![]() |
UğRuNa HayDı
[CENTER][CENTER][CENTER][B][COLOR="Red"]Pazar 20:00 Sivasspor - Gençlerbirliği _ : _[/COLOR] [/B][/CENTER]
[B][LEFT][CENTER]Bu Maç İçin Şampiyonluk İçin Sivasspor Sevgisi İçin Kale Arkası Gar "A" Dayız... [/CENTER][/LEFT][/B] [B]TOPLANMA SAATİMİZ : 16.00 GÜN PAZAR GÜNÜ[/CENTER][/B] [B]YİĞİDO GENÇLİK[/B][/CENTER] |
Cevap: UğRuNa HayDı
[B]Tarihe tanıklık etmek isteyenler maça gelsin pazar akşamı lideriz...[/B]
|
Gönül isterdiki o macda bende olayim, ama baskabirzaman insallah.
avrupa yolunda takimimiza basarilar |
[B][COLOR="Red"]eskiden şu ifadeyi kullanırdık SÜPER LİGTE SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİZ[/COLOR]
[COLOR="Green"]şimdi ise şu ifadeyi kullanıyoruZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİZ !!![/COLOR][/B] |
haydin yigidolar size co kis düsüyor sesinize kuvvet
|
geliyoruz inşallah maç biletleri ne kadar bilgi verin
|
yer kongre bizim mekan inşallah şampiyonluğu kutlarız
|
yüzümüzün akıyla bu maçtan çıkarız inşallah
|
İnş bu maçı yeneriz ve samiyene otabüs kaldırırz .
Haydi YiğidoGençler gırtlağımız yırtılaan kadar bağırmaya kale arkası gara . |
pazar akşamı 21;45 yine lideriz inş .........
|
[B]Beyler konuyla pek alakası yok ama ben sivasspor galatasaray maçına gitmek istiyorum 1 aydır kafamda ama biletler hemen bitermi duygusu içerisindeyim.Saat kaçta ve hangi yere gitmem lazım sizce bilet almam için ? burada istanbulda oturann taraftarlarımız vardır onlar gitmişlerdir bana yardımcı olurlarsa sevinirim hemde çok...[/B]
|
başarılar yiğido gençlik inşallah lider olup lider kalacağız
|
[QUOTE=58_babacan_58;520535][B][COLOR="Red"]eskiden şu ifadeyi kullanırdık SÜPER LİGTE SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİZ[/COLOR]
[COLOR="Green"]şimdi ise şu ifadeyi kullanıyoruZ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİZ !!![/COLOR][/B][/QUOTE] aynen...................... .... |
[QUOTE=Muhsinim;520715][B]Beyler konuyla pek alakası yok ama ben sivasspor galatasaray maçına gitmek istiyorum 1 aydır kafamda ama biletler hemen bitermi duygusu içerisindeyim.Saat kaçta ve hangi yere gitmem lazım sizce bilet almam için ? burada istanbulda oturann taraftarlarımız vardır onlar gitmişlerdir bana yardımcı olurlarsa sevinirim hemde çok...[/B][/QUOTE]
istder yönetimiyle irtibata geçersen sana yardımcı olurlar. |
Mac Biletleri ;
Kale arkası Havuz : 5 Ytl Kale arkası Gar : 5 Ytl Kapalı yanları : 10 Ytl Maraton : 10 Ytl Daha bu fıyatlara bence mac ızleyemeceksınız. Biranonce biletlerinizi alın şu son macta bari stadı full dolduralım |
ah ben sivasta olacam warya herkeze beleş bilet dağıtırım 10 lirayi internet cafeye vereceğinize sivası desteklemeye gelin sivaslılar....
|
[QUOTE=Muhsinim;520795]ah ben sivasta olacam warya herkeze beleş bilet dağıtırım 10 lirayi internet cafeye vereceğinize sivası desteklemeye gelin sivaslılar....[/QUOTE]
bilet dağıtmak için sivasta olmana gerek yok gerçekten birşey yapacaksan bahane uydurmamak lazım |
[QUOTE=YiğidoGençlik;520529][B]Tarihe tanıklık etmek isteyenler maça gelsin pazar akşamı lideriz...[/B][/QUOTE]
İnşallah topragım inşallah. Bursa dan dualarımız sizinle. |
[B][QUOTE=sinan-58;520809]bilet dağıtmak için sivasta olmana gerek yok gerçekten birşey yapacaksan bahane uydurmamak lazım[/QUOTE]
Ben kalkıp istanbuldan sivasa gideceğime sivastakiler istanbullular için gitsin.Okuyan adamız her yere pat diye gidecek halim yok...![/B] |
Hiç merak etmein.....3 puan bizim inş..Pazartesi sabahı huzurlu bir şekilde işlerimize ve okullarımıza gideceğz;)
|
[QUOTE=Muhsinim;520795]ah ben sivasta olacam warya herkeze beleş bilet dağıtırım 10 lirayi internet cafeye vereceğinize sivası desteklemeye gelin sivaslılar....[/QUOTE]
herkese derken kaç kişiye mesela.bir 50 tane maratondan bilet alabilir misin :) destek vermek istersen her türlü verirsin.al tribünden birilerinin hesap numarasını gönder parayı alsınlar bileti. |
[QUOTE=Muhsinim;521044][B]
Ben kalkıp istanbuldan sivasa gideceğime sivastakiler istanbullular için gitsin.Okuyan adamız her yere pat diye gidecek halim yok...![/B][/QUOTE] sen bilet dağıtırdım dedin bilet dağıtmak için bahaneye gerek yok parasını burdaki gruplara yollarsın onlar alır |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:31. |