumanlı havayı sever. Kalan süreç için, Hava tahmin raporlarını birileri aktarmış olsa gerek...[/B]

davulcu 06.05.2009 10:24

bırakmasa bile kovulacağını bildiği için konuşuyo:D bunlar reklam kokan hareketler ihtiyar:D

izmirliyigido 06.05.2009 11:03

O zaman Mustafa hoca 2 hafta sonra Ank.Gücü maçından sonra istifa edecek demektir. :D :D :D

AYK

Abdullah DuMaN 06.05.2009 11:14

[B]İstifasını dört gözle bekliyorum..........[/B]

07reis58 06.05.2009 11:47

[B]geçmiş olsun denizli bjk ayla yolun buraya kadarmış...:)[/B]

HAFİKLİMİRZA 06.05.2009 12:06

DENİZLİnin bu tavrı, "kovulmadım istifa ettim"den başka birşey değil. Futbol lafla olmuyo delikanlı isen şampiyon olursun madem delikanlı değilsin delikanlılıkta yüksek lisans yapımış YİĞİDONUN AYAĞININ ALTINDAN ÇEKİL...

Del Piero 06.05.2009 12:13

[B]Zaten Türk Futboluna yakışmıyorsun Denizli ![/B]

Acıyurt58 06.05.2009 13:00

bU ADAMDANDA BU LAF BEKLENİR,KAPASİTESİZ VE ÇAPSIZIN BİRİ,DAHA ÖNCEKİ DİĞER TAKIMLARD OLAN BAŞARISIDA KAYDA DEĞER OLMADIĞI GİBİ,,HEPSİ TESADÜF,AŞAĞILIK KOMPLEKSLİ ZAVALLIDAN BAŞKA NE DEMEÇ BEKLENİR.

sivasspor200970 06.05.2009 13:06

ozaman yani seneye besiktas bir degisik antrönernen mi cikacak
uefa kupasina siz dört mac degil birini anca alirsin
ankarada puan alicagini mi zannediorsun
cim bom sana mac mi verir
sivas sampion trabzon 2 ücü alirsiniz

spainloco 06.05.2009 13:39

Denizli kulubun resmi sitesinde açıklama yaptı :) Sözleri yanlış anlaşılmış

yigidozan 06.05.2009 15:47

haha skibbenin sebebi olduk sıra denizlide demek ki:D:D

swoden 06.05.2009 15:49

Mustafa Denizli kurt hocadır, lafını tartar öyle konuşur, demişki 4 maçı kazanıp ta şampiyon olamazsak istifa ederim, BJK 4 maçınıda kazanamaz o düzeyde değil, dolayısıyla bu lafın altına sığınacak ben yenersek dedim diyecek. Ama etik olarak çok büyük AYIP ediyor Mustafa Denizli, ne demek 4 maçıda kazanıp şampiyon olmamamız imkansız? Sivasspor'un oynayacağı takımları baskı altına mı almaya çalışıyor? İşine bak kendi maçlarınla ilgilen.

Antep yenilgisi siniriyle konuşan Bülent Hoca'ya demediğini bırakmadı bu medya, şimdide Denizli'nin sözlerinin yanlış anlaşıldığını yazmışlar, helal olsun size ya adam kendi maçları dışındaki maçlar için garanti konuşacak ve siz söylediklerini ört pas edeceksiniz.

bozkurt187 06.05.2009 16:15

tamam o zaman sen kendini simdiden hazirla

pover58 06.05.2009 16:16

26.hafta lider olacaktınız sayın denizli hani nerde.busene şampiyon sivasspor bunu iyice kafana sok olurmu hoca.sizin 2. olmanız çok daha hayırlı ,onuda başarırsanız yoksa lazlar geliyor bak üçüncü olursunuz,sonra aglamayın.atalar ne demiş büyük lokma ye ama büyük laf etme.birgün sana yedirirler o lafları hocam bu iki oldu üçüncüde berbat olursun.yazık olur iyi adamsın en azından terimden iyisin.

Mursallı yiğido 06.05.2009 16:22

.....................Erkekse bırakır...................

sivaslıbaki 06.05.2009 16:24

Haftaya sevindiğimiz hafta olacak çünkü Denizli istifa ediyor.

musakaya58 06.05.2009 17:23

ya bu denizli neye güvenerek böyle konuşur anlamam sen bütün maçları alabilirsin sivassporda bütün maçları alırsa nasıl şampiyon olacaksın. bu kadar iddialı olman için ya şike yapmalısın yada bizimle maçın olmalı ve bizi yeneceğini iddia etmelisin.

TekSivas 06.05.2009 17:55

GÖRECEKSIN SIVASIN BÜYÜKLÜGÜNÜ!!! VE SUSACAKSIN

EN BÜYÜK SIVAS SAMPION SIVAS ALKISLAYIN ULAN-I......LALALALALA
SAMAN SIVASIN KIMIN ELINDE SAYIN DENIZLI AMAN DIKAT ET YOKSA DENIZE DÜSERSIN ISLANIRSIN HIC KIMSE KURUTMAS SENI. PALAVRA ANLATIP DURMA 2TANE FIRSATI YEDIN SIMDI SIVASSPOR SENI VE BESIKTASINI CITIRCITIR YIYECEK!!!!!!!! OKADAR ALLAHINA KADAR SIVASLIYIS DAGLIYIS VEDE ACIS. ISTEMEYENLER CATLASIN GARDAS.

Salim58 06.05.2009 18:07

hem istifa ederim diyor hemde yanlış anlaşıldı diyor
her iki kulvardada lideriz diyor kupada ve ligde bence bunamış ne dediğini bilmiyor azıcık aklın kalmış onuda kaybetme hocam

Dark Force 06.05.2009 18:11

[B]4 maçı [/B]alıpta şampiyon olamazsak diyor bu maçlarda şampiyon olamazsak demiyor....orada 4 maçı alırsak lafından yırtıyor sizin anlıycanız bu maçlarda kesinlikle puan kaybı olacak bjk nin ve bırakmasıda söz konusu olmıycak...şov yapıyor.......:mad:

skynet 06.05.2009 18:42

Denizli sen hic birakma BJK'yi. Boyle eglenir gideriz. 27. Haftada ne oldu, hani liderdiniz? Muhabirin bu sorusuna ben 27. hafta sonu dedim yani 28. hafta demedin mi? 28. Hafta yine olmadi. Sonra?? Denizli bos konusmaya devam ediyor. Bizi cok kucumsuyor. Yazik, bizi kucumsiyenlerin hallerini gormuyor herhalde.

Del Piero 06.05.2009 18:43

[B]26 haftada yanış anlaşılmıştı.. ne kadar 200 yüzlü bris bu denizli...[/B]

sevda58 06.05.2009 18:57

onun yerinde ben olsam simdi birakirdim
cunkuuuuuuu
SAMPION SIVAS:D

Murat ARICI 06.05.2009 19:39

sen hocalığı şampiyon olmazsak bırakırım dediysen benden de sana söz sivasspora TOP TOPLAYICI OLARAK ALDIRACAM SENİ MISTIK..

Murat ARICI 06.05.2009 19:40

BİRDE ŞUNU BİLİYOR Kİ 4 MAÇIDA KAZANAMAYACAK..

fatihada58 06.05.2009 19:51

[QUOTE=yigidozan;514384]haha skibbenin sebebi olduk sıra denizlide demek ki:D:D[/QUOTE]

Sadece skibbe mi ersun yanalıda unutmamak lazım :)

burak_baykal 06.05.2009 20:14

[B][COLOR="DarkRed"]ne bunların yaptığı haberler sırf reklamdan başka bir şey değil erkek adam sözünde durur bakalım dediğini yapacak mı[/COLOR][/B] :confused::confused::confused:

alem34 06.05.2009 20:20

bunak mustafa denizli aynen valla

abdullah58 06.05.2009 20:42

ilk defa kivirmiyorki yine kivirir
baskani demirörende demisti takimi sahadan cekerim
paf takimla sahaya cikariz felan demisti
sorarim size hangisini yapti
mustafada öyle kiviriyor iste
seneye trabzonda olmazsa sasmayin

sivasli_boy 06.05.2009 21:43

Ya arkadaslar bırakın bunların alayı dönek simdi böyle derler sampiyon olamancada sözlerim yanlış anlasıldı derler yinede bu adami döt etmek boynumuzun borcudur :)

cenk5821 06.05.2009 22:03

hocam 26. hafta liderz dedin sonra 30 dedin smdide 34 diyosun ve bu kez cok buyuk konusmussun gorelim sezon sonunda ;)

CRAZY_OSMAN_58 06.05.2009 22:20

HAYIRLISIYLA SONUN O GÖZÜKÜYO HOCAM ZATEN...

Kasim58 07.05.2009 00:05

Ya denizli senin ne isin var bu aranada seningibilerin devri gecti sen git v manisayi calistir diyecem ama manisa garantiledi bu aranaya cikmayi sen gidersen onlarida düsürebilirsin.Ben burada sunu anliyorum sen kendine ücüncü likte is ariyorsun sen istesende istemesende eziktaslar gönderecek seni!SAMPIYON SIVASSPOR

GuVeN 07.05.2009 00:06

boşuna bı beklentıye kapılmayın arkadaslar. bız cok gorduk paf takımla cıkacaz dıyenlerı,dansöz elbısesı gıyecem dıyenlerı,takılmayalım bunlara,bız kendı takımımıza,kendı amaclarımıza yoralım kendımızı..

Kasim58 07.05.2009 00:14

He birde sunu bilelim sizin nerenizle konustunuz pek belli olmuyor yine kendinize kivirma payi bulursunuz.(HATIRLATMA)Yildirim demirören ben buradayken m denizli BJK kapidan iceri giremez kivir kivir nesrin topkapiyida gectiniz.SIZEDE YAKISAN BUDUR BASKA NE BEKLENIRKI BALIK BASTAN KOKARMIS?

altuntas58 07.05.2009 00:14

[B]sayın denizlinin futbol kamuoyunda saygın bir yeri var ben şahsen şampiyon olamazsak hocalığı bırakırım dediğine inanmıyorum 4 macı alırsak şampiyon oluruz dedim diyor bencede en mantıklısıda bu ancak mustafa hoca şifreli konuşmuş bu arada sivassporumuzun bir mac kayıp edeceğini hesap etmiş galiba ama avucunu yalar bizim mac kayıp etme şansımız artık kalmadı istesenizde istemesenizde bu sene şampiyon Sivasspor[/B]

tekdoktirin 07.05.2009 00:15

BANA GÖRE DENİZLİNİN ANTIRÖNÖRLÜ BIRAKMASI TÜRK FITBOLUNA BİR HİZMETTİR ÇÜNKÜ BUTÜR KİŞİLERİN BU ÜLKEDE MİYADI DOLDU,,, ANA DOLU ALP ERENLERİ,,,

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:52.