![]() |
Maalesef Bilica İmzayı Atıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/bilicaaa.jpg[/IMG]
Sivasspor’un bu sezon başında Romanya’dan transfer ettiği Brezilyalı Fabio Bilica, yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyecek. Hafta başında İstanbul’da Fenerbahçe yönetimiyle görüşen Bilica, her konuda anlaşırken, Sivasspor’un istediği bonservis bedelini fazla bulan Fenerbahçe transferi askıya almıştı. Ancak daha sonraki pazarlıklar sonucu Sivasspor kulübüde Fenerbahçe’yle anlaşarak Bilica’nın transferine izin verdi. [I]BİLİCA; “SİVASSPOR’UN ŞAMPİYON OLMASINI ÇOK İSTİYORUM” [/I]Transferin bir nuramalı ismi Bilica, spor müdürümüz Abdullah Yiğit’le önceki akşam birlikte yemek yiyerek samimi açıklamalarda bulundu. Bilica ”Sivas’ı eşim ve kızımda çok sevdi. Burdan gitmek beni olduğu kadar onlarıda üzecek,ama ben profesyonel futbolcuyum. Açıkca söylüyorum, kendimi Sivas’ta yeniden buldum, burada adeta yeniden doğdum. Onun içinde Sivasspor’a çok şeyler borçluyum. Sivasspor’dan şampiyon takım futbolcusu olarak ayrılmayı çok istiyorum” dedi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Maalesef Bilica İmzayı Atıyor
bana göre çok normal zaten gideceği belliydi...
|
yani sivasa bırakmayacakları belliydide ben avrupaya falan gider diyodum gide gide fenere gitti:confused:
|
şampiyonlar liginde oyamak varken gidip uefada oynayacak. ah be bilica nası bırakacaksın bu takımı
|
haber doğru mu bilmiyorum ama gidecekse inşallah dolgun bir ücretle ve futbolcularla takas edilerek gitmesini diliyorum...
yeri kesin dolar kimse merak etmesin.. |
kalmanı çokk isterdik bilica ama futbolun cilveleri bunlar yapacak bişe yok allah yolunu acık etsın sivasa başarın çokkk umarımki gelen yerını aratmaz
|
bize yaşattığın mutluluklar için çok teşekkür ederiz Bilica..aldığın para sonuna kadar hakkındı..Sivas'ın Balili'den sonra en çok sevilen yabancı futbolcusunu gönderiyoruz..ona layık bir veda olması dileğiyle.. Hayırlı olsun Bilica,umarım Fenerbahçe'de de mutlu olursun..
|
helal olsun bilica.seni herzaman takdir etmişimdir senin sivastaki yerin ok ayrı
|
fener forması ile sivas geldiğindede seni alkışlay
Bilica bize çok maç kazandırdın. Çok zevkler yaşattın. Çok sevmiştim seni kardeşim gibi. Gerçekten ama gerçekten çok başarılı olmanı canı gönülden istiyorum. fener forması ile sivas geldiğindede seni alkışlayacaz. çok özelsin. kalbimizdesin.
|
BİLİKA çok yetenekli ve soğukkanlı bir futbolcu olarak Sivaslının gönlünde taht kurdu, kendisine çok çok teşekkürler ediyor, gittiği külüpde başarılar diliyoruz. Sivaslı SİVASSPOR'a sahip çık, beşinci büyük olmak zorundayız. Anadolunun makus talihini şampıyon olarak kıramadığımız için üzgünüz. Sivassporu gönülden destekleyen tüm Anadolu insanını gönülden alkışlıyorum. Sivasspor ezilen, sömürülen ve de horgörülen insanların temsilcisi olarak, ezen, sömüren ve de hoşgörülenlere karşı yinede büyük bir zafer kazanmış olup, Sivasımızı en güzel şekilde temsil etmiştir. Emeği geçen başta Yiğidolar olmak üzere herkese teşekkürler. OSMAN DAYI
|
ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN bilika gardaş. gecensene servet çetin giti sen yerine geldin çok güzelde görevini yerine getirdin helal olsun.senin yerine gelecek futbolcumuzda sizlerden daha iyi olsun inşallah. 2.7000euro giti galiba arkadaşlar haberiniz ola.:confused:
|
[B]Gecen Sezon Karim Saidi..!!
Bu sezon Bilica..!!! Yine aynı senaryo..İlk yılında süper oynuyorlar ikinci sezonda hemen bırakıyorlar !!![/B] |
Teşekkürler Bilica...İnşallah değerinden düşüğe vermediler bonservisini...Türkiye'nin en iyi stoperisin.
|
bence diallo da bilica kadar iyi satılıp para kazanıldıysa iyi bence orta sahaya birde defansın sağına adam alınması lazım oralara harcarız
|
Gitmek isteyeni zorla tutamazsın..Yolun acık olsun bilica..Sivas seni seviyor..
|
Hiiç üzülmeyin arkadaşlar...Mecnun başkan başımızda olduğu sürece nice bilicalar gelir...200 bin euro ya aldık 3.5 milyon €uro ya sattık...Yolun acık olsun BİLİCA!
|
[B]bu takım seneye inşallah şampıonlar liginde oynuyacak satılması gerçekten sizler kadar benide çok üzdü[/B]
|
bkalim orada ne yapacak...Basarilar...
|
Önceki topicte de söyledim.Takımımıza hangi stoper veya kaleci gelirse gelsin bu oyun şablonuyla yıldız olur.Örnek:Petkoviç,Servet,Karim Saidi,Bilica.Futbolcu gitmek istiyorsa ve değerinide bulduysa göndereceksin.Bilicaya hizmetlerinden ve kulübe kazandırdığı paradan dolayı teşekkür ederiz.Ben fenerde bizdeki kadar başarılı olacağını sanmıyorum.Hele hele bu sezondan daha hücum ağırlıklı oynarlarsa.
Şunuda söylemeden geçemeyeceğim sivasımızın defansı bilicadan ibaret değil başarıyı sadece bilicaya bağlarsak sedata,murata,hayrettine,dialloya,ibrahime ayıp etmiş oluruz.Onlarda çok iyi oynadılar.Kaldıki bu takım geçen sezon 73 puan toplayıp en az gol yiyen takım olmuşken bilica bu takımda yoktu. Son söz yolu açık olsun |
bize hayırlı bir insandın.takımın bugünkü yerine ulaşmasında katkıların büyük.gidiyorsun diye ne küseriz ne de kızarız.belirttiğin gibi profesyonelsin senin için iyi olanı elbetteki isteyeceksin.bundan sonra ki başarılıların bizi de onurlandıracaktır.sivas ocağından geçtin.Türkiyedeki ilk takımın.elbetteki unutulmayacak bir yerimiz olacaktır.sivas senin için yeni yükseliş tahtan olacak.daha güzel yerlerde olmanı istiyorum.Sivasın suyunu içtin ekmeğini yedin.sivas için alınteri döktün.artık sivasın bir evladısın.yiğodusun.
|
sen git uefa kupasinda oyna bizde sampiyon ligine gidiyoruz catla hemi simdi
|
Cok üzüldüm .Takimin yarisini verdik desene. yolun acik olsun Bilika aldigin her kurus ananin ak sütü gibi helal olsun sen Takimizda oynarken o forma altinda akittgin ter icin binlerce kez tesekkürler olsun yolun acik olsun Basarilarini devamini dilerim
|
[QUOTE=noname87;523095]bence diallo da bilica kadar iyi satılıp para kazanıldıysa iyi bence orta sahaya birde defansın sağına adam alınması lazım oralara harcarız[/QUOTE]
[B]Sana katılıyorum arkadaşım,eğer Bülent Uygun Dialloya yeterince şans verseydi onun ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu cümle alem görürdü.Onun içindir ki Bilica'nın gidişi bizi etkilemeyecektir.[/B] |
Cevap: Maalesef Bilica İmzayı Atıyor atma LA
bilo bilica gitme fenere fener takımmıki sen karnını doyuramıyormusun sivasda
?? bilica ne işin var fenerde sağda solda kal sivasda takıl hayatını yaşa hatta babangilide getir sivasa hacı D:D: fenerde sönersin demedi deme fener zengin takımı parası olan top oynuyor fenerde sen fahırsın :D sen sıvasda kal beni diyne gal baba ya gal gardaş gal:d de hadi git :D |
ben böyle çalışkan iyi niyetli bir futbolcu görmedim, yüzünde de anadolu insanının sıcaklığı vardı . yolun açık olsun,
seni çok sevmiştik bilica. |
yolun açık olsun bilika hersey için sagol gardas
|
[B]1 bilica gider 10 bilica gelir bu takıma transfer konusunda Hocamıza çok güveniyorum[/B]
|
[QUOTE=muhsin koçak;523152][B]Sana katılıyorum arkadaşım,eğer Bülent Uygun Dialloya yeterince şans verseydi onun ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu cümle alem görürdü.Onun içindir ki Bilica'nın gidişi bizi etkilemeyecektir.[/B][/QUOTE]
para kazanmak lazım para istanbul takımı değili paralı bir başkan olsun her sene 5-10 milyon euroya adam alalım para veren olursa satacaksın zaten adam 30 yaşında şampiyonlar ligine kalamıyoruz zaten elemelere gidecez ordan bu sene türkiye karması yapsalar o bile geçemez liverpool arseneal villieral stutgart lyon gibi rakipler olacak 3.olursak belki bizim hayrımıza bile olur trabzonun rezil oluşunu izleriz |
üzüldüm keşke gitmeseydi............
|
JAAA OLAMAZ BOYE BISEY.. SIVASSPORUN BEL KEMIGI GIDIYOR ?
SIZ O ARAYA ATILAN TOPLARI DUSUNUN, KIM KESECEK KIM SON MUDAHELEYI YAPACAK? SIZDE HEMEN KABULLENMISSINIZ ARKADASLAR? HAYRET.. MEHMET YILDIZ ANLASDI DIYE HABER CIKTIGINDA MILLET AGLIYORDU? BU TRANSFERE NIYE OLUMLU BAKIYORSUNUZ ANLAMIYORUM.. YONETIM VE BULENTI KINIYORUM.. BOYLE BISEY YAPARLARSA.. |
Hayırlısı Tabii Teşekkür Ederiz, Bilica Her Yönü İle Adam Gibi Adam Olduğuna İnanıyorum, Bizi Sivasspor Olarak Adam Satmıyoruz, 4 Büyükler Gibi Harcamıyoruz, Onlara Değerlerine Değer Katarak İstediklerini Hedeflerine Ulaşmalarına Yardımcı Oluyoruz Yolun Açık Olsun Bilica, Güle Güle ...
Sen Gerçek Sivassporlusun, Güle Güle... |
güle güle git bilica,en az gol yiyen takımın en az hata yapan savunma adamı
|
[B]BİRAZ ÖNCE KENDİ AĞZINDAN DUYDUM BILICA NIN YOK FENERBAHÇE VAR SİVASSPOR DEDİ.ALIN SİZE İSPATI....[/B]
[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57117[/url] |
bilica bence şuan avrupanın en iyi defan oyuncuları arasında iken ne oluyorda yangından mal kaçırır gibi daha sezon bitmeden hemde yok paraya satılıyor anlayamadım üstüne üstün gs bjk ts gibi kulupler peşinden koşarken transfer sezonu açılmadan satılması bence bariz peşkeştir bilicanın gerçek değeri en az 5 milyon avuro neden 2 milyon 700 e satıldığını biri izah etmeli ben mecnun başkan ve bülent hocamıza çok saygı duyup seviyorum ama bu yapılan iş bizim değil fb nin menfatine bence derhal bu yanlıştan dönülmeli ve bu işi profosyönelce yönetilmeli yoksa hiç bir sivasspor taraftarına bunun hesabını veremezsiniz
|
savaşçı blica emeklerin için yüreğin için binlerce teşekürr yolun açık olsunn
|
yapmayin yaw cok üzüldüm valla....sivassporun böyle bir futbolcuya daha ihtiyaci vardi simdiden gitmesi beni cok üzdü yolun acik olsun bilica.. insallah daha iyi yerlere gelirsin :)
|
[B]
bilica yı satmakla; seneye ben kafaya oynamayacağım demek aynı anlamda bence...[/B] |
Bilica'nın bize bu sezon gerçekten çok ama çok büyük emeği geçti o yüzden onun hakkında kötü birşey söylemek hiçbirimizin hakkı değil bu yüzden onu takdir ediyorum fakat keşke gitmeseydi...Ama inanıyorum ki önümüzdeki senelerde öyle bir takım yaratacağız o kadar iyi bir marka olacağız ki futbolcular takımda kalmak için uğraşacaklar ... Herşeye rağmen yolu açık olsun yerinide her ne kadar onun kadar olmasa da bir türlü doldururuz...
|
Sivasspora gelmiş en büyük futbolcuydu helal olsun hangi takıma giderse gitsin unutmam Bilicayı.
Ama yazıklar olsun diyorum yönetime eğer Bilicayı satıp aynı ayarda bi futbolcu getiremezlerse defansa. |
Bonservis bedeli ne kadarmış...?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:30. |