SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25410)

izmirliyigido 07.05.2009 21:54

ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır

Başkanımız sayın Mecnun Odyakmaz'ın Lig Tv'de açıkladığı gibi yeni stad yapılması haberi süper fakat şimdi ki stadımızın Şampiyonlar Ligi maçına yetişmemesi durumunda İstanbul'da Olimpiyat stadında oynanması olayına [B]karşıyım[/B].

Böyle fırsat 50 yıldır hangi Anadolu kulübüne nasip olmuş? Buradan gelecek parayı düşünebiliyor musunuz? Akredite olacak gazeteci ve televizyoncuların, maçları izlemeye gelecek Avrupa'lı seyircilerin bırakacağı dövizi, esnaftan yapacağı alış verişi, restaurantların sunacağı yöresel yemeklerimizin lezzetinin reklamını, otellerimizin kazanacağı parayı, taksicilerin kazanacağı parayı, turistik eşyalarımızın pazarlanması ve tanıtılması, yöresel ve tarihi turizm değerlerimizin, doğa güzelliklerimizin tanıtılması. Hangi birini, sayayım?

Bunları nasıl elimizin tersiyle itebiliriz?

Yeni stadı yetiştirmek mümkün değilse çok acilen eski stadda tespit edilen eksikler bir an önce tamamlanıp, çok acele olarakta [B]2 tane[/B] 5 yıldızlı otel [B]inşa[/B] edilmeli. Hemde yeri Çermik bölgesinde doğal güzellikler ve zenginlikler içinde olmalı. Oteller şirketleriyle, (örneğin; Dedeman, Polat vb) görüşülüp 4-5 ay gibi kısa sürede bunlar hayata geçirilebilir.

Aksi halde kaçan balık büyük olacak...

Sivas'ın nemalanacağı, dövizin akacağı esnafımızın kazanacağı pastayı neden İstanbul'a verelim.?.. Yüzbinkere [B]HAYIRR[/B] !.. Hayır, hayır, hayır !....

AYK

CRAZY_OSMAN_58 07.05.2009 22:22

Cevap: ŞLde Olimpiyat Stadına Hayır

aynen katılıyorum sana abi hayır hayır..

Cley 07.05.2009 22:25

[B]Hayır Hayır Hayır. mevcut stadımıza az bi düzenleme ile Şampiyonlar ligi maçı oynanır. Nice avrupa maçları izledikki patates tarlası gibi zeminlerde.[/B]

sevda58 07.05.2009 22:49

Sivas acisindan iyi olur kendi stadimizda sehirimizde oynamak, bizim stad dururken ne isimiz var ki elalemin stadinda:mad:
ben karsiyim hemde cok karsiyim!!

esentepeli58 07.05.2009 22:59

tabiki sivas da oynansın ya ne işimz var baska yerde ...!

35fulya58 07.05.2009 23:00

Bence de Sivas'ta oynanmalı. Şampiyonluğu Sivaas'ta ki taraftar getirdi ödülünü de Sivas'takiler almalı. İstanbul'da ki Sivas'lılar Olimpiyatı doldurmazlarki.

alijinho 07.05.2009 23:07

slm
tabi ki hayir
hangi takim kis mevsiminde gelip sivas ta mac alir ,
sampionlar ligini kazanacagiz

club7house 07.05.2009 23:12

Bencede Sivas'ta oynanmalı kendi evinde namağlup takım kalkıpta başka stadda oynarsa kazanma ihtimalini düşürür.

yigidomer 07.05.2009 23:14

Açıklamalarınız çok yerinde ve mantıklı "izmirliyiğido"fakat kaş yapayım derken göz çıkarmamalı...yetiştireceğiz diye normal zaman da kapasitesinden fazla oteller vb.iş mekanları yapmak ne kadar doğru..Bu konu aslında çok önemli.Olaya kısa vadede bakmamak gerekli....Bu işte büyükşehir belediyesi ve birbirinden değerli istanbuldaki iş adamlarımıza bayağı bir iş düşüyor.Sadece şampiyonlar ligi için değilde normal zamanlarda da sivasımıza insan kitlesini çekebilmek için ummalı bir çalışma gerekiyor..

07reis58 07.05.2009 23:18

[QUOTE=alijinho;515099]slm
tabi ki hayir
hangi takim kis mevsiminde gelip sivas ta mac alir ,
sampionlar ligini kazanacagiz[/QUOTE]

içerdeki maçlardan bu mantıkla 9 puan alırız :)

metin 07 07.05.2009 23:27

sivas*ta oynanmalı eğer uefa izin vermezse k.k.has stadı daha uygun olur en azından yakın....

ÖFŞ2041 07.05.2009 23:40

Bizim evimiz 4 Eylül.Sivassporumuz Avrupa ligleri de dahil evinde mağlup olmayan sayılı takımlardan.Biz şampiyon olacağız ve en büyük faktör de evimizde kazandığımız puanlar.
Kesinlikle Sivas'ta oynanmalı diyorum.Bunun için gereken ne varsa yapılmalı.Hele Kayseri'de oynanmasına tamamen karşıyım.

Seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı düşününce öyle heyecanlanıyorum ki...Dostlarım direk gruplardayız düşünün.Şampiyonlar Ligi müziğini düşünün Starda :) , Mehmet Yıldız'ın en önde çıkışını...
Bu güzellikleri Sivasımıza yakışır , hem de çok yakışır ;)

yigidozan 07.05.2009 23:46

düşüncelerin güzel ama kimse sadece şampiyonlar ligi için 5 yıldızlı otel yapmaz. ben hiç sivası görmedim varmı 5 yıldızlı otel bilmem. bende isterim tabi sivasta oynanmasını. ama stadımız kriterlere uymuyosa bence olimpiyat stadından uygun bi yer olamaz.70 bin kırmızı beyazlı taraftar düşünün orda.topçularımıza katacagı artı motivasyonu düşünün. bu ilk gidişimiz şampiyonlar ligine ama son gidişimiz olmayacak inşallah yeni stad yapılınca elbet sivastada oynanır. gözümüzü kapatıp konuşmayalım

izmirliyigido 07.05.2009 23:58

[QUOTE=yigidomer;515102]Açıklamalarınız çok yerinde ve mantıklı "izmirliyiğido"fakat kaş yapayım derken göz çıkarmamalı...yetiştireceğiz diye normal zaman da kapasitesinden fazla oteller vb.iş mekanları yapmak ne kadar doğru..Bu konu aslında çok önemli.Olaya kısa vadede bakmamak gerekli....Bu işte büyükşehir belediyesi ve birbirinden değerli istanbuldaki iş adamlarımıza bayağı bir iş düşüyor.Sadece şampiyonlar ligi için değilde normal zamanlarda da sivasımıza insan kitlesini çekebilmek için ummalı bir çalışma gerekiyor..[/QUOTE]

Güzel kardeşim, yazıma dikkat ettiysen otellerin yapılacağı yerleri adres ve hedef gösterdim. Bu yapılacak tesisler sadece ŞL için değil turizme hizmet amaçlı olacak. Ne turizmi? Tabii ki sağlık ve SPA turizmi. Kaplıcamızda ki sıcak su hem sağlık, hem güzellik, hemde ısınma amaçlı çok uygun bir kaynak.

Hem buraya yapılacak oteller Süper Ligde kentimize gelen rakip takımlar içinde şehirden uzakta konaklama amaçlı olacak. Hem sonra hiçbir yatırımın kaş yaparken göz çıkarma gibi hatası olmaz. Sivas, Sivasspor sayesinde yükselen bir değerdir. Doğa ve tarih turizmine sahip olan şehrimize turist çekmek için bundan daha iyi fırsat olamaz.

AYK

Agcalli 08.05.2009 00:02

[QUOTE=yigidozan;515117]düşüncelerin güzel ama kimse sadece şampiyonlar ligi için 5 yıldızlı otel yapmaz. ben hiç sivası görmedim varmı 5 yıldızlı otel bilmem. bende isterim tabi sivasta oynanmasını. ama stadımız kriterlere uymuyosa bence olimpiyat stadından uygun bi yer olamaz.70 bin kırmızı beyazlı taraftar düşünün orda.topçularımıza katacagı artı motivasyonu düşünün. bu ilk gidişimiz şampiyonlar ligine ama son gidişimiz olmayacak inşallah yeni stad yapılınca elbet sivastada oynanır. gözümüzü kapatıp konuşmayalım[/QUOTE]

Hemşerim iyi diyorsun da Olimpiyat stadının eksilerini hiç göz önüne almıyorsun.. GS oynadığı maçlarda çoğunu o stadın yüzünden kaybetti.. Bir aşırı rüzgar var ve futbol oynamak için müsait değil.. ikincisi şampiyonlar ligi maçları hafta içi oynanıyor.. Kartaldan pendikten üsküdardan hatta ve hatta bahçelievlerden nasıl taraftar akşam 6 da işten çıkıp 9 45 maçta olacak.. Ve maç saat 11 30 da bitiyor.. Ordan nasil evine gidip yatip uyuyup sabah işe gidecek... Bence ordaki maçlarda en fazla 5.000 kişi olur o da en iyi ihtimal.. Bir ikincisi Sivasspor kim için var Sivas şehri için.. Şehrimin reklamı olmayacaksa Dünyaya tanıtılmayacaksa Sivasa faydası ne olur ki.. Hatta zararı olur çünkü Sivas öyle bir şehirmiş ki Şampiyonlar Ligi dahi oynanamıyor diye kötü bir imaj kalır....

yigidozan 08.05.2009 00:16

[QUOTE=Agcalli;515122]Hemşerim iyi diyorsun da Olimpiyat stadının eksilerini hiç göz önüne almıyorsun.. GS oynadığı maçlarda çoğunu o stadın yüzünden kaybetti.. Bir aşırı rüzgar var ve futbol oynamak için müsait değil.. ikincisi şampiyonlar ligi maçları hafta içi oynanıyor.. Kartaldan pendikten üsküdardan hatta ve hatta bahçelievlerden nasıl taraftar akşam 6 da işten çıkıp 9 45 maçta olacak.. Ve maç saat 11 30 da bitiyor.. Ordan nasil evine gidip yatip uyuyup sabah işe gidecek... Bence ordaki maçlarda en fazla 5.000 kişi olur o da en iyi ihtimal.. Bir ikincisi Sivasspor kim için var Sivas şehri için.. Şehrimin reklamı olmayacaksa Dünyaya tanıtılmayacaksa Sivasa faydası ne olur ki.. Hatta zararı olur çünkü Sivas öyle bir şehirmiş ki Şampiyonlar Ligi dahi oynanamıyor diye kötü bir imaj kalır....[/QUOTE]

bende sivasta oynansın dedim zaten.hatta oyumu bile "sivasa oynansın"dan yana kullandım.ondan sonraki açıklamamda madem sivas olmuyo o zaman olimpiyat olsun dedim. ayrıca rüzgar meselesi galatasarayın komik bahanelerinden biri. o stadda ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ oynandı. rüzgar veya başşka şeyler etkileseydi ordaki futbolu bunu UEFA farkederdi herhalde. ben antepteki taraftarı görünce dedim ki BU TAKIM FİZAN'A DA GİTSE YALNIZ KALMAZ BU TARAFTARLA. sivastan maraştan diyarbakırdan deplasmana maça gidiyorsak istanbula da gidilir elbet.

burakkova 08.05.2009 00:20

arkadaşlar hocamız salı günü pamukkale üniversitesinde katıldığı söyleşide sivaslılar şampiyonlar ligi maçlarını sivasta izleyebilecekler dedi..

burak_baykal 08.05.2009 01:42

[B][COLOR="DarkRed"]ilk önce sivas diyorum.olma ihtimali az ise olimpiyat olmasını isterim.ama ilk sırada sivas[/COLOR][/B]

Salim58 08.05.2009 06:25

tartışmalar daha erken ama sivasta oynanması tabiki güzel inşallah eksiklikler tamamlanır sivasta oynanır maçlar ama olmazsa olimpiyat daha mantıklı bence

altuntas58 08.05.2009 07:55

[B]Bende istanbulda yaşamama rağmen bu tür macların Sivasta oynanmasını isterim aksi taktirde yemi burdan yiyor yumurtayı başka yere yumurtluyor gibi bir şey ortaya cıkar taş yerinde ağırdır sivassporumuzda avrupadan gelen takımlarla yapacağı macları sahasında yapsın[/B]

SenSetik 08.05.2009 08:19

mümkünse Sivas'ta oynanmalı ama 2. alternatif Kayseri olabilir..

ready 08.05.2009 08:31

[B]ustam güzel yazmışsın sivasda eksiklikleri görüp derhal olaya müdahe eden insanlar olsaydı sivas bu halde olmazdı[/B]

tykinik58 08.05.2009 08:39

Şampiyonlar liginin SİVAS'ta oynanmasının SİVAS'a ve SİVASSPOR'a katkılarının bu derece fazla olacağı bir durumda neden OLİMPİYAT veya Kayseri Kadir Has Stadları düşünülüyor ki, ben bu yaşıma kadar 40 sene beklemişim SİVASSPOR'um şampiyon olacak hatta Şampiyonlar Ligine katılacak,
yapılabilecek düzenlemeyle bu güzel organizasyonu (her yönüyle güzel) SİVAS'ta yaşamak varken SİVAS'a SİVASSPOR'a kazançları olacakken elimizin tersiyle yiteleyip de bir 40 sene daha beklemeyi kendi şahsım adıma düşünmek bile istemiyorum. Bence anıyla şanıyla SİVAS'ta oynanmalı. İstanbul'da Olimpiyat Stadı dolduran 10-15 bin seyircidense buradaki 15 bin seyirci daha etkili olur.Olimpiyattaki 10-15 bin seyirci 70 bin kişilik stadda, 4 Eylül stadındaki 2-3 bin kişi kadar kalır. Sonra İstanbul'daki Sivas'lı hemşehrilerimiz bunca senedir 3 büyükler denen takımlarla bu tadı çok tatdılar. Lütfen bu zevki 3 - 5 kuruş masraf için büyüklerimiz elimizden almasınlar. Ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el atalım, 4 Eylül stadı mı tadilattan geçirilecek yardım kampanyaları düzenlensin sponsor vb. ayarlansın saygıdeğer iş adamlarımız yardımcı olsun veya federasyonyan ödenek talep edilsin. Diğer yandan da yeni stad için alarma geçilebilir vs. vs. Ben inanıyorum "SİVASSPOR"um bu sene "ŞAMPİYON" olacak ve Şampiyonlar Ligine kalacak. Ben ve benim gibi Sivas'ta bulunan Sivas'lılar da bu maçları zevkle heyacanla SİVAS'ta izleyeceğiz, izlemek istiyoruz.

BekirBayrak 08.05.2009 08:41

[I][B]Arkadaşlar bunun ikinci bi alternatif durumu yoktur
Maçlarımızı ya SİVAS ta oynayacağız yada SİVAS ta oynayacağız.
Yönetimimiz bunun için gerekli tüm önlemleri alacağından hiç şüphem yoktur...[/B][/I]

ErdalGüler 08.05.2009 08:48

[B]Tabiki Sivas'ta olmalı. Başka bir yer kesinlikle olmamalı.[/B]

ready 08.05.2009 08:53

[QUOTE=tykinik58;515203]Şampiyonlar liginin SİVAS'ta oynanmasının SİVAS'a ve SİVASSPOR'a katkılarının bu derece fazla olacağı bir durumda neden OLİMPİYAT veya Kayseri Kadir Has Stadları düşünülüyor ki, ben bu yaşıma kadar 40 sene beklemişim SİVASSPOR'um şampiyon olacak hatta Şampiyonlar Ligine katılacak,
yapılabilecek düzenlemeyle bu güzel organizasyonu (her yönüyle güzel) SİVAS'ta yaşamak varken SİVAS'a SİVASSPOR'a kazançları olacakken elimizin tersiyle yiteleyip de bir 40 sene daha beklemeyi kendi şahsım adıma düşünmek bile istemiyorum. Bence anıyla şanıyla SİVAS'ta oynanmalı. İstanbul'da Olimpiyat Stadı dolduran 10-15 bin seyircidense buradaki 15 bin seyirci daha etkili olur.Olimpiyattaki 10-15 bin seyirci 70 bin kişilik stadda, 4 Eylül stadındaki 2-3 bin kişi kadar kalır. Sonra İstanbul'daki Sivas'lı hemşehrilerimiz bunca senedir 3 büyükler denen takımlarla bu tadı çok tatdılar. Lütfen bu zevki 3 - 5 kuruş masraf için büyüklerimiz elimizden almasınlar. Ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el atalım, 4 Eylül stadı mı tadilattan geçirilecek yardım kampanyaları düzenlensin sponsor vb. ayarlansın saygıdeğer iş adamlarımız yardımcı olsun veya federasyonyan ödenek talep edilsin. Diğer yandan da yeni stad için alarma geçilebilir vs. vs. Ben inanıyorum "SİVASSPOR"um bu sene "ŞAMPİYON" olacak ve Şampiyonlar Ligine kalacak. Ben ve benim gibi Sivas'ta bulunan Sivas'lılar da bu maçları zevkle heyacanla SİVAS'ta izleyeceğiz, izlemek istiyoruz.[/QUOTE]

yeni bir stad yapılana kadar uefa kriterlerine uygun 4 eylül stadyumunu yeniden onararak eksik yerlerini bakıma alarak sorun çözülebilir istanbulda veya başka yerde oynanan maçın sivasa fazla bir geliri olmaz gerek gelecek seyirci onların yapacagı harcamalar sivas da kalır..

kangallı58 08.05.2009 09:40

Bunun tartışması bile olmamalı bence tabikide sivas'ta oynanmalı belki bir daha sampiyonlar ligine katılma sansını yakalayamayız tabi bu en kötü ihtimal ama kesinlikle sivasta oynanmalıdır.

iboabim 08.05.2009 09:48

olmaz kardesim sivasta oynanmali maçlar eger eksiklikler varsa tamamlanir
el alem bir diyar gorsun
el aleme rezilmi olalim sdatlari bile yok diye??????
kuçuk muçuk idare eder;)

MERİTHAN58 08.05.2009 09:51

Yönetim açıkladı Şampiyonlar ligi maçları Sivas'ta oynanacak diye.
Çok gereksiz bir konu bence milleti boşu boşuna geriyorsunuz.

Abdullah DuMaN 08.05.2009 10:01

[B]Sivas halkının en büyük hakkı bu tabiki Sivasta oynanmalı[/B]

GokhanTurna 08.05.2009 10:18

Sivasda oynanmadıktan sonra ne anlamı var ki:confused: Diğer işler halledilir diyodum otel işini şimdi duydum bu iş cidden yaş gibi gözüküyor

davulcu 08.05.2009 11:03

sivasta oynanmasından yanayım;)

oNuR 08.05.2009 11:12

[B]İmkanlar elverdiği sürece tabiki Sivasta oynanmalı[/B]

SavLo 08.05.2009 11:47

bana kalsa istanbulda :)

sebebler

1.şöle salam takımlar olsa sıtad kapasitesi 90.000.
maça 80.000 kişi girse maça biletler 30 - 40 - 50 ytl olsa bunu 3 maçla çarpsan ortalama bu 3 maçta sivasa 5-6 milyon euro bırakır.

ama sivasda oynasa 3 maç 10 binle çarpsan 30 bin kişi izlicek en fazla 20 den olsa bilet 600 milyar yani 300.000 euro eder buyrun sizde kıyaslayın :)

GrP_GARDAŞLAR 08.05.2009 11:55

aynen katılıyorum ve kesinlikle bu istanbul olmamalı acilen yapılacaklar ele alınıp yapılmalı yıllardır biz bu anı bekliyoruz geç olmadan bu işle alakalıları göreve davet ediyorum

candayanmaz58 08.05.2009 12:07

çareleri derhal bulunmalı ve sivasta oynanmalıdır
aksi takdirde sivasspor şampiyonlar ligine ha gitmiş ha gitmemiş...

LosTie58 08.05.2009 12:23

[B]Bende kesinlikle ama kesinlikle karşıyım.O takımlar Sivas'a gelmedikten 4 Eylül'e çıkmadıktan sonra ne anlamı var yaa.. :mad: [/B]

58_Buğra_98 08.05.2009 12:44

Kesinlikle SİVAS'ta oynanmalı. SİVAS'ımızı karnaval yerine çevirip kutlamalar yapıp avrupa takımlarını izlemek varken neden başka bir şehirde oynansın ki??? Yönetimin bu konuda duyarlı davranacağınıa inanıyorum.

ERMAN 08.05.2009 12:48

böyle birşye söz konusu dahı olamaz

Akartuna58 08.05.2009 12:55

farketmez abicim bize her yer sivas

ama memlekette olsa iyi olur :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:51.