![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/svsgencler.jpg[/IMG]
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanı aldık. Sivasspor - Gençlerbirliği maçını değerlendirelim. [B][COLOR=#000000]Maçın yıldızı kimdi ?[/COLOR][/B] [COLOR=#000000]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR] [B][COLOR=#000000]Maçta göze çarpanlar ?[/COLOR][/B] [COLOR=#000000]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/COLOR] [B][COLOR=#000000]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/COLOR][/B] [COLOR=#000000]Taraftar nasıldı ?[/COLOR] [B][COLOR=#000000]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/COLOR][/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
En kötüsü musa.bukadar olmaz ya.sampiyonluk onun yüzünden gitti.
Ilk yarida gene berbat bir futbol izledik.Oyuncularda hic hirs yoktu. Ikinci yariya iyi basladik ama. Bu ara seyirciye 10 üzerinden 1 puan veriyorum.Oda gollerden sonra bagirdiklari icin. |
MACIN ADAMI BILICA VE KAMANAN IBRAHIM DAGASAN MUSA TRANSFER DEDIKODULARI CIKTI CIKALI OYNAMAKDAN BI HABERLER MEHMET YILDIZ ZATEN HERKESIN BILDIGI GIBI BULENT UYGUNA LAF YOK OZATEN KENDINI FUTBOL IDOLU SANIYOR 3 1 ONE GECMISSIN SKORU KORUMA DERDINDESIN SEN TEKNIK DREKTORSEN BENDE KAMYONCUYUM NASIL BIR ANLAYISSA ANLAMADIM GITTI ALLAHTAN MAC FAZLA UZAMADI UTANARAK BI MAC DAHA IZLETTIN BULENT HOCA NASIL TURBULANS TAKTIGIN VARSA BIZ NE ZAMAN ONE GECSEK ATACAGIMIZI DEGIL YIYECEGIMIZI DUSUNUP GERIYE YASLANIYOZ NASIL TURBULANSSA NORMALDE SALLAYAN FIRLATAN ATAN OLMAK VARKEN TAKIMIN ELI AYAGI BIRBIRINE DOLASIYO GECEN HAFTALARDAKI ANTEP ISTANBUL MACLARINDAN 6 PUAN ALSAYDIK BUGUN SAMPIYONLUK TURUNU ATMIS OLURDUK HAKEM DENEN YAVRU MEHMET YILDIZA KARTTA GOSTERMEDIKI GS MACINDA STRESSIZ BI MAC SEYREDELIM HAYRET ILK DEFA MEHMETI OYUNDAN ALDI LAKIN SIVASSPORUN YARARINA DEGIL MEHMETI DS MACINDA VITRINE CIKARTMAK ADINA MEHMET YINE O MACTA SAHADA GEZERSE BENCE ARTIK HIC GEREK YOK BU SEZON EMEKLERINDEN DOLAYI TESEKKUR EDIP GONDERMEK LAZIM CUNKU ARTIK ONUN SIVASSPORDA MIADI DOLMUSTUR TABI BU YORUMLAR BENI BAGLAR KIMSE CELALLLENIP BENIM YORUMUMA KIZMASIN SIVASI EN COK SEVEN KADAR BENDE SIVASLIYIM ONDAN BUNDAN FAZLA SEVIYOM DEGIL HER SIVASLI KADAR..... TABI BULENT UYGUNDAN COK OLDUGU KESIN
|
macı duzgun izleyip dinleyemedikki yorum yapalım
buda dusunulecek bır durum BİLMEM ANLATABİLDİMMİİİİ |
[B]İlk yarı berbat bir sivasspor vardı.
İkinci yarı Kamanan'ın girmesiyle hava değişti ve ilk golü attıktan sonra takım havaya girdi. Durum 3-1 olduktan sonra muhteşem teknik direktör bülent uygun takımı geriye çekti,zaten futbolcularda geri çekilmek için can atıyordu:mad: Kardeşim girmişsin havaya çık ileri fark yap g.birliğini morali bozulmuş ne diye geri çekiliyosun.İleride top sürükleyen futbolcu harici kimse yok saç baş yoldurdular....ve sonra aşırma toplarla top oynayan sivasspor yine golü bu aşırma topla yedi. Petkoviç sanki her degajında sivassporlu futbolcuya atıyormuş gibi ilerde kimse olmamasına rağmen degajı yaptı ve g.birliğine gelen bu degaj ile top bir anda kalemize geldi ve gol oldu. Buna rağmen hala takım öne çıkmadı geriye yaslandı...ben 3-3 bitecek diye çok korktum. Ama maç daha farklı olabilirdi (2.nci yarı başlayan gollerle) ama muhteşem hoca yine yaptı yapıcanı helal olsun sana hoca ne diyeyim:mad: Maçın yıldızı bence Murat ERDOĞAN'dı Maçın Kötüsü : Musa,m.yıldız(asist yaptı bir tek onun harici ortada yoktu) ve maçı katleden ise teknik direktör bülent uygun'du. ilk 11'de yer verilmeyen ama girdiği maçı havaya sokan KAMANAN'a Teşekkürler[/B] |
[B] Maçın yıldızı kimdi ? Yannick Kamanan
Maçın en kötüsü kimdi ? en kötü denilemez ama Muhammed oyuna girdikten sonra topla oynayamadı Ne gibi eksiklerimiz var ? Hava toplarında iyi olduğumuz söylenemez Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Çok stresli oynuyoruz gelecek hafta sakin oynarsak Galatasarayı yenebiliriz Taraftar nasıldı ? Taraftar herşeyini ortaya koydu bu maçta Maç hakkında genel yorumunuz ? Üç puan almak sevindirici ama evimizdeki son maçta takımın taraftarının yoğun isteğine rağmen tribüne gelmeyerek taraftarı hayal kırıklığına uğratması bir Sivasspor taraftarı olarak beni üzdü bu taraftar takımın malubiyetinde bile hiçbir kötü tezahürat vs. bulunmamıştır çok ayıp ettiler[/B] |
bence sivas taraftari gitsin kamp kursun tesislerde biraz futbolcular taraftar baskisinida hissetsin be bune taraftari sallayan yok gerci bizimkiler strese girmis bide taraftar baski yapsa bunlar kume dusmeye oynatirdi bizi bulent uygunda ayen stresi kaldiramadik falan diyo git alman sampiyonu Wolfsburg a bak sana bi tavsiye hoca onlar da ilk defa sampiyon olmus coguda genc ve tecrubesi olmayan oyuncular git bir hafta var sende onlari arastir madem cok calisip arastiriyoruz diyosun sana tavsiye belki stres nasil yenilir bir fikir sahibi olursun yoksa gelip gelip son hafta sampiyonlugu kaybedersek daha kotu kor zaten umudumuz yok amma bi ihtimal denizli bjkyi yenerse bizde gs yenilirsek trabzonu kendi ellerimizle sampiyon yapmis oluruz fb son senelerde trabzona avni ekerde sansi tutmuyo helebu daha fena kor bizlere
|
kamanan oyuna girdikten sonra fırtına koptu :)
|
inşaAllah Şampiyonluk kupası Sivas'ın olucaktır.
[B]Fenerbahçeli olarak Sivasspor'un galibiyetini kutluyorum[/B] :) , ama üzüldüm Bjk ve Gs kardeşliklerini yaptılar yine
[IMG]http://www.sporx.com/images/galeri/29/7783/B_20006c6963a2481868cc013bf34ead56.jpg[/IMG] [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8840/ezelirakipler5cfyo0bt4.jpg[/IMG] bilirsiniz kardeşleri , kardeşler üzerler mi birbirini hiç , kalıbımı koyuyorum bjk-gs maçı normal zamanda oynansın beşiktaş maç falan alamaz , zaten 90 dakika nerdeyse gs oynadı ama ne hikmet ise 2-1 yenildiler, ve kendi forumlarında kardeşlerimizi tebrik ederiz diyorlar :) . böyle yoksunluk olurmu bilmiyorum . inşaAllah haftaya 6s'yi yenersiniz , bjk'de yenilebilir . keşke bugün konyaspor'u yenmeseydikde , son hafta denizlispor canla başla mücadele ederdi lig için ama daha bitmiş değildir bana göre . saygılarımlar |
[B]adam şampiyonluk için oynuyor stadda ses yok böyle şey olurmu ya :S...Gelenlerin çoğu 55 yaş üstü zaten onlardanda bağırmalarını bekleyemeyiz heralde...
Sesleniyorum buradan sivasspor taraftarına bunamıi olanlar maça gelmesin,maçın havasını değiştiriyorlar...[/B] |
Maçın en kötüsü kimdi BUGUN KOTUYU GOREMEDİM İİ OYNARKEN GOL YEDİK
Maçta göze çarpanlar TAKIM BUGUN AYAGA DAHA FAZLA OYNADI Ne gibi eksiklerimiz var STRESLİ YİZ BİR TURLU ATAMADIK Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler İİ MAÇ OLDU AMA STRESTEN SON 15 DAKKA ZORLANDIK Taraftar nasıldı TARAFTAR BUGUN EN COŞKULU GUNNDEYDİ Maç hakkında genel yorumunuz MAÇIN ARDI DEGİLDE BEN KAÇAN G. ANTEP VE İ BB MAÇLARINA YANIYORUMMMMMMMMM |
[B]Maçın yıldızı kimdi ? KAMANAN
Maçın en kötüsü kimdi ? Musa,Mhmet, Maçta göze çarpanlar ? Son haftalardaki orta sahamızdakı çöküşe hala bir müdahale yapılmıyor.Orta sahada in cin top oynuyor :) Ne gibi eksiklerimiz var ? Korkak futbol oynadık..Ataga 2-3 futbolcu ile cıkıyorduk :mad: Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Galibiyetle şampiyonluk umutlarımızı son haftaya taşıdık ... Taraftar nasıldı ? Bana göre sezonun en iyi taraftarı bu mactaydı :)[/B] Maç hakkında genel yorumunuz ? |
YA BEN ÇOK KIZIYORUMMMMM KEŞKEEE KEŞKEEE KEŞKEEE BEN SİVASLIYIM SİZLERDE GÖNÜL VERDİK YÜREGİMİZİ KOYDUK AMA KEŞKELERLE İŞ OLMUYO KİM İSTERDİ ÖNCEKI MAÇLARI KAYBETMEYI BU DURUMA DÜŞMEYİ HİÇBİR YİGİDO İSTEMEZDI HİÇÇÇ İSTEMEZDİ AMA OLAN OLDU KADER MAÇI VAR ÖNUMUZDE YA ŞAMPIYON YADA DEVLER LİGİ İNANIN BU DA BÜYÜKKK ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI AMA TARFTAR DAHA YÜREKTEN OLABİLİRDİ ESES 3 SIFIR KEN DAHİ SANKI 3 SIFIR YENIYORMUŞ HAVASINDAYDI SİVAS DA ARTIK DAHA GÜÇLU BİR TARAFTAR YARATMALI OLMALI SİVAS GERÇEGİ VAR BÜYÜK TAKIM GERÇEGİ VAR KİM NE DERSE DESİN
|
Maçın yıldızı kimdi ? [I][B]İbrahim ve Kamanan[/B][/I]
Maçın en kötüsü kimdi ? [I][B]maçın kötüsü yoktu çünkü bu futbolcular her türlü taktiri hak ediyorlar [/B][/I] Maçta göze çarpanlar ? [I][B]İkinci yarıdaki 3 golü bulana kadar ki zaman dilimi [/B][/I] Ne gibi eksiklerimiz var ? [I][B]Stresten uzaklaşamamak[/B][/I] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [I][B]Güzel bir galibiyet oldu [/B][/I] Taraftar nasıldı ? [I][B]Taraftar sadece stada gelmekle olmuyor.Takım Yenik duruma düştü desteklemek yerine köstek oluyor malesef:mad:[/B][/I] Maç hakkında genel yorumunuz ? [B][I]Stresli bi macı kazandık hepsi bu [/I][/B] |
Cevap: inşaAllah Şampiyonluk kupası Sivas'ın oluca
[QUOTE=melihgfb;521395][B]Fenerbahçeli olarak Sivasspor'un galibiyetini kutluyorum[/B] :) , ama üzüldüm Bjk ve Gs kardeşliklerini yaptılar yine
[IMG]http://www.sporx.com/images/galeri/29/7783/B_20006c6963a2481868cc013bf34ead56.jpg[/IMG] [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8840/ezelirakipler5cfyo0bt4.jpg[/IMG] bilirsiniz kardeşleri , kardeşler üzerler mi birbirini hiç , kalıbımı koyuyorum bjk-gs maçı normal zamanda oynansın beşiktaş maç falan alamaz , zaten 90 dakika nerdeyse gs oynadı ama ne hikmet ise 2-1 yenildiler, ve kendi forumlarında kardeşlerimizi tebrik ederiz diyorlar :) . böyle yoksunluk olurmu bilmiyorum . inşaAllah haftaya 6s'yi yenersiniz , bjk'de yenilebilir . keşke bugün konyaspor'u yenmeseydikde , son hafta denizlispor canla başla mücadele ederdi lig için ama daha bitmiş değildir bana göre . saygılarımlar[/QUOTE] hakkaten yaa kız kardeşlerin muhabbetine diyecek yok..... :confused: :mad: |
Maçın yıldızı kimdi ? Murat erdogan
Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin Yerlikaya Maçta göze çarpanlar ? Samet Aybabanin Besiktasiligi tutmasi Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta Saha Taraftar nasıldı ? Iyi Skoru korumaya degilde Gol atmaya oynasak takim daha basarili olur. |
Fb de bizim kardeşimiz o zm:) onlar öyleyse bizde böle:)
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]
Macin yildizi bana göre ; Yannick kamanan, Bilica ve Murat Erdogandi [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Macin en kötüsü sahada varligi belli olmayan ; Mehmet yildizdir.. Ve Kendinden Beklenenlerini Veremeyen Musa Aydindir.. ( Ne Garipse , Bu Futbolcular Giderse Cokeriz Diyorduk, Anladimki Herkesin Yeri Doldurulur...) [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Hic Isabetli Orta Atamiyoruz, Rakibe Carpip Cikiyor, Son Haftalar hep Boyle.. Uzun Topla Oyniyamiyoruz , Uzun Boylu Futbolcularimiz Yok Onde.. Neden Hep Uzun Topla Sisiriliyor Oyun ? Anlamis Degilim.. Her Top Bosa Gidiyor.. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Pas Yapamiyoruz.. Uzun Toplarla Fazla Biyere Varamayiz.. Pas Yapmamiz Lagzim.. Cok Pozisyon Uretmemiz Lagzim.. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Golu Yedikten Sonra Icimden Dedim; Yinemi ? Ibb Faciasimi Yasiyacaz Diye.. Bir Anda Sampionluk Umutlarim Kopmusdu.. Ama Kamananin Ve Heleki Murat Erdoganin Mucadelesinden One Gecmeyi Bildik.. Nedense Hep One Gectigimzide Geriye Yaslaniyoruz ve Su MAc Artik Bitsin Diye Ecel Terleri Dokiyoruz :S [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Ilk Yari Iyidi.. Sonra Gozukmediler.. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Biz Bu Futbolla Bence Sampionlugu Haketmiyoruz.. |
[QUOTE=furky.b;521443][B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]
Macin yildizi bana göre ; Yannick kamanan, Bilica ve Murat Erdogandi [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Macin en kötüsü sahada varligi belli olmayan ; Mehmet yildizdir.. Ve Kendinden Beklenenlerini Veremeyen Musa Aydindir.. ( Ne Garipse , Bu Futbolcular Giderse Cokeriz Diyorduk, Anladimki Herkesin Yeri Doldurulur...) [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Hic Isabetli Orta Atamiyoruz, Rakibe Carpip Cikiyor, Son Haftalar hep Boyle.. Uzun Topla Oyniyamiyoruz , Uzun Boylu Futbolcularimiz Yok Onde.. Neden Hep Uzun Topla Sisiriliyor Oyun ? Anlamis Degilim.. Her Top Bosa Gidiyor.. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Pas Yapamiyoruz.. Uzun Toplarla Fazla Biyere Varamayiz.. Pas Yapmamiz Lagzim.. Cok Pozisyon Uretmemiz Lagzim.. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Golu Yedikten Sonra Icimden Dedim; Yinemi ? Ibb Faciasimi Yasiyacaz Diye.. Bir Anda Sampionluk Umutlarim Kopmusdu.. Ama Kamananin Ve Heleki Murat Erdoganin Mucadelesinden One Gecmeyi Bildik.. Nedense Hep One Gectigimzide Geriye Yaslaniyoruz ve Su MAc Artik Bitsin Diye Ecel Terleri Dokiyoruz :S [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Ilk Yari Iyidi.. Sonra Gozukmediler.. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Biz Bu Futbolla Bence Sampionlugu Haketmiyoruz..[/QUOTE] Beşiktaş da o futbolla Şampiyonluğu haketmiyo ama elden ne Gelir... |
Maç fena değildi.Ancak Bülent efendi şov yapıyor.Sivası harcıyor gibi geldi bana.İyi bir ferformans yakalamışken takımı ne diye defans oynatırsın.Boş yere sarı kart aldırırsın.Bülent bizi tanımamış BİZ SİVASLIYIZ.YILMAYIZ-KORKMAYIZ-ZALİMİN YANINDA OLMAYIZ-HAKKI TUTARIZ.Sivası Sivas yapan değerleridir.Bir başka konu takımı seyirciye göndermeyişi ve el hareketi yapması şahsen kınıyorum.Takım kimin ki beyfendi sahipleniyor.SİVASSPOR SİVASIN takımı sen kimö oluyorsun ki.Biz hakemlere -medyaya-satılmış takımlara karşı çıkıp oynayacağız yenilebiliriz de SİVASSPOR VE SEYİRCİ MÜKEMMEL.Takımımıza teşekkür ediyorum.Anadolunun sesini duyurdu...
|
Sivassporu tebrik ederim enazindan ucunculugu garantiledikleri icin kutlarim ,zorlu bir mac oldu neticede 3puani alarak bizleri birazda olsun umutlandirdi.Son maclarini umut edrimki 2 sifirlik bir galibiyetle susluyerek BJK'nin son macta puan kaybetmesi icin dua etmekten baska yapilacak birsey yok.Bu tabloda ikincilik de buyuk basari,gonlumuz sampiyonluk ister fatak gercek suki su saatten sonra bence sansimiz az,son mac icin simdiden basarilar dileri bu takim gununde olursa GS'yi evinde yener.
|
hocamız maçtan sonra yine çıktı anadoludan şampiyon çıkabilecegini gösterdik diyor sen kimi kandırıyorsun bülent hoca gösterdigin tek bişey var o da anadoludan şampiyon çıkamayacagı kimseyi kandıramazsın bu sözlerle kendinen başka şampiyonluk gitti haftaya şampiyonlar ligide gider. son 5 hafta adeta atının dizginlerini çekip 1. bitirmesini istemeyen bir jokey gibi yaptıgın takımla oyunkurgularınla takımın ipini çektin ve şampiyon olmasını engelledin şimdide çıkmış anadoludan şampiyon çıkacagını gösterdik diyorsun. kusura bakma ama bizde trabzonun ersun yanala yaptıgını şu son 5 maç öncesinde sana yapsaydık takım başka hocayla yada hocasız şu anda şampiyonluk turu atıyordu. şimdiye kadar yaptıkların için teşekkürler ama bu takım seninle şampiyon olamaz maalesef.
|
bulent uygun klasigi
sivassporumuzu aldigi galibiyetten dolayi kutluyorum.fakat gercek olani konusmak gerekiyor, kisitli kadroya ragmen sivasspor elde ettigi basaridan dolayi tebrik etmek gerek,ikincisi bulent hocanin takimimizin orta alandaki zaaflarini gorup onumuzdeki sezon icin bu bolgelere cok iyi, kosan pres yapan ve ayaklari yere basan oyunculari transfer etmesi gerek diye dusunuyorum.bilindigi uzere defans ileri ucta baslar ve bunu orta saha oyunculari devam ettrir,maalesef bizim takimda bu yok
forvette pres yok,orta sahada pres yok,boyle olunca defansi direk olarak defansa da yapamaya baslayinca istwer istemez oyuncular bocaliyor,allahdan bilica gibi super bir oyuncumuz varda durumu idare ediyor.antep macini izledim adamlar resmen futbol boyle oynanir dediler.bir an sandimki karsimizda sampiyonluga biz degil de antep oynuyor!!bulent hocaya sesleniyorum hoacam lutfen ayaga pas yapan guzel oyun kuran bir takim meydana getirin... |
Arkadaşlar maçı izleyemedim.Seyirci nasıldı gerçekten?Kimi iyi diyor kimi kötü diyor.
|
[B]İlkyarıda Musa o pozisyonu kacırmasaydı maç erkenden kopacaktı.İlk yarı iyi oynayamadık..[/B]
|
Öncelikle arkamdan ikide bir "otur ,otur" diyen ağzı bozuk embesili kınıyorum..Bugün adamla dalaşmaktan maçın tadını alamadım bile..Allah akıl versin..
Mıhamed Ali dostluğu bitsin artık..Bu adam bizim takımda oynayacak topçu değil..Hatır işi bitsin artık.. Maç sonu takım triübünlere gelirken Bülent Hoca takımı geri çekti..Ve benim tepem attı..Senin seyirciye küsmek gibi bir hakkın yok hoca..Sen yokken Sivassporlular vardı..Ve yarın sen o sevdiğin FB'ye gidince yine biz kalacağız bu sevdaya sahip çıkan..Tamam bize hayallerimizi verdin ama küstahlık yapacaksan,kibir yapacaksan ben Bank Asya'da oynamayı tercih ederim.. Ayrıca biz büyüyoruz lafı da artık samimi gelmiyor..Büyük takım Gençlerbirliği gibi takıma kendi sahasında kornere gidip saniyeleri geçirmenin peşinde olmaz..Yazıklar olsun! |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Maçın yıldızı ilk önce KAMANAN'dı. Oyuna girer girmez yine BÜLENT UYGUN'un oyununu bozdu. Takım adeta kazanmamak için, Şampiyon olmamak için oynarken KAMANAN girer girmez herşeyi bozuyor. Helal olsun sana KAMANAN... Diğer bir yıldızda MURAT ERDOĞAN'dı. Sahada basmadık yer bırakmadı, gol attırdı, gol attı. Kısaca herşeyi yaptı.
[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Maçın en kötüleri vardı. MUSA AYDIN ve MEHMET YILDIZ. Oyunu adeta frenleyen, top tutamayan, pas atamayan, gollük pozisyonları öldüren bu ikili son 5 hafta da Bülent Uygun ile beraber Şampiyonluğu sattılar. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Sanki Şampiyon olmamak herşeyi yaptık sahada. Hele de Kamanan ve Murat Erdoğan sayesinde maçı 3-1'e getirmişiz, bizim sağlam bir averaje ihtiyacımız var. MEHMET YILDIZ kötü oynuyor ne güzel onu çıkarmışsın neden BALİLİ'yi almazsın. Onu neden küstürürsün? Daha fazla gol atmak varken geriye yaslanmak niye anlamış değilim. HAYRET !!!!!.... Hele taç atışlarında, korner atışlarında vakitten çalmak için yapılanlar tam bir utanç görüntüleriydi. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Ne gibi eksikliğimiz var biliyormusunuz? Biz ŞAMPİYON olmaya hazır değiliz. Kimse bunun aksini söylemesin. Planlı bir şekilde Şampiyonluk potasından çıkıldı ve şimdi de göstermelik olarak Şampiyonluk kovalanıyor ama göreceksiniz ŞAMPİYONLAR LİGİ'ne bile gidemeyeceğiz. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Yüreğimiz ağzımızda, sinir kahrolarak, Mehmet ve Musa başta olmak üzere, Hayrettin'e, Tum'a kıza kıza bir maç seyrettik. [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftar nasıl olsun ilk golü biz yiyene kadar çok çok iyiydi golü yiyince şevki kırıldı, morali bozuldu. Yine de "YİĞİDO GENÇLİK"in bulunduğu bölüm çok çok iyiydi. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Maça değil kaçan ŞAMPİYONLUĞA üzlüyorum. Kahroluyorum. Galibiyetlerin tadını bile alamıyorum. 50 yılda bir gelen fırsatı kendi ellerimizle verdik ya HELAL OLSUN BİZE...:mad::mad: AYK |
bugunkı bızım futbolcuların ve bulent hocanın demeclerıne baktımda bızımkıler
umudu kesmısler.2.lık ıyıdır havasındalar.hele bulent hoca kendınce bu ıkıncılık bızım ıcın buyuk basarıdır yapacagımızı yapdık havasındaydı,bı yerdede haklı ama sampıyonluk nerdeyse cepteyken olmadık ıslerle ıkı haftada herseyı berbat edenlere ben helal olsun dıyemıyecem. bu kadar yaklasmısken kendı ellerımızle yerle bır ettık resmen.. yalnıs anlasılmasın,gecmısın ne,basarın nede ıkıncılıgı begenmıyorsun dıye dusunulmesın..buraya kadar getırıp son dk da havlu atacagına,orta sıra takımı ol bızlerıde umutlandırıp,sonradan uzme. macın adamı murat erdogan bence bıde bulent hocanın bı turlu ılk onbıre koymadıgı kamanandır.dua etsın bugun kurtardı kamanan bulent hocayı. en kotusude musadır uzun zamandır oldugu gıbı..umarım bır an once talıbı cıkarda satarız.. |
Maçın yıldızı kimdi ? Blica ve TUM
Maçın en kötüsü kimdi ? SEDAT Maçta göze çarpanlar ? PAnik , telaş bizi mahvediyor Ne gibi eksiklerimiz var ? Sedatın yerine iyi bir oyuncu Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Şampiyonlar ligi hayırlı olsun Taraftar nasıldı ? MÜkemmeldi Maç hakkında genel yorumunuz ? Bu takımla gurur duyuyorum |
[B]Macın yıldızı Blica , TUM ve bir gol bir asistle oynayan Murat erdoğandı. Sahanın bence en kötüsü Sedat BAYRAK'tı. Yazmakdan bıktım Diallo Sedat'dan cok daha iyi oyuncu diye ancak Bülent hocam nedense bu inadından vazgeçmedi. Eminim ki Bülent hoca gibi müthiş bir futbol adamı da bu gerceği biliyor. Bile bile neden oynatmıyor işte burasını bir türlü anlayamıyorum.[/B]
|
Mac hakkinda yorum yapmayacam. benim yazacaklarim Bülent Uygun un Sezonun son macinda futbolcusuna sevgi gösterisi yapmak isteyen Taraftar ve Futbolcularin arasina girmesi futbolcularini azarlar gibi soyunma odasina yollamasi Taraftara saygisizlik ve Taraftar sahsinda sivas sehrine saygisizliktir.
kendini herseyin üzerinde görmektir. ama sana tavsiyem bu halki ve fertlerini hafife alma bu halka saygisizlik yapmak senin hayrina olmaz. Onuda Seni oralarda tutanlarin Sivasi iyi bildigi icin sana anlatmasi lazim. |
[QUOTE=izmirliyigido;521486][B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Maçın yıldızı ilk önce KAMANAN'dı. Oyuna girer girmez yine BÜLENT UYGUN'un oyununu bozdu. Takım adeta kazanmamak için, Şampiyon olmamak için oynarken KAMANAN girer girmez herşeyi bozuyor. Helal olsun sana KAMANAN... Diğer bir yıldızda MURAT ERDOĞAN'dı. Sahada basmadık yer bırakmadı, gol attırdı, gol attı. Kısaca herşeyi yaptı.
[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Maçın en kötüleri vardı. MUSA AYDIN ve MEHMET YILDIZ. Oyunu adeta frenleyen, top tutamayan, pas atamayan, gollük pozisyonları öldüren bu ikili son 5 hafta da Bülent Uygun ile beraber Şampiyonluğu sattılar. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Sanki Şampiyon olmamak herşeyi yaptık sahada. Hele de Kamanan ve Murat Erdoğan sayesinde maçı 3-1'e getirmişiz, bizim sağlam bir averaje ihtiyacımız var. MEHMET YILDIZ kötü oynuyor ne güzel onu çıkarmışsın neden BALİLİ'yi almazsın. Onu neden küstürürsün? Daha fazla gol atmak varken geriye yaslanmak niye anlamış değilim. HAYRET !!!!!.... Hele taç atışlarında, korner atışlarında vakitten çalmak için yapılanlar tam bir utanç görüntüleriydi. [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Ne gibi eksikliğimiz var biliyormusunuz? Biz ŞAMPİYON olmaya hazır değiliz. Kimse bunun aksini söylemesin. Planlı bir şekilde Şampiyonluk potasından çıkıldı ve şimdi de göstermelik olarak Şampiyonluk kovalanıyor ama göreceksiniz ŞAMPİYONLAR LİGİ'ne bile gidemeyeceğiz. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Yüreğimiz ağzımızda, sinir kahrolarak, Mehmet ve Musa başta olmak üzere, Hayrettin'e, Tum'a kıza kıza bir maç seyrettik. [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftar nasıl olsun ilk golü biz yiyene kadar çok çok iyiydi golü yiyince şevki kırıldı, morali bozuldu. Yine de "YİĞİDO GENÇLİK"in bulunduğu bölüm çok çok iyiydi. [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Maça değil kaçan ŞAMPİYONLUĞA üzlüyorum. Kahroluyorum. Galibiyetlerin tadını bile alamıyorum. 50 yılda bir gelen fırsatı kendi ellerimizle verdik ya HELAL OLSUN BİZE...:mad::mad: AYK[/QUOTE] Aynen katılıyorum.Bir daha buralara gelemeyeceğimiz gün gibi ortada.Bu fırsatı kaçırdık ya helal olsun.Beşiktaş hiç haketmediği bir şampiyonluk yaşayacak.Bu yıldan itibaren En az 5 sene şampiyon olamazlar.Ha biz hakediyormuyuz hayır ama bu sene şampiyon Anadoludan olsa fena mı olurdu! |
Maçın yıldızı kimdi ? herzamanki gibi FABIO BILICA ve HERVE TUM
Maçın en kötüsü kimdi ? macin kötüsü yoktu Maçta göze çarpanlar ? SIVASSPORUN iyi oynamasi Ne gibi eksiklerimiz var ? Pozisyonlari gole cevirmek Taraftar nasıldı ? süperrrrr takima 90 dakika tam destek |
[B]Maçın yıldızı kimdi - Murat Erdoğan
Maçın en kötüsü kimdi - Sedat Bayrak Maçta göze çarpanlar - Ne gibi eksiklerimiz var - Taraftar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - Ortada ve çok keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum futbolseverler açısından,ama bizim açımızdan son derece sıkıntılıydı.Maç bir anda 3-0' gelebilir ve daha ilk yarıda maçı kaybedebilirdik.1-0 ken Petkoviç yüzdeyüz iki posizyonda G.Birliği forvrtlerine geçit vermedi. Taraftar nasıldı - onları konuşmaya bile değmezler.(Maçın 80. dakikasında tribünler boşalmaya başlamıştı bile) Maç hakkında genel yorumunuz - Sivassporlu futbolcuların maçtan sonra tribünleri protesto etmesi bana göre sezonun en anlamlı davranışıydı.Bu taraftar bunu fazlasıyla hak etmişti bana kalırsa. [/B] |
[QUOTE=muhsin koçak;521539][B]Maçın yıldızı kimdi - Murat Erdoğan
Maçın en kötüsü kimdi - Sedat Bayrak Maçta göze çarpanlar - Ne gibi eksiklerimiz var - Taraftar Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - Ortada ve çok keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum futbolseverler açısından,ama bizim açımızdan son derece sıkıntılıydı.Maç bir anda 3-0' gelebilir ve daha ilk yarıda maçı kaybedebilirdik.1-0 ken Petkoviç yüzdeyüz iki posizyonda G.Birliği forvrtlerine geçit vermedi. Taraftar nasıldı - onları konuşmaya bile değmezler.(Maçın 80. dakikasında tribünler boşalmaya başlamıştı bile) Maç hakkında genel yorumunuz - Sivassporlu futbolcuların maçtan sonra tribünleri protesto etmesi bana göre sezonun en anlamlı davranışıydı.Bu taraftar bunu fazlasıyla hak etmişti bana kalırsa. [/B][/QUOTE] KUSURA BAKMA HEMSERIM SANA TARAFTAR KONUSUNDA KATILMIYORUM TARAFTAR NE YAPSIN SAHAYA GIRIP RAKIP KALEYE GOLMU ATSIN ELLERINDEN GELENDEN FAZLASINI BIR ANDA ISTEMEK HAKSIZLIK TAMAM TEZAHURAT YOK BILMEM NE YOK DIYE HAYIFLANIRIZDA BASKALARINDA HICMI SUC YOK ONLARIN UMUTLARINI HAYALLERINI BOS CIKARANLARIN... |
ahh be mecnun başkan belki her şeyi hesab ettin de taraftara desteğini bu sene versen belki bir ankaraspor,ibb maçlarını bu sayede kazanmış olacaktın.ee onları kazanmış olsaydık sonuç da ortada olurdu.sorun değil AVRUPAYI SALLARIZ...
İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON :D |
BJK-GS maçında GS çok fazla gol fırsatlarını kaçırmış olmasına anlam veremedim.Özellikle Sabri sanki gol atmak istemiyor gibi izlenim edindim.Sivas son 4 haftadır büyük şanssızlık yaşadı.Musa ve Mehmet önceki alışkanlıklarını aynen devam ettiler.Diğer futbolcular canla başla çalıştılar.Bülent Uygunu anlamak mümkün değil.Ekranlar karşısında tanıdığımızdan farklı bir yapıda olduğuna inanıyorum. İsmine yakışmayan tarzda pek çok beyanatları arasında 'Sivas 5 yıl öncesini hatırlasın 'demekle neyi kastetmiştir.Bilica takımdaki yerini korumalıdır.Son olarak maçların aynı saatte yayınlanması dolayısı ile Sivaslı olup da Televizyon ekranında memleketinin takımı yerine İstanbul takımlarını izleyen kimselere zavallı diyorum.Son söz olarak da Stadyum proğramında Sivasspora kısa bir özet vererek hiç bir yorum ve analiz yapmadan yayını geçiştiren zihniyeti de kınıyorum.Mahalle takımıda olsa benim takımım Sivasspordur.Nede olsa serde Selçuklu torunu olmak var.
|
çok kritik zamanlar bunlar birlik olmak lazım maçın yıldızı murat abiydi murat erdoğan
|
ilk yarı bayağı bir stres vardı ama ikinci yarı muhteşemdi mehmet yine saç baş yoldurdu düzelecek inşallah bekleyip görelim
|
veren verdı alan aldı bılen bilıooo YAZIKLAR OLSUN dünyada sadece sivaslıya denen bi laf havanın sert adamın mert oldugu yerdenız kimse olamaz kolay degilll
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18. |