![]() |
TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]...SEVGİLİ SİVASSPOR LULAR...LİGİN SON MAÇINA GELDİK...BU MAÇI MUTLAKA YENİP ARDINDAN DENİZLİ NİN YENMESİNİ BEKLİYECEĞİZ..ŞAMPIYON OLMA İHTİMALİMİZ 3 HAFTA ÖNCEKİNDEN AZ DA OLSA YİNEDE VAR...
OYNANAN SON MAÇLAR 03-02-2009 Fortis Türkiye Kupası Sivasspor Galatasaray 3 - 1 27-01-2009 Fortis Türkiye Kupası Galatasaray Sivasspor 1 - 1 24-01-2009 Turkcell Süper Ligi Sivasspor Galatasaray 2 - 0 04-05-2008 Turkcell Süper Ligi Sivasspor Galatasaray 3 - 5 14-12-2007 Turkcell Süper Ligi Galatasaray Sivasspor 2 - 0 13-05-2007 Turkcell Süper Ligi Sivasspor Galatasaray 1 - 1 25-11-2006 Turkcell Süper Ligi Galatasaray Sivasspor 3 - 1 19-02-2006 Turkcell Süper Ligi Sivasspor Galatasaray 0 - 0 11-09-2005 Turkcell Süper Ligi Galatasaray Sivasspor 2 - 0 [/B] |
Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
Yigidom Aslani yensin Denizlide Besiktasi yener Insaallah hep dua edecegim Dualarimiz Sivassporla olsun hep bu hafta Insaallah haftaya sampiyonlugu kutlayacagiz
|
bize yasattıgın sewincler ıcın cok tesekkurler sıvasım..gs yı yen 2. bıtırelerım. olsun sen bıım herseyımızın
|
ben sivaspordan yanayım ama ALİ SAMIYENDEN SKOR TABELASI
GALATASARAY:::4 SİVASSPOR:::::2 |
sivas galatasarayi bence 3:2 yener, bakalim besiktas ama ne edeccek
hayirlisi olsur insallah |
gs maçı zor maç maça gidecegim istanbulda yaşayan bir yigido olarak ancak çok fazla umudum yok. umarım sivas yener.
|
hepımıze gecmıs olsun.. elımızdekı sampıyonlugu kendı elımızle besıktasa hedıye ettık. bu dakıkadan sonra mucıze bu ıs.. su antep-ıst bel. haftalarından bır uc puan cıkarabılseydık bu ıs bıtmısdı.. sımdı ne kadar cırpınırsak cırpınalım cok zor..
|
2008-2009 SEZONUNU 3. SIRADA BİTERECEĞİZ MAALESEF
|
Bjk-gs macından cok ümitliydi.Ama olmadı..İnsallah gs yi yenip 2.liğimizi koruruz..
|
[QUOTE=werder;521464]2008-2009 SEZONUNU 3. SIRADA BİTERECEĞİZ MAALESEF[/QUOTE]
Trt deki Stadyum da Bunu dedi Haklılarda. |
fakir hırsızlık yapmaya gitmişte ay akşam namazında doğmuş bızımkıde o hesap şampiyonluk gittide 2 ncilik bile zorda inş ikinci oluruz :mad:
|
insallah sampiyonuz abilerim umidinizi kesmeyin ya sivasspor sizi bu zamana kadar sevhindirdi sizin yaptiginiza bakin ayip !!!!
|
son düdük çalana kadar hiçbir şey bitmiş değil,galatasarayda servet yok,emre aşık cezalı,defanslarında büyük problem var.galatasaray ı 2 farkla yenersek,denizlispor beraberlik alabilirse beşiktaş ile play-off maçı oynarız şampiyonluk için,3 farkla yenersek şampiyonuz.biz ve denizli kazanırsa gene şampiyonuz,denizlispor un kaybedeceği bir şey yok,yenebilir beşiktaş ı.tamam şansımız beşiktaş a göre az ama umudu yitirmeyelim,denizlideki yiğidolar denizlisporu gidip desteklesinler isterim.
|
galatasaray - sivas maçını olimpiyat stadında oynamak için bir çalışma varmış, inşallah olur
|
arkadaşlar bırakın bu şampiyonluk konuşmalarını denizli kimi yenecek haftaya düşmemeyi garantiledi galatasarayda şampiyonluğun dışarı cıkmasınına izin vermeyecektir....3 büyükler onca para harcıyor transfere sen git 10da birini bile harcama sonra şampiyon olucam de yok yaa bu kadar kolaymı bu olay senin arkan sağlammı...başkanımız iyi ama fenerli ne olucak böyle başkan fenerliyimd erse taraftar ne yapsın.....
|
biz bu takımı başarısı için tutmadık memleketimin takımı olduğundan sivaslıyız...bizim sevgimiz başarı ile artmaz başarısızlıklada azalmaz....
|
[QUOTE=kanquel;521522]arkadaşlar bırakın bu şampiyonluk konuşmalarını denizli kimi yenecek haftaya düşmemeyi garantiledi galatasarayda şampiyonluğun dışarı cıkmasınına izin vermeyecektir....3 büyükler onca para harcıyor transfere sen git 10da birini bile harcama sonra şampiyon olucam de yok yaa bu kadar kolaymı bu olay senin arkan sağlammı...başkanımız iyi ama fenerli ne olucak böyle başkan fenerliyimd erse taraftar ne yapsın.....[/QUOTE]
Katiliyorum. Fenere karsi kisiliksiz oynadigimiz gun benim sampiyonluk umutlarim bitti. Kupayi da sampiyonlugu da fener yuzunden bitirdik. Icimizdeki fenerlilerden kurtulmamiz lazim. Sivas'i kucultuyorlar. Baska takimi tutanin Sivas'ta isi yoktur. |
şampiyonlarliginee gideemzsek şaşırmayın sivasa karsı gs bilenerek cıkacaak ve fark atıcak ts de feneri yenerek şampiyonlar ligine gidicek ....
|
[QUOTE=kanquel;521522]arkadaşlar bırakın bu şampiyonluk konuşmalarını denizli kimi yenecek haftaya düşmemeyi garantiledi galatasarayda şampiyonluğun dışarı cıkmasınına izin vermeyecektir....3 büyükler onca para harcıyor transfere sen git 10da birini bile harcama sonra şampiyon olucam de yok yaa bu kadar kolaymı bu olay senin arkan sağlammı...başkanımız iyi ama fenerli ne olucak böyle başkan fenerliyimd erse taraftar ne yapsın.....[/QUOTE]
sen in sivaslı olduğuna ihtimal bile vermiyorum bu neyin mantığı böyle ne deteği verdiniz bügüne kadarda neyin hesabını soruyorsun.4 büyüklerin transfer masraflarının 20 de 1 i ile taraftar dan ve sivaslıdan destek alamadan bu adamlar ne işler başardı sen hangi hakla neyi sorguluyosun :confused: :confused: |
bu işler böyle klavye başından yazmakla olmuyor işte stadı doldurup çekirdek yemeklede olmuyor.bi maç kaybetmeyle klavye başında adamları yerlerden yerlere vuruyosunuz.aslında bu takım bizlere çok fazla bile yazık
|
[QUOTE=mustahasso;521525]Katiliyorum. Fenere karsi kisiliksiz oynadigimiz gun benim sampiyonluk umutlarim bitti. Kupayi da sampiyonlugu da fener yuzunden bitirdik. Icimizdeki fenerlilerden kurtulmamiz lazim. Sivas'i kucultuyorlar. Baska takimi tutanin Sivas'ta isi yoktur.[/QUOTE]
vay be ne kadar büyük düşünüorsunuz maaşaallah sizlere önce bülent hocayı yollayalım yanında paket olarak mecnun başkanıda yollayalım hemen hiç vakit kaybetmeyelim, gelecek sezonun ilk yarısı da küme düşmeyi garantileyelim ne kadar hoş olur dimi bravo sizlere tam sivaslı imişsiniz meyve veren ağacı taşlamak çok güzel bravo |
Burda asıp kesenler kaç sefer gelipde 4 eylülde maç izlediniz ha.Benim içimdeki ümit hala devam ediyor.Takım 4. olsa ne olacak sevgimiz artacak mı azalacak mı?Benim için hiç bir şey değişmeyecek.Ha burdan takıma hocaya yönetime kızanlar klavyeden öyle yazmakla olmuyor bu işler.O 3 ezik takımın size vereceği yeri var ama bizim size verecek yerimiz yok.
Bakıyorumda hocadan iyi biliyorsunuz.Yok fb maçından sonra bitmişmişte yok şöyleymişde yok böyleymiş.Sen 2 yıl önce şuu durumumuz rüyana girse bir yerim açık kalmışda ondan bunu gördüm der rüyana bile inanmazsın.Elinizde olsa klavyeden her pası siz verip her ortaya siz kafa atacaksınız.Çünkü bildiğiniz en iyi iş klavyeden yazıp durmak. İçimizdeki İRLANDALILARA sesleniyorum.Artık aramızdan ayrılın ve bu takımı gerçek taraftarına bırakın.Ne diye sivaslıyım diye piyasada geziyorsunuz.Bence halinizden utanın.Bursa uefa için çırpındı durdu bir dk pes etmedi.bizim için matematiksel bir şans hala devam ederken sizler burda hangi akla hizmet benim takımımı kötülüyorsunuz.Aramızda bunu yazanlar ya fb li ya da gs lidir.bjk nin şampiyonluğu bu kadar yaklaşmış olmasını hazmedemeyip gelip burda ego tatmin eden kimselerdir. Herkes yazdıklarına dikkat edecek.Burası haybeden takımı hocayı yönetimi kötülemenizi sağlayacak bir forum değildir.Burdan modlara ve yöneticilere sesleniyorum.Takımın bu kadar morale ihtiyacı varken bu gereksiz insanların boş mesajlarını forumda tutmayın.Evet herkesin mesaj yazmaya hakkı vardır ama bu hafta kötü mesaj yazanların elinden bu hakkı alın.Bunu sivassporu gerçekden seven insanlar için yapın.Takımını seven yanında sonuna kadar durur.Beğenmeyene ise kapısını açacak çok ezik var defolur o takımı tutmak için gider. |
[QUOTE=werder;521464]2008-2009 SEZONUNU 3. SIRADA BİTERECEĞİZ MAALESEF[/QUOTE]
FENER YATARSA TESE YE 3. OLURUZ YENİLMEMİZ SONUCUNDA. |
[QUOTE=yener_sahin;521542]Burda asıp kesenler kaç sefer gelipde 4 eylülde maç izlediniz ha.Benim içimdeki ümit hala devam ediyor.Takım 4. olsa ne olacak sevgimiz artacak mı azalacak mı?Benim için hiç bir şey değişmeyecek.Ha burdan takıma hocaya yönetime kızanlar klavyeden öyle yazmakla olmuyor bu işler.O 3 ezik takımın size vereceği yeri var ama bizim size verecek yerimiz yok.
Bakıyorumda hocadan iyi biliyorsunuz.Yok fb maçından sonra bitmişmişte yok şöyleymişde yok böyleymiş.Sen 2 yıl önce şuu durumumuz rüyana girse bir yerim açık kalmışda ondan bunu gördüm der rüyana bile inanmazsın.Elinizde olsa klavyeden her pası siz verip her ortaya siz kafa atacaksınız.Çünkü bildiğiniz en iyi iş klavyeden yazıp durmak. İçimizdeki İRLANDALILARA sesleniyorum.Artık aramızdan ayrılın ve bu takımı gerçek taraftarına bırakın.Ne diye sivaslıyım diye piyasada geziyorsunuz.Bence halinizden utanın.Bursa uefa için çırpındı durdu bir dk pes etmedi.bizim için matematiksel bir şans hala devam ederken sizler burda hangi akla hizmet benim takımımı kötülüyorsunuz.Aramızda bunu yazanlar ya fb li ya da gs lidir.bjk nin şampiyonluğu bu kadar yaklaşmış olmasını hazmedemeyip gelip burda ego tatmin eden kimselerdir. Herkes yazdıklarına dikkat edecek.Burası haybeden takımı hocayı yönetimi kötülemenizi sağlayacak bir forum değildir.Burdan modlara ve yöneticilere sesleniyorum.Takımın bu kadar morale ihtiyacı varken bu gereksiz insanların boş mesajlarını forumda tutmayın.Evet herkesin mesaj yazmaya hakkı vardır ama bu hafta kötü mesaj yazanların elinden bu hakkı alın.Bunu sivassporu gerçekden seven insanlar için yapın.Takımını seven yanında sonuna kadar durur.Beğenmeyene ise kapısını açacak çok ezik var defolur o takımı tutmak için gider.[/QUOTE] BAHSETTİĞİN KİŞİLER SİVASLI AMA SİVASSPORLU DEĞİL. BİZE SİVASSPORLULAR LAZIM. SEMPATİ DUYANLAR YAZIP ÇİZİYOR ANLAMADIN MI HALEN GARDAŞIM. GÜNÜ BİRLİK ONLAR. YARIN BİLETİXTEN GS BİLETİ ALIRLAR. ŞİMDİ SİVASSPORLULAR SADECE. ODA 1 SAATLİĞİNE. |
Bende icimizdeki Irlandalilar gitsin dedim ama sen bizi de Irlandali yaptin. Baska takimi tutanin Sivas'ta yeri yok dedim. Bu baskanda olsa, Td olsa kim olursa olsun. Sivas'a hizmet etmeye kim gelirse sadece Sivasli olacak. Sivas'in basarilarindan gurur duyuyoruz elbette fakat 2. Ligde de olsa kacinci ligde olursa olsun dik olsun. Fener ya da X kulubuyle anilmasin adi. Herkes kendince Sivas'i ve herkesin bunu ifade etme bicimi vardir. Benden cok rahatsiz olduysan mesaj at forum yonetimine. Sivasspor sevgisi senin tekelinde degildir. Bu forumda da degildir. Stada gidip destek veren taraftarin yurtdisinda ya da baska sehirlerde olup maclara gidemeyen taraftarlardanda bir ustunlugu yoktur. Gonlumuz onlarla, destegimizde onlarla. Stadta takima destek veren herkese tesekkur ederiz ama buradan yola cikip kimseye ne ustunluk kurabilir ne de hava atabilirsiniz.
Neyse tartismayalim bence bunu. Iyi sabahlar |
[QUOTE=mustahasso;521552]Bende icimizdeki Irlandalilar gitsin dedim ama sen bizi de Irlandali yaptin. Baska takimi tutanin Sivas'ta yeri yok dedim. Bu baskanda olsa, Td olsa kim olursa olsun. Sivas'a hizmet etmeye kim gelirse sadece Sivasli olacak. Sivas'in basarilarindan gurur duyuyoruz elbette fakat 2. Ligde de olsa kacinci ligde olursa olsun dik olsun. Fener ya da X kulubuyle anilmasin adi. Herkes kendince Sivas'i ve herkesin bunu ifade etme bicimi vardir. Benden cok rahatsiz olduysan mesaj at forum yonetimine. Sivasspor sevgisi senin tekelinde degildir. Bu forumda da degildir. Stada gidip destek veren taraftarin yurtdisinda ya da baska sehirlerde olup maclara gidemeyen taraftarlardanda bir ustunlugu yoktur. Gonlumuz onlarla, destegimizde onlarla. Stadta takima destek veren herkese tesekkur ederiz ama buradan yola cikip kimseye ne ustunluk kurabilir ne de hava atabilirsiniz.
Neyse tartismayalim bence bunu. Iyi sabahlar[/QUOTE] Herkes kendince [B][U]SEVER[/U][/B] Sivas'i ve herkesin bunu ifade etme bicimi vardir. |
[QUOTE=mustahasso;521552]Bende icimizdeki Irlandalilar gitsin dedim ama sen bizi de Irlandali yaptin. Baska takimi tutanin Sivas'ta yeri yok dedim. Bu baskanda olsa, Td olsa kim olursa olsun. Sivas'a hizmet etmeye kim gelirse sadece Sivasli olacak. Sivas'in basarilarindan gurur duyuyoruz elbette fakat 2. Ligde de olsa kacinci ligde olursa olsun dik olsun. Fener ya da X kulubuyle anilmasin adi. Herkes kendince Sivas'i ve herkesin bunu ifade etme bicimi vardir. Benden cok rahatsiz olduysan mesaj at forum yonetimine. Sivasspor sevgisi senin tekelinde degildir. Bu forumda da degildir. Stada gidip destek veren taraftarin yurtdisinda ya da baska sehirlerde olup maclara gidemeyen taraftarlardanda bir ustunlugu yoktur. Gonlumuz onlarla, destegimizde onlarla. Stadta takima destek veren herkese tesekkur ederiz ama buradan yola cikip kimseye ne ustunluk kurabilir ne de hava atabilirsiniz.
Neyse tartismayalim bence bunu. Iyi sabahlar[/QUOTE] YAŞIN 26 AMA SEN DAHA KÜÇÜKSÜN. YENERİ BÜYÜYÜNCE ANLARSIN. SANADA İYİ SABAHLAR. |
gs uefayı garantiledi bu da sivas*ın işini kolaylaştıracak gs*yi ali samiyende yenip diğer maçlardan haber bekliyecez ...
yapacak fazla bir şeyde kalmadı artık bu saatten sonra... |
kanquel Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bırakın bu şampiyonluk konuşmalarını denizli kimi yenecek haftaya düşmemeyi garantiledi galatasarayda şampiyonluğun dışarı cıkmasınına izin vermeyecektir....3 büyükler onca para harcıyor transfere sen git 10da birini bile harcama sonra şampiyon olucam de yok yaa bu kadar kolaymı bu olay senin arkan sağlammı...başkanımız iyi ama fenerli ne olucak böyle başkan fenerliyimd erse taraftar ne yapsın..... Katiliyorum. Fenere karsi kisiliksiz oynadigimiz gun benim sampiyonluk umutlarim bitti. Kupayi da sampiyonlugu da fener yuzunden bitirdik. Icimizdeki fenerlilerden kurtulmamiz lazim. Sivas'i kucultuyorlar. Baska takimi tutanin Sivas'ta isi yoktur. Bakin bakalim o Fenerli diye Begenmediginiz baskanin takimina adamlar gitti sen Antepe yenildiginde Besiktasi inönü de yendiler. acaba hic sordunuzmu kendikendinize bunda baskanimizinda bir Fenerli olarak hatiri varmiydi? Unutmayinki haftaya zorlu Galatasaray macimiz var . albilecegimiz kötü bir sonucta sampiyonlar liginden olabiliriz... Ama neyazikki hani o kizdiginiz baskanin diger gönlünü Verdigi takimi yanlislikla bu hafta sizde tutmayasiniz???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
hiç ümidimi kaybetmedim kaybetmeyide düşünmüyorum hep destek tam destek takımımızla gurur duyuyorum buda bana yeter
|
ben kendi adıma konuşuyorum.sivası ve sivassporu karşılıksız sevdim.biri deseydiki lig başlamadan hiç oynamayın 3.olun uefa kupasına gidin heralde yok diyen olmazdı.her hafta spor proğramlarında sivas konuşuluyor haberlerde sivas var.küçük şehrin büyük takımı sivasspor sizinle gurur duyuyorum.ALAYINA İSYAN İNADINA SİVAS.
|
SİVASSPOR SENEYE DE ŞAMPİYONLUK POTASINDA OLACAKTIR BUNDAN %100 EMİNİM
|
Galatasaray 1-3 SİVASSPOR
içimden geçen bu İNŞALLAH KAZANIRIZ LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRİRİZ |
[QUOTE=mnt3;521516]son düdük çalana kadar hiçbir şey bitmiş değil,galatasarayda servet yok,emre aşık cezalı,defanslarında büyük problem var.galatasaray ı 2 farkla yenersek,denizlispor beraberlik alabilirse beşiktaş ile play-off maçı oynarız şampiyonluk için,3 farkla yenersek şampiyonuz.biz ve denizli kazanırsa gene şampiyonuz,denizlispor un kaybedeceği bir şey yok,yenebilir beşiktaş ı.tamam şansımız beşiktaş a göre az ama umudu yitirmeyelim,denizlideki yiğidolar denizlisporu gidip desteklesinler isterim.[/QUOTE]
bu nasıl bir hesap yaa:D bjk berabere kalır ve sivas 2 farkla yenerse bjk şampiyon olur.play off falan olmaz.sadece sivas'ın gs'yi 5-3 yenmesi durumunda play off olur.her zaman fazla gol atan avantajlıdır bunu unutma... |
ben istanbulda doğdum büyüdüm şu anda erzurumda üniversite okuyorum maçlara gelme imkanım yok ve maçlara gelmedi diyede kimseye sen sivaslı deyilsin diyemezsin ve diyemezler....eğer kişin kalbinde tek sivasspor varsa ve imkanınca kulübüne katkı yaptıysa(lisanslı ürün alarak) bu kişi sivaslıdır imkanı yoktur ürün alamaz kimse bir şey diyemez....onca kişi maça gidiyorda ne yapıyor çekirdek yemekten sigara içmekten başka bir şey yapmıyor en az stadın yarısı hatta çoğunluğu... 12, adam olarak sen maç kazanıramıyorsan geçicen o işleri beşiktaş bir ara kendi evinde maç kazanamaz olmuştu niye sorduklarında stada çıktığımızda baskı oluyor üzerimizde sen bu baskıyı bırak kendi oyuncuna rakip oyuncuya uygulayamıyorsun...maça çık kazan veya kabt bu iş bu kadar kolay deyil bi ankaraspor darbe zamanında çıkarıldı hayla düşmedi ne hikmetse....hiç bir zamanda takım yenildi diye yerden yer vurmam bi sonraki hafta takım yendi diyede göklere çıkarmam eksikler bellidir onları söylerim...en başta zaten sivas şehri şampiyonluga hazır deyil gecen macın özetini izliyorum hani 3-2 yendiğimiz maç şampiyonluğu kovaladığımız maçta kale arkalarında boşluklar var ne dir bu....sivasın nufusu kac o stadı dolduramıyormu??????Bana laf atanlardan isteyen erzuruma gelsin erzurumun maçına götüreyim sivasın taraftarından taraftarlık dersi alsın sonra konuşsun....
|
bu hafta İSTDER olarak trbündeki yerimizi alacagız allahın izniyle denizli bjk yı yenecek bizde gs yenip şampiyon oluruz olmasak bile yigidoların canı sag olsun bize bir sezon boyu yaşatıkları mutluluklar için teşekkürler.
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
[QUOTE=kanquel;521590]ben istanbulda doğdum büyüdüm şu anda erzurumda üniversite okuyorum maçlara gelme imkanım yok ve maçlara gelmedi diyede kimseye sen sivaslı deyilsin diyemezsin ve diyemezler....eğer kişin kalbinde tek sivasspor varsa ve imkanınca kulübüne katkı yaptıysa(lisanslı ürün alarak) bu kişi sivaslıdır imkanı yoktur ürün alamaz kimse bir şey diyemez....onca kişi maça gidiyorda ne yapıyor çekirdek yemekten sigara içmekten başka bir şey yapmıyor en az stadın yarısı hatta çoğunluğu... 12, adam olarak sen maç kazanıramıyorsan geçicen o işleri beşiktaş bir ara kendi evinde maç kazanamaz olmuştu niye sorduklarında stada çıktığımızda baskı oluyor üzerimizde sen bu baskıyı bırak kendi oyuncuna rakip oyuncuya uygulayamıyorsun...maça çık kazan veya kabt bu iş bu kadar kolay deyil bi ankaraspor darbe zamanında çıkarıldı hayla düşmedi ne hikmetse....hiç bir zamanda takım yenildi diye yerden yer vurmam bi sonraki hafta takım yendi diyede göklere çıkarmam eksikler bellidir onları söylerim...en başta zaten sivas şehri şampiyonluga hazır deyil gecen macın özetini izliyorum hani 3-2 yendiğimiz maç şampiyonluğu kovaladığımız maçta kale arkalarında boşluklar var ne dir bu....sivasın nufusu kac o stadı dolduramıyormu??????Bana laf atanlardan isteyen erzuruma gelsin erzurumun maçına götüreyim sivasın taraftarından taraftarlık dersi alsın sonra konuşsun....[/QUOTE]
bak güzel kardeşim taraftarı daha bilmiyorsun çıkmış burdan yok sivaslı budur olmayan budur diyorsun.senin başkanının taraftar hakkındaki daha fikirlerini bilmiyorsun çıkmış erzurumsporla taraftarı kıyaslıyorsun.orda biletler ne kadar 1 ytl mi?erzurumda benim de arkadaşlarım var atlayıp trene gelip maçlarını izleyip gidiyorlar.gelemem diye bir şey yok.istersen öyle bir gelirsin ki sen bile şaşırırsın.senin başkanın tek bilet desteği vermeyecek,bana maraton kırmızı beyaz olsun gerisi öenmli değil diyecek.yaw birde bilip bilmeyen adamdan laf yiyoruz bana o koyuyor.şampiyonluk maçında kale arkaları boşmuş.ver o boş yerlerin biletini taraftar gruplarına.bilip bilmeden yazmayın kurbanınız olayım. |
gönül isterki galatasayı yenelim ama bence bu maç berabere biter ama yinede futbol bu inşallah kazanırız
|
Buralara kadar gelmemiz, son haftada bjkya rahat nefes aldırmamamız bile çok güzel..İnşallah bundan sonraki sezonlardada aynı başarıyı yaşarız...
Maça gelince; Ğs'nin dünkü oyununu gördükten sonra bu maçtan pek ümidim yok ama içimde hala bir ses umudunu kaybetme diyor...Allah'ım senden bir mucize bekliyoruz...Kocaman yürekleriyle oynayan bütün sezon bizi mutluluktan mutluluğa koşturan şu takıma şampiyonluk nasip et... Şampiyonluk turlarına çıkan, sevinçten dört köşe olmuş şu bjk taraftarının sevinci kursağında kalırsa haftaya sabaha kadar nasıl kutlama yapılır göstereceğim herkese... Ğs maçının sonucu ne olursa olsun ben bu takımı seviyorum...Sezon boyunca kızdığım, yerdiğim herkesi seviyorum...Bu takım bizi hayallerimizle buluşturdu ve belkide rüyamızda görsek inanmayacağımız yeni başarılara koşturacak...Teşekkürler çocuklar... |
şampiyonluk çoktan uçup gitti bundan sonra 2nciliği korumamız lazım ama buda çok zor takım 4 haftadır hayalet gibi umarım 2nciliği hamsilere kaptırmayız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:48. |