SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hacettepe Kilit Maç (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25527)

SivasSpor.Com 14.05.2009 08:52

Hacettepe Kilit Maç

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent2009.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, şampiyonluk şansını sürdürmeleri için kalan maçları kazanmaları gerektiğini belirterek, "Puan kaybetmeye tahammülümüz kalmadı" dedi.

Uygun, Hacettepe'yi yenmeleri halinde şanslarının artacağını vurguladı.Uzun bir aradan sonra sahalarında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ve avantaj kaybettiklerini ifade eden Uygun, ancak son ana kadar yarışın içerisinde olacaklarını belirtti.

Yarışın gelecek hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçında çözüleceğini ifade eden teknik patron, "Bizim öncelikle burada oynayacağımız Hacettepe maçını kazanmamız gerekiyor. Rakibimiz her ne kadar ligden düşmeyi garantilemiş olsa bile son maçına kadar elinden gelen tüm mücadeleyi sergiliyor. Burada çok genç arkadaşlarımız var ve onlar kendilerini göstermek için çaba içerisinde olacaklar. Ama bizim bu saatten sonra kaybedecek kredimiz kalmadı. Hedefimizi sürdürmek istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazandığımız taktirde bir hafta sonraki derbinin sonucu bizi yeniden zirveye taşıyabilir" dedi.

sivasli215 14.05.2009 09:00

Cevap: Hacettepe Kilit Maç

[B]kilit maç geçen haftaki ibb maçıydı ama hiçte o havada değildik,neyse olan oldu bi kere...

artık bizden çok bjk ı bekleyeceğiz,puan kaybetsin diye

ben ANKARAGÜCÜnden çok umutluyum ama SİVASSPOR beni korkutuyor![/B]

sandal5877 14.05.2009 09:10

Bu 3 maçta bizim için final maçıdır... Ankaragücü mutlaka bjk yi yenecek yok sa ligden düşecekler...Bundan sonra bjk nin alacagı puan 4 veya 5 tir..benim düşüncem

ErdalGüler 14.05.2009 09:23

[B]bENCE BİZİM BJKYİ BIRAKIP KENDİMİZE BAKMAMIZ LAZIM. SON ÜÇ MAÇI KAZANMAK EN BÜYÜ KHEDEFİMİZ OLMALI. BJK YENİLİRSE NE ALA AMA BİZİM ÖNCELİKLE MAÇLARIMIZI KAZANMAYI DÜŞÜNMEMİZ DAHA DOĞRU OLACAKTIR.
3 MAÇTAN MUTLAK 9 PUAN ÇIKARMALIYIZ BAŞKA ÇARE YOKTUR BENCE...[/B]

ssozan 14.05.2009 09:30

haccettepe zaten ligden düştü fazla kendi sıkmaz biz ilk yarı da bir gol atarız oyunu kendi elimize geçiririz ve 2. yarıda da goller bulup yeneriz

kempes 14.05.2009 09:44

bu kilit maçlar bir türlü bitmek bilmiyor, nasıl oluyorsa
her maça final havasında çıkmak lazım

Dark Force 14.05.2009 12:08

[B]Hacettepe harbiden tehlikeli takım sonuçta rahat oynıycaklar 10 yeseler ne olur için hiçbirşey Biz sinir ve stres yapmayalım kolay aksi takdirde zor maç olur..[/B]

Salim58 14.05.2009 12:52

h tepe maçını çok rahat alacağımızı düşünüyorum haydi hayırlısı

skep06 14.05.2009 13:00

Bu maç her açıdan çok önemli. Farklı kazanırsak bjk strese girecek ve Ankaragücüne puan kaybedecektir.Aynı durum Trabzon içinde geçerli.Ayrıca Uefayı garantilemiş olacağız.CL içinde büyük avantaj yakalamış olacağız.Haydi yiğidolar Allah yardımcınız olsun.

muhsin koçak 14.05.2009 13:07

[B]İpler artık elimizde değil.Artık Beşiktaş'ın hata yapmasını bekleyeceğiz,bu arada Trabzonuda unutmamak lazım.Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdanda olmayalım.[/B]

ÇATAYAZBUZGIŞ 14.05.2009 14:37

bu ligde galip gelene 500 bin gayme galibiyet primi veriyorlar. onun için küme düşen düşmeyen iddası olan olmayan herkes maç kazanarak para kazanmaya bakıyor.
para dedimmi futbolcuların gözleri faldaşı gibi oluyor, ağızlarından şefiller akıyor.
çok dikkatli olmamız lazım...

konartr58 14.05.2009 14:49

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını, Sivasspor'un ise ancak üçüncü olabileceğini ileri sürdü.

Ayazağa Lisesi'nde düzenlenen ''Futbol ve Fair-Play'' konulu panele katılan Şen, ligde Beşiktaş'ın birinci olacağını, Mustafa Denizli takımın başına geldiği günden bu yana söylediğini ifade ederek, ''İkincinin Trabzonspor olma ihtimalini daha çok görüyorum. Ben Sivasspor'un şampiyon olmasını istedim, ama üç aydır da Beşiktaş'ın olacağını söylüyordum. En zayıf kadro Sivasspor'un. Hacettepe kolay maç olmayacak. Sivasspor'u üçüncü olarak görüyorum'' dedi.
EVET FENERBAHÇENİN ANADOLU VERSİYONU OLMA YOLUNDA BÜYÜK ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN YÖNETİCİ VE TEKNİK KADROMUZ.aLIN SİZE DOST FENERBAHCELİDEN BİR GÖRÜŞ.

giants 14.05.2009 15:07

Son iki mactaki gibi ortasaha dogru yer tutmaz aciklar verir .yadimlasmazsa hacettepenin oyununu bozmaz bos alanlar yaratirsa defansimizda uyanik olmazsa inanin hacettepe bizi ibb den beter yapar.

Ortasahalari alan buldugunda derinliklere aralara cok iyi top cikaran Kanatlardan iyi ortalar yapa bilen bir takim. adamlarin forvetleri cabuk ve is yapabilecek kapasitede özellikle Ümüt,patyo ve zoko tehlikeli adamlari. Ibrahim sahinleri var hava hakimiyeti iyi oynarsa kafa toplarinda tehlikeli olabilir kanatlarimiz bosluk verirse.

Türkiyenin en az gol atan ve en az galibiyet alan takimi ama besiktasa 3-2 yenildikleri macta attiklari 2 gol ve kacirdiklari gollerle besiktasa ecel terleri döktürdüler.Yine 2-0 kazandiklari Gs galibiyeti attiklari 2 gol ve bu maclardaki performaslari büyük takimlar karsisinda öyle kolay lokma olmadiklarini gösteriyorlar.

Ligin alt sirasinda nasilsa düsmüs deyip kücümsenirse bizi UEFA dan da ederler. orta sahamiza Bülent hoca yine tatil yaptirir. nasilsa defans memede doldur bosalt yapiyor ortasahanin önemi yok Abdullah da girse fark etmez derse. Kaptan Memet nasil olsa ya kendi atar yada baskasina attirir tarzi ile oynanirsa bu Bizim Memet de ayni oyununu oynarsa toplari ezerse asist yapmazsa. kendine atilmayan toplarda sagi solu ortayi fircalarsa. Arkasinda saginda solunda oynayani kendiyle beraber oyundan düsürürse. kisaca Adam gibi top oynamazsa mactan malibiyetle ayrilmak süpriz olmaz.

Umarim Bu macta tavsani Vurdurmazsin bülent hoca
peyniri Kargaya kaptirdik. Yani Hacettepe macinda daginik ne yaptigini bilmeyen. takim gider yerine sampiyonluga inanmis karganin degil agzindan midesinden sampiyonlugu alacak Takimimiz geri gelir.

biyolog4 14.05.2009 15:42

[QUOTE=konartr58;518258]Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, Beşiktaş'ın şampiyon olacağını, Sivasspor'un ise ancak üçüncü olabileceğini ileri sürdü.

Ayazağa Lisesi'nde düzenlenen ''Futbol ve Fair-Play'' konulu panele katılan Şen, ligde Beşiktaş'ın birinci olacağını, Mustafa Denizli takımın başına geldiği günden bu yana söylediğini ifade ederek, ''İkincinin Trabzonspor olma ihtimalini daha çok görüyorum. Ben Sivasspor'un şampiyon olmasını istedim, ama üç aydır da Beşiktaş'ın olacağını söylüyordum. En zayıf kadro Sivasspor'un. Hacettepe kolay maç olmayacak. Sivasspor'u üçüncü olarak görüyorum'' dedi.
EVET FENERBAHÇENİN ANADOLU VERSİYONU OLMA YOLUNDA BÜYÜK ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN YÖNETİCİ VE TEKNİK KADROMUZ.aLIN SİZE DOST FENERBAHCELİDEN BİR GÖRÜŞ.[/QUOTE]

bu görüş sadece ali şene ait değil bir çok teknik adam aynı görüştele...
sayın bülent ugun antep ve ibb maçlarında yaptığı hataları tekrarlamazsa bu maçı alırız.ancak bundan sonraki dönemde maçları almamız yetmiyor bjk nında puan kaybetmesi yanında her ihtimale karşı averaj elde etmek için bol gol atmamız lazım,aksi halde sıralamanın avereaja kaldığı bir durumda bu konuda sabıkalı olan bjk 10 dk içinde 5 gol atıp sıralamada sivassporun önünde yer alır

Mursallı yiğido 14.05.2009 19:43

Eğer Hacettepe maçını alırsak 8eşiktaş strese girecek ve yenilme ihtimali artacak.

merkez_emre 15.05.2009 09:25

hoca lutfen az demec .

ready 15.05.2009 10:14

[B]artık sivasspor kalan maçlarını alıp rakip takımın kaybetmesini bekleyecek o da bu saatten sonra zor[/B]

kangal06 16.05.2009 16:29

beşiktaş puan kaybetmemesi mümkün mü ya?? puansız bile çıkabilirler şu son 3 haftadan..:D bence 7 puan bile şampiyon yapacak bizi

burak_baykal 16.05.2009 16:46

[B][COLOR="Green"]kilit maç yok bizim için artık sivas halkı i.b.b. mağlubiyetine karşılık hacettepe galibyetini bekliyor artık galibyetden başka bir şey istemiyoruz.destek istiyorsanız gelp destekliyoruz ama sizin desteğe karşıda yaptığınız yakışmıyor bu akşam galibiyetden başka düşünceniz olmasın.artık sivas halkı sizinle sizin galibiyetinizi bekliyor.bu akşam vur kır parçala bu maçı kazan[/COLOR][/B]

bayrak*61 16.05.2009 17:50

bu maçın kiliti militi yok artık aldın aldın yoksa beklekı beşıktaş yenılsın trabzon puan kaybetsin ölme eşegim ölme.buarada biz ölcez stresten. akşamı sabırsızlıkla beklıyorum .Allahım inş yeneriz şu pusudaki yılanları bize güldürme AMİN

caynina 20.07.2009 21:01

bu maçı kazandı Sivasspor iyi oldu ama sivasın bu maçı kazanması çünkü şimdi ş.liginde değildi.

58_SEMİH_58 20.07.2009 21:24

[B]Koskoca sitede yorum yapılacak başka konu yok mu da eski konulara msj yazılıyor !![/B]

mertcan69358 20.07.2009 21:50

inşallah bunuda atlatacağız buda bize düşer haydi yiğidolar sahaya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59.