![]() |
Bu Camii "Gönüllerin Şampiyonu"
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/camiii.jpg[/IMG]
Sivas'ta yapımı devam eden bir camiye Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolcular da katkıda bulunuyor. İbadethaneye ''Gönüllerin Şampiyonu Camisi'' ismi verilmesi planlanıyor. Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolcuların, Esenyurt Mahallesi yakınlarında villa tipi evlerin bulunduğu Akevler semtine yapımı devam eden camiye maddi anlamda önemli katkılar sağladığı öğrenildi. Başarılı bir sezon geçiren Sivasspor'un futbolcularının, galibiyet primlerinden, temeli 2007 yılında atılan, hayırsever işadamlarının ve vatandaşların katkılarıyla belirli bir aşamaya getirilen, ancak bugüne dek bir türlü bitirilemeyen caminin yapımı için bağışta bulundukları belirtildi. Teknik direktör Uygun ve futbolcuların katkılarıyla aşama kaydeden ve inşaatı hızlı bir şekilde devam eden 350 kişi kapasiteli, kubbeli caminin, 2010 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Camiye ''Gönüllerin Şampiyonu Camisi'' ismi verilmesi planlanıyor. Ayrıca camide yapılacak bir tabelaya, katkı sağlayan Bülent Uygun ve futbolcuların isimlerinin de yazılması düşünülüyor. Uygun ve futbolcuların, Akevler semtine 15 derslikli bir okul da yaptırmayı planladığı, bu okul ile ilgili görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Uygun ve ekibinin ayrıca Doğanşar ilçesinde yapımı yarım kalan kız öğrenci pansiyonuna da maddi katkı yaptığı ve pansiyonun tamamlanmasını sağladığı ifade edildi. [B]CAMİ DERNEĞİ BAŞKANI KILIÇ[/B] Akevler Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, derneklerini 2005 yılında kurduklarını, caminin yapımına ise 2007 yılında başladıklarını söyledi. Hayırsever işadamları ve vatandaşların yardımıyla camiyi belli bir aşamaya getirdiklerini, daha sonra piyasadaki durgunluk nedeniyle yavaşlama olduğunu, o dönemlerde yönetim kurulu olarak camiyi nasıl bitireceklerini düşündüklerini belirten Kılıç, ''Sivasspor aklımıza geldi ve sayın Bülent Uygun hocayı ziyaret ettik. Bizi son derece sıcak karşıladı ve bize 'Fenerbahçe maçını bir atlatayım, daha sonra sizinle görüşeyim' dedi. Fenerbahçe maçından sonra Bülent hocayla yeniden oturduk görüştük, bize yardımcı olacaklarını söylediler. Biz son derece mutlu olduk, çünkü inşaat durmuş bir haldeydi'' dedi. Teknik direktör Uygun ve takım kaptanı Mehmet Yıldız ile sürekli biraraya geldiklerini anlatan Kılıç, ''Kendileri bize yardımcı olmaya devam ediyor. Caminin son üst kubbelerinin betonu atılıyor. Kendileri de cami bitene kadar bize yardımcı olacaklarını söylediler'' diye konuştu. Kılıç, caminin adı ile ilgili olarak da şunları söyledi: ''Biz caminin adını tabi dernek olarak Akevler Camisi olarak düşünmüştük, sonradan kendilerine teklifte de bulunduk, 'isterseniz Bülent Uygun adını verelim, isterseniz Mehmet Yıldız adını verelim' dedik. Fakat sonradan Bülent hocamız 'yok, öyle münferit isim olmasın, ama ismi 'gönüllerin şampiyonu' olabilir' dedi. İnşallah tamamlandığında yönetim olarak biz bunu düşünüyoruz.'' Camiye bir tabela ile yardım eden futbolcuların isimlerini de ebedileştirmeyi düşündüklerini anlatan Kılıç, şunları kaydetti: ''Bu teklifimizi de kendilerine söyledik, kendileri de itiraz etmediler, Allah razı olsun diyoruz. Hani Bülent hocanın bir sözü var 'bizim futbolcular Sivas'ta La İlahe İllallah ile uğraşır' derken zannediyorum işte bunu kastediyordu. Hem futbolculuk görevini yaparken ve Sivas'ın tarihinde görmediği bir başarıyı elde ederken hem de böyle bir yere el atmaları bizi de Sivaslı olarak son derece memnun etti. Hatta nasip olursa, kendileriyle bir ön görüşme yaptık, burada okul sahamız var, caminin tamamlanmasından sonra da okul inşaatına başlayabileceklerini bize söylediler. Bu şekilde bir çalışmadır gidiyor, sağ olsunlar.'' Sivasspor'un şampiyon olmasını arzu ettiklerini belirten Kılıç, ''İnşallah Cenabı Allah da onlara yardım edecektir diye düşünüyoruz'' dedi. Kılıç, camiyi 2010 yılında ibadete açmayı planladıklarını sözlerine ekledi. |
Cevap: Bu Camii "Gönüllerin Şampiyonu"
vayy bee ama akevlerde zaten sivasın zenginlerinin villaları var ve en kötü villa 300bin tl den gidiyor:D yaklaşık 15-20 aile yaşıyo onlarda toplam 75 kişiyi geçmez.:D umarım Sivassporlu futbolcular en kısa zamanda okul yaptırırlar bence daha hoş olur
|
[QUOTE=tayfun5883;522796]vayy bee ama akevlerde zaten sivasın zenginlerinin villaları var ve en kötü villa 300bin tl den gidiyor:D yaklaşık 15-20 aile yaşıyo onlarda toplam 75 kişiyi geçmez.:D umarım Sivassporlu futbolcular en kısa zamanda okul yaptırırlar bence daha hoş olur[/QUOTE]
. . |
süpermis yigidolar :)
allaha emanet olun kardeslerim :D |
[FONT="Garamond"][B]Güzel bir düşünce. Ayrıca ilginç bir konu değil.[/B][/FONT]
|
[url]http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1539[/url]
[B]video sunuda izleyebilirsiniz[/B] |
iyi en azindan bu yil hayirli bir is yaptin hoca.
|
Sivasspor adına bir okul iyi olmazmıydı..
|
Gönüllerin Şampiyonu Camii'si ne demek siz hepten bozmuşsunuz kafayı bir bu kalmıştı el atmadığı o da oldu .. İbadethane'ye başka bir isim mi bulamadınız ... Arkadaş helal olsun camii yaptırmışsın Allah razı olsun bir lafımız yokta camiye bile şu sevmediğim safsatayı koymanın ne alemi var ... Siyasetle din zaten iç içe gidiyordu bir de sporu aldık tamamen içeri haydi Allah sonumuzu hayır etsin...
|
[QUOTE=sewaz58;522911]Gönüllerin Şampiyonu Camii'si ne demek siz hepten bozmuşsunuz kafayı bir bu kalmıştı el atmadığı o da oldu .. İbadethane'ye başka bir isim mi bulamadınız ... Arkadaş helal olsun camii yaptırmışsın Allah razı olsun bir lafımız yokta camiye bile şu sevmediğim safsatayı koymanın ne alemi var ... Siyasetle din zaten iç içe gidiyordu bir de sporu aldık tamamen içeri haydi Allah sonumuzu hayır etsin...[/QUOTE]
evet cami adı güzel değil...semtin adı verilsin: akevler cami Allah emeği geçenlerden de razı olsun... akevler zenginlerine de yakıştıramadım...cami onların namusuydu kendileri tamamlayabilmeliydi. okul da yapacaklarmış ne güzel..helal olsun valla.. |
[QUOTE=sewaz58;522911]Gönüllerin Şampiyonu Camii'si ne demek siz hepten bozmuşsunuz kafayı bir bu kalmıştı el atmadığı o da oldu .. İbadethane'ye başka bir isim mi bulamadınız ... Arkadaş helal olsun camii yaptırmışsın Allah razı olsun bir lafımız yokta camiye bile şu sevmediğim safsatayı koymanın ne alemi var ... Siyasetle din zaten iç içe gidiyordu bir de sporu aldık tamamen içeri haydi Allah sonumuzu hayır etsin...[/QUOTE]
arkadaşım gerekeni söylemiş....kalemi klavyeyi kırdım. |
TÜRKIYEDE EN İYİ FUTBOLU OYNAYIP ŞAMPIYON OLAMIYOSAN Kİ SEBEP ÇOKK DEMEK Kİ GÖNÜLLERİN ŞAMPIYONU OLCAZZZ AMA GÜN GELECEK HİÇBİR GÜÇ SİVASA ENGEL OLAMICAK VE SİVAS GERCEGİ Bİ GÜN ŞAMPIYON OLARAK ÇIKACAKTIR CAMİ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN KATKILARINDAN DOLAYI
|
İstiklal marşımızın 8.kıtası nda koca akif şöyle diyor:
Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli: Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli- Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli. Mazisi şan şeref kahramanlık yiğitlik zaferlerle şu anki varlığımızı borçlu olduğumuz nice ecdadımız nice şehidimiz bir camiinin ismine bu isimle talip olanlardan ilahi mahkemede davacı olacaktır elbet... Bu fikri ortaya atanlar gidin bu ismi gönüllerin şampiyonu ismini çocuğunuza,işyerinize koyun,oturduğunuz binaya koyun .böyle bir camii ismi olamaz. BAZI CAMİİ İSİMLERİ: SULTANAHMET CAMİİ,SELİMİYE CAMİİ, HOCA İMAM CAMİİ,DİVRİĞİ ULU CAMİİ,... |
Duydugum en sacma birsey. bence daha kötü bir isim bulunamazdi. gönüllerin sampiyonu ve benzer lakaplar bizle dalga gecmek icin kulaniliyor. simdide biz bile bile camiye verirsek, nakadar yerinde olmayan bir hareket yapmis oluruz.
yigidolar camisi cok daha yakisir. |
[QUOTE=Mursallı yiğido;522881]Sivasspor adına bir okul iyi olmazmıydı..[/QUOTE]
Hem isim çok yanlış hem de böyle bir işe kalkışmaları çok yanlış. Sporun dine ve siyasete alet edilmemesi lazım. Sivasspor farklı dinden, mezhepten ve partiden tüm sivaslıları kucaklamalıdır. Böyle işlere kalkışmamalıdır. |
[B]Yav allah aşkına bu ne biçim isim..Silin lügattan şu sözcüğü artık![/B]
|
siyasete dinin karıştırılması ne kadar çirkinse spora da dinin karıştırılması o kadar çirkin.gönüllerin şampiyonu diye bir isim yakışıksız olur bir cami ismi olarak.yani camiye yaptıkları reklam etmek için bu adı atmak bile doğru değil.Bu adın verilmesini de öneren,bu adın verilmesini de isteyenlerin art niyetli olduklarını peşinen söyleyebilirim.
bir cami ismini ya din bütyüklerinden alır,ya semt adından alır ya da dini milli açıdan önemli bir isim adından adı verilir. bazen bu tür zırvalıkları nedense yapmayı meziyet gibi göstermeyi çok seviyoruz.Alemi üzerimize güldüreceğiz.Milletin diline düşeceğiz. bülen Uygun'un bir sözü vardı.Sivasspor şampiyon yapacağız futbolcuların heykellerini dikeceğim.Bak bu olurdu.Desteklnirdi.Ama bir camiye "gönüllerin şampiyonu"gibi bir isim verilmesi tek kelime ile yakışıksız bir istektir. |
ınsanları gulduruyoruz kendımıze boyle tuhaf baslıklarla.. konartr58 e katılıyorum.
|
allah razi olsun ne diyelim her hayir yapan karsiligini allahtan alir bizede takdir etmek duser amma ismi gicik yav gonullerin sampiyonu camiside neymis soylemesi bile tuhaf SIVASSPOR CAMII olsa en azindan kulaga daha hos geliyo:)
|
iyi güzel hoşda ad konusunda bir kere daha düşünülsün okul ya da park yapmıyorsunuz nerede görülmüş öyle acayip cami adları
|
Bak Bülent hoca kimse bu isimde anilmak istemedigi gibi. avutulmakta istemiyor. Birde sirin gözükmek icin bunlari servis ediyorsan yaptigin hayrida mindar ediyorsun. Allah kabul etsin demek düser bize ama bu gibi seyler allahla kul arasinda kalsa daha makbul olur. simdi sirf o isim yardim yapmak isteyen bile yapmak istemeyecek demedi deme.
|
helalal olsun yigidolarımız bizim. parafalan gelip geçicidir önemli olan kalıcı şeyler bırakmaktır hepinizin ellerinizden öperim. sizlerle grur duyorduk birkez daha gurur duydum.
|
çok güzel bir davranış yapımında emegi geçen herkesten ALLAHrazı olsun.ismini bende begenmedim muhitin adı konulabilir.ayrıca galatasaray maçından sonra ümreye gıdecek olan bazı sıvas spor oyuncularına baştada gardaşım SEDATa Allah şimdiden kabul etsin diyorum
|
başka bir başlığa görüşlerimi yazmıştım ama bu sayfada da görünsün istiyorum:
[QUOTE]Camiye düşünülen isme bakın yaa!! İyice güldüreceksiniz milleti üstümüze...Böyle şeyler gizli kalmalı...Eeee bir elin verdiğini öteki el görmeyecekki makbule geçsin!!![/QUOTE] Bunları yazdıktan sonra çeşitli ezik taraftar gruplarının sitelerinde ne denli dalga konusu olduğumuzu, haber sitelerinde yapılan yorumları gördükçe iyice utandım... Hangi akılsız herif bunu haber konusu yaptırıyor ve böyle bir cami isminden bahsediyor anlamış değilim... BAŞKANIM göreve lütfen!!!...Bu haberleri yapan çok özür dilerim ama beyinsiz muhabirleri antremanlara almayın..Akşam bir yerel kanalda gördüm bu haberi hep onların başının altından çıkıyor...Ayıptır kardeşim, rezil olduk tüm Türkiye'ye yine...3 gün dişinizi sıkıp röportaj vermeden duramıyorsunuz beee... |
dinin siyasete fiilen girdiğini bir gs de gördük artık birde sivasta,
siyasete girdiği yetmedi şimdi sıra dinde, caminin altıda kapalı çarşı gibi, galiba alışveriş merkezi olacak, zaten birtek bizde var alım satım kar zarar birde din iman iç içe, okul hastane, kreş, yurt yapılamazmıydı, daha hayırlı olurdu diye düşünüyorum sn ali kılıç bey |
sn ünal karacadan ricamız , bu hayırlı yardımları allah kabul etsin, birde okul ve kreş yaptırsa ne olur yiğido adına , kırmızı beyaz kreş, ilkokul, yatılı kız okulu, vs vs
|
Onemli olan cami yapmak degil..onemli olan camiyi bos birakmamak..Simdiden hayirli ugurlu olsun..Rabbim bu caminin GENCLERLE dolup tasmasini nasip eylesin insallah..
|
cok güzel olur allah razi olsun
|
[B][I]Öncelikle bu samimi davranışından dolayı Bülent hocamızı ve katkı sağlayan futbolcularımızı kutluyorum. Allah ecrinizi kabul etsin.
Yorumların çoğu Camii ismi ile alakalı, oysa konunun özü bu değil, zaten isim konusunda yetkili olan Camii Yaptırma Derneği ve ismide Ak Evler Camii, dernek başkanı nezaket gösterip Bülent hocanın yada futbolcuların ismini vermeyi önermiş ve Bülent hocada tevazu gösterip münferit isim olmamasını söylerek belki gündemde olması sebebi ile bilinç altındaki ilk ismi anlık olarak önermiş. İsim üzerinde bu kadar durulması hoş değil. Sonuçta bir Camii yapılıyor ve insanlarda ellerinden geldiğince ve gönüllü olarak katkı sağlıyor. Allah razı olsun demenin dışındaki yorumların özü kaybettirir. Herhalde Bülent hocada, Dernek başkanımızda Camii ismi konusunda hassas davranacaktır. Sohbet havasında söylenmiş bir sözü dallandırıp budaklandırmanın alemi yok. Allah razı olsun hocam, Allah razı olsun futbolcu kardeşlerimiz...[/I][/B] |
SİVASSPOR CAMİİ AÇILIYOR
SİVASSPOR CAMİİ AÇILIYOR
2007 yılında yapımına başlanan Ak Evler Sivasspor Camii yarın düzenlenecek olan törenle ibadete açılacak. Açılışa il protokolünün yanı sıra İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ve Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun da katılacak. [IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/3997-11615174750bg.JPG[/IMG] 2007 yılında Sivasspor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği günlerde Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolcuların katkısıyla yapımına başlanan Ak Evler Sivasspor Camii yarın düzenlenecek olan törenle ibadete açılacak. Ak Evler Sivasspor Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kılıç, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Camii’nin aynısının ilimize inşa edildiğini belirterek, açılışa Sivas halkını davet etti. Açılışa Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün yanı sıra il protokolünün katılacağını, şehir dışından da çok sayıda davetlilerinin olduğunu belirten Kılıç, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ve Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun’un da katılacağını ifade etti. Caminin ibadete açılmasında çok sayıda hayırseverin desteğinin bulunduğunu ancak Bülent Uygun ve Sivassporlu futbolcuların en büyük desteği verdiğini kaydeden Kılıç, diğer hayırseverleri de şöyle sıraladı: “Açılışını yapacağımız caminin nakit harcama maliyetinin yüzde 40’ını Bülent Uygun, Mehmet Yıldız ve diğer futbolcular üstlenmiştir. Ayrıca harcamaların yüzde 15’ini İstanbul Müftülüğü, yüzde 16’sını Sivas, Adapazarı, Bursa ve Bandırma müftülükleri karşılaştır. Ayrıca nakit olarak Ünal Karaca, Turan Mehmet Verep, Hacı Mehmet Durmaz, Marka A.Ş, Nurettin Bayyozgat, Kadir Şeker ve Yunis Koçak’ta ayrı ayrı 10’ar bin liranın üzerinde destekte bulunmuştur. Caminin maliyetinin yüzde 29’u da 75 kişi ve kuruluş tarafından nakit olarak karşılanmıştır. Aynı olarak ise Sivas Belediyesi temel hafriyatının yapımı ve çevre düzenlemesinde, Emmioğlu ve Fimar Mermer şirketleri caminin bütün mermer ihtiyacının karşılanmasında, Ö. Faruk Kandikat caminin demir ihtiyacını, Zeki Bulut caminin tuğla ihtiyacını, Mehmet Bacak caminin halı ihtiyacını, Yusuf Mandi duvar çinilerini, Halil Munar ve ailesi caminin minaresinin masraflarını karşılaşmıştır. Kündekari kapı ise ismini vermek istemeyen bir hemşehrimiz tarafından yaptırılmıştır.” Kılıç, caminin ibadete açılmasından dolayı dernek olarak büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirterek, açılışı tüm Sivas halkını davet etti. Yeniulke |
ahmetin mehmetin ismi veriliyorda sivassporun ismi niye verilmesin.önemli olan iyi niyeti görmek.eyvallah diyeceğimize herşeye parmağımızı sokmaya devam ediyoruz biz sivaslılar.allah razı olsun demek varken.bende biraz zıt düşünüyordum ama şimdi destekliyorum.
|
Cevap: SİVASSPOR CAMİİ AÇILIYOR
[QUOTE=_DuMaN_58;724585]SİVASSPOR CAMİİ AÇILIYOR
2007 yılında yapımına başlanan Ak Evler Sivasspor Camii yarın düzenlenecek olan törenle ibadete açılacak. Açılışa il protokolünün yanı sıra İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ve Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun da katılacak. [IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/3997-11615174750bg.JPG[/IMG] 2007 yılında Sivasspor’un şampiyonluk mücadelesi verdiği günlerde Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun ve futbolcuların katkısıyla yapımına başlanan Ak Evler Sivasspor Camii yarın düzenlenecek olan törenle ibadete açılacak. Ak Evler Sivasspor Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kılıç, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Camii’nin aynısının ilimize inşa edildiğini belirterek, açılışa Sivas halkını davet etti. Açılışa Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün yanı sıra il protokolünün katılacağını, şehir dışından da çok sayıda davetlilerinin olduğunu belirten Kılıç, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ve Sivasspor eski teknik direktörü Bülent Uygun’un da katılacağını ifade etti. Caminin ibadete açılmasında çok sayıda hayırseverin desteğinin bulunduğunu ancak Bülent Uygun ve Sivassporlu futbolcuların en büyük desteği verdiğini kaydeden Kılıç, diğer hayırseverleri de şöyle sıraladı: “Açılışını yapacağımız caminin nakit harcama maliyetinin yüzde 40’ını Bülent Uygun, Mehmet Yıldız ve diğer futbolcular üstlenmiştir. Ayrıca harcamaların yüzde 15’ini İstanbul Müftülüğü, yüzde 16’sını Sivas, Adapazarı, Bursa ve Bandırma müftülükleri karşılaştır. Ayrıca nakit olarak Ünal Karaca, Turan Mehmet Verep, Hacı Mehmet Durmaz, Marka A.Ş, Nurettin Bayyozgat, Kadir Şeker ve Yunis Koçak’ta ayrı ayrı 10’ar bin liranın üzerinde destekte bulunmuştur. Caminin maliyetinin yüzde 29’u da 75 kişi ve kuruluş tarafından nakit olarak karşılanmıştır. Aynı olarak ise Sivas Belediyesi temel hafriyatının yapımı ve çevre düzenlemesinde, Emmioğlu ve Fimar Mermer şirketleri caminin bütün mermer ihtiyacının karşılanmasında, Ö. Faruk Kandikat caminin demir ihtiyacını, Zeki Bulut caminin tuğla ihtiyacını, Mehmet Bacak caminin halı ihtiyacını, Yusuf Mandi duvar çinilerini, Halil Munar ve ailesi caminin minaresinin masraflarını karşılaşmıştır. Kündekari kapı ise ismini vermek istemeyen bir hemşehrimiz tarafından yaptırılmıştır.” Kılıç, caminin ibadete açılmasından dolayı dernek olarak büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirterek, açılışı tüm Sivas halkını davet etti. Yeniulke[/QUOTE] [B]Hayırlı uğurlu olsun.Buranın yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.[/B] |
Ben Bülent hocayı ve futbolcuları gönülden kutluyorum örnek bir davranış sergilediler..Hayırlı uğurlu olsun.
|
biz çok garip bir milletiz.şu yorumları okudun ve hayretler içinde kaldım.yok efendim okul yapılsaymış yok efendim kreş yapılsaymış yok efendim filan olsaymış.....yaw kardeşim adamların içinden cami yapmak gelmiş yapmışlar çokta hoş olmuş. allah razı olsun. ismi üzerinde epeyce konuşulmuş sonunda uygun olan ismide koymuşlar.din spora bulaştırılıyormuş ne alakaysa.siyasete bulaştıda spora neden bulaşmasın oda ayrı konu.gelelim esas konuya.biz ne yapılsa karşı çıkarız bizim genimizde var adamlar cami yapılmasına destek olmuş yüklüde bagışla yaptırmışlar çokta güzel olmuş.sizene kardeşim herkes istedigini yaptırır.sende git okul yaptır elinden alanmı var.kraşmiş güldürme kardeşim kendine. inan bu adamlar kreş yapsaydı defe kor oynatırdık.ibadetin makbulü gizli yapılanıdır ancak açıktan yapılmasındada sakınca yok.birileride çıksa okul yaptırsa birileride çıksa işyeri yapsa ne güzel olur.hepsinide saygıyla anmayı ögrenmeliyiz yoksa böylece gerilemiye devam ederiz.
|
AKEVLER SİVASSPOR CAMİSİ SİVASA hayırlı olsun,emeği geçen para veren ,herkesten ALLAH RAZI OLSUN,cami ismi üzerinde takılmamak lazım ,böyle güzel eseri sivasa kazandırmak önemLİ BÜLENT HOCA VE TÜM FUTBOLCURA VE YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.
|
[QUOTE=pover58;725049]biz çok garip bir milletiz.şu yorumları okudun ve hayretler içinde kaldım.yok efendim okul yapılsaymış yok efendim kreş yapılsaymış yok efendim filan olsaymış.....yaw kardeşim adamların içinden cami yapmak gelmiş yapmışlar çokta hoş olmuş. allah razı olsun. ismi üzerinde epeyce konuşulmuş sonunda uygun olan ismide koymuşlar.din spora bulaştırılıyormuş ne alakaysa.siyasete bulaştıda spora neden bulaşmasın oda ayrı konu.gelelim esas konuya.biz ne yapılsa karşı çıkarız bizim genimizde var adamlar cami yapılmasına destek olmuş yüklüde bagışla yaptırmışlar çokta güzel olmuş.sizene kardeşim herkes istedigini yaptırır.sende git okul yaptır elinden alanmı var.kraşmiş güldürme kardeşim kendine. inan bu adamlar kreş yapsaydı defe kor oynatırdık.ibadetin makbulü gizli yapılanıdır ancak açıktan yapılmasındada sakınca yok.birileride çıksa okul yaptırsa birileride çıksa işyeri yapsa ne güzel olur.hepsinide saygıyla anmayı ögrenmeliyiz yoksa böylece gerilemiye devam ederiz.[/QUOTE]
on numara yorum olmuş. kasıtlı bir şekilde kuduranlara kapak olsun! |
o camiinin inşa edilmesi ne derece doğruysa o ismin Allahın evine yakıştırılmasıda bi o kadar yanlıştır..Allahın gücüne gider hem vallaha hem billaha..
|
[COLOR="Blue"]Bütün Mümin`lere Mübarek Olsun Bu Cami.
inşALLAH hayırlı olur ... [/COLOR] |
[B]allah razi olsun sahane bir hayir [/B]
|
Camii Açıldı
Ak Evler Sivasspor Camii düzenlenen törenle ibadete açılmıştır.
Video olduğu için kaynağın linkini izlemeniz için direk veriyorum. [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/ak-evler-sivasspor-camii-acildi[/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=29018&token=12058][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29018&token=12058[/img][/url] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:02. |