SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor`un Aklı Beşiktaş`ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25632)

SivasSpor.Com 22.05.2009 20:30

Sivasspor`un Aklı Beşiktaş`ta

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/imdann2.bmp[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Gençlerbirliği ile karşılaşacak Sivasspor, yaptığı idmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yönetim kurulunun aldığı karar gereği 20 Mayıs'tan itibaren çalışmalarını basına ve taraftara kapalı gerçekleştiren Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı idmanla karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
Kırmızı-beyazlı ekip, yarın yapacağı çalışmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.
Sivasspor'da, Gençlerbirliği maçı öncesinde Kanfory Sylla'nın hafif sakatlığının bulunduğu, ancak maça yetişebileceği belirtildi.

Kırmızı-beyazlı ekipte, kırmızı kart cezalısı Murat Sözgelmez ve sarı kart cezalısı Sezer Badur, Pazar günü Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.

[B]GÖZLER BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERBİSİNDE[/B]
Sivasspor camiasında gözler, Sivasspor-Gençlerbirliği maçı ile aynı saatte oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine çevrildi.
İç sahadaki bu sezonki son maçında Gençlerbirliği'ni yenerek haftayı 3 puanla kapatmak ve taraftarına galibiyet armağan etmek isteyen Sivasspor, lider Beşiktaş'ın Galatasaray ile yapacağı derbi maçta puan kaybetmesini bekleyecek.

Kırmızı-beyazlılar, 2 hafta önce yitirilen liderlik koltuğunu ligin son haftası öncesinde yeniden ele geçirmek istiyor.

yigidoabdullah 22.05.2009 20:32

Cevap: Sivasspor`un Aklı Beşiktaş`ta

insallah gs bjk'yi yenecek ve biz sampiyon olacagiz
insallah

oNuR 22.05.2009 20:39

[B]Bjk macından önce kendi macımıza bakalım..Varsayalım ki genclerbirliğine yenildiğimiz de Gs nin bjk yi 2312454352-0 yenmesi bizim icin bişey ifade etmez..Önce kendi maçımıza bakalım..Bjk 2 haftada mutlaka takılacak..Ama gs ama denizli..Allah bilir..[/B]

ora_lee_chicano 22.05.2009 20:48

Özürdilerim Sivas Taraftarlar .. ama

bence BJK GS'yi yenecek
Sivas berabere kalacak ... gibiii :mad::mad:

(insaallah öyle olmaz, ama gönlümden öyle geciyor)

sevda58 22.05.2009 21:10

Bizim aklimiz o mac'ta olursa, biz genclerbirligi karsisinda basarili olamayiz, biz bizim maca konsantre olmaliyiz, ordan bir gol gelmesi bile, bizim futbolcularin morelini bozar, bjk gol yerse, bizimkiler rahat bir sekilde yine sahada dolasmaya baslar. kisacasi biz kendi macimiza bakalim!

tanju_58 22.05.2009 21:27

17 hafta lider götür götür son haftalara girilirken yapay bir baskı oluştu takımda strese girip 2 maç üstüste kaybetti.insanın ici acıyor ya böle kuyruğuna getirip liderliği bırakmamız.demekki daha tecrübe edinmemiz gereken çok şeyler var.

esentepeli58 22.05.2009 22:36

önce can sonra canan önce bız kazanlım eziktaşı salatasaray yener galiba :)

ademgoze 22.05.2009 22:41

biz maçımıza bakmalıyız bence ts hemen altımızda bu maçı kesin almamız lazım

carizma0658 22.05.2009 23:07

beşıktaşın derbi şansı oldugunu zannetmıyorum şimdiye kadar hangi derbiyi almış bence gs çok rahat alır umarızkı herşey istedigimiz gibi gider

tuzlugollu 23.05.2009 03:09

diyelimki bjk yenildi biz yendik gs yi yenecegimizi hic sanmiyorum alisamiyende hemde mac son haftalar okadar umutsuzlatirdiki bizleri artik isin asli sampiyonluk hayal gibi bisey

COBANSARAYLI 23.05.2009 03:16

[QUOTE=tuzlugollu;520937]diyelimki bjk yenildi biz yendik gs yi yenecegimizi hic sanmiyorum alisamiyende hemde mac son haftalar okadar umutsuzlatirdiki bizleri artik isin asli sampiyonluk hayal gibi bisey[/QUOTE]

gs macini aldigimizda sampiyon olunacaksa bence gs yi ezeriz istanbulda yigidolar o maci mutlaka alir ve sampiyon olur yeterki o duruma gelelim insallah gs bjk yi yener bizde gencleri yeneriz, ankaragucude denizliyi yenerse son hafta denizlinin isi zorlasiyor ve bjk nin denizliyi denizlide yenmesi zor SAMPIYON YIGIDOLAR

Salim58 23.05.2009 06:55

kendi maçlarımızı alalım zaten 8jk nın ensesindeyiz

58_babacan_58 23.05.2009 08:59

[B]Gs eziktaşı yenecek bizde gençleri yenip liderliğe tekrar oturacaz ama işler tersinede dönebilir çok dikkatli olmamız lazım.maç sırasında stres yaparsak yine ibb ye yenildiğimiz gibi bi sonuç çıkabilir ortaya stres yapmadan oynarsak rahat alırız maçı.bol şansss yiğidomaaa.[/B]

kerim1567 23.05.2009 09:21

ya böyle yigidolar siz evinizde belediyeyi yenemessen böyle elimize bakarsın ben koyu bir galatasaraylıyım sizin kupa maçını unutmadık artı 2-0 lık maçı intikam vakti geldi şimdide gelmiş galibiyetimizi bekliyorsunuz daha çok beklersiniz zuhaaaaaa bjkye maçı satacaz siz şampiyon olamayacaksınız zuhaaaa

sivaslitaner58 23.05.2009 09:25

akliniz besiktas macinda degil sizin macinizda olsun bizim kesin yenmemiz lagzim sonra bjkyi dusunun

Mursallı yiğido 23.05.2009 10:02

Böyle olmasını hiç istemem fakat benim tahminim Gs 8eşiktaş'ı yenecek ama son hafta bizi tekrar 2.liğe indirecek.

mühendisburak58 23.05.2009 13:15

önce biz kendimiz yenelimde diğerini sonra düşünürüz ypoksa şampiyonlar liginede gidemeyeceğiz.

58cebeci58 23.05.2009 15:14

sivassporumuzu ve mehmet yıldızımızı hazmedemeyen beşiktaşlı bazı taraftarlar ligradyodaki palyaço benzetmesini sezon sonu SİVASSPORUN şampiyonluguyla nasıl rezil olduklarını görecekler.

FANATIK YIGIDO 23.05.2009 16:53

[QUOTE=tuzlugollu;520937]diyelimki bjk yenildi biz yendik gs yi yenecegimizi hic sanmiyorum alisamiyende hemde mac son haftalar okadar umutsuzlatirdiki bizleri artik isin asli sampiyonluk hayal gibi bisey[/QUOTE]

buhafta is onoktaya gelirse senhic canini sikma haftaya gs deyilya hangi takimcikarsa ciksin bizi hedeften kimse sasirtamaz yeterki haftaya alisamiyene lidergidelim

ayhan saltan 23.05.2009 17:04

sivasspor şampiyon başka bir şey demiyorum bekleyin görün son iki hafta

galaxtico 23.05.2009 17:43

Herkes Fotoğraf Çekebilir mi, hoşlanmak

[url]http://www.stadiumzone.net[/url]

:)

carizma0658 23.05.2009 22:10

bizi ne ilgilendrısa ona konsantre olmalıyız tabiki de ezık lerın yenılgisini beklıcezz ama s,vas oynyacagı maca konsatre olmalı

COBANSARAYLI 23.05.2009 22:25

[QUOTE=kerim1567;520957]ya böyle yigidolar siz evinizde belediyeyi yenemessen böyle elimize bakarsın ben koyu bir galatasaraylıyım sizin kupa maçını unutmadık artı 2-0 lık maçı intikam vakti geldi şimdide gelmiş galibiyetimizi bekliyorsunuz daha çok beklersiniz zuhaaaaaa bjkye maçı satacaz siz şampiyon olamayacaksınız zuhaaaa[/QUOTE]

o zaman sende kicina kina yak emi,dumbuk sizi kupadan eledik ligte yendik muhaha bekle gor yine yenecez sizi muhaha o..b..c..gu

komşu 23.05.2009 22:43

gs ye guvenmıyorum ama tek ümidim stres o stres adamı bitirir sıra bjk da inşallah stres onlarıda yer

GuVeN 24.05.2009 01:22

hemserım bız bu hafta kazanırsak ve besıktasda yenılırse haftaya ölümüne oynar sampıyonda oluruz.. yeterkı gs bu hafta kazansın..
gs kazanabılır mı ? bana kalırsa cok zor.. malesef kendı elımızle verdık lıderlıgı besıktasa. ayrıca aynı saatte oynanan maclarda bızım takım konsantre sıkıntısı yasayabılır dıye dusunuyorum.. zaten beynen bıtmıs durumdalar bıde kafaların yarısı bjk da yarısı trabzonda olursa allah korusun bı suprız daha bıle yasayabılırız..
beklıyoruz bı umut ınsallah sans yuzumuze gulerde lıderlıgı tekrar devır alırız..

Salim58 24.05.2009 06:48

bu akşam 21/46 da lideriz inşallah

blacksky 24.05.2009 08:04

[QUOTE=COBANSARAYLI;521109]o zaman sende kicina kina yak emi,dumbuk sizi kupadan eledik ligte yendik muhaha bekle gor yine yenecez sizi muhaha o..b..c..gu[/QUOTE]

41 yasinda adam 18 yasindaki cocugun laflarina "o..b..c..gu" diyerek cevap veriyor... aferin bize "yigidoluk" boyle bir seydi oyle mi?...

Sehrimi cok ama cok seviyorum.. sehrimin takiminin da cok basarili olmasini istiyorum.. ama once sivasli olmanin getirdigi degerler gelir.. bulent hoca' nin dinmek bilmeyen ego hezeyanlarinin eseri mi bu taraftar ve forum profili? kuruldugumuzdan beri sampiyonluga oynuyoruz di mi 1. ligde? ikinci senede ne mutevazilik kaldi ne anadolu degerleri.. onlar "ezik", bunlar "buzuk" oburleri "o.b cocugu" ne oluyor bize? hani biz futbolun temiz yaniydik? onurlu anadolu mucadelesinin yuzuyduk?

Anadolu takimlari bize yatsin dedik.. yatmayana s.refsiz demeye getirdik.. hocamiz her gordugu mikrofona, kameraya kendini ovdu durdu.. herkesi asagilamayi hak kendimize hak gormeye basladik.. bu nasil anadoluluk? Hakemler lehimize hata yapinca sustuk, lehimize hata yapmayinca cami cerceveyi indirdik.. stadimizda en cok "i.ne bilmem kim olamazsin sampiyon" derken butunluk sagladik sesimizi cikardik bu mu yigitlik?

Bu sezonki hal ve tavirlarimizdan bir sivasli olarak sahsen hic memnun degilim.. sampiyon oluruz olamayiz.. emegi gecen herkese tesekkur ederiz ama bu durum bizim adamligimiza zarar verecekse eksik olsun oyle sampiyonluk.. Bu foruma son kez yaziyorum ve basta Bulent hoca olmak uzere tum Sivasspor camiasi olarak eski mutevazi, saygili harbi gostermelik degil harbi anadolu, yigit gunlerimize donmeden bir adim uzaktan takip edecegim.. Sehrimizin yolu her alanda acik olsun.

Arif Coşkun 24.05.2009 08:45

Valla şu Antep, İBB mağlubiyetlerini hala aklım almıyor, o maçlardan berabere ayrılmak bile bize neler kazandırırdı. Antep ne isede İBB'yi kesin yenmeliydik kendi evimizde. Ondan sonrada ona buna bel bağlamazdık. Umarım GS' bugün BjK'yı mağlup eder.
Birdaha böyle bir lig yakalanabilirmi ? Böyle bu kadar şampiyonluğa yaklaşabilirmiyiz tartışılır. Gençlerbirliği yüzde ikiyüz yenmemiz gereken bir maç, haydi bakalım gösterin yiğidonun gücünü alın şu maçı.
GB' konumu nedeniyle çok zor bir maç ama biz 2-1 gibi bir skorla geçeceğimize inanıyorum.
Başarılar diliyorum.

Eko58fb 24.05.2009 09:10

valla ne yalan söyleyeyim 2 hafta üst üste kaybedip daha sonra başkasının yenilmesine kaldıysa işimiz o çok zor bjk yenilse bile son hafta gs ile oynayacağız ben hiç yeneceğimizi sanmıyorum umarım 2 nciliği koruruz

H_Turan 24.05.2009 11:10

sekiztaşında Gözü sivasta Galatasarayı yenip biz puan kaybedersek Şampiyonluk turu atmak istiyorlar İnşallah yenilirlerde biz yeneriz Trabzonda yenilir en lider oluruz bütün medya Sekiztaşı Şampiyın ilan etti.

Bugün Hepimiz Galatasaraylıyız

muhsin koçak 24.05.2009 11:24

[B]Normal şartlar altında GS BJK'yı rahat yenerdi,ama mevcut konjöktür buna müsait değil.Anladınız????????????[/B]

TS58 24.05.2009 12:04

Önce Gençleri yenmek lazım. Yoksa hiç birşeye yaramaz.

KeruLLu_17 24.05.2009 12:08

[B]bence galatasaray alır maçı .[/B]

sevda58 24.05.2009 12:13

BIZ KENDI MACIMIZI ALMADIKTAN SONRA, GESE BEJEKEYI YENMIS NE FARKEDERKI????

yigidomustafa58 24.05.2009 12:44

[B]maçı alıp derbiden gelecek sonucu bekleyeceğiz...[/B]

oNuR 25.05.2009 11:12

[QUOTE=ZivaZ;521633]Şöyle bir bakıyorumda siz siz herhafta takım değiştiriyorsunuz [/QUOTE]

Dinime küfreden müslüman olsa... ;)

Siiivasliii 25.05.2009 11:54

Galatasaray alamadi maçi :(
Ben alir diye bekliyordum en azindan beraberlik ama kismet degilmis Biz Galatasaray'i yeneriz Bu hafta Insaallah ;)

PirO58 25.05.2009 17:12

[QUOTE=muhsin koçak;521165][B]Normal şartlar altında GS BJK'yı rahat yenerdi,ama mevcut konjöktür buna müsait değil.Anladınız????????????[/B][/QUOTE]

Sen git IBB'ye evinde yenil, sen git Gaziantep'e yenil ve sonra baskalarindan medet um. Dogru mu sizce?

ready 25.05.2009 17:14

[QUOTE=PirO58;521777]Sen git IBB'ye evinde yenil, sen git Gaziantep'e yenil ve sonra baskalarindan medet um. Dogru mu sizce?[/QUOTE]

[B]aynen dogru söze katılmamak mümkünmü[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:40.